Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Lőrinci

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb lőrinci női társkeresők

Brigitta (21)
Társkereső Lőrinci
43 napja tag
Sziasztok!Mivel őszinte ember vagyok, pár fontos dolgot szeretnék leírni:van egy 1 hónapos kislányom,nem szórakozás céljából vagyok itt, hanem, komoly kapcsolatot keresek,és szeretek beszélgetni. Az ilyen ecsetfejű,nyálas,nádszál kisfiúktól, akik vaságy kiséretében érik el a 30 kg-ot, valahogy elkap az émelygés, nincsen semmi más elvárásom azon kívül, hogy a férfi, legyen férfi,ne pedig egy női identitású kislány. Ui:Szeretem én meghívni a férfit egy kávéra, nem szeretem ha költ rám. *moderálva*
Mária (63)
Társkereső Lőrinci
375 napja tag
Özvegy nőként keresem a káros szenvedélyektől mentes páromat. Csak komoly kapcsolatot kereső urak jelentkezését várom. Fényképpel rendelkező urak jelentkezését várom elsősorban!
Kata (68)
Társkereső Lőrinci
677 napja tag
Átlagos test alkatu rövid sötétszőke haj zöld szem komoly 165cm magas 70kg kapcsolatott keresek .
Marika (68)
Társkereső Lőrinci
1291 napja tag
Mit is írhatnék magamról, bármit.... de azok csak szavak... Nézd meg a fényképet, ez vagyok én... Nem árulok zsákbamacskát, és nem teszek fel 15-20 évvel korábbi képet... a személyes találkozásnál úgyis minden kiderül. Keresem a társam.... egy kedves, becsületes, humoros, okos, ügyes egyedülálló férfit. Akivel még sok tartalmas, vidám napot, hetet, sőt akár éveket is eltölthetünk együtt. Nem vagyok előfizető, nem tudok itt visszaírni.... ezért ha egy email címet vagy telefonszámot kapok akkor tudok válaszolni....

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Eszter (49), Budapest, II. Szia, Eszter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Ferenc (43), Jászkisér Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • László (28), Budapest, V. Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Andi (47), Szekszárd Kezdettől őszintének lenni! A legfontosabbnak tartom egy kapcsolatban!
  • Béla Zsolt (47), Balatonakali Szia, Béla Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

LőrinciLőrinci

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk