Társkereső Medgyesegyháza

Legújabb medgyesegyházai női társkeresők

Gyöngyi, 56 éves
Társkereső Medgyesegyháza
24 órája tag
Szia, Gyöngyi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Vivien, 24 éves
Társkereső Medgyesegyháza
84 napja tag
Van két gyermekem,ennek tudatában írj. Nem pót apát keresek,hanem olyat ako szeret és tisztel
Ildikó, 35 éves
Társkereső Medgyesegyháza
247 napja tag
Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Éva, 61 éves
Társkereső Medgyesegyháza
469 napja tag
Éva vagyok, 60 éves, kívülről teljesen átlagos nő. Van humorérzékem, empatikus vagyok, szeretem a retro zenét, de nem tudok táncolni. Kevesen ismernek igazán, ezért elmondom: tudom fogadni, értékelni, viszonozni a szeretetet. Amit szeretek: nem valakivel, és nem akárkivel, a leendő kedvesemmel összebújni, filmet nézni, vagy csak "ketten egyedül" belefeledkezni a másikba. Számomra is van olyan férfi típus -melyik nőnek ne lenne?-, akiért élek-halok, de azért ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Nekem az az ideális férfi, akinek van kisugárzása, valami megfog benne, és akivel működik a kémia. Nem vagyok könnyű eset, vannak hibáim, időnként úgy érzem, borzalmas nő vagyok, de tudom, aki az ilyen nőket szereti, annak én vagyok/leszek a legjobb.

Legújabb medgyesegyházai férfi társkeresők

János, 47 éves
Társkereső Medgyesegyháza
151 napja tag
János vagyok, 47 éves. Társam keresem Medgyesegyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 51 éves
Társkereső Medgyesegyháza
283 napja tag
László vagyok, 50 éves, lakhelyem Medgyesegyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 78 éves
Társkereső Medgyesegyháza
340 napja tag
Mozgásomban kissé korlátozott vagyok, ezért az időm nagy részét TV nézéssel és internetezéssel töltöm el, valamint kertészkedek.
Levente, 42 éves
Társkereső Medgyesegyháza
474 napja tag
Levente vagyok, 41 éves. Társam keresem Medgyesegyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online medgyesegyházai társkereső férfiak

Zoltán, 53 éves
Társkereső Medgyesegyháza
2 órája lépett be
Zoltán vagyok, Medgyesegyházáról. Személyesen részletesen bemutatkozok, aki meg akar ismerni. Egy biztos,- nem járok a felhők felett három méterrel én is a földön járok két lábbal. Vannak hibáim...., de olyan ember nincs aki azt állíthatná magáról, hogy hibátlan. Szeretnék ismerkedni..... rátalálni egy társra.....úgy érzem még nem késő!

Diplomás medgyesegyházai társkereső férfiak

Józsi, 53 éves
Társkereső Medgyesegyháza
Főiskolát végzett
Itt és más társkeresőm is fent vagyok már néhány éve,teljesen sikertelenül.Nem kellek senkinek,feleslegesen rontom a Föld levegőjét,megszánhatna valaki,adhatna egy kötelet amire felhúzhatom magam a padláson,sajnos még arra sem futja...Szerelem,szeretet nem létezik,aki mást állít az hazudik!Csak olyan férfinak van esélye társat találni aki anyagi jólétben él,tehát jó fizetésű munkahely,kocsi,nyaraló,stb.De az anyagi javakra épített kapcsolatra nem mondhatjuk hogy szerelem vagy szeretet,erre csak egy szó illik,gondolom nem kell leírnom,mindenki kitalálja.A világ akkora amennyit megismersz belőle,nos a zöldséget helybe vetjük,onnan nem mozdul el.Az emberek többsége ilyen,életét ingázással tölti a munkahelye és lakása közt,a település végét jelző táblát már több mint tíz éve nem látta,a klimax és az élettapasztalat hiánya miatt rettentően öntelt,van aki az ötödik x után rájön hogy ez így nem jó,s végre változtatni akar,de ebben a korban már semmi nem fog sikerülni,viszont a többség öntelten,bután és egyedül hal meg.Természetesen mindig van kivétel,ami persze a szabályt erősíti...

Keresztény medgyesegyházai társkereső nők

Nikolett, 29 éves
Társkereső Medgyesegyháza
hite: római katolikus
*moderálva* Nikolett keresel férfit tarkereso remél meg találom
Magdi, 63 éves
Társkereső Medgyesegyháza
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Vidám alaptermészetű vagyok , szeretem a természetet szabadidőmben kirándulok és kerékpározom. szererek utazni, ha időm engedi. Igényes vagyok magamra és környezetemre. Nem szeretem a pontatlan és nem szavahihető embereket. Tartós l, de nem összeköltözős kapcsolatot keresek. Egy tartós kapcsolatnál nem első szempont a külső. A belső érték és a kölcsönös szimpátia a mérvadó.Nem vagyok előfizető

Középkorú medgyesegyházai társkereső nők

Ildikó, 45 éves
Társkereső Medgyesegyháza
Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú medgyesegyházai társkereső férfiak

Zsoltika, 42 éves
Társkereső Medgyesegyháza
Zsolt vagyok. Komoly kapcsolat miatt regisztráltam az oldalra.
Zsolt, 43 éves
Társkereső Medgyesegyháza
Zsolt vagyok, 40 éves, lakhelyem Medgyesegyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyuri, 49 éves
Társkereső Medgyesegyháza
Nem iszok, nem dohányzom, egésségesen élek és szeretek horgászni.

50 év feletti medgyesegyházai társkereső férfiak

Ferenc, 60 éves
Társkereső Medgyesegyháza
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Eva (56), Tatabánya Sziasztok! Leszazakekolt beteg vagyok Tudok magamról gondoskodni Szeretnék egy becsületes férfiről gondoskodni. Szeretem a zenét. Tévét,szeretnék túrázni de a gerinc hatol benne.
  • János (66), Békéscsaba Sziasztok! Egyedülálló férfi vagyok.Van két nagy gyerekem,nem velem élnek.Nyomdász a szakmám,a mai napig dolgozom.Szeretek olvasni horgászni sielni.Hozzám illő hölgy ismeretségét keresem,ha lehet a lakóhelyem közelében,mert a személyes beszélgetés híve vagyok.
  • Noémi (23), Budapest, II. Sziasztok! 160 cm Ápoló Spontán, széles érdeklődési kör Pár szóban: motorozás, kocsikázás, sport, lovaglás, természet, utazás, túrázás, fürdők, szauna, darts, kajakozás, falmászás, jó filmek vagy sorozatok, olvasás, fotózás Zene a minden. Személyes találkozást jobban preferálom Keresem azt aki az életembe pezsgést hoz!
  • Kata (54), Budapest, XIV. Sziasztok! Sziasztok! Fiatalos, igényes, sportos, művelt nőként olyan férfit keresek, aki belevaló, kedves, ápolt, humoros, őszinte és sportos, akivel együtt élvezhetjük az élet által tartogatott izgalmas lehetőségeket. Ha Te is ugyanerre vágysz, itt megtalálsz. :)
  • Zsolt (49), Derecske Sziasztok! Nem vagyok előfizető, így hiába is írsz, nem enged válaszolni a rendszer. Telefonon senkit nem szeretnék keresni, ezért kérek egy e- mail címet, ha meg szeretnél ismerni. Köszönöm

Társkeresés Medgyesegyházán

MedgyesegyházaMedgyesegyháza

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk