Társkereső Gyomaendrőd

Legújabb gyomaendrődi női társkeresők

Anikó, 54 éves
Társkereső Gyomaendrőd
11 napja tag
Szia! Nem komoly kapcsolatot keresek, csak valakit akivel eltölthetem a szabadidőmet. Aki hétvégente elvisz oda, amit meg akarok nézni. Ehhez fontos, hogy legyen autód. Főzni nem tudok, így ne is várd el. Ha érdekel így is, írj és megbeszéljük a dolgot.
Éva, 46 éves
Társkereső Gyomaendrőd
75 napja tag
Rendkívül átlagos, de vidám, intelligens társat keresek.Nem hátrány, ha szereted a természetet. Kalandra nem vágyom!
Ildikó, 48 éves
Társkereső Gyomaendrőd
166 napja tag
Ildikó vagyok, 47 éves, lakhelyem Gyomaendrőd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erzsébet, 65 éves
Társkereső Gyomaendrőd
244 napja tag
Szia keresem a társam komoly kapcsolat érdekel.Ha többet akarsz tudni írj!

Legújabb gyomaendrődi férfi társkeresők

Zoltán, 47 éves
Társkereső Gyomaendrőd
31 napja tag
Komoly,hosszútávra kapcsolatot keresek
Gergő, 39 éves
Társkereső Gyomaendrőd
72 napja tag
Gergő vagyok, 39 éves, lakhelyem Gyomaendrőd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Elek, 55 éves
Társkereső Gyomaendrőd
74 napja tag
Elek vagyok, 55 éves. Társam keresem Gyomaendrőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dàvid, 20 éves
Társkereső Gyomaendrőd
91 napja tag
Dàvid vagyok, 20 éves, lakhelyem Gyomaendrőd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online gyomaendrődi társkereső férfiak

Zsolt, 47 éves
Társkereső Gyomaendrőd
1 órája lépett be
szeretetre vágyó és adni is tudó hölgyet keresek aki szintén hasonlóra vágyik
Imre, 53 éves
Társkereső Gyomaendrőd
2 órája lépett be
Röviden magamról: 52 éves vagyok, mezőgazdasággal foglalkozom. Keresem párom 38-50 év között ápolt, vékony, csinos hölgy személyében. Asztalitenisz valamint billiárd sporttevékenységet folytatok sportszerűen, alkoholt nem fogyasztok, egyáltalán nem dohányzom. Egy 25 éves diplomás fiam van, aki külön háztartásban él. Csak szimpátián alapuló komoly kapcsolat érdekel kizárólag!

Diplomás gyomaendrődi társkereső nők

Ildi, 35 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Főiskolai diplomás (pénzügy)
Ildi vagyok, 34 éves. Békés megyében élek. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Éva, 58 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Főiskolai diplomás (Humán)
Vidám, nyílt, őszinte vagyok, szeretek kirándulni, sütni, főzni, táncolni, szeretem a természetet, a madárcsicsergést, a folyót, a holtágat, a tengert, és bármilyen vizet. .Olyan társat keresek akihez jó odabújni, akivel egy pohár bor mellett jókat lehet beszélgetni, akivel együtt lehet csodálni a csillagos eget, a naplementét, a felhőket. Aki igazi társ tud lenni.

Diplomás gyomaendrődi társkereső férfiak

Zoli, 39 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Egyetemet végzett
Elvált férfi vagyok két fiú apukája, szeretnék ismerkedni, beszélgetni,barátkozni egy új kapcsolat reményében.Nem baj ha kicsit fiatalabb, vagy öregebb vagy nálam, válaszolni fogok.
Zsolt, 46 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Főiskolát végzett
talán, vagy hátha...esetleg..netán .
Zsolt, 54 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Főiskolát végzett
Laza, de monogám párt keresek közös programokhoz. Nem dohányzom. Fiatalos vagyok, hasonló hölggyel szeretnék ismerkedni!
Tibor, 56 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Főiskolát végzett
Tibor vagyok, 55 éves. Társam keresem Gyomaendrőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény gyomaendrődi társkereső nők

Eszter, 48 éves
Társkereső Gyomaendrőd
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Eszter vagyok, 45 éves. Társam keresem Gyomaendrőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Edit, 55 éves
Társkereső Gyomaendrőd
református vallású (nem gyakorlom)
Elváltam.Van két gyermekem,egyik 30,a másik 21éves.Már egyik sem él velem.Szeretem e kertészkedést,lakberendezést. Nagyon szeretek kirándulni. Kedvenc állataim a cicák,van néhány belőlük. Olyan férfi társaságát keresem,aki hasonló érdeklődési körű,aki romantikus,szeretetre vágyik. Szeretnék még szeretetet adni és kapni.
Réka, 26 éves
Társkereső Gyomaendrőd
egyéb keresztény vallású (a magam módján gyakorlom)
Egy örök mozgó, felfedező, kreatív, pozitív szemléletű nőnek érzem magam. Általában minden rosszban is megtalálom a legjobbat. :) Érdekel a spiritualitás és a minden ami ezzel kapcsolatos. Sok mindent írhatnék, de ide legyen elég ennyi. :) Ha hasonló gondolkozású és mentalitású embernek érzed magad írj bátran!
Eva, 72 éves
Társkereső Gyomaendrőd
hivő: református (nem gyakorlom)
szeretem azenét, fözést sütni szeretetre ,és megbecsülésre ,vágyom szeretek olvanni kirándulni, adok magamra olyan embert keresek aki, nem iszik ,és nemdohályzik 160 magas ,vagyok ,52kilo rövid szökehaju,elváltam.lányomékkalélek ,de külőn. olyan társat keresek,akinem iszik,és nemdohányzik.60.72 ,korig...kétlábon a főldőnjárok..senki vagyona nemérdekel. csak szeresen ugy mint én őtet..évak

Keresztény gyomaendrődi társkereső férfiak

Viktor, 26 éves
Társkereső Gyomaendrőd
hite: egyéb keresztény
Szia, Viktor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Simi, 65 éves
Társkereső Gyomaendrőd
hivő: római katolikus (nem hiszek benne)
Most vàltam el a 30 évvel fiatalabb nejemtől. Mindenem oda lett,de csak az elpocsékolt 8 évet sajnálom! A jobb lábam térd alatt műláb!!!
Krisz, 31 éves
Társkereső Gyomaendrőd
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Krisz vagyok, 30 éves, lakhelyem Gyomaendrőd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 63 éves
Társkereső Gyomaendrőd
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok most nemistudom mit is írják magamról mivel nem vagyok élőfizetö így megadom a telefon számom és megszeretnéll ismerni akkor ezen a számon elérhető vagyok

Fiatalabb, 30 év alatti gyomaendrődi társkereső nők

Barbara, 28 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Barbara vagyok, 28 éves, lakhelyem Gyomaendrőd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztina, 28 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Krisztina vagyok Gyomaendrődről Még nem találtam meg a párom az életben remélem itt sikerülni fog! szeretem a régi stílusú dolgokat. Szeretek állatkertbe járni,sétálni a szabadban. 24 éves vagyok. De nem a korombeli férfiak társaságára vágyom,hanem egy törődő igazi férfira akit tud engem szeretni és elfogadni!

Fiatalabb, 30 év alatti gyomaendrődi társkereső férfiak

Bence, 19 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Szia kedves látogató! Szeretek beszélni, nyilt vagyok. Egy rendőrnek készülő egyéni életvitellel rendelkező személy vagyok, kék szemmel. Ha szeretnél beszélgetni írj, próbálok minden témában a toppon lenni. Weyron fan vagyok!! 😂😂
Dávid, 20 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Dávid vagyok, 20 éves. Társam keresem Gyomaendrőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztián, 21 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Sziatok 21 éves vagyok. Gyomaendrőd ön lakom. Érdeklek bárki is írjon rám.
Dani, 20 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Dani vagyok, 19 éves. Társam keresem Gyomaendrőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as gyomaendrődi társkereső nők

Bernadett, 39 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Szia, Bernadett vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Edit, 39 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Komoly,őszinte,érzelmekkel teli nő vagyok.Nem alkalmi kapcsolatot keresek.
Zsuzska, 35 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Sziasztok! nem sokat szeretnék irni magamrol aki szeretne megismerni egy sportos anyukát akkor jó helyen jár irj rám és ismerj meg!*moderálva*

30-as gyomaendrődi társkereső férfiak

Zoltan, 36 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Zoltan vagyok, 36 éves, lakhelyem Gyomaendrőd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibi, 36 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Tibi vagyok, 35 éves. Társam keresem Gyomaendrőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Norbert, 37 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Norbert vagyok, 36 éves. Társam keresem Gyomaendrőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Roland, 30 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Roland vagyok, 29 éves. Társam keresem Gyomaendrőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú gyomaendrődi társkereső nők

Marika, 42 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Szia, Marika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Etelka, 45 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Etelka vagyok, 44 éves. Társam keresem Gyomaendrőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kriszta, 45 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Kriszta vagyok, 43 éves, lakhelyem Gyomaendrőd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csilla, 40 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Csilla vagyok 37 éves. Van két gyermekem. Békéscsabán dolgozok de Gyomaendrődön lakok. Szeretek a természetbe lenni sétálni kerékpározni.

Középkorú gyomaendrődi társkereső férfiak

Zsolt, 47 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Zsolt vagyok, 46 éves. Társam keresem Gyomaendrőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 40 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Zsolt vagyok, 39 éves. Társam keresem Gyomaendrőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
zsolt, 43 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Szia, zsolt vagyok, egy olyan hölgyet keresek aki értékel.Szeretek szeretni és válalom ..Romantikus vagyok .de minden más is nagyon fontos.Szeretem a gyerekeket eddig 4 gyermek utját egyengetem.Elvált vagyok tehát.
Csabi, 40 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Egy olyan lányt keresek akivel bármiről el lehet beszélgetni. Olyat, aki tudja az élettől, hogy mit akar. Céljai vannak, amiket meg is valósít. És ha nem sikerül elérnie akkor sem törnek le a szárnyai. Olyat, aki felemel, és én is fel tudom emelni, ha nem is a csillagokig... Akivel közösen haladhatunk céljaink elérésében. Egy olyan nőt, akinek a szavai mögött nem csak üres tetteket találok, hanem egy értékes embert ismerek majd meg. A leendő Társam személyében. Cserébe egy őszinte, megértő, egyenes partnert kapsz....

50 év feletti gyomaendrődi társkereső nők

Eta, 66 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Egyedül élő hölgy vagyok keresek egy komoly társat

50 év feletti gyomaendrődi társkereső férfiak

Pal, 74 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Pal vagyok, 73 éves. Társam keresem Gyomaendrőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mihály, 63 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Szia, Mihály vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sandor, 64 éves
Társkereső Gyomaendrőd
belgiumban melozok szeretnek ismerkedni hozzam illo holgyel
Péter, 60 éves
Társkereső Gyomaendrőd
Péter VAGYOK?! a láthatatlan ember, de hátha meglát valaki.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Éva (49), Dég Egy igazi háziasszony Én egy elvált két gyermekes anyuka vagyok. Szeretek kerékpározni, sétálni,zenét hallgatni,sütni és főzni is.
  • Peter (40), Budapest, IV. Sziasztok! Petros vagyok, 40 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Gergő (32), Miskolc Sziasztok! Szia! Örömmel tölt el, hogy kíváncsi voltál a profilomra. Keresem a párom, akivel komoly kapcsolatra vágyom s a legjobb barátom is lessz egyben. Szeretem a termèszetet , sètálni De ha kíváncsi vagy rám írj nyugodtan ismerkedjünk...
  • Péter (43), Svájc Sziasztok! Szeretnék megismerkedni egy kedves, értelmes nővel.
  • Ildikó Melánia (52), Szolnok Sziasztok! Jó kedélyű,vidám természetű nő vagyok, sok humorral...

Társkeresés Gyomaendrődön

GyomaendrődGyomaendrőd

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk