Társkereső Dorog

Legújabb dorogi női társkeresők

Kiara, 20 éves
Társkereső Dorog
52 napja tag
Szia, Kiara vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ilona, 70 éves
Társkereső Dorog
68 napja tag
Szia, Ilona vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Nóri, 19 éves
Társkereső Dorog
118 napja tag
Nóri vagyok, 19 éves, lakhelyem Dorog. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bea, 46 éves
Társkereső Dorog
153 napja tag
Azt írják a szakértők, személyes bemutatkozásnál fontos a szemkontaktus. Azt hiszem ez itt nem fog összejönni, így erre várni kell, míg személyesen találkozunk. Nem egy férfit keresek, hanem az Egy Férfit.

Legújabb dorogi férfi társkeresők

Ricsi, 35 éves
Társkereső Dorog
13 napja tag
Szia, Ricsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 46 éves
Társkereső Dorog
22 napja tag
Zoltán vagyok, 46 éves, lakhelyem Dorog. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoltán, 29 éves
Társkereső Dorog
41 napja tag
Igazság szerint nem sok próbálkozásom van e téren. És bevallom furán irént ez az úgymond versenygés... Szeretek főzni, sütni és sokan aztmondák jól is sikerülnek Komoly kapcsolatot keresek Szeretnék új dolgokat, helyeket megismerni de ezt szeretném a társammal megélni Családcentrikus és nagy állatbarát vagyok Türelmes embernek tartom magam
Tamás, 41 éves
Társkereső Dorog
64 napja tag
Tamás vagyok, 41 éves, lakhelyem . Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online dorogi társkereső nők

Erika, 58 éves
Társkereső Dorog
2 órája lépett be
Erika vagyok, 56 éves, lakhelyem Dorog. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás dorogi társkereső nők

Joli, 48 éves
Társkereső Dorog
Egyetemet végzett
Néhány szó rólam, az életemről: kedvesség, odaadás, mosoly, utazás, zene, tánc, érdeklődés, nyitottság. Ha kíváncsiak vagyunk egymásra, a többit úgyis te fogod kideríteni 😉
Aranka, 61 éves
Társkereső Dorog
Főiskolai diplomás (Pénzügy)
Egyedül de nem magányosan élő özvegy vagyok. Keresem a párom. Bízom hogy él valahol az a férfi akinek én kellek, és ő nekem.
Marica, 70 éves
Társkereső Dorog
Főiskolát végzett
Komoly,kapcsolatot keresek, nem távolabb, mint 30-40 km-re a lakhelyemtől. Szőke, csinosnak mondott nő vagyok. Fontos számomra az egymás tisztelete, a kedvesség és a kimondott szó megtartása. Elvárásom, hogy a társam ne dohányozzon és legalább 172-175 cm magas legyen.
Bea, 61 éves
Társkereső Dorog
PhD végzettségű
Bea vagyok, 59 éves. Társam keresem Dorog környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás dorogi társkereső férfiak

Attila, 52 éves
Társkereső Dorog
Főiskolát végzett
Attila vagyok, 52 éves. Társam keresem Dorog környékéről. Vidám természetű, fiatalos megjelenésű vagyok. Első sorban hosszú távú kapcsolatot keresek.
Laci, 47 éves
Társkereső Dorog
Egyetemi diplomás (Humán és természet-tudomány)
Szia, Laci vagyok, most bármit is írnék csak egy rész lenne az egészből, de azért mégis: normális értékrenddel keresem megfelelő nézőponttal rendelkező társamat, szeretem a humort a jó kedvet, a természetet és a sportolást.
András, 33 éves
Társkereső Dorog
PhD végzettségű
Mackós testalkatú, vidám férfi. Válófélben, van egy kisfiam. Tudom, hogy mi az a csavarhúzó.
Máté, 30 éves
Társkereső Dorog
Főiskolai diplomás (Informatika)
Helló, Máté vagyok, Informatikus / Logisztikus. 8 év turné után újra itthon az Eggyesült Királyságból. Szereted a maximum középszerű főztöt / rendelt kaját és egy esős napon Netflixezést? Már meg is vagyunk. Az étterem + mozi egy teljesen korrekt szombati terv? Tovább ne keress. Nem veszed magad és az életet túl komolyan és szeretsz nevetni? Az mondjuk szerencsés mert én sem. Legyünk őszinték, a Trónok harcának is adtál egy esélyt, mi annál csak jobban végezhetjük.

Keresztény dorogi társkereső nők

Maria, 69 éves
Társkereső Dorog
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Keresem párom aki nem töltötte be 73 de 65 túl van nem túl csinos de tul csunya sem vagyok amit el varom a leendő páromtól is csak fényképes levélre válaszolok .Magamról 68-160 86 vagyok .Nem vagyok elő fizető , úgy hogy engem keress ha meg felelek neked én szeretném ha össze jönne egy kapcsolat . *moderálva*
Ilona, 57 éves
Társkereső Dorog
vallása: református (alkalmanként)
Családcentrikus vagyok!Nagyon szeretem a gyermekeimet,de egy kedves társ hiányzik az életemből .Jó kedélyü,vidám ember vagyok!Szeretem a munkámat,és szívesen utazgatok ha úgy engedi időm!Komoly becsületes férfit keresek!
Margó, 63 éves
Társkereső Dorog
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Komoly, megbízható társat keresek. Szeretek kirándulni, sportolni, zenét hallgatni.
Alexandra, 17 éves
Társkereső Dorog
hivő: egyéb keresztény (nem hiszek benne)
Szia, Szandra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény dorogi társkereső férfiak

Lászlo, 55 éves
Társkereső Dorog
vallása: evangélikus (alkalmanként)
Szia László vagyok,mit is írhatnék?Bármit lehetne írni de az első találkozáskor dől el minden.
Laci, 55 éves
Társkereső Dorog
hite: evangélikus (alkalmanként)
László vagyok 55 özvegy,gépkocsivezetőként dolgozom komoly kapcsolatot keresek.
Tibor, 32 éves
Társkereső Dorog
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Tibor vagyok, 32 éves, lakhelyem Dorog. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 47 éves
Társkereső Dorog
római katolikus vallású
Szeretnék megismerkedni vidám nyugodt szívü lányal,szeretek horgászni sétálni állatbarát vagyok utazgatni még meg motorozni,20 év utáni válófélben v gyok,3 nagy lányom van,pilismaróti öböl a kedvenc horgászhelyem,egyedül nem jó.....🙃🙂

Fiatalabb, 30 év alatti dorogi társkereső nők

Rozika, 29 éves
Társkereső Dorog
Csak ismerkedés szempontjából regisztráltam, aztán kitudja :)
Era, 29 éves
Társkereső Dorog
Szia, Era vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Era , 29 éves
Társkereső Dorog
Szia, Era vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti dorogi társkereső férfiak

Dávid, 27 éves
Társkereső Dorog
Dávid vagyok, 26 éves. Társam keresem Dorog környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Márk, 27 éves
Társkereső Dorog
Márk vagyok, 26 éves, lakhelyem Dorog. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Norbert, 29 éves
Társkereső Dorog
Norbert vagyok, 28 éves. Társam keresem Dorog környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ignác, 18 éves
Társkereső Dorog
Ignác vagyok, 17 éves, lakhelyem Dorog. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as dorogi társkereső nők

Reni, 33 éves
Társkereső Dorog
" Néha naiv vagyok, gyerekes. Néha bölcs, érett, tapasztalt. Néha kislány, néha nő. Néha felhőtlenül vidám, néha végletekig szomorú. Néha a fekete tetszik, néha imádom a színeset. Néha megőrülök, aztán lehiggadok. Hibázok, tanulok. Újra hibázok, talpra állok. Minden ember máshogy lát: van akinek túl sok vagyok, van akinek kevés. Van akinek zárkózott, van akinek nyitott. Van akinek mogorva, van akinek kedves. De mindezek ellenére, vagy pont, hogy mindezektől: az vagyok, aki vagyok. És nem leszek más senki kedvéért, mert én így szeretek élni..."
Míra, 31 éves
Társkereső Dorog
Sziasztok!Én rendezvény és utazásszervező vagyok.Imádom az állatokat. Érdekel minden,ami a művészetekkel kapcsolatos. Küldj nekem elérhetőségeket,nem tudok visszaírni! Az igazi nevem *moderálva* Tímea.

30-as dorogi társkereső férfiak

Máté, 34 éves
Társkereső Dorog
Máté vagyok, 34 éves, lakhelyem Dorog. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dávid, 31 éves
Társkereső Dorog
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Sanyi, 34 éves
Társkereső Dorog
Sziasztok tarsat keresek megbizhato penzbeoszto es becsuljon meg cserebe en is megbecsulom gyerkoc nem akadaly 13 eves kapcsolatbol leptem ki igy en huseges vagyok elvarom ugyan ezt
István, 39 éves
Társkereső Dorog
Sziasztok lányok. Társam keresem komoly kapcsolatra akinek tetszem irjon bátran. Pusy

Középkorú dorogi társkereső nők

Krisztina, 44 éves
Társkereső Dorog
Szia! Társam keresem, remélem egy életre :) Nem kell hogy tökéletes legyél,mivel én sem vagyok az,majd kiegészítjük egymást. Fontos hogy legyél mindig őszinte, mosolygós, hűséges...ha Te betartod,akkor biztos lehetsz benne,hogy én is és nem csalódunk egymásban. A többit majd privátban. Ne félj írni,valakinek el kell kezdeni :)
Helga, 44 éves
Társkereső Dorog
Szia, Helga vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea, 49 éves
Társkereső Dorog
őszinte a hazugsagot nem tleralo ember vagyok. sokat dolgozom. keresem a masikfelemet
Zsanett, 47 éves
Társkereső Dorog
Koromhoz képest fiatalos csaj vagyok, kedves vicces szeretnek a barátaim velem lenni mert jó hatással vagyok az emberekre,feltöltődnek belőlem mert nem vagyok depis típus , szeretek táncolni kirándulni, egyet viszont nem viselek el a hazugságot, hiszem hogy az igazság is fáj de a hazugság már jobban szerintem egy kapcsolat alapja az őszinteség és a kommunikáció minden téren. Nem vagyok előfizető de email cím megadása után tudok kommunikálni én is, oda kérném visszajelzéseket, Köszönöm

Középkorú dorogi társkereső férfiak

Péter, 46 éves
Társkereső Dorog
Péter vagyok, 46 éves. Társam keresem Dorog környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 40 éves
Társkereső Dorog
jung, kafka, schopenhauer
Tamás, 47 éves
Társkereső Dorog
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
János, 48 éves
Társkereső Dorog
Szia, János vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti dorogi társkereső nők

Magdika, 65 éves
Társkereső Dorog
Magdika vagyok, 64 éves. Társam keresem Dorog környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ilona, 64 éves
Társkereső Dorog
Amatőr festő és özvegy nyugdíjas vagyok. Szeretek olvasni és sétálni a természetben.
Marcsi, 59 éves
Társkereső Dorog
Marcsi vagyok, 57 éves. Társam keresem Dorog környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mária, 68 éves
Társkereső Dorog
nyugdijas vagyok. elváltam. van 4 gyerek külön élnek.

50 év feletti dorogi társkereső férfiak

Istvan, 59 éves
Társkereső Dorog
Szia, Istvan vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István, 67 éves
Társkereső Dorog
Hali! Keresem a párom, aki megért és elfogad olyannak, amilyen vagyok!
József, 64 éves
Társkereső Dorog
Alapjában vidám természetű ember vagyok.Szeretem a szépet és a jót!!Szeretek utazni,beszélgetni végtelenül kedves vagyok.Szeretnék sikeres férfi lenni,de ennek alapja,hogy sikeres Nő álljon mellettem.Ha tudsz sorolj be.Ha nem akkor is!!!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Nándor (29), Kiskunhalas Sziasztok! Nándi vagyok 29 éves, jelenleg könyvelőként dolgozom. Szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni, konzolon/gépen játszani, ugyanakkor szeretek túrázni/kirándulni is elsősorban hegyvidéken. Célom, hogy megtaláljam a társat, akivel együtt programokat csinálhatunk, meghallgatjuk egymást, kiegészítjük egymást
  • Andrea (48), Cegléd Úgy szeress ,ahogy én szeretlek! Hatàrorozott erős személyiség vagyok ,szeretek tàncolni zenét hallgatni szépirodalmat afforizmàkat olvasni.
  • Anna (82), Budapest, XIII. Sziasztok! Magamrol annyit nem vagyok fiatal ezert csak baratot tarsat aki egyedul van es szeretne meg hatra lévo evveit kicsit szebbe tenni. En mindig jo kedvu vidam vagyok. Szeretek kirandulni ,mert szeretem a termeszet szepseget,az ev minden evszakjaban. Jokat beszelni nevetni vidamnak lenni sokat setalni.Ha te is ugy erzed hogy egyedul vagy,tovabb ne keress itt vagyok,velem mindent meg lehet beszelni.
  • Magdolna (53), Győr Sziasztok! 54éves leszek 3gyermek anyukája 3 unoka nagyija vagyok társat keresek a minden napokban aki szereti a kicsi gyerekeket és eltudná fogadni a családomat is
  • Pál (42), Csanádapáca Szeretet és megbecsűlés! Komoly kapcsolatot keresek molett és érzelem gazdag hölgy személyében!

Társkeresés Dorogon

DorogDorog

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk