Társkereső Tiszabura

Legújabb tiszaburai női társkeresők

Évikee, 23 éves
Társkereső Tiszabura
34 napja tag
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 23 éves nő vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Tiszabura környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 170 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Klaudia, 23 éves
Társkereső Tiszabura
448 napja tag
Sziasztok Klaudia vagyok 23 éves és 2 gyermekes anyuka vagyok és magam nevelem őket én elsosorba ismerkedni szeretnék várom a jelenkezeseket
Csilla, 32 éves
Társkereső Tiszabura
476 napja tag
Sziasztok fiuk ismerj megg ès meg tuc rolam mindent
Csilla, 32 éves
Társkereső Tiszabura
476 napja tag
Szio csilla vagyok ismerj megg ès mongy te vèlemènyt irj bátran

Legújabb tiszaburai férfi társkeresők

Zoltán, 42 éves
Társkereső Tiszabura
84 napja tag
Szia Zoli vagyok . Komoly kapcsolatot keresek. Rég elváltam van egy 12.éves . Kislányom van saját lakásom keresem az igazit
Gabriella, 25 éves
Társkereső Tiszabura
88 napja tag
Gabriella vagyok, 25 éves. Társam keresem Tiszabura környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsani, 24 éves
Társkereső Tiszabura
121 napja tag
Szia, Zsani vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sándor, 35 éves
Társkereső Tiszabura
122 napja tag
sándor vagyok, 35 éves, lakhelyem Tiszabura. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás tiszaburai társkereső férfiak

Gyuszi, 22 éves
Társkereső Tiszabura
Főiskolát végzett
Gyuszi vagyok, 21 éves. Társam keresem Tiszabura környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sándor, 25 éves
Társkereső Tiszabura
Főiskolát végzett
Sziasztok remélem itt meg találom a a párom és szivesen

Keresztény tiszaburai társkereső férfiak

János, 56 éves
Társkereső Tiszabura
hite: római katolikus (alkalmanként)
Sziasztok! Az egyedül lét nem jó: Egy társra vágyom, nagyon!

Fiatalabb, 30 év alatti tiszaburai társkereső férfiak

Endre, 22 éves
Társkereső Tiszabura
Szeretnek egy hulgyet egy randira el vinni es majd leg laszuk h mie lesz beleole
Péter, 25 éves
Társkereső Tiszabura
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Endre, 23 éves
Társkereső Tiszabura
Endre vagyok, 22 éves, lakhelyem Tiszabura. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Dorka (37), Budapest Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊
  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen S..O,,S,,VÁLASZOLNI SENKINEK NEM TUDOK. PRIVÁTBAN KÜLDJÉL ELÉRHETŐSÉGET.
  • Kálmán (48), Kötegyán Sziasztok! Ne akarj valami lenni, ami nem vagy! Az élet egyik legnagyobb kihívása az, hogy önmagad légy egy olyan világban, amelyik próbál olyanná tenni, mint mindenki más. Valaki mindig csinosabb lesz, valaki más okosabb, vagy fiatalabb, de soha nem lesz olyan, mint te. Ne változz azért, hogy az emberek kedveljenek! Légy önmagad és a megfelelő emberek szeretni fogják a valódi énedet! :-)
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Mónika (43), Vanyarc Sziasztok! Mit írhatnék magamról elsőre. 43 éves vagyok, van egy 13 éves fiam. Szeretek autót vezetni, bár biztos van néhány \"női\" hibám. Szeretek olvasni, igaz, mostanában nem volt sok időm erre a hobbimra. Jellemzően pszichológiai témájú könyvek érdekelnek, saját magam fejlesztése érdekében. Szeretem az utazást, a viccet is, a spontán dolgok is jöhetnek, a merev és túlzottan leszabályozott dolgokat annyira nem kedvelem.Szeretem a meglepetéseket, és azt gondolom, hogy én is tudok meglepetéseket okozni. Szeretem a focit is. Nem dohányzom, és nem kávézom, nekem a tea a mindennapos \"szükséglet\", télen-nyáron. Egy őszinte, kedves férfit keresek, akinek az életében én lehetnék a Valaki, a Nő, a Társ, Barát, Szerelem...

Társkeresés Tiszabura-n

TiszaburaTiszabura

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk