Társkereső Okány

Legújabb okányi női társkeresők

Gabriella, 63 éves
Társkereső Okány
205 napja tag
Szia, Gabriella vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Irma, 62 éves
Társkereső Okány
261 napja tag
Szia, Irma vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Irma, 62 éves
Társkereső Okány
274 napja tag
Irma vagyok, 61 éves. Társam keresem Okány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Magdi, 60 éves
Társkereső Okány
744 napja tag
Szia, Magdi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb okányi férfi társkeresők

Márkus, 21 éves
Társkereső Okány
43 napja tag
Márkus vagyok, 21 éves. Társam keresem Okány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Lászlò, 37 éves
Társkereső Okány
61 napja tag
Lászlò vagyok, 37 éves, lakhelyem Okány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamas, 35 éves
Társkereső Okány
87 napja tag
Szia, Tamas vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 34 éves
Társkereső Okány
215 napja tag
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás okányi társkereső férfiak

János, 26 éves
Társkereső Okány
Egyetemet végzett
János vagyok, 25 éves. Társam keresem Okány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény okányi társkereső férfiak

Sándor, 29 éves
Társkereső Okány
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Sándor vagyok, 28 éves, lakhelyem Okány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
László, 51 éves
Társkereső Okány
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Szia Laci vagyok,most nem tudtam többet irni ha szimpatikus vagyok irj vagy jelölj vissza,és ismerkedjünk!.

30-as okányi társkereső férfiak

Tamàs, 35 éves
Társkereső Okány
Sziasztok magamról röviden . Szeretek sokat nevetni .
Csaba, 36 éves
Társkereső Okány
168.68.35...helyem nincs de autóban ha van megoldunk mindent.. Irj.. Anyagilag támogass..
Attila, 35 éves
Társkereső Okány
Szeretnék ismerkedni lányokkal (plázacicák kíméljenek) komoly kapcsolat céljából.Én egy egyszerű,szolíd vidéki fiú vagyok,aki szeretné megtalálni a társát.
László, 34 éves
Társkereső Okány
Kérlek fogadj el olyannak, amilyen vagyok, és akkor egyre jobb leszek.

Középkorú okányi társkereső férfiak

Misi, 48 éves
Társkereső Okány
Misi vagyok, 47 éves. Komoly kötésű, maximalista ember vagyok. Keresem párom, ki törődést és szeretetet tud számomra biztosítani. Kalandorok kíméljenek.
Károly, 47 éves
Társkereső Okány
Károly vagyok, 46 éves. Társam keresem Okány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Feri (52), Budapest, XIII. Szia! Vidám, független férfiként jöttem ismerkedni, nem gondolom, hogy néhány kép és mondat mérvadó, ezért a személyes találkozót tartom az ismerkedés első mérföldkövének.
  • Judit (55), Debrecen Sziasztok! Őszinte párkapcsolatot keresek.
  • Ferenc (23), Nógrád Sziasztok! Egyszerű, visszafogott, társaságkedvelő, eléggé beszédes embernek tartom magam, majdnem minden szitura tudok egy frappáns viccet. Kis kedvcsináló: Why Dark is spelled with K and not C?....Because you can not C in the Dark :)
  • Ella (60), Debrecen Írj nekem! Szeretem, ha egy férfival nő lehetek, hogy bújhatok, dorombolhatok, gondoskodhatok, hogy lehetek vadmacska, vagy törleszkedő cica, és lubickolhatok az összes női szerepemben. Szeretem, ha lehetek vele befogadó, odaadó, homlokránc-elsimító pihenőhely, és lehetek egy dög, aki a saját örömére is gondol. Milyen jó érzés vele csak úgy belezuhanni a szenvedélyszerelembe, mint perzselő nyári napon a hűs, simogató tó vízébe, és nem mérlegelni, nem agyalni, nem félni fatális szívtörésektől és nem félteni jajongva egot, önbecsülést. Szeretem, ha testünk illeszkedik, és boldogan vagyok kiskifli újra, ha kezét a csípőmre helyezi, úgy alszunk el. Azt is szeretem, ha jön a reggel, és nekem végre nem kell az arcomra sminkálarcot húznom, lehetek az, aki vagyok, rajta hagyhatom az álom barázdáit, a lepedő nyomát, az életem vonalait. Szeretem, amikor a nyitott teraszajtón beárad a friss, eső áztatta fűillat, ő reggelit készít nekem, és akkor végre valóban érzem az élet ízeit. Szeretem, ha egy férfi tenni, teremteni akar, ha nem passzív kanapéhuszár, és megátalkodott, mindig befuccsoló álomgyáros, ha nem támaszkodik, ha önmagának, és másoknak tett ígéreteit betartja. Szeretem, amikor egy férfi teljes szívével tud szeretni akkor is, ha elfogyott a lendületem és a hitem, akkor is, ha nehéz szeretni, ha még önmagamat sem szeretem.
  • Józsi (33), Budapest, XIX. Sziasztok! Jelenleg villanyszerelőkènt dolgozom . Szabadidőben focizom nagy illetve kispályás.

Társkeresés Okányon

OkányOkány

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk