Társkereső Hatvan

Legújabb hatvani női társkeresők

Marianna, 48 éves
Társkereső Hatvan
10 napja tag
Keresem párom komoly kapcsolat reményében,akivel tervezhetem közös életünk.
Erzsébet, 51 éves
Társkereső Hatvan
16 napja tag
Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Alexandra, 26 éves
Társkereső Hatvan
43 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek, szeretném megtalálni életem szerelmét!
Erika, 28 éves
Társkereső Hatvan
43 napja tag
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb hatvani férfi társkeresők

Gábor, 34 éves
Társkereső Hatvan
13 napja tag
Gábor vagyok, 34 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 32 éves
Társkereső Hatvan
13 napja tag
Néhány gondolat rólam : 1, Ahol a legjobban érzem magam, az az otthonom. Azon belül is a könyvespolcaim közelében. 2, Talán a legjobban az jellemző rám, hogy igyekszem minden helyzetnek a pozitív oldalát nézni, tehát nálam az a bizonyos pohár mindig félig teli, mint sem félig üres. 3, Egy párkapcsolatban számomra az a legfontosabb, hogy a szürke hétköznapokat is képesek legyünk együtt megszínesíteni. Akivel együtt lehet bolondozni, de a komoly beszélgetésekre is vevő legyen. Talán elsőre ennyi épp elég is belőlem, a többit majd üzenetben :).
István, 28 éves
Társkereső Hatvan
16 napja tag
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolti, 24 éves
Társkereső Hatvan
20 napja tag
Alapvetően a nyugis embereket kedvelem,én is inkább ilyen vagyok. Amúgy alapvetően közel állnak hozzám a sportok,szeretem a tetkókat,szeretek olvasni és nagyon szeretem a magyar focit(Mindenkinek kell egy rossz szokás). :)

Éppen online hatvani társkereső nők

Magdolna, 60 éves
Társkereső Hatvan
1 órája lépett be
Én ilyen vagyok, vagy tűzzel lángolok, vagy jéggé fagyok, az égbe szállok, aztán lezuhanok, én ilyen vagyok, vagyok vad orkán magas hegyeknek ormán, vagyok egy tenger-ár mi a mélybe bezár, én ilyen vagyok, vagyok az örök, a folyó, mi hömpölyög, vagyok születésed, végül a végzeted, én ilyen vagyok, vagyok a szerelem, s tiéd az életem, vagyok az origó, s vagyok a végtelen. Talán ilyen vagyok, talán nem:) Sok mindent lehetne irni, inkább ismerjük meg egymást, és teremtsünk együtt egy földi mennyországot...... Tedd amit úgy érzel tenned kell, arra menj, amerre a szíved terel. A boldogság egy sziget, s én csak úszok érte. Harmóniára, egyetértésre, nyugalomra, vágyom! Nem vagyok elofizető, ha nem kapok elérhetőséget, sajnálom de nem tudok válaszolni.
Krisztina, 46 éves
Társkereső Hatvan
0 perce lépett be
Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anikó, 53 éves
Társkereső Hatvan
2 órája lépett be
Szia, Anikó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kata, 41 éves
Társkereső Hatvan
22 órája lépett be
Szeretnék adni egy esélyt a társkeresésnek...itt is :) (nem kalandot keresek) Meglátjuk....

Éppen online hatvani társkereső férfiak

Viktor, 29 éves
Társkereső Hatvan
1 órája lépett be
Normális, komoly értékrenddel rendelkező és erős lelkületű férfi vagyok, ennek tekintetében keresem ambíciózus érzelmes de egyben izgalmas női társam. Szabadidőmben szeretek sportolni, természetben lenni és kirándulni. A kedvenc ételem a pacal. Ha nem tudod megcsinálni nekem akkor "nem egymást keressük" :P Na jó ennyire nem leszek szigorú, de azért nem árt ha tudsz főzni sütni :D Első sorban ismerkedni és barátkozni szeretnék, új embereket megismerni, idővel kialakulhat valami komoly is ha szimpatikusak leszünk egymásnak és eljutunk arra szintre. Nem játszadozom, komoly kapcsolatot keresek.
Zoli, 54 éves
Társkereső Hatvan
32 perce lépett be
Egyedülálló vállalkozó vagyok keresem hozzám illő kedves hölgy ismeretségét
Béla, 47 éves
Társkereső Hatvan
2 órája lépett be
Béla vagyok, 46 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 31 éves
Társkereső Hatvan
2 órája lépett be
Sokan azt mondják, hogy velem nagyon jókat lehet beszélgetni. Tipikus INTJ személyiség.

Diplomás hatvani társkereső nők

Erika, 51 éves
Társkereső Hatvan
Egyetemet végzett
Erika vagyok, 51 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ágnes, 45 éves
Társkereső Hatvan
Főiskolát végzett
Tanító vagyok. A kedvenc hobbim a kóruséneklés. Velem közösséget is kapsz. Szívesen kiràndulok, sokat kerékpározom. Színház és zenen elengedhetetlen! Humorral szemlélem a világot
Niki, 31 éves
Társkereső Hatvan
Főiskolát végzett
Szia, Niki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Era, 62 éves
Társkereső Hatvan
Főiskolát végzett
Fiatalos.lendületes.mulatos tipus vagyok keresem a màsik felem

Diplomás hatvani társkereső férfiak

Armand, 24 éves
Társkereső Hatvan
Főiskolát végzett
Magamrol: szeretek a természetben lenni, fotózni, túrazni kirándulni, felfedezni uj helyeket. Szeretek kocsikázni a semmibe, zenét hallgatva. Kreativ embernek tartom magam szeretek alkotni. Főzök mosok takaritok mibel egyedül élek, de jo lenne ha lenne aki neha besegit, persze nem bejaro nőt keresek, hanem egy tarsat mindenben, (szerelemben életben szabadidőben) masok szerint nagy szivem van, ez sokszor hatrany, de jó is. Ismerj meg, és beszélgessünk ☺️
György, 34 éves
Társkereső Hatvan
Egyetemet végzett
Találkozzunk személyesen, ide teljesen felesleges bármit is írni, mert úgy sem ez dönt a továbbiakról.. UI: A kisállatokkal gyorsan össze szoktam spanolni, szóval ha van az plussz.. :)
Zoli, 29 éves
Társkereső Hatvan
Főiskolát végzett
Hello! Zoli vagyok és szeretném kiélvezni az élet adta lehetőségeket ezért sok mindenre nyitott vagyok! ;)
Kálmán, 70 éves
Társkereső Hatvan
Főiskolát végzett
Szia, Kálmán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény hatvani társkereső nők

Erzsébet, 63 éves
Társkereső Hatvan
hite: római katolikus (alkalmanként)
Erzsébet vagyok, 63es, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Vica, 52 éves
Társkereső Hatvan
evangélikus vallású (alkalmanként)
Szia, Vica vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zita, 46 éves
Társkereső Hatvan
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Kedves, intelligens, vidám nőre vágysz? Ismerkedjünk! :) Nem vagyok előfizető, írj valami elérhetősèget légyszi! Köszönöm!
Anikó, 40 éves
Társkereső Hatvan
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Anikó vagyok, 39 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény hatvani társkereső férfiak

Zoltán, 43 éves
Társkereső Hatvan
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
*moderálva*. Ide mindenki úgy ír,hogy jó színben tünjön fel. Én csak annyit,inkabb ismerj meg és alkosd meg a saját véleményedet.
PÉTER, 43 éves
Társkereső Hatvan
hivő: római katolikus
Egy megrögzött pozitív életszemléletű, bolondos fickó vagyok, aki azért tud morcos is lenni, de nem sokáig! :) Szeretem az embereket és mindenkinek megadom az esélyt, mindenkiben keresem a jót! Szeretek kirándulni, jó társaságban tölteni az időt, sportolni, zenélni, zenét hallgatni, néha (tényleg csak néha) horgászni, társasjátékozni, kézen fogva sétálni, ugrálni a mezőn, fákat ölelgetni, filmet nézni.... ÉLNI! Nem félek elérzékenyülni sem mert nem fából vagy vasból vagyok! Kis dolgoknak is örülök. Többre értékelem a napi apró dolgokat, egy jó szót, egy érintést mint a nagy hangzatos/látványos dolgokat.
Zoltán, 68 éves
Társkereső Hatvan
hite: református (rendszeresen gyakorlom)
Zoltán vagyok, 68 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ferenc, 65 éves
Társkereső Hatvan
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Komoj szándékú 64 éves özvegy ember vagyok. Két fiam van, de már kirepűltek a fészekből, úgyhogy egyedül élek. Nem fogyasztók alkoholt, csak nagyon ritkán és keveset, nem dohányzom de annál inkább sportolok.

Fiatalabb, 30 év alatti hatvani társkereső nők

Zsuzsi, 20 éves
Társkereső Hatvan
Zsuzsi vagyok, 20 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Noemi, 22 éves
Társkereső Hatvan
Szia! Ha egy életvidám , pozitív jó Kedves fiatalhölgyet keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad :) Szeretek tancolni , a sport sajnos nem a kedvencem Imádom az őszebujos borús napokat Bennem egy szakács veszett el , legalábbis eddig még mindenki túlélte a főztömet Sütni meg egyszerűen imádok egy igazi házi kisasszonynak tartom magam Komoly kapcsolatot keresek de ha csak simán barátkozni van kedved ez se akadály. Ha többet szeretnél rólam megtudni, írj nyugodtan igyekszem csillapítani a kíváncsiságodat :)
Vivien , 24 éves
Társkereső Hatvan
Szia, Vivien vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bettina, 24 éves
Társkereső Hatvan
Bettina vagyok, 23 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti hatvani társkereső férfiak

Dávid, 21 éves
Társkereső Hatvan
Én Dávid vagyok, egy aranyos kedves srác!:) Hosszútávú szerelmet/párkapcsolatot keresek. De barátságra is nyitott vagyok. Budapesten élek. 182cm vagyok szőke haj, kék szemű, szerintem a korkülömbség sem akadály. :) 20 éves vagyok!
Karcsi, 18 éves
Társkereső Hatvan
Szia, Karcsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Milán, 23 éves
Társkereső Hatvan
Írj rám ha szimpi vagyok a kép alapján😁
Dániel, 25 éves
Társkereső Hatvan
Szia, Dániel vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as hatvani társkereső nők

Anita, 37 éves
Társkereső Hatvan
Nem tudom, hogy létezik e normális értékrenddel bíró férfi. Alap az egymással szembeni tisztelet számomra egy kapcsolatban vagy akár már az ismerkedési fázisnál. Ezt tartsd szem előtt. Válaszolok, ha szimpatikusnak talállak. Nem a telefonommal szeretném tölteni a nap 24 óráját. Talán ezt meg lehet érteni. És ez nem tiszteletlenség a részemről.
Zsuzsanna , 30 éves
Társkereső Hatvan
Sziasztok mindenki annak tudatában írjon nekem hogy három gyermekes anya vagyok! Nem keresek sem kalandot, sem sex kapcsolatot! Szóval aki ilyen szándékkal keresne meg ne tegye! Köszönöm szépen
Mària, 33 éves
Társkereső Hatvan
Szeretek beszélgetni, filmezni, zenét hallgatni, barátnőimmel lenni. Szeretek nevetni, igyekszem pozitívan nézni a dolgokat. Nem foglak traktálni az exeimmel, remélem Te sem teszed.
Eszti, 35 éves
Társkereső Hatvan
Eszti vagyok, ha meg akarsz ismerni, írj nekem nyugodtan! 😉

30-as hatvani társkereső férfiak

Sándor, 34 éves
Társkereső Hatvan
Ha szimpatikus vagyok írj és ismerj meg!
Elemér, 35 éves
Társkereső Hatvan
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 169 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!
Tibor, 31 éves
Társkereső Hatvan
Sziasztok keresem a igazi társat
Péter, 38 éves
Társkereső Hatvan
Péter vagyok, 38 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú hatvani társkereső nők

Erika, 45 éves
Társkereső Hatvan
Erika vagyok, 45 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Marcsi, 48 éves
Társkereső Hatvan
Szia, Marcsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tamara, 45 éves
Társkereső Hatvan
Tamara vagyok, 44 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andrea, 48 éves
Társkereső Hatvan
Andrea vagyok, 47 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú hatvani társkereső férfiak

Árpi, 48 éves
Társkereső Hatvan
Szia, Árpi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andras, 41 éves
Társkereső Hatvan
Andras vagyok, 41 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 42 éves
Társkereső Hatvan
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Pál, 46 éves
Társkereső Hatvan
Hosszú távú komoly kapcsolatot keresek!

50 év feletti hatvani társkereső nők

Irén, 73 éves
Társkereső Hatvan
Keresem azt férfit aki szeret beszélgetni, humoros és szeret kirándulni.
Judit, 65 éves
Társkereső Hatvan
Eü- ben dolgozom.Egyedül élek, 2 gyermekem más városban. Intelligens, megértő, lehetőleg magas társat keresek komoly kapcsolatra.
Marcsi, 67 éves
Társkereső Hatvan
Vidám és őszinte vagyok. Szeretem a víz és a természet közelségét.
Györgyi, 65 éves
Társkereső Hatvan
Nyugdijas vagyok. Mérleg jegyű, romantikus. Szeretnék olyan kedves, aranyos, víg kedélyű társat találni, aki a természetet is szereti, nem csak otthon ülő!! Szeretném ha szeretnél!

50 év feletti hatvani társkereső férfiak

József, 66 éves
Társkereső Hatvan
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sándor, 61 éves
Társkereső Hatvan
Sándor vagyok, 60 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József, 61 éves
Társkereső Hatvan
József vagyok, 60 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! csak még annyi a megjegyzésem nem fogok fizetni, megadom a számom ennyi, *moderálva* Megkérek mindenkit ez igy komoly, írni könnyen lehet telefon vagy elérhetőség ez már azért kis bizalmat ad.
Barnabás, 114 éves
Társkereső Hatvan
Barnabás vagyok, 112 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.

Társkeresés Hatvanban

Megismerkednél egyedülállóakkal ###varos### városából?


Azt érzed, hiába jársz a hatvani bulihelyekre, vagy időd sincs időd kimozdulni a munka mellett? Sosem érsz rá, viszont mégis fontos számodra, hogy megtaláld a nagy Ő-t? Próbáltad már a Randivonal társkeresőt?
Vallás, vagy végzettség alapján keresgélnél? Őket mind megtalálod a Randivonal Heves megyei társkeresőjén! Regisztrálj Magyarország legnagyobb hagyományokkal bíró internetes társkeresőjére, a Randivonalra!
Gyorsan és könnyen megteheted, és meg fogod látni, Rád szintén vár itt valaki!
Itt a társkeresést modern külsővel, sokféle keresési lehetőséggel, kiemelt megjelenésekkel, tippekkel illetve tanácsokkal könnyítjük meg számodra.
A siker ügyében regisztrálj és töltsd ki a profilodat! Természetesen annyi információt árulsz el magadról, amennyit szükségesnek érzel, viszont ne felejtsd el, hogy minél részletesebb leírást látnak rólad, annál biztosabbra mehetsz! Így mindössze annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja párkereső közösségünknek: keress, írj, randevúzz bátran!
Ha bizonytalan vagy, hogy miképpen kéne nekilátnod, akkor hasznos lehet ez a kis videó sorozat ITT. Nem szabad feladni, mert mi tudjuk, hogy mindenkinek van egy párja!
Csatlakozz rögtön, hogy téged is megtaláljon a szerelem!

HatvanHatvan

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk