Társkereső Verpelét

Legújabb verpeléti férfi társkeresők

Gyuri, 58 éves
Társkereső Verpelét
26 napja tag
Gyuri vagyok, 58 éves, lakhelyem Verpelét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 39 éves
Társkereső Verpelét
90 napja tag
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ricsi, 33 éves
Társkereső Verpelét
245 napja tag
Szia, Ricsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ernő, 24 éves
Társkereső Verpelét
348 napja tag
Ernő vagyok, 23 éves, lakhelyem Verpelét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás verpeléti társkereső férfiak

Laszlo, 40 éves
Társkereső Verpelét
Főiskolai diplomás (Agrár )
38 éves férfi, keresi leendő gyermekeinek anyját.
Zsigmond, 71 éves
Társkereső Verpelét
Egyetemet végzett
Nyugdijas,meg aktivan dolgozo,agrarmernok
Zsigmond, 71 éves
Társkereső Verpelét
Egyetemi diplomás (Agrár)
Agrarmernok vagyok nyugdijas,de meg aktivan dolgozom. Keresem komoly kapcsolatot 60 eves korig de ha elter a megjelolt kortol megoldhato

Keresztény verpeléti társkereső férfiak

József, 54 éves
Társkereső Verpelét
hivő: görög katolikus (nem gyakorlom)
Szeretettre vágyó, szeretni tudó vagyok. Komoly kapcsolatra vágyom. Hűséges típus vagyok. Nem szeretem a hazugságot, két színűséget, és ha valaki kihasználja a másikat. Nagyon röviden ennyit. A részletes dolgokat, ha kialakul a kapcsolat.

Fiatalabb, 30 év alatti verpeléti társkereső férfiak

Tamás , 27 éves
Társkereső Verpelét
Tamás vagyok, 25 éves. Társam keresem Verpelét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as verpeléti társkereső férfiak

János, 32 éves
Társkereső Verpelét
János vagyok, 31 éves. Társam keresem Verpelét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú verpeléti társkereső férfiak

András, 46 éves
Társkereső Verpelét
Szia. Egy egyszerü vékony testalkatú srács vagyok kis hibákkal. Társam keresem, akivel egy ùj közös jövöt épithetnék.

50 év feletti verpeléti társkereső férfiak

Gyula, 72 éves
Társkereső Verpelét
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 71 éves
Társkereső Verpelét
Keresem a párom aki odaadó társam lesz az életemben! Komoly párkapcsolat céljából regisztráltam az oldalra.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (38), Kecskemét Sziasztok! Istvánnak hívnak 38 éves vagyok
  • Csilla (39), Lakitelek Sziasztok! Sziasztok. Egyedülálló anyuka vagyok 3 fiú gyermekkel. Ismerkedni szeretnék, jókat beszélgetni.
  • Glória (36), Budapest, XI. Próba, szerencse :) Szeretem a társasági életet, de nem vagyok nagy bulizós. Kikapcsolódásként szeretek kutyát sétáltatni, varrni. Kiegyensúlyozott életre vágyom, nem drámára. Nem hiszek a távkapcsolatban. Sok tetoválásom van és a kutya az ágy végében alszik. Nyitott gondolkodás, tisztelet, őszinteség - ezekben hiszek és ennek jegyében szeretnék ismerkedni. Komoly kapcsolatban gondolkodom, de nem akarok csak azért megállapodni, hogy ne legyek egyedül! Fontos a szimpátián túl a vonzalom is. A személyes benyomás fontos!
  • Gyurka (77), Budapest, II. Önfényezésnél jobb a beszélgetés Mérnöki alapképzettségű, 30 éve a nyelvoktatást fejlesztő pasi vagyok - természettudományos gondolkozással.Introvertált, kinesztétikus beállítottságú, külön utakat kereső, találó. Az ezotéria mindent tudó hittérítői, küldetéses megmentői kíméljenek.
  • Attila (23), Hajdúszoboszló Ha szimpatikusnak találsz írj bátran. Még soha nem volt kapcsolatom ezelőtt , és ezen szeretnék változtatni. Alkalmanként fogyasztok , de ez csak az ünnepekre korlátozódik ( karácsony , szilveszter , újév , szülinap , ). Nem vagyok szerencsejáték függő sem. Szeretek , anime-(é)ket , és animációs filmeket , sorozatokat nézni a normál filmek és sorozatok mellett. Nem szeretek eljárni bulizni. Elvetem az erőszakot. Angol nyelvet tanultam , de nem beszélem. Az ételek terén , nagyon válogatós vagyok. Személyiségem : Csendes visszahúzódó tipus vagyok , de emellett még : Hűséges , kedves , jószívű , segítőkész , szerény , kapkodó , sokszor lassú és nehéz felfogású vagyok. A szorgalom , és a lustaság közzé sorolnám magam.

Társkeresés Verpeléten

VerpelétVerpelét

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk