Társkereső Gyöngyössolymos

Legújabb gyöngyössolymosi női társkeresők

Ildikó, 57 éves
Társkereső Gyöngyössolymos
85 napja tag
Fiatalos érettségizett férfit keresek.
Ilona, 59 éves
Társkereső Gyöngyössolymos
254 napja tag
Nem vagyok előfizető! Leveledben telefonszámot vagy e-mail címet írjál , mert nem tudok reagálni a leveledre! Özvegy lettem, de nem mondtam le arról, hogy megtalálom a boldogságot! Kalandorok és csak szexet keresők kíméljenek! Az idő múlik… De mi csak várunk… A pillanat elmúlik és a múlt része lesz… És mi csak várunk… Várjuk… hogy elmúljon a hideg… hogy elálljon az eső… hogy véget érjen a fárasztó nap… hogy elteljen a hét… hogy hazamehessünk… hogy elmehessünk… hogy egy jobb helyen legyünk… hogy elmúljon az unalom… hogy elmúljon a bánat… hogy megértsük… hogy elfelejtsük… hogy megbocsássunk… MI LENNE, HA TENNÉNK IS VALAMIT, NE CSAK VÁRJUNK?
Angi, 45 éves
Társkereső Gyöngyössolymos
473 napja tag
Szia, Angi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb gyöngyössolymosi férfi társkeresők

József , 41 éves
Társkereső Gyöngyössolymos
151 napja tag
Szia. Azért regisztráltam ide, mert szeretnék ismerkedni, ha komolyabbra fordul a dolog randizni, stb. Több, mint 8 évig voltam kapcsolatban, de mostanra véget ért. 😐 Úgy vagyok vele, hogy az élet megy tovább és túl rövid ahhoz, hogy egyedül, magányban éljük le. Bízom benne, hogy megtalálom Társamat az oldal segítségével. Egyelőre ennyi... Ha kíváncsi vagy rám, akkor írj rám... 😉
Laci, 72 éves
Társkereső Gyöngyössolymos
482 napja tag
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. *moderálva*
Imre, 66 éves
Társkereső Gyöngyössolymos
546 napja tag
Imre vagyok, 65 éves. Társam keresem Gyöngyössolymos környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoli, 42 éves
Társkereső Gyöngyössolymos
1006 napja tag
Szia kedves Látogató! Az önjellemzést és általában az ismerkedésnek ezt a fényképes, írásos, levelezős formáját nem tartom túl szerencsésnek. Nem elég személyes. Mennyire adja vissza néhány fénykép egy ember kiállását, gesztusait, hangját, hanghordozását, az illatát, a stílusát és sok más tulajdonságát? Mennyire hiteles egy idegen számára, ha az ember mindenfélét leír magáról? Valójában bármit leírhatunk magunkról. Ha csak a képeim alapján nem tartasz elrettentőnek, szerintem beszélgessünk egyet telefonon és ha jól sikerül, akkor találkozzunk személyesen. Minél hamarabb. Hiszem, hogy többet megtudhatunk egymásról egy fél órás személyes beszélgetéssel, mint három hét levelezéssel. A személyes találkozóban hiszek. Így derülhet csak ki, hogy van-e köztünk vonzalom és hogy a másik komolyan gondolja-e, hogy társat szeretne vagy csak levelező partnert. A legtöbb társkeresőhöz hasonlóan én is harmonikus párkapcsolatra, saját családra, boldog életre vágyom. Azonban ez a cél túlságosan távolinak, szinte elérhetetlennek tűnik. Megmaradnék a kisebb lépéseknél, a kisebb céloknál. Ismerjük meg egymást személyesen, barátkozzunk és majd meglátjuk mi alakul belőle. Mit szólsz hozzá? :-)

Diplomás gyöngyössolymosi társkereső férfiak

Roli, 27 éves
Társkereső Gyöngyössolymos
Főiskolát végzett
sziasztok hát nem tudok ojan sok mindent csak anyit ismerj meg és beszélgetünk

Keresztény gyöngyössolymosi társkereső férfiak

Imi, 30 éves
Társkereső Gyöngyössolymos
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Kedves jó homorú szeretni tudó férfi vagyok, Szabad időmet a 2 kutyámmal tőltőm.
László, 45 éves
Társkereső Gyöngyössolymos
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Később kitöltöm ezt a részt is. 😉😊. Párkapcsolatot keresek nem pár kapcsolatot 🤔 🏃🚲🛶 🛵 🚗 🐶 🏡

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mónika (43), Vanyarc Sziasztok! Mit írhatnék magamról elsőre. 43 éves vagyok, van egy 13 éves fiam. Szeretek autót vezetni, bár biztos van néhány \"női\" hibám. Szeretek olvasni, igaz, mostanában nem volt sok időm erre a hobbimra. Jellemzően pszichológiai témájú könyvek érdekelnek, saját magam fejlesztése érdekében. Szeretem az utazást, a viccet is, a spontán dolgok is jöhetnek, a merev és túlzottan leszabályozott dolgokat annyira nem kedvelem.Szeretem a meglepetéseket, és azt gondolom, hogy én is tudok meglepetéseket okozni. Szeretem a focit is. Nem dohányzom, és nem kávézom, nekem a tea a mindennapos \"szükséglet\", télen-nyáron. Egy őszinte, kedves férfit keresek, akinek az életében én lehetnék a Valaki, a Nő, a Társ, Barát, Szerelem...
  • Józsi (31), Szentes Sziasztok! csajok komoly kapcsolatot keresek jelentkezéseteket várom
  • Norbert (37), Budapest, VI. komoly kapcsolatot keresek komoly kapcsolatot keresek ha tedszem irj bàtran !
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Anna (71), Nyíregyháza Sziasztok! Szia Ani vagyok, most nem írok többet. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Társkeresés Gyöngyössolymoson

GyöngyössolymosGyöngyössolymos

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk