Társkereső Kerepes

Legújabb kerepesi női társkeresők

Ibolya, 47 éves
Társkereső Kerepes
8 napja tag
Ibolya vagyok, 47 éves Ha úriember vagy,becsületes,és egyenes és a tenyereden tudsz hordozni egy nőt akkor talán van esély! Aki melletted igazi nőnek érezheti magát! A legalapvetőbb dolgok fontosak a harmonikus élethez tisztelet megbecsülés bizalom szeretet nyugalom! Ha ezeket tudod nyújtani nekem csak akkor írj! Nem tudok írni csak viber!
Ildikó, 54 éves
Társkereső Kerepes
31 napja tag
Ildikó vagyok, elvált, rendezett anyagi körülményekkel. Kerepesen lakom, aktív dolgozó, adminisztratív munkakörben. 160 cm és 80 kg. Szeretem a természetet, a kerékpározást és az utazást. Nem nehéz kijönni velem, Őszinte vagyok és alkalmazkodó.
Katalin, 38 éves
Társkereső Kerepes
68 napja tag
Bízom abban, hog most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 181 cm magas nőt? Írj rám és meglátjuk!
Beatrix, 50 éves
Társkereső Kerepes
83 napja tag
50 éves,elvált nő vagyok.160 cm magas,telt alkatú.Keresek egy vidám férfit,akivel közös szabadidős programokra el lehet menni.

Legújabb kerepesi férfi társkeresők

Géza, 50 éves
Társkereső Kerepes
22 napja tag
Géza vagyok, 50 éves, lakhelyem Kerepes. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba, 40 éves
Társkereső Kerepes
100 napja tag
Csaba vagyok, 40 éves. Társam keresem Gödöllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
István, 28 éves
Társkereső Kerepes
118 napja tag
Szeretnék komolyan ismerkedni,találkozni randizni. Légy igazi és öszinte!
Attila, 34 éves
Társkereső Kerepes
129 napja tag
Attila vagyok, 34 éves, lakhelyem Kerepes. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online kerepesi társkereső férfiak

Attila, 31 éves
Társkereső Kerepes
8 perce lépett be
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
András, 67 éves
Társkereső Kerepes
38 perce lépett be
Igyekeztem mindig másokat boldoggá tenni, hogy én is boldog legyek. Keressük egymást, biztos sikerül. A kompromisszum, a harmónia nagyon fontos. Rendezett körülményekkel, változtatni tudó férfi vagyok. Keresem azt a csinos jó kedélyű hölgyet, ötvennyolc és hatvanhárom év körül, akinek még tervei vannak, és még nem valósultak meg. Együtt könnyebb...Kérem, hogy csak őszinte hölgyek keressenek. Levelezési címet kérek.

Diplomás kerepesi társkereső nők

Kata, 67 éves
Társkereső Kerepes
Egyetemet végzett
Kata vagyok, 67 éves. Társam keresem Kerepes környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztina, 26 éves
Társkereső Kerepes
Egyetemet végzett
Fiatal, nyitott, kiváncsi nő vagyok, aki női partnerét keresi. Várom olyan tapasztalt, vagy még hozzám hasonlóan bizonytalan nők jelentkezését, akivel közelebbről megismerhetjük egymást akár nem csak testileg, hanem lelkileg is :)
Ili, 73 éves
Társkereső Kerepes
Főiskolát végzett
Természetkedvelő, kulturális és spirituális érdeklődésű, káros szenvedélyektől mentes, egészséges életvitelű, független nő vagyok. Komoly szándékkal keresem hasonló, kimozdulni vagyo , társam. Személyes találkozás híve vagyok, nem a hosszú levelezésé. E-mail cimet kerek, vagy tel. szamot! Csinaljunk kozos programokat, elvezzuk egymas tarsasagat, es ha jo egyutt, barmi lehetseges! Ha szimpatikusnak talalsz, batran irj levelet, mert csak igy lephetunk tovabb!

Diplomás kerepesi társkereső férfiak

Károly, 57 éves
Társkereső Kerepes
Főiskolai diplomás (vendéglátóipar/pénzügy)
Károly vagyok, 57 éves. Társam keresem Kerepes környékéről. A többin még dolgozom... Most idáig jutottam: Őszintén meg kell mondanom, hogy nem vagyok független, komoly elkötelezettséget és felelősséget érezve családommal élek: van egy gyönyörű macskám Poci de Kandúr (régebben Poci de Bolhás, de az utónevet idővel kikúráltuk), no meg a Hárem, a 8 vörös tyúk. Jelenleg így élünk kettecskén, ja nem, tizecskén, örömben bánatban A feltöltött képek valszeg egy általam gondoskodással töltött, de számomra nem túl örömteli napon készülhetett. Ilyen az együttélés, leginkább öröm, de van, hogy bosszúság, bánat. Tehát, családommal élek, de, valami hiányzik. VALAKI. -persze, aki helyettem takarít utánuk, vagy nem, ja de! :)- A többin még dolgozom... Lélekben, habitusban jelentősen. lemaradtam a koromtól. Ezért is keresek fiatalabb társat. Eltérő az életfelfogásom - meg az élettapasztalatom is - a korosztályométól, pláne meg a felsőfokú kockáktól. Általában a kirívó, a formabontó dolgok vonzanak a mai napig. Életfelfogásban is, a nem átlagos... A többin még dolgozom...
Tamás, 37 éves
Társkereső Kerepes
Főiskolai diplomás (Közgazdász)
Tartós kapcsolatot keresek de szívesen ismerkednek beszélgetek.
Pali, 43 éves
Társkereső Kerepes
Főiskolai diplomás (pénzügy)
Pozitív életszemléletű, nyugodt, nem ítélkező, türelmes, nyitott gondolkodású vagyok. Amik érdekes az életben: sport (jóga, tai chi, túra, bicaj), gazdaság, tőzsde, természettudományok, könyvek, sci-fi, fantasy, DnD, integrál szemlélet, TEAL, asztrológia. És a metált is bírom :-)
Gyula, 37 éves
Társkereső Kerepes
Főiskolai diplomás (Kereskedelem és logisztika)
Kedves Hölgyem, Köszönöm, hogy benéztél hozzám.Egy kedves és udvarias férfit ismerhetsz meg bennem, türelmes vagyok, szeretem a természetet,állatokat,szeretek kirándulni, hobbi fotós vagyok. Megtalálom a helyem a konyhában, a házi barkácsolással sincs gondom nem kell mindenhez szerelő. Nem tartom magam az átlagnak, sem hobbi sem pedig gondolkodás terén. Egyaránt élek a múltban udvariasság és tisztelet terén, amikor természetes volt hogy a nőket igazi hölgyként kezelték, a jövőben hogy hova szeretnék tartani, hova tart az emberiség, a technikai újítások és persze a jelenben, hogy meg is valósíthassam az álmaimat. Páromat keresem, mint mindannyian, aki a barátom is egyben, akit támogathatok és akivel őszintén megbeszélhetek bármit. Lehetne még sok mindent írni, de inkább ismerjük meg egymást. :)

Keresztény kerepesi társkereső nők

Kati, 50 éves
Társkereső Kerepes
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Vidám, könyv és filmkedvelő vagyok. Zenében mindenevő, főzni szerető, csajszi vok.kutyás!szeretem a jó humort és értem is :)lelkületem,temperamentumom fiatalabb mint én magam. szép napot! :)

Keresztény kerepesi társkereső férfiak

Sanyi, 73 éves
Társkereső Kerepes
római katolikus vallású (alkalmanként)
Nem jó egyedül!! Odafigyelő szeretettet kapni és adó,meg értő hölgy társaságát keresem!!Bár mi lehet!
Péter, 36 éves
Társkereső Kerepes
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Mivel is kezdhetném?Elsőre talán annyit,hogy én nem anyagias ember vagyok,nálam nagyon számít a másik lelkivilága,persze a kölcsönös szimpátia mellett!Szeretnék egy hosszú távra szóló kapcsolatot a megfelelő személlyel együtt!Remélem sikerül!A többit személyesen!
Andràs, 23 éves
Társkereső Kerepes
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)
Szia, Andràs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 74 éves
Társkereső Kerepes
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Nyugdíjasként aktívan dolgozom. Szeretek utazni kertészkedni. Nem dohányzom társaságban megiszom.

Fiatalabb, 30 év alatti kerepesi társkereső nők

Eliza, 18 éves
Társkereső Kerepes
Eliza vagyok, 18 éves, lakhelyem Kerepes. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laura, 20 éves
Társkereső Kerepes
Szia, Laura vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti kerepesi társkereső férfiak

Gergo, 24 éves
Társkereső Kerepes
Gergo vagyok, 24 éves. Társam keresem Kerepes környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Richárd , 26 éves
Társkereső Kerepes
Richárd vagyok, 26 éves. Társam keresem Kerepes környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 21 éves
Társkereső Kerepes
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Fecó, 22 éves
Társkereső Kerepes
Szia, Fecó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as kerepesi társkereső nők

Lili, 31 éves
Társkereső Kerepes
Sziasztok! 31 éves vagyok.Van egy 1 éves kislányom.Szívesen ismerkednék beszélgetnék olyan férfival aki komoly kapcsolatra vágyik.Normális,megbízható és kedves.Kalandorok kíméljenek!
Margó, 30 éves
Társkereső Kerepes
Makacs, akaratos, nagyon őszinte, ami a szívemen az a számon típus, még ha az fáj is másnak. Ha valakinek igaza van elismerem és igazat adok, de ha egy hülye okoskodik azt hagyjuk. Természetjáró, főzni, enni imádó személy vagyok. A legfontosabb van egy kisfiam. Intelligens, önálló gondolkodású, egyedülálló társat keresek. Nem apukát, nem játszópajtást keresek, nem pedig olyat aki már megakarná változtatni a személyiségemet, természetemet úgy, hogy nem is ismer. Nem igazán vagyok telefon függő.!! Ha nem válaszolok nem azért van mert nem akarok vagy mert bunkó vagyok, szimplán nem lesem a telefont, ennyi. Nem otthonülő, unatkozó anyuka vagyok aki apuci pénzéből él. Dolgozom, tanulok és ezért nem válaszolok egyből! Többet vagy üzenetben, vagy személyesen.

30-as kerepesi társkereső férfiak

Misi, 35 éves
Társkereső Kerepes
Misi vagyok, 34 éves. Társam keresem Kerepes környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bence, 31 éves
Társkereső Kerepes
Bence vagyok, 30 éves, lakhelyem Kerepes. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ferenc, 36 éves
Társkereső Kerepes
Szia, Ferenc vagyok, komoly kapcsolat a cèlom ès szeretem a gyerekeket is. Egy jò beszèlgetèsben benne vagyok! :)
Attila, 31 éves
Társkereső Kerepes
A legfontosabbak a valódi értékek! Szeretem az állatokat, a természetet, a zenét- zenélést, művészeteket! A mai világból hiányzik a megbecsülés és tisztelet, őszinteség, számomra ezek fontosak!

Középkorú kerepesi társkereső nők

Erika, 49 éves
Társkereső Kerepes
Erika vagyok, 48 éves. Társam keresem Kerepes környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú kerepesi társkereső férfiak

Szilveszter, 44 éves
Társkereső Kerepes
Hosszú lenne ide leírni. Ismerj meg és meglátjuk,hogy mi sül ki belőle!
Zoltán, 42 éves
Társkereső Kerepes
Zoltán vagyok, 41 éves. Társam keresem Kerepes környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 43 éves
Társkereső Kerepes
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 40 éves
Társkereső Kerepes
Keresem lelki társam akivel a jövőt épithetjük vidám humoros társ személyében.

50 év feletti kerepesi társkereső férfiak

Tibor, 59 éves
Társkereső Kerepes
Tibor vagyok, 58 éves, lakhelyem Kerepes. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Imre, 73 éves
Társkereső Kerepes
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 76 éves
Társkereső Kerepes
Szia, József vagyok, Csak özvegy asszonnyal ismerkedek (minket itt hagytak, téged meg el)... Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. 74 17o 96 vagyok korban, méretben, kg ban .. Vodán élek d j p +1 p a... Mottóm = Jönni - menni - látni ... Társat keresek... Arcod legyen (fénykép)... Esetleg 1 randi.. ÜDV JOCÓ & Jozsó ...
ferenc, 79 éves
Társkereső Kerepes
nem összeköltözés,de sürű találkozás késöbb ki tudja

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mariann (43), Veresegyház Sziasztok! Elvált 43 éves vagyok, keresem a társam. Csak szex kiméljenek nem érdekel!!!
  • Soma (24), Budapest, XI. Az élet rövid, így törekedjünk a boldogságra! Soma vagyok, 24 éves. *moderálva*, ha ismerkednél :)
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.

Társkeresés Kerepesen

KerepesKerepes

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk