Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Szabadkígyós

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Dorka (35), Budapest, IV. Nem egyszerű
  • Britta (41), Budapest, XIII. Most vagy soha Egy mindig jókedvű, kedves csaj vagyok, aki tudja mit akar...kérlek küld meg elérherőséged és küldök fotot
  • László (54), Eger Lehet, hogy te vagy az igazi ?! Heves m.-i 49 éves független, rendezett körülmények között élő férfi vagyok. Erős testalkatú, vidám természetű, társaságot kedvelő egyén. Keresem Heves m.-i, Nógrád m.-i és Borsod m.-i 40-46 éves korig őszinte, megbízható, csinos hölgy társaságát komoly kapcsolat reményében. Egy gyermek nem akadály.
  • Patrik (24), Nádudvar Sziasztok.,hobbim szeretek autozgatni, pesrsze ha van kivel, komolyabb Sziasztok.,hobbim szeretek autozgatni, pesrsze ha van kivel, komolyabb kapcsolatra vágyom nem pedig 1, 2, hónaposakra. Volt már barátnőm csúnyán átvert, ilyenböl nem kérek. 21 éves vagyok
  • Beatrix (26), Jánoshalma Szia, Beatrix vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

SzabadkígyósSzabadkígyós

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk