Társkereső Rétság

Legújabb rétsági női társkeresők

Györgyi, 62 éves
Társkereső Rétság
81 napja tag
Szőke,kék szemű, átlagos külsővel rendelkezem. Szeretem a társaságot, sokat kirándulok. Szenvedélyesen élem az életem.
Margit, 61 éves
Társkereső Rétság
300 napja tag
Sziasztok Margit vagyok 60 éves 172 cm magas . Keresem korban hozzám illő társam komoly kapcsolat céljábol
Erzsebet, 67 éves
Társkereső Rétság
582 napja tag
Keresem a párom, hátralévő életemre.
Marika, 63 éves
Társkereső Rétság
904 napja tag
Marika vagyok, 60 éves, lakhelyem Rétság. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb rétsági férfi társkeresők

Kornél, 29 éves
Társkereső Rétság
54 napja tag
Majd kiderül... Nem tudom mit írhatnék ide. Nem vagyok valami jó ezekben a bemutatkozásokban.
Szilvester, 49 éves
Társkereső Rétság
63 napja tag
Nyitott érzelmekben gazdag, vidám vagyok. Komoly kapcsolatot szeretnék.
Geri, 38 éves
Társkereső Rétság
92 napja tag
Geri vagyok, 37 éves. Társam keresem Rétság környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Barnabás, 18 éves
Társkereső Rétság
248 napja tag
Szisztok 🎮💪⚽🏀😎🚬🍕 Bármit megtennék egy nonek mindig melleted lenék és mindent megadnék csak hogy boldog legyél

Diplomás rétsági társkereső nők

Zsuzsa, 55 éves
Társkereső Rétság
Főiskolát végzett
Léted örök legyen! "Tanuld meg a víztől követni utadat, Tanuld meg a tűztől: mindből hamu marad. Tanulj az árnyéktól őrködni éberen, Tanulj a sziklától megállni helyeden. Tanuljál a Naptól, mely nyugovóra tér, Tanulj a szellőtől, mely lombok közt pihen: Hogyan kell életed leélni csendesen. Tanuld meg tőlük, hisz mindenik testvéred: Hogy kell szépen élni és szépen halni meg. Tanuld a féregtől: semmi sem fölösleg, Tanulj a rózsától tisztán maradni meg. Tanuld meg a lángtól elégetni szennyed, Tanuld a folyótól: utadból ne térj meg. Tanulj az árnyéktól alázatos lenni, Tanulj meg a Naptól szüntelen haladni. Tanuld négy évszaktól ismerni az időt, Tanuld a csillagtól, hogy az Égben erőd. Tanulj a tücsöktől: ha magad vagy, zenélj. Tanuld el a Holdtól, hogy semmitől ne félj. Belátást a sastól, s ha vállad súly nyomja, Nézd meg, milyen terheket cipel a hangya. Tanuld a virágtól, hogy légy szép és kecses, Tanulj kismadártól: szabadon repülgess. Tanulj a báránytól: legyél szelíd, mint ő, Mindentől tanuljál, mert minden veszendő. Úgy figyelj utadon, mi célodhoz viszen, Tanítson, mi meghal, s LÉTED ÖRÖK LEGYEN!

Diplomás rétsági társkereső férfiak

Laci, 57 éves
Társkereső Rétság
Főiskolát végzett
Tartós kapcsolatot keresek, békés szeretetteljes életre. (Lakhelyem Rétság, de munkámból adódóan majdnem több időt töltök Pesten, mint Rétságon - eltekintve az alvástól.) Aki csak a kedvenceitől fogad levelet és nem jelölt kedvencnek, annak nem tudok válaszolni. :)

Keresztény rétsági társkereső nők

Tímea, 46 éves
Társkereső Rétság
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Tímea vagyok, 43 éves. Társam keresem Rétság környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény rétsági társkereső férfiak

László, 68 éves
Társkereső Rétság
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Keresek valakit aki a társam tudna lenni! Ez nem a szexről szól !
Szilveszter, 63 éves
Társkereső Rétság
hite: római katolikus
Magamról majd ha kiváncsi vagy és mersz találkozni velem akkor elmesélek mindent ami érdekel.Remélem ez mielőbb bekövetkezik. Puszi mindenkinek!

Fiatalabb, 30 év alatti rétsági társkereső férfiak

Laci, 28 éves
Társkereső Rétság
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 28 éves
Társkereső Rétság
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kristof, 21 éves
Társkereső Rétság
Szia, Kristof vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 26 éves
Társkereső Rétság
Egy kedves, megértő és türelmes férfi vagyok, aki néha szétszórt és rendetlen, de feltétlen jó társ. Nem zavar, ha gyereked van az előző kapcsolatodból vagy dohányzol.

30-as rétsági társkereső férfiak

Gergő, 30 éves
Társkereső Rétság
Gergő vagyok, 28 éves. Társam keresem Rétság környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú rétsági társkereső férfiak

szili, 44 éves
Társkereső Rétság
szili vagyok, 43 éves. Társam keresem Rétság környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Norbi, 45 éves
Társkereső Rétság
Szia, Norbi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tamás, 46 éves
Társkereső Rétság
Egyedülálló vagyok és keresem a igazit páromat és
Norbi, 43 éves
Társkereső Rétság
Szia, Norbi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Maria (75), Kecskemét Sziasztok! Szeretni és szeretve lenni***
  • Károly (48), Ausztria Ne vedd tul komolyan az eletet ugy sem eled tul. Hallo. Karoly vagyok becsben elek es dolgozok. 20 ev kapcsolat utan keresem uj paromat a 9 eves fiammal.
  • Gusztáv (45), Sajószentpéter Nincs mottóm. Én egy igazi halak jegyű srác vagyok minden jó és rossz tulajdonsàggal meg áldva. Egy hosszú kapcsolaton vagyok túl. A barátaim egy megbízható segítőkész mélyérzésű embernek tartanak.Szeretek kirándulni utazni kerékpározni ,sportolni ,nevetni zenét hallgatni élni az életet terveket szövögetni.Szeretem az állatokat a növényeket a hegyeket a tengert mindenhol jól érzem magam.Remélem megtalálom az igazit akivel meg tudom osztani az érzéseimet .A nőt aki boldoggá tud tenni ahogy én őt.
  • Zoli (22), Eger Ismerj meg! Szia, Zoli vagyok,, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Tünde (48), Budapest, IX. Próba szerencse Mindig vidám, mindig őszinte, elképesztően empatikus, nagyon nyitott, kedves és kiváncsi lány lennék (maradjunk csak a jó tulajdonságoknál :) Állitólag megbizható is, bár az idővel sokszor hadilábon állok. (Aki a világot akarja magához ölelni, annak minden idő kevés.) Kiválóan tudom érezni magam egyedül is, de azért kettesben talán jobb lenne! Nagyon jó barát vagyok, emellett a vérem sem langyos, még ha néha mutat némi kék szint is...

Társkeresés Rétságon

RétságRétság

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk