Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Veresegyház

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb veresegyházi női társkeresők

Valéria (61)
Társkereső Veresegyház
30 napja tag
61 éves vagyok, több éve elváltam. Szeretem a zenét, a humort és imádok táncolni. Hasonló beállítottságú férfit keresek, aki képes rá, hogy elfogadjon, olyannak amilyen vagyok. Az ember sokszor hibázik, de mindent jóvá lehet tenni és meg is bocsátani, ez csak intelligencia és tolerancia kérdése. Már nem görcsölni semmire, csak élni, mert az idő vészesen fogy.
Réka (54)
Társkereső Veresegyház
41 napja tag
Réka vagyok 54 éves, már majdnem felnőtt. Mentálhiginés szakemberként és üzleti tanácsadóként dolgozom. Időnkén írok is szépirodalmat. Idén nyáron kertészkedtem először komolyabban, nagyon megtetszett. Szeretek új dolgokat kipróbálni. Szeretek színházba járni, olvasni, szórakozni. Otthon főzök.
Marianna (47)
Társkereső Veresegyház
45 napja tag
Úgy hiszem egy nő legszebb ékszere a mosolya melyet magán visel. Kívánok mindenkinek jó keresgélést és beszélgetést! :)
Zsóka (72)
Társkereső Veresegyház
75 napja tag
szeretetét kimutatni tudó, adni és elfogadni képes, figyelni, megérteni akaró, önzetlen 68-73 éves férfivel.Előny, ha szeret beszélgetni, politikailag pártatlan, imád kirándulni, sétálni, táncolni, olvasni, követi a világ eseményeit, érdekli kicsit az asztrológia tudománya, van valami komolyabb elfoglatsága. Szereti a rendet, tisztaságot.Szívesen vezet autót, s képes beverni egy szeget a falba. Ezeket rólad írtam, de hidd el rólam szól minden szava a leírtaknak /kivéve a vezetést, az nem megy/. A fentiekben felsorolt elvárások rám is vonatkoznak. Számonkérheted, ha van kedved megismerni.

Legújabb veresegyházi férfi társkeresők

Robi (63)
Társkereső Veresegyház
11 napja tag
Szeretek aktivan élni, teniszezni,vitorlázni,horgászni, olvasni táncolni, (ha van kivel), utazgatni.
Dominik (19)
Társkereső Veresegyház
19 napja tag
sziasztok. 19 éves férfi vagyok.nem mondanám magam egy társasági embernek ezért szeretnék találni magamnak egy kedves, vicces,(aranyos). korombeli lányt aki ki bír rángatni a mostani életemből. egy olyan személyiséget aki szereti az együtt töltött időt és akit elvihetek különbféle programokra.
Gábor (56)
Társkereső Veresegyház
65 napja tag
Egyedülálló, elvált diplomás, hagyományos értékeket valló férfiként keresem társamat, aki kulturális programokban, kirándulásokon, utazásokon szívesen velem tartana
Ferenc (45)
Társkereső Veresegyház
99 napja tag
Ferenc Vagyok! Elváltam keresem a párom, akivel egy komoly kapcsolatot tudnánk közösen kialakítani! Hosszútávban gondolkodom! A foglalkozásom természetgyógyász, aki a saját praxisában dolgozik és segítem azokat az embereket a gyógyulásban, akik hozzám fordulnak segítségért! Nagyon jó eredményeket érek el azok körében, akik hozzám fordulnak, hogy segítsek leküzdeni a betegségüket! A páromat keresem itt én is mint sokan mások! Remélem itt megtaláljuk egymást, ha te is itt vagy! Biztos vagyok benne, hogy keresel Te is engem! Úgy ahogy én Tegéd mert mind a ketten szeretnék, már megtalálni, azt, akit már olyan régen keresünk. Arra vágyom, hogy szerethessek valakit. Akit már régen szeretnem kellene. Az, ami nagyon fontos nekem egy párkapcsolatban, szeretet a hűség és a figyelem egymás iránt, hogy mikor és hogy tudjuk boldogítani egymást.

Diplomás veresegyházi társkereső nők

Orsi (41)
Társkereső Veresegyház
Egyetemet végzett
Szeretem az embereket, az apró dolog is boldoggá tesznek.. Balaton télen, nyáron, ahogy a sport is.. Az intelligencia fontos, nem feltétlen diplomák számában mérem, bár az sem baj, ha van 1 legalább ..:) Kultúra, gasztronómia minden mennyiségben :) Szeretek-e főzni kérdésre a válaszom: nagyon :)
Margit (73)
Társkereső Veresegyház
Főiskolát végzett
Nem vagyok előfizető ezért elérhetőséget kérek, csak arra tudok válaszolni ! 4 éves kapcsolatom önhibánkon kívül szeretetben ért véget. Érzelmi alapú, érdekmentes komoly kapcsolatra keresek minden szempontból független Urat. Kizárólag a saját korosztályomból 72-82 év. Rendezett körülmények,kornak megfelelő életvitel, megjelenés. Fontos a hasonló érdeklődési kör, szellemi, gondolkodásmódi egyezőség. Bőröm érzékenysége miatt sem a bajuszt sem a szakállat nem tudom elfogadni. Kizárólag szabadidő partnert, szex partnert keresők kérem kerüljenek.
Kata (47)
Társkereső Veresegyház
Egyetemet végzett
Nincs listám, mi legyen , mi ne legyen , milyen legyél , milyen ne.... (jelenleg nem vagyok előfizető )
Ági (51)
Társkereső Veresegyház
Főiskolát végzett
Veresegyházon lakom, a lányommal élek, van egy kutyusunk. Családszerető, keresztyén gondolkodású vagyok. Fontos a munkám, de igyekszem másra és másokra is időt szakítani. Szeretem a focit, szeretek utazni.

Diplomás veresegyházi társkereső férfiak

Tamás (43)
Társkereső Veresegyház
Főiskolát végzett
Tamás vagyok, 43 éves. Társam keresem Budapest és vonzáskörzetében. 80-as évjárat vagyok, személyes találkozás során kialakult megérzésekben hiszek...első beszélgetős kávéban, sétában nincs veszteni valónk. 🙂 Én az első lépést teszem, csak jelezz vissza ❤️ s ha közös a szimpátia már beszélgetünk! Ezen a felületen más módon nincs esély kommunikációra s oda-vissza nélkül nem működik a kezdés. Valóban romantikus, aktív, beszélgetni, kirándulni szerető Hölgy jelzését, válaszát várom. ( Dohányzás =IQOS ) Üdv Tamás
Sanya (47)
Társkereső Veresegyház
Főiskolát végzett
Van valódi életem, amit igyekszem aktívan és tartalmasan élni. Szeretem a közösségi programokat, színház, étterem, mozi, stb. Vidéken nőttem fel, jelenleg egyedül élek, kertvárosban, van munkám, céljaim.
Laci (52)
Társkereső Veresegyház
Főiskolai diplomás (Közgazdász)
Életem egy új szakaszához értem, melynek felfedezéséhez keresem azt aki engem keres! Szeretek mosolyogni, dícsérni. Szeretem a természetet, az ízeket, a csókokat, a fényeket. Kedvelem a tartalmas beszélgetéseket, a finom borokat és a mégfinomabb érintéseket... Szeretni és szeretve lenni! Zsák vagyok, aki keresi a foltját!
Tibor (51)
Társkereső Veresegyház
Egyetemi diplomás (Természettudományi kutatás-fejlesztés és műszaki)
Már csak email címre tudok válaszolni, a képeket sem látom, ezért kérlek küldj elérhetőséget! Köszönöm szépen! Klasszikus értékrendet képviselek az élet minden területén. Ami vonzó egy hölgyben nekem, az ha Intelligens, természetes és nőies. Nagyon szeretem a természetet, a túrázást, az utazást, a jó zenét és az intellektuális programokat is. A humor, a mosoly és a nevetés jöhet minden mennyiségben. A művészet. a sport, a spiritualitás előny lehet, de nem feltétel, ha jó az értékrended. :-) Mit értek a klasszikus férfi címszó alatt: Érzelmi biztonság, szeretet, empátia, optimizmus, odafigyelés, tisztelet, megértés, elfogadás, odaadás, őszinteség, Fizikai alkatom és az energiám egy sportos harminc évesé, (a kalapos fotó 2020.08.26.-n készült), de én mégis a belső értékeimre vagyok a büszkébb!   A hazaérkeztem érzését adom neked hosszú távra, amikor valóban téged szeretnek önmagadért és nem azt rövid távra, amit rád vetítenek vagy elvártak tőled esetleg, az eddigi kapcsolatok során. Kiegyensúlyozott és felelősségteljes vagyok, ha éppen arra van szükség. A többi időben szeretek inkább játékos, kedves, laza, bújós és szenvedélyes lenni.  Test, szellem és a lélek harmóniájában hiszek. Szükségem van egyéni időre, de tiéd a maximális figyelmem, amikor arra van igényed. :-) Ami számomra fontos még: Játszma mentes, tiszta, szabad, építő, egyenrangú kommunikáció. Egymás kölcsönös emelése, tisztelete és megértő támogatása a nehezebb napokban is. Jelölj vissza, akkor biztosan kapsz egy levelet tőlem, de ehhez szükséges az emailcímed, mert már nem vagyok előfizető, ezért nem nyithatóak a képek és üzenet sem küldhető az oldalon!!! Szóval írj és kérdezz bátran, őszintén, ha kérdésed van, de küldj elérhetőséget is, hogy megválaszolhassam! :-) Elérhetőségre én is elküldöm a sajátomat. -:)

50 év feletti veresegyházi társkereső nők

Judit (70)
Társkereső Veresegyház
Judit vagyok, 68 éves, lakhelyem Veresegyház. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ibolya (64)
Társkereső Veresegyház
Mosolygós, molett, romantikus de mégis földönjáró nő vagyok. Előfizetés hiányában, csak ha kapok email címet és bemutatkozást akkor tudok válaszolni. 60 év feletti független férfi társaságát keresem! Társat, kedvest, barátot szeretnék egy személyben.
Marika (73)
Társkereső Veresegyház
Özvegyen maradtam már 6 éve, pedig azt gondoltam együtt öregszünk meg. Az idő gyorsan halad, elrepül. Hiszem azt, hogy más is keresi komolyan a társát, és neki is hiányzik a jó, hűséges társ. Fiatalos a megjelenésem, duci vagyok, de az emberek így szeretnek, mert kedvesnek, empatikusnak, intelligensnek tartanak. Szeretnèk magas, korban hozzámillő, udvarias, megértő férfit találni, aki még bízik a szerelemben. A sok beszélgetés, a lelki összhang, a bizalom fontos számomra. Fiatal férfiak ne keressenek, kívánom találják meg mielőbb a korban hozzájuk illő kedvesüket. A fotóim frissek pár hónapja készültek, nem alkalmazok fotóshopot. Nem tudok írni, válaszolni, mert nem vagyok VIP - tag.
Klaudia Lia (60)
Társkereső Veresegyház
Sziasztok! Nagyon szeretek utazni, kirándulni, sétálni, szeretem a zenét és nagyon szeretem a Balatont. Komoly és hosszú kapcsolat reményében vagyok itt, tehát csak azok keressenek, írjanak, akik ugyanezt szeretnék. Nem vagyok előfizető, ezért kérlek küldj elérhetőséget, mert itt nem tudok írni, válaszolni üzenetekre.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Haim (47), Jánoshalma Üdvözlök mindenkit! Haim vagyok, 47éves, lakhelyem Jánoshalma.fő iskolát végzett Ápoló,káros szenvedelyeim nincsenek.élet vidám,nyugodt természetű,szeretetét adja teli két tényérével.
  • Zsóka (77), Budapest, XXI. Nyugdíjas vagyok, égyedül élek.
  • Éva (59), Kecskemét Egyedül nem (mindig) megy Vidám természetű, pozitív beállítottságú ember vagyok. Egyedül élek, de nem Mindig akarok egyedül lenni. Ahogy írtam egyedül nem (mindig) megy. Ezen szeretnék változtatni.
  • Róbert (61), Szerbia Szeretet Róbert vagyok. 54 éves. Szerbiában élek,magánvállalkozóként dolgozom. Van 2 gyermekem kik nem velem élnek. Ha szeretnél jobban megismerni írj levelet. E-mail: *moderálva*
  • Péter (36), Ráckeve Ne legyel anyuci pici lánya ne legyél tul kedves es kegyen önállo velemenyed .

VeresegyházVeresegyház

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk