Társkereső Verpelét

Legújabb verpeléti női társkeresők

Annamária, 41 éves
Társkereső Verpelét
284 napja tag
Annamária vagyok, 40 éves, lakhelyem Verpelét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andi, 53 éves
Társkereső Verpelét
304 napja tag
Szia, Andi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb verpeléti férfi társkeresők

Roland, 39 éves
Társkereső Verpelét
11 napja tag
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ricsi, 33 éves
Társkereső Verpelét
166 napja tag
Szia, Ricsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ernő, 23 éves
Társkereső Verpelét
269 napja tag
Ernő vagyok, 23 éves, lakhelyem Verpelét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyula, 72 éves
Társkereső Verpelét
278 napja tag
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás verpeléti társkereső férfiak

Laszlo, 40 éves
Társkereső Verpelét
Főiskolai diplomás (Agrár )
38 éves férfi, keresi leendő gyermekeinek anyját.
Zsigmond, 71 éves
Társkereső Verpelét
Egyetemet végzett
Nyugdijas,meg aktivan dolgozo,agrarmernok
Zsigmond, 71 éves
Társkereső Verpelét
Egyetemi diplomás (Agrár)
Agrarmernok vagyok nyugdijas,de meg aktivan dolgozom. Keresem komoly kapcsolatot 60 eves korig de ha elter a megjelolt kortol megoldhato

Keresztény verpeléti társkereső férfiak

Ferenc, 33 éves
Társkereső Verpelét
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 54 éves
Társkereső Verpelét
görög katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szeretettre vágyó, szeretni tudó vagyok. Komoly kapcsolatra vágyom. Hűséges típus vagyok. Nem szeretem a hazugságot, két színűséget, és ha valaki kihasználja a másikat. Nagyon röviden ennyit. A részletes dolgokat, ha kialakul a kapcsolat.
Zsolesz, 40 éves
Társkereső Verpelét
római katolikus vallású
Zsolt vagyok.40 éves,nőtlen. Komoly kapcsolatot keresek hosszútavra. Magamról megbízható,kedves,figyelmes,udvarias,tisztelettudó,barátsagos,nyitott,kissé félenk,érzékeny,elfogadó ember vagyok. Mérlegjegyben születtem. Szeretem a költemény verseket,nyugodt,kellemes legkört a környezetemben es a harmóniat. Több féle zenét szeretek meghallgatni. Szabadidőmben szeretek szabadban sétálni,természetben ez gyerekkorom óta van meg a szeretet. Szeretek kirándulni, utazni,nyaralni,sütni, salátakat szeretem enni,szeretem a történelmi épületeket,kastélyokat,megismerni mas nemzeti kulturát és konyhákat.

Fiatalabb, 30 év alatti verpeléti társkereső férfiak

Béla, 21 éves
Társkereső Verpelét
Hát szeretek sportolni edzek és szabadidőmben zenét hallgatok amikor van időm rá
Tamás , 26 éves
Társkereső Verpelét
Tamás vagyok, 25 éves. Társam keresem Verpelét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as verpeléti társkereső férfiak

János, 31 éves
Társkereső Verpelét
János vagyok, 31 éves. Társam keresem Verpelét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú verpeléti társkereső férfiak

András, 45 éves
Társkereső Verpelét
Szia. Egy egyszerü vékony testalkatú srács vagyok kis hibákkal. Társam keresem, akivel egy ùj közös jövöt épithetnék.

50 év feletti verpeléti társkereső férfiak

István, 71 éves
Társkereső Verpelét
Keresem a párom aki odaadó társam lesz az életemben! Komoly párkapcsolat céljából regisztráltam az oldalra.
Jenő, 66 éves
Társkereső Verpelét
64 éves , lelkiekben örök ifjú , őszinte , kicsit bohém , kicsit macis , pozitív beállítottságú , jóhiszemű , bohém fiú vagyok aki szintén egyedül álló hölgyet keres , aki a földön jár , őszinte , nem politizál , üde , empatikus , szeret táncolni , énekelni stb ! Lehetőleg nem dohányzó , egészség centrikus , optimista , és persze elragadó !!!!Jelenleg is aktívan dolgozó , zenét , Színházat , humort , állatokat kedvelő ,, földön járó , a gasztronómia elkötelezettje vagyok !!!!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (53), Tiszaföldvár Sziasztok! szia .minden érdekel ami jó
  • Edina (46), Baja Sziasztok! \"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/
  • Gyula (55), Győr Sziasztok! Szia, Gyula vagyok.nincs előfizetésem. 17x Világbajnok, Világrekorder vagyok. Egyszerű fizikai dolgozó vagyok, nincsenek millioim, nem vagyok gazdag diplomás üzlet ember. Egy kis suzuki minden kincsem. Szeretnék egy aranyos, kedves nővel megismerkedni. Komoly kapcsolatot szeretnék.
  • Ilona (55), Németország Sziasztok! Ilona vagyok komoly társamat keresem egy eletre egyedülálló vagyok elvált 4gyerekem édes anya vagyok gyerekeim külön élnek várom a lehendo párt hogy egymásra találjunk csak Németország teruletorol
  • Péter (33), Bükkösd Sziasztok! Komoly kapcsolat céjából regisztráltam. Nehézgépkezelőként dolgozom kőbányában. Szüleimmel élek.

Társkeresés Verpeléten

VerpelétVerpelét

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk