Társkereső Gyöngyös

Legújabb gyöngyösi női társkeresők

Nora, 50 éves
Társkereső Gyöngyös
26 órája tag
Vidám, optimista természetű vagyok. Szeretek kirándulni, új helyeket felfedezni. Vidám hasonló gondolkodású férfit keresek.
Szilvia, 30 éves
Társkereső Gyöngyös
30 napja tag
Szilvia vagyok, 30 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ildikó, 49 éves
Társkereső Gyöngyös
31 napja tag
Ildikó vagyok, 49 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Éva, 45 éves
Társkereső Gyöngyös
40 napja tag
Éva vagyok, 45 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb gyöngyösi férfi társkeresők

Dávid, 24 éves
Társkereső Gyöngyös
7 napja tag
Sziasztok! Kevés info magamról: szeretek sportolni bármit ki próbálok, szeretek spontán lenni szóval mindig van valami meglepetés lépésem. Igen nyilt ember vagyok és szeretek segíteni másokon.
Tamas, 53 éves
Társkereső Gyöngyös
10 napja tag
Tamas vagyok. Szeretnék ismerkedni
Gyurika, 31 éves
Társkereső Gyöngyös
12 napja tag
Szia komoly társat keresek ha működik a kémia lehet egy életre szeretnék
Erik, 30 éves
Társkereső Gyöngyös
12 napja tag
Erik vagyok, 30 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online gyöngyösi társkereső nők

Erzsébet, 66 éves
Társkereső Gyöngyös
13 perce lépett be
Őszinte, hűséges, kedves szeretettre vágyó és adni tudó nő vagyok.Nálam az őszinteség egy kapcsolat alapja.Társkapcsolatban és az életben sem tolerálom a rosszindulatot a hazugságot és a sumákolást! Egy életre keresem azt a társam aki megosztja velem a mindennapokat és az otthon melegét!

Éppen online gyöngyösi társkereső férfiak

Gábor, 41 éves
Társkereső Gyöngyös
1 órája lépett be
Szia Kedves idegen! Gábor vagyok, 41 éves, két gyermek édesapja. Komoly kapcsolatot keresek egy olyan nő személyében, akivel kiegészíthetjük egymást, aki hisz még a kicsit régimódi udvarlás ám, a romantikában. Ne a kép alapján ítélj, sajnos nem vagyok egy fotogén alkat...
Krisztián, 37 éves
Társkereső Gyöngyös
2 órája lépett be
Még nem tudom, mennyire vehetem komolyan az itteni ismerkedést, de már hiányzik a női társaság, szóval egy próbát megér. Ha csak egy laza alkalmi kapcsolat, vagy ismeretség alakul ki, részemről rendben, de ha komolyabbra fordulnának a dolgok, annak is örülni fogok. A lényeg, hogy légy őszinte hozzám, és magadhoz is azzal kapcsolatban mit akarsz! Amint még fontosnak tartok megemlíteni, a keresési paraméterek amiket megadtam, nincsenek kőbe vésve, szóval nyugodtan írj ha akarsz, ide nem fogok regényt írni, úgy is fölösleges, de kérdezz nyugodtan, ha tudok válaszolok!
Sanyi, 48 éves
Társkereső Gyöngyös
2 órája lépett be
Üdvözlök mindenkit Sanyi vagyok pártomat keresem.:)
Sándor, 67 éves
Társkereső Gyöngyös
2 órája lépett be
Fiatalos, vidám természetű, független, pozitív gondolkodású vagyok! Szeretnék egy őszinteségre, bizalomra, megbízhatóságra egymás iránti tiszteletre,szeretetre épülő kapcsolatot? Nálam fontosak a "belső"értékek is!

Diplomás gyöngyösi társkereső nők

Zsóka, 61 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett
Társat-barátot-szerelmet, 3:1-ben keresem. Ápolt, intelligens, pozitív szemléletű, határozott,független nő vagyok, olyan bátor férfit keresek aki mer a saját korosztályából választani, akinek a szépség mellett a belső tartalom is fontos. Csak a személyes találkozás döntheti el, hogy egymást keressük-e.
Viki, 36 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett
36 évesen még mindig a másik felemet keresem ;)
Mónika, 36 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Imadok sportolni, kirándulni egy igazi kis örökmozgó vagyok!
Kata, 55 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett
Kata vagyok, 55 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás gyöngyösi társkereső férfiak

Levente, 26 éves
Társkereső Gyöngyös
Egyetemet végzett
Szia, Levente vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Patrik, 25 éves
Társkereső Gyöngyös
Egyetemet végzett
Szia, Patrik vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Vilmos, 33 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett
Vilmos vagyok, 33 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dávid, 32 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett
Dávid vagyok, 32 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény gyöngyösi társkereső nők

Kató, 61 éves
Társkereső Gyöngyös
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Kató vagyok, 61 éves, lakhelyem Gyöngyös. Hosszútávú szereteten alapuló kapcsolatot keresek. Pozitív nyitott őszinte ember vagyok.Szeretek olvasni, kirándulni, mozit, színházat,zenét hallgatni, rejtvényt fejteni.Megbízható káros szenvedélytől mentes figyelmes,empatikus, jó humorú, állatbarát. Szeretnék még boldog lenni, mert nem jó egyedül.
Terézia, 64 éves
Társkereső Gyöngyös
hite: római katolikus (alkalmanként)
Utazást, túrázást, kertészkedést, élmény fürdőzést, társaságot kedvelő nő vagyok.
Erika, 45 éves
Társkereső Gyöngyös
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Komoly kapcsolatot keresek.
Erzsébet, 77 éves
Társkereső Gyöngyös
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Nagyon fiatalos, aktív, tevékeny, független, érzelemben gazdag özvegy nő vagyok. Rendezett anyagi körülmények között élek, még aktívan dolgozom. Nem vagyok magányos, de olyan társra vágyom, akivel megbeszélhetem gondolataimat, meghallgathatom tanácsát, együtt célokat tűzhetünk ki a még előttünk álló. ajándékba kapott időre. Keresek olyan egészséges gondolkodású, melegszívű társat, aki szeret kirándulni, utazni, fürdőbe, színházba, hangversenyre társaságba járni. Ha megkedveljük egymást, akkor a még előttünk álló időt jó lenne szeretetben nála, vagy nálam, hol itt. hol ott együtt eltölteni.

Keresztény gyöngyösi társkereső férfiak

Attila, 62 éves
Társkereső Gyöngyös
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Attila vagyok! Barátkozás, dumcsizás, sztorizgatások! E-mail: *moderálva*
Lajos, 56 éves
Társkereső Gyöngyös
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szeretnék egy szép-elvalt-aszonyt
László, 38 éves
Társkereső Gyöngyös
vallása: római katolikus
Őszinte, megbízható, becsületes és jókedvű férfi vagyok, aki imád kirándulni, új helyeket, tájakat felfedezni. Igyekszem minél többet mozogni és egészségesen élni. Köztisztviselőként vezető beosztásban dolgozom. Ha írtam neked üzenetet, akkor részemről a távolság nem akadály, van autóm és nem félek használni! :)
Szilárd, 39 éves
Társkereső Gyöngyös
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Ritka manapság hogy, valaki értéket is keresi és tudja hogy egy kapcsolat jó alapokra kell helyezni türelemmel kis lépésekben Engem úgy tanítottak hogy szeretni, imádni tisztelni kell egy nőt . A nő egy lángol tűz és ezt a tüzet mindig ébren kell tartani . Ha olyan nő vagy aki a mai világban aki szereti ha egy férfi kinyitja az ajtót és apró bókokkal lepi meg a másikat és a másik emberét egy életre felelőséget vállal és baj van nem kihátrál mellőle hanem támogatja erősíti . Őszinte nyílt tekintetű embert keresek akivel minden meglehet beszélni aki kiáll a bajban mint igazi társ élet minden területén . Én nem vagyok az férfi aki homokba dugja a fejét ha baj van velem nyiltan meglehet beszélni mindent .

Fiatalabb, 30 év alatti gyöngyösi társkereső nők

Szandika, 28 éves
Társkereső Gyöngyös
Isten meg bocsát én soha
Erika, 24 éves
Társkereső Gyöngyös
Fiatal kedves igényes lány vagyok. Várom igényes férfiak jelentkezését. Aki velem kezd jól jár .
Barbi, 19 éves
Társkereső Gyöngyös
Szeretek beszélgetni, sétálni a szabadban lenni. Állatbarát vagyok.
Lia, 23 éves
Társkereső Gyöngyös
Szia, Lia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti gyöngyösi társkereső férfiak

Gábor, 28 éves
Társkereső Gyöngyös
Gyöngyösi vagyok Budapesten születtem sportoltam 8 évig versenyszinten úsztam futottam bicikliztem 163 centi magas vagyok zöld szem rövid hajú szeretek bulizni járni ismerkedni táncolni 2 szakmám van egy boltielado meg egy irodaiaszisztens 28 éves vagyok hosszútávú kapcsolatot szeretnék szingli vagyok instán is elérhetö vagyok még facebookon is van
Bence, 23 éves
Társkereső Gyöngyös
Enyhén nagyképű, rossz humorérzék és egy kevés munkamánia. Sokat akarok az élettől, ezért számomra az elsődleges szempont a munka.
Benji, 25 éves
Társkereső Gyöngyös
Szia, Benji vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dávid, 26 éves
Társkereső Gyöngyös
Dávid vagyok, 26 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as gyöngyösi társkereső nők

Mónika, 31 éves
Társkereső Gyöngyös
Családcentrikus vagyok, őszinte, kedves, becsületes, segítőkész, hűséges. Szeretek sütni, főzni, de, ha kedvem tartja szívesen rendelek házhoz ételt. Elég válogatós vagyok kaja terén. Szeretek filmet, sorozatot nézni, ha akad rá időm. Van egy csodás 3 éves kisfiam. Aki szeretne megismerni az úgy is felkeres. Jelenleg ismerkedés miatt vagyok itt. Végső soron komoly kapcsolat reményében. Régen más oldalakon voltam fent. Mindig is neten ismerkedtem. Nem járok bulikba, szórakozó helyekre nem az én világom. Ne vegyétek zokon, ha nem válaszolok. De nem számítottam rá, hogy egy üzenetet se irhatok meg ingyenes profil alól. Ahogy lesz rá keretem veszek csomagot. Aki okos megtalálja a módját, hogy felvegye a kapcsolatot velem. 😉
Orsolya, 39 éves
Társkereső Gyöngyös
Orsolya vagyok, 38 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szilvi, 30 éves
Társkereső Gyöngyös
Szilvi vagyok, 29 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ágnes, 35 éves
Társkereső Gyöngyös
Olyan úriemberrel ismerkednék, akinek egy kapcsolat titka az odafigyelés, érdeklődés, szeretet, egymás iránti tisztelet megfűszerezve közös célokkal, sok sok nevetéssel. Aki nem fél kimutatni az érzéseit és elkötelezni magát. Én szememben egy férfi hűséges...elveihez, ígéretéhez, céljaihoz és a nőhöz. Hiszen méltón csak úgy tudunk egymás mellett állni, ha egyenrangú társak vagyunk ahol nincs álca, nincs álarc...illetve senkinek sem kell a tökéletes életet színlelni, mert addig nem tudod felépíteni a valódit. Viszont mégis a legfontosabb az a bizonyos szikra, ami egyedi és különleges, nincs belőle másik, ezért pótolhatatlan.

30-as gyöngyösi társkereső férfiak

Zoli, 36 éves
Társkereső Gyöngyös
Zoli vagyok, 36 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 34 éves
Társkereső Gyöngyös
Gábor vagyok, 33 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
András, 30 éves
Társkereső Gyöngyös
András vagyok, 30 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dávid, 30 éves
Társkereső Gyöngyös
Dávid vagyok, 29 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú gyöngyösi társkereső nők

Bogi, 49 éves
Társkereső Gyöngyös
Nehéz dolog önmagunkat jellemezni, hiszen elfogultság nélkül nem lehet optimális képet alkotni. Igy vagyok ezzel én is igaz azt mondják, rendkívül sok jó tulajdonságom van, viszont Én úgy gondolom, mint minden személynek... vannak negativ tulajdonságaim is. Ahhoz hogy valakiröl reális képet alkossunk meg kell ismerni és ez a megismerés nem lehet csupán egy fotoról, bemutatkozó szövegből alkotott sajátos vélemény. Épp ezért nem is szeretném önmagam jellemezni, ez olyan egoista magatartás. Bár mindenről van véleményem amit ki is nyilvánítok. Tudom ez nem igazán jó tulajdonság ettöl függetlenül a vélemény elhallgatása, nem igaz életet eredményez. Tisztelet, őszinteség, megbecsülés, tolerancia! Másokat elfogadni úgy ahogyan jól érzi magát a bőrében. Ezt vallom és ezek alapján próbálom az életemet élni.
Anita, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
Szeretek társaságban lenni,családdal,barátaimmal.Amikor tehetem kirándulok,koncertre járok.A zene lételemem.Imádom a lányomat.
Karolin, 46 éves
Társkereső Gyöngyös
Gyöngyösön élek egy 19-éves leányzóval ! Komoly kapcsolatot keresek ,sok humorral !
Lindi, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Ha a távolság akadályt képez, akkor felesleges az ismerkedés. A virtuális randi nem túl élménygazdag. Ha ebben egyetértünk, akkor várom a leveled. :)

Középkorú gyöngyösi társkereső férfiak

Istvan, 43 éves
Társkereső Gyöngyös
Sziasztok igēnyes hõlgyet-pårt keresek
Attila, 45 éves
Társkereső Gyöngyös
Attila vagyok, 44 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoltan, 42 éves
Társkereső Gyöngyös
Zoltan vagyok, 41 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Károly, 49 éves
Társkereső Gyöngyös
Károly vagyok, 48 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti gyöngyösi társkereső nők

Irén, 63 éves
Társkereső Gyöngyös
őszinte,hűs társat megbízható,becsüljön tiszteljen ne csak szeressen akarjon is ezek bennem mindd meg van hosszú táv kapcsolat érdekében futó kalandorok kerüljenek házias vagyok mindent telhetőt meg csinálok természetett szeretem kirándulást zene hallgatást sütni,főzni szeretek alkolt nem iszom kávét igen,dohányzom állat kedvelő vagyok,de nem vele élni lakásban rendet szeretem ilyen hasonló társat keresek mint jó magam 62.el múltam 63.élet évemet május 29.én töltöm táncolni szeretek szórakozó helyre nem igazán megyek utazni szeretek ,de nem mindig tv.nézés sorozatokat szives nézem várom tisztelettel hozzám hasonló férfiut aki özvegy független mint én HevesMegyében lakom 50km.távolságból várom amennyibe lehet tisztelettel szücs józsefné kereszt nevem Irén,de jobb szeretem Ircsinek szólitnak
Ágnes, 69 éves
Társkereső Gyöngyös
Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Éva, 73 éves
Társkereső Gyöngyös
Éva vagyok, 73 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bori, 62 éves
Társkereső Gyöngyös
Szia, Bori vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti gyöngyösi társkereső férfiak

Ferenc, 65 éves
Társkereső Gyöngyös
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
misi, 68 éves
Társkereső Gyöngyös
Szia, misi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.*moderálva*
Imre, 64 éves
Társkereső Gyöngyös
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Nem vagyok előfizető ezért csak úgy tudunk kapcsolatot tartani, ha kapok valamilyen elérhetőséget.
Ferenc, 71 éves
Társkereső Gyöngyös
Ferenc vagyok, 70 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csaba (41), Budapest, XXI. Párosan szép az élet Szia, Csaba vagyok, tartós kapcsolat kialakításának reményében regisztráltam, mert hiszem hogy valahol él egy olan NŐ akinek én lehetek a FÉRFI az elkövetkezendő életében. Hátha pont itt találunk egymásra. Született a tönkrement kapcsolatomból egy gyönyörű kisfiú, szabad időm egy részét vele töltöm. Kirándulunk mindenfelé, vagy csak a szobában játszunk nagyokat... imádom . Magamról : szeretek biciklizni , futni , kirándulgatni, de otthon pihenni is , finomakat enni. Mostanában sokat foglalkozom a hobbimmal is elromlott elektronikai kütyüket javítgatok.
  • Katalin (35), Debrecen Sziasztok! Egy első pillantásra kölcsönös szimpátia után szeretném leírni.
  • István (55), Békésszentandrás Hölgyeim! Kedves, türelmes, szeretetre vágyó férfi keresi bújós, kicsit hisztis, Társát, akivel közösen komolytalankodhat. Pesten dolgozom, heti 5 napot keringek az országban,mint sofőr. A hétvégém szabad.
  • Vica (51), Visegrád "Örömöm sokszorozódjék a te örömödben,..." Az adatlapomon sok mindent olvashatsz rólam, de a lényeges dolgok a személyes találkozással derülnek ki.(de "ami igazán lényeges, a szemnek láthatatlan") A munkám hivatás számomra, gyerekeim vannak, ez egy adottság. Hosszútávú kapcsolatra gyúrok, aki csak szexpartnert keres, kérem ne írjon. Tudom, hogy a párkapcsolat egyik legszebb része az intimitás és a szex ,új dimenziók nyílnak meg, ha lelkileg és szellemileg is össze vagyunk hangolva. Szeretek kirándulni, sportolni, jókat beszélgetni. Keresem azt a férfit, akivel együtt tudunk fiatslok maradni ;-)
  • Róbert (38), Hernádnémeti Sziasztok! Komoly kapcsolatot szeretnék találni ha lehet, bár neten elég nehéz.....

Társkeresés Gyöngyösön

Társkereső Gyöngyösön

Nap, mint nap álmodozol arról, hogy végre megtalálod az igazit? Mindig is arra vágytál, hogy kimondhasd a boldogító igent annak az embernek, akivel örökre boldog lehetnél? Ha hiába keresgéltél eddig, most itt az ideje, hogy regisztrál a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére, ahol azokat is megtalálhatod, akik eddig valamiért elkerülték a figyelmed.

Rövid keresgélés után biztosan rátalálsz pár olyan társkeresőre, akikkel megéri találkozni. Ha már meg is beszéltétek az első randit, ideje szétnézned az összeállításunkban, hiszen Gyöngyös rengeteg romantikus helyszínnel és programmal kápráztat el minden évben. Neked már csak el kell döntened, melyik passzol a leginkább hozzátok.

Első randevúra tökéletes lehet a Mátrai Kisvasút, amely két útvonalon szállítja az utasokat. Beszélgetés közben gyönyörködhettek a lélegzetelállító tájban és a borszőlőkkel beültetett kertekben. A másik útvonalon pedig a patak útját követve vadregényes tájakra kalauzol el benneteket a mozdonyvezető. Ezt a programot nem szabad kihagyni, biztosan lenyűgöz majd mindkettőtöket.

Az Orczy Kastély lenyűgöző kőoroszlánjaival, hűs kertjével és különleges barokk mintáival is remek randihelyszín. Ha szeretnétek nyugodt környezetben sétálgatva megismerni egymást, akkor ide érdemes ellátogatnotok. Ha elakadna a beszélgetés, akkor sincs gond, hiszen ez az épület ad otthont a Mátra Múzeumnak, amelynek gyűjteménye nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő.

A Mátra Múzeum legnagyobb különlegessége, hogy itt található Magyarország egyetlen épen maradt mamut csontváza. A 3 szintes természettudományi kiállítás leginkább a Mátra és Mátra - környéki növény- és állatvilágot mutatja be, emellett élő trópusi állatokat és növényeket bemutató pálmaház és modern oktató labor is található az épületben. Ha néhány adatot előre megtanulsz, tudásoddal biztosan lenyűgözöd majd randipartnered is.

Ha mindketten rajongva szeretitek az állatokat és leginkább emiatt találtatok egymásra az oldalon, akkor nem szabad kihagynotok a Gyöngyösi Állatkertet sem, ami 2 hektáron 84 állatfaj mintegy 300 egyedével vár benneteket. Ha nem egyedül, hanem kisgyerekkel érkeztek, akkor sem kell aggódnotok, hiszen a Gyöngyösi Állatkert állatsimogatóval és biztonságos játszótérrel vár benneteket. Amíg a kicsi az állatokkal játszik, Ti romantikázhattok kettesben.

Ha valamilyen különleges gasztronómiai élményre vágytok, akkor látogassatok el a gyöngyösi Mátrai Borok Házába, ahol a finomabbnál finomabb nedűk mellett, még bortúrákat is szerveznek nektek. Gyönyörű tájakat bejárva kóstolhatjátok meg a legfinomabb borokat, miközben szerelmesen merülhettek el egymás szemeiben.

Ezek a programok persze barátokkal is izgalmasak, de párban mégiscsak jobb. Regisztrálj a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére és találd meg az embert, akivel igazán jól érzitek majd magatok. Regisztrálj, levelezz minél többet és keresd meg a hozzátok leginkább passzoló randitippet.

Ha szeretnél jót nevetni, másokkal milyen vicces vagy éppen kínos esetek történtek meg, olvasd el az elcseszett randik rovatunkban, amikben társkeresők írják le megtörtént esetüket. Ha Neked is van egy ilyen sztorid, küldd el mindenképp, hogy ezek a társkeresők se gondolják, minden rossz csak velük történhet meg.

Ha kezded feladni a társkeresést és egy kis reményre vágysz, olvasd el sikertörténeteinket, amikben a Randivonalon egymásra talált párok írják meg megismerkedésük történetét. Látni fogod Te is, hogy sokszor rögös az út az igaz szerelemig, de mindenki azt mondja, hogy biztosan megéri!

GyöngyösGyöngyös

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk