Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Dévaványa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb dévaványai férfi társkeresők

Imre (47)
Társkereső Dévaványa
40 napja tag
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bálint (32)
Társkereső Dévaványa
56 napja tag
Bálint vagyok, 32 éves, lakhelyem Dévaványa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibi (47)
Társkereső Dévaványa
952 napja tag
Szia, egy kicsit rólam : Tibi vagyok, 47 éves és Dévaványán lakom. Van egy 13 éves fiam, de nem lakik velem. Saját házam van, szeretek kertészkedni, barkácsolni és kreatív dolgokat készíteni. Egyedi stílusom és ízlésem van, ami meglátszik a kertemen, a házamon és mindenen, ami körülvesz. Vállalkozó vagyok. Nem dohányzom és nagyon ritkán iszom. Amúgy férfias vagyok és jó a humorérzékem🙂(legalábbis azt mondják). Ja igen, eddig kettő oltást kaptam. Ha valaki "magával ragad" ,akkor rajongásig tudom szeretni ! Nagyon nagy szívem van, ami a képeimen nem látszik ! 🙂 Szeretem a közös programokat, szinte mindegy, hogy hol vagyunk és mit csinálunk, nekem csak az számít, hogy azzal vagy azokkal lehessek, ak(ike)t szeretek ! Keresem azt nőt,akivel tudnám élvezni az élet minden pillanatát.
Imre (44)
Társkereső Dévaványa
963 napja tag
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Nem vagyok elö fizető ezért kérnék elérhetőséget

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsolti (38), Balatonalmádi Kedves, humoros és alkalmazkodó típus vagyok. Nyitott vagyok minden témában. Ha szimpatikus vagyok írjàl.
  • Bernadette (54), Budapest Csoportterapeuta vagyok, a hivatásom életszentség. Felnőtt gyerekeim vannak,egyedül élek. Egymást kölcsönösen gazdagító ,életre szóló kapcsolatot keresek Nem tudok szimbiózisban élni, szükségem van minőségi énidőre is. Teljes embernek érzem magam egyedül , de " Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáilló segtőtársat "- mondta az Úr 1. Mózes 2.18. Nem kapcsolatokat,hanem egy ember keresek,egy intelligens,az élet teljességét megélő férfit aki tudja, hogy minden találkozás kegyelem. Érdeklődésem: művészetek,irodalom,teológia,spanyol nyelv, sport. Szeretem a jó könyveket, az impresszionistákat,a Twin Peaks zenéjét. Szeretem a csendet,a nevetést, a hóesést, a napsütést. Szeretem az Életet.
  • Marika (45), Orosháza Szia, Marika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Zoltán (35), Szeged Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Anikó (47), Borota Anikó vagyok, 47 éves, lakhelyem Borota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

DévaványaDévaványa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk