Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Nagykovácsi

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb nagykovácsi férfi társkeresők

André (52)
Társkereső Nagykovácsi
61 napja tag
Berlini Nagydíjas filmproducer, rendező és író vagyok, több mint 70 film alkotója. Bejártam a világot, öt országban éltem, legalább ötvenet bejártam. Négy nyelven beszélek anyanyelvi szinten, magyar és német kettős állampolgár vagyok. Olyan lányt keresek, aki szellemi és szexuális partnerem lesz egyaránt.
Erno (67)
Társkereső Nagykovácsi
121 napja tag
Már nem akarom megváltani a világot. De még meg akarom változtatni. Hogy a gyerekeinknek jobb jövőjük legyen, hogy az ő gyerekeiknek legyen egyáltalán jövőjük. Nem azt nézem mi van mögöttem - bár Kos jegyem ellenére úgy érzem némi bölcsességre is szert tettem - hanem hogy mi minden van előttünk. Volt három hosszú párkapcsolatom. Van két gyönyörű lányom. Bejártam hat kontinenst, de nem érzem úgy, hogy mindent láttam és mindent megéltem. Voltam sí és kajak versenyzõ, aminek is köszönhető a még bennem rejtező versenyszellem. Szenvedéllyel töröm a falakat. Sokat utazó, mozgékony, sportokat szerető vagyok. Járt utat a járatlanért elhagyom. Szeretem a nevetést és a vidámságot akkor is, amikor semmi különös okunk nincs rá :)
lajos (91)
Társkereső Nagykovácsi
171 napja tag
Három éve özvegy ,fiatalos nyugdíjas mérnök vagyok , aki szeret aki szeret kertészkedni ,esetenként kirándulni ,soha nem unatkozom , mindig van tennivaló ,a zene és az ismertetők , a műszaki problémák érdekelnek a leendő társ szeretete az összes múltjával együtt jó kapcsolatot eredményezhetnek .
Attila (47)
Társkereső Nagykovácsi
190 napja tag
Pozitív életszemlélet, vidámság, tervezés jellemez

Keresztény nagykovácsi társkereső férfiak

Laci (78)
Társkereső Nagykovácsi
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Fiatalos, sportos 185 cm magas férfi vagyok. Szeretek a tengerben fürdeni, motorozni, tévézni, a kertben tevékenykedni. A többit személyesen elmesélem.
Álmos (30)
Társkereső Nagykovácsi
hite: református (nem gyakorlom)
Szia kedves Idegen! Keresem a másik felem, akivel együtt lehet nevetni a hülyeségeimen, de akár komolyabban beszélgetni is. Szeretek a csillagos égbolt alatt feküdni és nézni a légkörbe belépő, elégő űrszemetet. Szeretem a munkám, egészségügyben dolgozom, szervezőként szerintem én tartom egyben az egészet, főnököm nem is győzi emelgetni a fizetésem. :D A végére egy kis találós kérdés, 3 állítás rólam, 2 igaz, 1 hamis, találd ki, melyik az ;) - Jártam a Mount Everesten. - Görögországban belepisiltem a tengerbe :D - Tudok sütni, főzni. Ha szeretnél jobban megismerni, jelölj kedvencnek, vagy írj. *moderálva* Puszillak !
Tibi (64)
Társkereső Nagykovácsi
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Tibi vagyok, 63 éves. Társam keresem akivel közösen meghallgathatjuk a B oldalt is a lemezen ! Dohányzom de aki nem és tolerálja annak köszönöm ! A szintén dohányzó vagy azt toleráló páromat keresem. LEJÁRT AZ ELŐFIZETÉSEM ÍGY SAJNOS NEM TUDOK ÜZENETET ÍRNI ! EZÉRT HA LEHET ÉN KÉRNÉK ELÉRHETŐSÉGET, KÖSZÖNÖM ! *moderálva*

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Adrienn (35), Szerencs Adrienn vagyok, 35 éves. Társam keresem Szerencs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Zoltán (63), Kunfehértó Zoltán vagyok, 63 éves. Társam keresem Kunfehértó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Meli (35), Felsőnyék Üdvözlök mindenkit! Röviden annyit írok magamról, hogy komolyabb ismerkedés szempontjából regisztráltam. Amennyiben lehet férfiak kíméljenek. Csak női megkeresésekre reagálok. Ezt előre is köszönöm.
  • Szilvi (44), Szekszárd Szia, Szilvi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Balázs (23), Nagy Britannia Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

NagykovácsiNagykovácsi

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk