Társkereső Berekfürdő

Legújabb berekfürdői női társkeresők

Éva, 63 éves
Társkereső Berekfürdő
385 napja tag
Éva vagyok, 63 éves, lakhelyem Berekfürdő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb berekfürdői férfi társkeresők

Lőrinc, 68 éves
Társkereső Berekfürdő
97 napja tag
Nem iszom nem dohányzom szeretek tréfákozni.
László, 70 éves
Társkereső Berekfürdő
142 napja tag
Elvált egyedül élek. Csaladi ház nagy telekkel.Hobbim a túrázás, vadászat, búvárkodás, tarsastánc, latin tancok. Főzök, mosok takaritok, afféle mindenhez értő munkaképes állapotú.
Csaba, 45 éves
Társkereső Berekfürdő
422 napja tag
Csaba vagyok, 43 éves, lakhelyem Berekfürdő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József, 44 éves
Társkereső Berekfürdő
698 napja tag
József vagyok, 42 éves. Társam keresem Berekfürdő környékéről.

Diplomás berekfürdői társkereső férfiak

Attila, 41 éves
Társkereső Berekfürdő
Főiskolát végzett
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Vendég vagy a világban, és ez a világ szép vendégfogadó. Van napsugara, vize, pillangója, madara. Van virágja, rengeteg sok. Tanulj meg örvendeni nekik. Sajnos, embere is van. Igyekezz kevesebbet törődni velük és többet azzal, ami még a világ szépségéből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is. Wass Albert

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
  • Mariann (43), Veresegyház Sziasztok! Elvált 43 éves vagyok, keresem a társam. Csak szex kiméljenek nem érdekel!!!
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Soma (24), Budapest, XI. Az élet rövid, így törekedjünk a boldogságra! Soma vagyok, 24 éves. *moderálva*, ha ismerkednél :)

Társkeresés Berekfürdőn

BerekfürdőBerekfürdő

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk