Társkereső Tahitótfalu

Legújabb tahitótfalui női társkeresők

Csilla, 27 éves
Társkereső Tahitótfalu
34 napja tag
\"Az élet mindig felajánl neked egy második esélyt, ezt úgy hívják: Holnap!\"
Ildikó, 56 éves
Társkereső Tahitótfalu
41 napja tag
Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erzsi, 50 éves
Társkereső Tahitótfalu
426 napja tag
Erzsi vagyok, 49 éves. Társam keresem Tahitótfalu környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mária, 73 éves
Társkereső Tahitótfalu
502 napja tag
72 éves magányos fiatalos igényes özvegyasszony vagyok,keresem társam akivel kiegészíthetnénk egymást,és jól érezhetnénk magunkat mindennapjainkban.70-75 éves melegszívű füstmentes úriember személyében.

Legújabb tahitótfalui férfi társkeresők

Tamás, 98 éves
Társkereső Tahitótfalu
138 napja tag
Nos...nem én vagyok az a „Tizenkettő egy tucat” kaliberű ember, akivel szórakozhatsz, ahogy azt kedved tartja. Ha ezt elfogadod, az már egy jó alap lehet. :) A továbbiak vonatkozásában a fényképek és a videó önmagukért beszélnek. https://www.youtube.com/watch?v=AkNR8NbSdfI Ha választ is szeretnél kapni, akkor kérek email-címet.
Timo, 35 éves
Társkereső Tahitótfalu
195 napja tag
Üdvözöllek kérlek. 😊 Magamról nem írok, ha valami érdekel, akkor kérdezd meg kérlek, nagyon szépen köszönöm. Ha rádírok, elég annyi, hogy NEM, aki magyarazkodik, az már régen rossz. :) Viszont ha te irsz, az sem szégyen, ígérem, hogy magamat fogom adni, és úgy beszélek veled, ahogy nekem is jol esne. Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastad. Tisztelettel: Tamás
Attia, 28 éves
Társkereső Tahitótfalu
214 napja tag
Szia, Attia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dênes, 42 éves
Társkereső Tahitótfalu
230 napja tag
Szia, Dênes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online tahitótfalui társkereső férfiak

Kari, 52 éves
Társkereső Tahitótfalu
1 órája lépett be
Kari vagyok, 52 éves. Társam kereseml. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás tahitótfalui társkereső nők

Irén, 69 éves
Társkereső Tahitótfalu
Főiskolai diplomás (üzleti)
IRÉN 68ÉVES ÖZVEGY EGYEDÜL ÉLEK .KERTES CSALÁDI HÁZBAN BIZTOS EGZISZTENCIÁVAL RENDELKEZEM.BÁRMIT HOZ A SORS AZ ÉLET MEGY TOVÁBB.OLYAN FÉRFIT KERESEK AKI MÉG VÁGYIK A SZERETETRE MEGBECSÜLÉSRE. SZERELEMRE,ÉS MINDEZT VISZONOZNI TUDJA.MEGBIZHATÓ ÖSZINTE TÁRSAT KERESEK.VÁLL KERESKEDELEM ,NEMRÉG FEJEZTEM BE .IGY SOK LETT A SZABADIDŐM AMIT LEENDŐ PÁROMMAL SZERETNÉK ELTÖLTENI.DE LEGFŐKÉPPEN KETTESBEN .SZERETEK ,NAGYOKAT SÉTÁLNI KIRÁNDULNI,OLVASGATNI, JÓKAT BESZÉLGETNI.ÉS EGYÜTT EGYMÁST SZERETGETNI , AZ AMI HIÁNYZIK AZT CSAK EGY SZERETŐ FÉRFI TUDJA MEGADNI,DUNA KANYARBAN LAKOM.ÜDV IRÉN
Márta, 58 éves
Társkereső Tahitótfalu
Főiskolai diplomás (eü.)
Először barátkozzunk, a többit kialakítjuk, ha mindketten szeretnénk. :)

Diplomás tahitótfalui társkereső férfiak

Örs, 30 éves
Társkereső Tahitótfalu
Főiskolát végzett
Örs vagyok, 29 éves. Társam keresem Tahitótfalu környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 36 éves
Társkereső Tahitótfalu
Főiskolai diplomás (IT)
Vidám Optimista Informatikus Magas Autóbolond Srác keresi a tökéletes nőt :) Személyes találkozó híve vagyok.
Zoltán, 64 éves
Társkereső Tahitótfalu
Főiskolát végzett
Vidám, nem nyugdíjas vagyok. Utazni, pihenni, wellness.

Keresztény tahitótfalui társkereső férfiak

Tibi, 49 éves
Társkereső Tahitótfalu
református vallású (nem gyakorlom)
Sziasztok! Komoly kapcsolat cèljából regisztráltam. Nem szeretnèk ódákat írni,hiszen fölösleges. Számomra az őszintesèg a legfontosabb,hiszen húsz év házasságom ideje alatt volt rèszem bőven az ellenkezőjèböl. Három nagykorú gyerekem van,közülük egy èl velem. Őszinte,céltudatos,rendszerető ,becsületes férfinak tartom magam. Szeretném megtalálni azt a nőt akivel együtt tudnánk èpíteni a közös jövőnket kölcsönös szeretetben ès tiszteletben. Őszintèn szeretni ès szeretve lenni..:)
Sanyi, 38 éves
Társkereső Tahitótfalu
vallása: római katolikus
Szia, Sanyi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Robi, 24 éves
Társkereső Tahitótfalu
hite: református (nem gyakorlom)
Komoly kapcsolatot keresek! Szeretek autót vezetni,zenét hallgatni,filmet nézni' beszélgetni Határozott ember vagyok, és őszinte. Az eszem megvan nem úgy mint a velem egykorúaknak Ha felkeltettem az érdeklődésedet Írj bátran ne mindig én koptassam a billentyűzetet (az esélyes semmiért) :D U.I Mindig elolvasom a bemutatkozásokat, ebből is minimálisan ki lehet szűrni hogy milyen lehet a kiszemelt személy. :) És elnézésed kérem ha az üzenetem kicsit elkopott és lapos!
Gábor, 57 éves
Társkereső Tahitótfalu
hivő: római katolikus
Ha van egy szív, mely érted dobban, szeresd őt mindenkinél jobban. Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved érte, de már késő.

30-as tahitótfalui társkereső nők

Melinda, 37 éves
Társkereső Tahitótfalu
Kedves, vidám, figyelmes, házias hölgy keresi párját. Hobbik: túrázás, filmnézés, könyvek, séta, főzés.

30-as tahitótfalui társkereső férfiak

Isti, 37 éves
Társkereső Tahitótfalu
Sziasztok lànyok! Szìvesen ismerkednèk ès randiznèk!
Gábor, 31 éves
Társkereső Tahitótfalu
sziasztok! nem is tudom mit írhatnék magamról ha meg akarsz ismerni úgyis ketten beszélgetünk ;)

Középkorú tahitótfalui társkereső nők

Mónika, 45 éves
Társkereső Tahitótfalu
Megbizható kitartó társat keresek aki szeret kirándulni mokázni.

Középkorú tahitótfalui társkereső férfiak

Balázs, 40 éves
Társkereső Tahitótfalu
Sziasztok! 40-es éveim elején járó férfi vagyok 13 év kapcsolat után 2 éve elváltam! Van egy 10 éves kamaszlányom aki velem él de közösen neveljük a volt párommal!Átlagos emberke vagyok átlagos élettel. Szeretnék olyan társat aki szint visz a szürke hétköznapjaimba! Szeretem a motorokat,de a szelíd motorosokhoz tartozom! Ha szeretnél megismerni írj és ismerkedjünk!
János, 44 éves
Társkereső Tahitótfalu
Szia, János vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Balázs, 49 éves
Társkereső Tahitótfalu
Konzervatív, első a társam típus, akivel jó összebújni és aki megtanulta már a belső értékeidet előrébb helyezni. Romantikus,olvasott,érdeklődő kihalófélben lévő fajta, aki még könnyezni is szokott ha egy olyan filmet látott. Jobban hiszek a személyes találkozóban.

50 év feletti tahitótfalui társkereső nők

Erzsi, 70 éves
Társkereső Tahitótfalu
társat, barátot, szerelmet keresek, nem feltétlenül összeköltözéssel, de később még az is lehet

50 év feletti tahitótfalui társkereső férfiak

József, 76 éves
Társkereső Tahitótfalu
Keresem korban hozzám illő páromat, aki független és a Dunakanyar közelében lakik. Független, özvegy férfi vagyok. Sajnos 50 éve elvesztettem a hallásom, de szájról olvasok. Partnert keresek hogy a hosszú nyugdijas napok is szépen teljenek.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Sanyi (48), Zalaegerszeg Sziasztok! Sziasztok👍 Keresem a párom, ékszerem legszebb éveinkhez...
  • Ditke (61), Budapest, XV. Sziasztok! Tartós kapcsolatot keresnék. Vagyis Jóban-Rosszban. Özvegyként nagyon rossz. Mikor haza mész,és nem köszön vissza SENKI!!
  • István (52), Fót Sziasztok! Tartós, lelki- testi kapcsolatot keresek 50év felett
  • Gyöngy (53), Dunakeszi Csak nevess-nevess, hogy boldog lehess! Kicsit olyan ez, mintha kitenné magát az ember a húspultra és ott nézegetik, mustrálják... Majd megkérdezik az előadót: Van más is? Nyitott ember vagyok, ennek köszönhetően könnyen teremtek kapcsolatot az emberekkel, de igazán közel csak keveseket engedek magamhoz. Szeretek nevetni, szeretem a vidámságot, az élet napos oldalát megtalálni. Jól érzem magam, miközben nézem a lemenő napot egy pohár hűvös borral a kézben, suhanva a fák között, vagy a folyó mentén két keréken. Társasjátékozni, miközben könnyesre nevetjük magunkat magunkon és egymáson. Nem görcsösen és mindenáron keresem a páromat, de van még néhány jó évem, hogy egymásra találunk azzal, akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában. Olyan párt keresek, aki meg tud nevettetni! Akivel bármit meg lehet beszélni, nem sértődős és tud kommunikálni. A dohányos, negatív, önmagukra igénytelen embereket kérem, írjanak másnak.
  • Tünde (41), Hegymagas Nevetve Határozott, élettel teli, különleges kicsit konzervatív, kicsit hebrencs, kicsit vad... Sokszor aktív, olykor lusta... Szenvedélyesen élek, tüzzel, lendülettel, mosolyogva...szeretettel Makacs, konok olykor türelmetlen... Imádok főzni, ruhákat tervezni, varrni, kötni, hímezni, olvasni, sütni, sétálni, dolgozni...

Társkeresés Tahitótfalun

TahitótfaluTahitótfalu

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk