Társkereső Hatvan

Legújabb hatvani női társkeresők

Marianna, 48 éves
Társkereső Hatvan
17 napja tag
Marianna vagyok, 48 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tünde, 55 éves
Társkereső Hatvan
56 napja tag
Tünde vagyok, 55 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozás.Szeretem a természetet szeretek kirándulni,szaunázni, úszni,imádom a tengert Sokat kertészkedem ,kreatív dolgokat alkotni.filmet nézni,zenét hallgatni ,barátokkal, családdal lenni,táncolni.
Vica, 51 éves
Társkereső Hatvan
77 napja tag
Szia, Vica vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mariann, 44 éves
Társkereső Hatvan
79 napja tag
Csak úgy érheted el az álmaidat ,ha túl lépsz a saját korlátaidon !

Legújabb hatvani férfi társkeresők

Elemér, 35 éves
Társkereső Hatvan
5 napja tag
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 169 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!
István, 51 éves
Társkereső Hatvan
16 napja tag
Szivesen ismerkednék korban hozzám illő hölgyekkel,tartós kapcsolatot keresek,nem dohányzom,gyerekem nincs.
Andras, 41 éves
Társkereső Hatvan
18 napja tag
Andras vagyok, 41 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 50 éves
Társkereső Hatvan
22 napja tag
Sziasztok! Úgyis a kép alapján döntünk... Majd az első üzenet.... majd az első hang az éterben..... majd az első találkozás..... 185/90 Gyermek 2, velem élnek. 21 éves fiam, 17 éves lányom van. Plusz 1 Yorki. 🙂 Nem.... nem a sport az életem!. Nem... nincs BMW, Audi Mercedes ...... Mazda van. Nem... nem horgászok Nem.... Nem szeretem a focit és a Forma1-et sem. Nem..... nincs kocka has Viszont jól főzök! 🙂

Éppen online hatvani társkereső nők

Niki, 31 éves
Társkereső Hatvan
1 órája lépett be
Szia, Niki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Timi, 36 éves
Társkereső Hatvan
2 perce lépett be
Nőiesen formàs, mosolygós, igényes,érzelmes, hagyomànyos értékrenddel rendelkező,gyerekszerető, természetkedvelő,energikus nő vagyok. Szabadidőmben szeretek futni, bicikizni, főzni, kertészkedni, aktìvan kikapcsolódni, a tartalmas beszélgetéseket. Kalandvágyók és virtuàlis kapcsolatot keresők kìméljenek!
Anikó, 40 éves
Társkereső Hatvan
43 perce lépett be
Anikó vagyok, 39 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erzsébet, 51 éves
Társkereső Hatvan
43 perce lépett be
Erzsébet vagyok, 51 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online hatvani társkereső férfiak

Kálmán, 70 éves
Társkereső Hatvan
2 órája lépett be
Szia, Kálmán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 58 éves
Társkereső Hatvan
2 órája lépett be
Komoly kapcsolat reményében regisztraltam erre a fórumra. Fotó elmúlt évben készült
Péter, 31 éves
Társkereső Hatvan
3 órája lépett be
Sokan azt mondják, hogy velem nagyon jókat lehet beszélgetni. Tipikus INTJ személyiség.
Janos, 52 éves
Társkereső Hatvan
2 órája lépett be
Sziasztok,tartos kapcsolatra keresem hölgy ismeretségét..Légy nyitott..

Diplomás hatvani társkereső nők

Violetta, 35 éves
Társkereső Hatvan
Főiskolát végzett
Violetta vagyok, 34 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Era, 61 éves
Társkereső Hatvan
Főiskolát végzett
Fiatalos.lendületes.mulatos tipus vagyok keresem a màsik felem
Vivien , 24 éves
Társkereső Hatvan
Főiskolát végzett
Szia, Vivien vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Judit, 65 éves
Társkereső Hatvan
Egyetemi diplomás (Egészségügy)
Eü- ben dolgozom.Egyedül élek, 2 gyermekem más városban. Intelligens, megértő, lehetőleg magas társat keresek komoly kapcsolatra.

Diplomás hatvani társkereső férfiak

Joci, 36 éves
Társkereső Hatvan
Főiskolát végzett
Joci vagyok, 36 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztián, 28 éves
Társkereső Hatvan
Egyetemet végzett
Sziasztok! :) Nem vetem meg a kalandokat, de elsősorban a páromat szeretném itt megtalálni, azt a nőt, akiért érdemes kihozni magamból a legjobbat, akivel motiváljuk és szeretjük egymást. Éveken át Budapesten laktam és dolgoztam, jelenlegi munkám is a főváros vonzáskörzetében van, sokat ingázom. Számomra a távolság az ismerkedés fázisában nem akadály, szeretek utazni, különösen, ha van kihez. :) Imádom a jó filmeket, csakúgy mint a minőségi zenét. Sokat túrázom, és rengeteget olvasom. :) Üdv, Krisztián
tomi, 38 éves
Társkereső Hatvan
Főiskolát végzett
tomi vagyok, 38 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Robert, 37 éves
Társkereső Hatvan
Egyetemet végzett
Robert vagyok, 36 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény hatvani társkereső nők

Szilvi, 38 éves
Társkereső Hatvan
hivő: római katolikus
Írhatnék ide minden szépet és jót, de az nem én lennék, mert nem szeretem magam fényezni. Telefonon illetve személyesen szeretnék ismerkedni. Így előbb ki lehet ismerni a màsikat. Az őszinteség a legfontosabb szàmomra.
Anett, 27 éves
Társkereső Hatvan
hite: római katolikus
Anett vagyok, 25 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Böbe, 55 éves
Társkereső Hatvan
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Böbe vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Györgyi, 65 éves
Társkereső Hatvan
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Nyugdijas vagyok. Mérleg jegyű, romantikus. Szeretnék olyan kedves, aranyos, víg kedélyű társat találni, aki a természetet is szereti, nem csak otthon ülő!! Szeretném ha szeretnél!*moderálva*

Keresztény hatvani társkereső férfiak

Zoltán, 68 éves
Társkereső Hatvan
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)
Zoltán vagyok, 68 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ferenc, 64 éves
Társkereső Hatvan
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Komoj szándékú 64 éves özvegy ember vagyok. Két fiam van, de már kirepűltek a fészekből, úgyhogy egyedül élek. Nem fogyasztók alkoholt, csak nagyon ritkán és keveset, nem dohányzom de annál inkább sportolok.
Laci, 40 éves
Társkereső Hatvan
vallása: római katolikus
Imádom a pufi dzsekis és/vagy fényes nacis lányokat!
Sándor, 61 éves
Társkereső Hatvan
hivő: római katolikus
Sándor vagyok, 60 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti hatvani társkereső nők

Noemi, 22 éves
Társkereső Hatvan
Szia! Ha egy életvidám , pozitív jó Kedves fiatalhölgyet keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad :) Szeretek tancolni , a sport sajnos nem a kedvencem Imádom az őszebujos borús napokat Bennem egy szakács veszett el , legalábbis eddig még mindenki túlélte a főztömet Sütni meg egyszerűen imádok egy igazi házi kisasszonynak tartom magam Komoly kapcsolatot keresek de ha csak simán barátkozni van kedved ez se akadály. Ha többet szeretnél rólam megtudni, írj nyugodtan igyekszem csillapítani a kíváncsiságodat :)
Noémi, 21 éves
Társkereső Hatvan
Noémi vagyok, 20 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bettina, 24 éves
Társkereső Hatvan
Bettina vagyok, 23 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mária, 19 éves
Társkereső Hatvan
Ha prémium vagy nem tudok írni, jócskán 25 alatt keresek férfit! Elég szabadszájú és szókimondó vagyok, ha valami nem tetszik annak nem félek hangot adni. Hogyha már rögtön azzal indítasz, hogy hogyan fedeznéd fel testem rejtett \"csillagrendszerét\" akkor hamar elválnak útjaink. Érett felfogásom van, viszont ha kell lehet velem hülyéskedni. Ne légy előitéletes, mind emberek vagyunk! Ha kérdésed van ne félj azt feltenni, könyörgöm ne kelljen barkóbáznom veled! Utóirat: Mondének és Nephilimek egyaránt jöhetnek! (Ha érted az utalást akkor te vagy az én emberem!)

Fiatalabb, 30 év alatti hatvani társkereső férfiak

Milán, 23 éves
Társkereső Hatvan
Írj rám ha szimpi vagyok a kép alapján😁
Gyula, 21 éves
Társkereső Hatvan
Céltudatos, határozott, ha kell komoly, ha kell humoros.
Ricsi, 27 éves
Társkereső Hatvan
*moderálva* Sziasztok ! Ricsi vagyok, szeretnék ismerkedni. Nem kalandot keresek. Igazából bármit irhatnék ide, de ismerj meg . Instan elérhető vagyok. premiumom nincs, hogy ha ugy gondolod hogy kölcsönös lenne a szimpátia ott hamarabb elérhető vagyok. Egy rossz tulajdonságom hogy nehezen kezdeményezek 🙄
Péter, 21 éves
Társkereső Hatvan
Péter vagyok, 21 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as hatvani társkereső nők

Zsuzsanna , 30 éves
Társkereső Hatvan
Sziasztok mindenki annak tudatában írjon nekem hogy három gyermekes anya vagyok! Nem keresek sem kalandot, sem sex kapcsolatot! Szóval aki ilyen szándékkal keresne meg ne tegye! Köszönöm szépen
Mària, 33 éves
Társkereső Hatvan
Szeretek beszélgetni, filmezni, zenét hallgatni, barátnőimmel lenni. Szeretek nevetni, igyekszem pozitívan nézni a dolgokat. Nem foglak traktálni az exeimmel, remélem Te sem teszed.
Eszti, 35 éves
Társkereső Hatvan
Eszti vagyok, ha meg akarsz ismerni, írj nekem nyugodtan! 😉
Ildikó, 37 éves
Társkereső Hatvan
Szeretem a természetet. Szabadidőmben kirándulok, biciklizek, túrázok. Komoly kapcsolatot keresek.

30-as hatvani társkereső férfiak

Péter, 38 éves
Társkereső Hatvan
Péter vagyok, 38 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 32 éves
Társkereső Hatvan
Szeretem a zenét focit a filmeket
Dávid, 30 éves
Társkereső Hatvan
Dávid vagyok, 30 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 32 éves
Társkereső Hatvan
Szeretem a történelemet és az Fc Bayern Münchet. Van egy szálkás tacsim. Egyedül élek albérletben. Jelenleg egy autóipari cégnél dolgozom.

Középkorú hatvani társkereső nők

Andrea, 48 éves
Társkereső Hatvan
Andrea vagyok, 47 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Beatrix, 49 éves
Társkereső Hatvan
Beatrix vagyok, 48 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Andrea, 48 éves
Társkereső Hatvan
Most törték össze a szívem, nagyon egyedül vagyok és magányosan érzem magam. Napközben még rendben van, de amikor leszáll az éj, nem vagyok más csak egy sírós kisbaba. Kell valaki, aki velem van ezeken az időkön át. Te vagy az a férfi?
Marianna, 48 éves
Társkereső Hatvan
Komoly kapcsolat reményében keresem azt a családcentrikus férfit,akivel.......

Középkorú hatvani társkereső férfiak

Zoltán, 42 éves
Társkereső Hatvan
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Norbert, 42 éves
Társkereső Hatvan
Norbert vagyok, 42 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Pál, 46 éves
Társkereső Hatvan
Hosszú távú komoly kapcsolatot keresek!
Joci, 42 éves
Társkereső Hatvan
A második szerelmem keresem. Normális emberke vagyok.

50 év feletti hatvani társkereső nők

Irén, 73 éves
Társkereső Hatvan
Keresem azt férfit aki szeret beszélgetni, humoros és szeret kirándulni.
Marcsi, 60 éves
Társkereső Hatvan
Szia, Marcsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ilona, 60 éves
Társkereső Hatvan
Szia, Ilona vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marcsi, 67 éves
Társkereső Hatvan
Vidám és őszinte vagyok. Szeretem a víz és a természet közelségét.

50 év feletti hatvani társkereső férfiak

József, 66 éves
Társkereső Hatvan
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 61 éves
Társkereső Hatvan
József vagyok, 60 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! csak még annyi a megjegyzésem nem fogok fizetni, megadom a számom ennyi, *moderálva* Megkérek mindenkit ez igy komoly, írni könnyen lehet telefon vagy elérhetőség ez már azért kis bizalmat ad.
Barnabás, 113 éves
Társkereső Hatvan
Barnabás vagyok, 112 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József, 60 éves
Társkereső Hatvan
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • László (50), Kalocsa Sziasztok! Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.Nem vagyok előfizető!Elérhetőséget szeretnék kérni ha beszélgetni szeretnél! 🙂
  • Edina (46), Baja Sziasztok! \"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/
  • Ádám (28), Érd Sziasztok! Kedves, közvetlen, jószívű férfiként ismerkednék hasonló tulajdonságokkal rendelkező Hölggyel.
  • Marcsi (69), Veszprém Szeretni, szeretve élni! Fiatalos, vidám természetű, rendezetten, egyedül élő nő vagyok. Szeretnék megismerkedni korban hozzám illő férfivel.
  • Adrienn (50), Délegyháza Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam azer remélem még van ilyen

Társkeresés Hatvanban

Megismerkednél egyedülállóakkal ###varos### városából?


Azt érzed, hiába jársz a hatvani bulihelyekre, vagy időd sincs időd kimozdulni a munka mellett? Sosem érsz rá, viszont mégis fontos számodra, hogy megtaláld a nagy Ő-t? Próbáltad már a Randivonal társkeresőt?
Vallás, vagy végzettség alapján keresgélnél? Őket mind megtalálod a Randivonal Heves megyei társkeresőjén! Regisztrálj Magyarország legnagyobb hagyományokkal bíró internetes társkeresőjére, a Randivonalra!
Gyorsan és könnyen megteheted, és meg fogod látni, Rád szintén vár itt valaki!
Itt a társkeresést modern külsővel, sokféle keresési lehetőséggel, kiemelt megjelenésekkel, tippekkel illetve tanácsokkal könnyítjük meg számodra.
A siker ügyében regisztrálj és töltsd ki a profilodat! Természetesen annyi információt árulsz el magadról, amennyit szükségesnek érzel, viszont ne felejtsd el, hogy minél részletesebb leírást látnak rólad, annál biztosabbra mehetsz! Így mindössze annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja párkereső közösségünknek: keress, írj, randevúzz bátran!
Ha bizonytalan vagy, hogy miképpen kéne nekilátnod, akkor hasznos lehet ez a kis videó sorozat ITT. Nem szabad feladni, mert mi tudjuk, hogy mindenkinek van egy párja!
Csatlakozz rögtön, hogy téged is megtaláljon a szerelem!

HatvanHatvan

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk