Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Gyöngyös

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Éppen online gyöngyösi társkereső nők

Zsóka (60)
Társkereső Gyöngyös
7 órája lépett be
NEM A KIRÁLYFIT VÁROM, csak egy jó lelkű férfit !!! MERNI KELL!! ÉLNI KELL!! Mert sosem tudhatod, neked mikor kezd el visszafelé ketyegni az órád... Színes egyéniségű, pozitív gondolkodású, ápolt, intelligens, mosolygós, humoros, fiatalos, határozott nőként igényes társ illene hozzám. Ha van bátorságod - a saját korosztályodból választani, ha a levelezések helyett bemutatkozol telefonon is,(kérésre megadom!), ha át tudod hidalni a köztünk lévő kilométereket is, ha vallod, hogy csak a személyes találkozással lehet tovább lépnünk!! Szeretek élni, nevetni, örülni, tudok 8 km-t (vagy többet) sétálni, nyitott vagyok a világ dolgaira, nem unatkozom, érdekel minden ami szép és jó, és a koromnak megfelelő!
Anna (62)
Társkereső Gyöngyös
1 órája lépett be
Ha többet szeretnél rólam tudni ,tegyük ezt személyesen.....Telefon számot írj kérlek, szimpátia esetén én is tudlak hívni 😉 Levélre válaszolni nem tudok, mivel nem vagyok előfizető... /ne kérj, nincs e-mail fiókom/.
Marianna (52)
Társkereső Gyöngyös
12 perce lépett be
A lelki szépség olyan varázsfényt kölcsönöz az ember egész valójának, hogy az egyszerű megjelenésével, meghódítja a szíveket és barátokat szerez, anélkül,hogy tudná.
Erzsébet (67)
Társkereső Gyöngyös
38 perce lépett be
Őszinte, hűséges, kedves szeretettre vágyó és adni tudó nő vagyok.Nálam az őszinteség egy kapcsolat alapja.Társkapcsolatban és az életben sem tolerálom a rosszindulatot a hazugságot és a sumákolást! Egy életre keresem azt a társam aki megosztja velem a mindennapokat és az otthon melegét!

Diplomás gyöngyösi társkereső nők

Rózsika (62)
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett
Rózsika vagyok, 61 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Emőke (46)
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett
Szia, Emőke vagyok. Hiszek magamban, a saját életemben, ügyemben, hisz én vagyok az egyetlen, aki életre tudom kelteni, meg tudom valósítani. Őszinte, emberi kapcsolatot keresek, sok mosollyal.
Rita (55)
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett
Kedves vidám hölgy vagyok és egy komoly hosszú távú kapcsolatot keresek. Nem vagyok előfizető kérlek adj elérhetőséget
Mónika (32)
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett
Családcentrikus vagyok, őszinte, kedves, becsületes, segítőkész, hűséges. Szeretek sütni, főzni, de, ha kedvem tartja szívesen rendelek házhoz ételt. Elég válogatós vagyok kaja terén. Szeretek filmet, sorozatot nézni, ha akad rá időm. Van egy csodás 3 éves kisfiam. Aki szeretne megismerni az úgy is felkeres. Jelenleg ismerkedés miatt vagyok itt. Végső soron komoly kapcsolat reményében. Régen más oldalakon voltam fent. Mindig is neten ismerkedtem. Nem járok bulikba, szórakozó helyekre nem az én világom. Ne vegyétek zokon, ha nem válaszolok. De nem számítottam rá, hogy egy üzenetet se irhatok meg ingyenes profil alól. Ahogy lesz rá keretem veszek csomagot. Aki okos megtalálja a módját, hogy felvegye a kapcsolatot velem. 😉

Keresztény gyöngyösi társkereső nők

Ildikó (53)
Társkereső Gyöngyös
hivő: római katolikus (alkalmanként)
A boldogság egyszerű https://www.youtube.com/watch?v=0TVMiKbDcwQ Csak komoly kapcsolatot keresek! Nem vagyok előfizető email címet kérek👍
Ágnes (37)
Társkereső Gyöngyös
római katolikus vallású (alkalmanként)
Határozott, céltudatos, humoros nő vagyok és kis konyhatündér. Nagy kedvencem a tiramisu, farmernadrág, autós sportág és a rózsaszín összes árnyalata. Fontosak a hagyományos értékek, mint a tisztesség, becsület, bizalom, hűség. Számomra egy férfi legyen erős, határozott illetve tudjon udvarolni ... tudja mi nemes - mi érték - mi hazug, akinek magamat adhatom és hozzá tartozhatok, valamint vevő a játékosságra, vidámságra. Ki tudja mutatni az érzéseit, el tudja kötelezni magát. Méltón csak úgy tudunk egymás mellett állni, ha egyenrangú társak vagyunk, ahol nincs álca, nincs álarc. Valamint mindig igazi értékeket keress, ne külsőségekkel önigazolást, ami csak önámítás, mert senkinek sem kell a tökéletes életet színlelni, hisz addig nem lehet felépíteni a valódit. Az igaz szerelmet keresem, akinél ott van a szikra ami lezsibbaszt, nem pedig a matekozás és a logikai játékok. Ahol nem az ész vezet, nem az érdek, hanem a színtiszta érzelem. Szívesen ismerkednék olyan úriemberrel, aki hasonló mentalitással rendelkezik és várom a leveled, ha magadra ismertél, hogy téged kereslek.
Natália (43)
Társkereső Gyöngyös
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Eddigi életem legfőbb célja volt találni egy embert, aki gyönyörűnek hív, és nem csak csinosnak.Aki felhív akkor, amikor hiányzom Neki..Aki fennmarad azért, hogy lássa, ahogy alszom.Várni egy srácra, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni a világnak, amikor csapzott vagyok, aki a barátai előtt is fogja a kezem.Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire érdeklem Őt, és menny...
Anett (46)
Társkereső Gyöngyös
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Anett vagyok, 42 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény gyöngyösi társkereső férfiak

János (73)
Társkereső Gyöngyös
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sajnálom, de nem tudok válaszolni a levelekre, csak ha konkrét email vagy telefon megadása után tudunk ismerkedni. János vagyok, 72 éves. Társam keresem nem csak Gyöngyös környékéről. Nagyon széles érdeklődési körrel rendelkezem, ezt iskolai tanulmányaim és nagy fokú olvasottságom támasza alá. Szeretek utazni fürdőkbe járni érdekel a kultúra minden ami a humanitással kapcsolatos. Egy igen különc és kirívó eset vagyok, de mindez mellet belátó, megértő és együttérző. Nem vagyok egy férfiúi ideál,de nyugodtan letagadhatok kinézetem alapján akár 10 évet is. Van egy kis tekintélyem, a 76 kg talán 4-5 kg fölösleget mutat. A homlokom és a fejtetőm már kopaszodik hát ez van. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! A kép folyamatban van ami késik az nem múlik.
Sándor (38)
Társkereső Gyöngyös
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor (39)
Társkereső Gyöngyös
hite: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Egyenlőre nem vagyok előfizető!
Laci (58)
Társkereső Gyöngyös
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Azért regisztráltam, hogy ne legyek itt! Szeretném megírni az utolsó első levelet, és részt venni az utolsó első randevún, elcsókolni az utolsó első csókot! Soha nem adva fel a reményt...La vie devant soi... Jobboldali és konzervatív, romantikus,zenekedvelő, író-olvasó,a helyesírást fontosnak tartó,szeretni nagyon tudó, a kölcsönös szeretetet elváró, hosszútávú kapcsolatot kereső.Vágyom a békés, harmonikus,nyugodt életet egy olyan társsal, aki mindezeket értékeli! Kéretik figyelembe venni, hogy komoly Chandler Bing photosyndromával küzdök... A többit szóban...hiszek a verbális kommunikációban! Ui.: Igyekszem jóban lenni azokkal, akik hozzáférnek a fogkefémhez...

30-as gyöngyösi társkereső nők

Reni (35)
Társkereső Gyöngyös
\"Ha nőt szeretsz, őszinte légy, ne csalfa. Volt épp elég már, ki lelke zongoráját elhangolta. S ha nőt szeretsz, tisztán legyen neked ő az egy, ahogyan te vagy neki: ha nőt tudsz szeretni, akkor vagy igazán férfi!\"
Beus (30)
Társkereső Gyöngyös
Beus vagyok, 30 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Adrienn (35)
Társkereső Gyöngyös
Kevés ide pàr sor a bemutatkozàsomhoz,igy ha fel keltettem az érdeklõdésed a beszélgetés során ki derül. De általában spontån és vidám természetü vagyok :) Egyenlöre nem vagyok elöfizetö,igy itt az üzenetekre nem tudok vàlaszolni :)
Zsuzsi (35)
Társkereső Gyöngyös
Nem áll szándékomba közhelyekkel traktálni. Ismerj meg és döntsd el te magad hogy még is milyen vagyok. De röviden és tömören a következőket mondám el magamról: Tudom, nem vagyok egy könnyű eset, de előbb ismerj, meg és utána ítélj!!! A barátaim igazolhatják az előző mondat igazság tartalmát. Szerintem egy kicsit idióta vagyok persze a szó pozitív értelmében. Általában jó kedvű vidám természet vagyok de természetesen vannak rossz napjaim amikor nem könnyű elviselni. De kinek nincs legalább egy olyan napja mikor bal lábbal kel fel. Ezeket a rossz napokat remélem kompenzálják azok a napok mikor jobb lábbal kelek fel. Vannak időszakaim mikor képes vagyok ugyan arról a témáról órákig beszélni, de akkor le kell "lőni" és más témát felvetni.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Edit (31), Fonyód Elvált vagyok van egy 9 éves Fiam! Komoly párkapcsolatot keresek ami akár egy életre is szólhat! Romantikus típus vagyok és szeretem ha egy Férfi kezdeményez elsőnek! Kedvenc időtöltésem:Olvasás,Kirándulás, Sütés-Főzés. Ha esetleg szeretnél jobban megismerni *moderálva* Edit néven megtalálsz Messengeren
  • Gábor (35), Mátészalka Inkább csak beszélgetni szeretnék.
  • Éva (57), Monor A hétköznapokban várom ,hogy kicsengessenek... Itt pedig keresek egy korban is hozzám illő férfit. Nem írnék litániát, majd a személyes találkozás után látni fogjuk..
  • Zoltán (43), Gödöllő Zoltán vagyok, 43 éves, lakhelyem Gödöllő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Bernadett (36), Cegléd Ismerkedni szeretnék..keresem a masik felemet..de ehez az kesz hogy egymasra találjunk..ha szereted a gyerekekket es tudnal.szeretni egy kicsit makacs neha a sajat fejem utan megyek..de nagy szivem van es nagyon tudok szeretni

Társkereső Gyöngyösön

Nap, mint nap álmodozol arról, hogy végre megtalálod az igazit? Mindig is arra vágytál, hogy kimondhasd a boldogító igent annak az embernek, akivel örökre boldog lehetnél? Ha hiába keresgéltél eddig, most itt az ideje, hogy regisztrál a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére, ahol azokat is megtalálhatod, akik eddig valamiért elkerülték a figyelmed.

Rövid keresgélés után biztosan rátalálsz pár olyan társkeresőre, akikkel megéri találkozni. Ha már meg is beszéltétek az első randit, ideje szétnézned az összeállításunkban, hiszen Gyöngyös rengeteg romantikus helyszínnel és programmal kápráztat el minden évben. Neked már csak el kell döntened, melyik passzol a leginkább hozzátok.

Első randevúra tökéletes lehet a Mátrai Kisvasút, amely két útvonalon szállítja az utasokat. Beszélgetés közben gyönyörködhettek a lélegzetelállító tájban és a borszőlőkkel beültetett kertekben. A másik útvonalon pedig a patak útját követve vadregényes tájakra kalauzol el benneteket a mozdonyvezető. Ezt a programot nem szabad kihagyni, biztosan lenyűgöz majd mindkettőtöket.

Az Orczy Kastély lenyűgöző kőoroszlánjaival, hűs kertjével és különleges barokk mintáival is remek randihelyszín. Ha szeretnétek nyugodt környezetben sétálgatva megismerni egymást, akkor ide érdemes ellátogatnotok. Ha elakadna a beszélgetés, akkor sincs gond, hiszen ez az épület ad otthont a Mátra Múzeumnak, amelynek gyűjteménye nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő.

A Mátra Múzeum legnagyobb különlegessége, hogy itt található Magyarország egyetlen épen maradt mamut csontváza. A 3 szintes természettudományi kiállítás leginkább a Mátra és Mátra - környéki növény- és állatvilágot mutatja be, emellett élő trópusi állatokat és növényeket bemutató pálmaház és modern oktató labor is található az épületben. Ha néhány adatot előre megtanulsz, tudásoddal biztosan lenyűgözöd majd randipartnered is.

Ha mindketten rajongva szeretitek az állatokat és leginkább emiatt találtatok egymásra az oldalon, akkor nem szabad kihagynotok a Gyöngyösi Állatkertet sem, ami 2 hektáron 84 állatfaj mintegy 300 egyedével vár benneteket. Ha nem egyedül, hanem kisgyerekkel érkeztek, akkor sem kell aggódnotok, hiszen a Gyöngyösi Állatkert állatsimogatóval és biztonságos játszótérrel vár benneteket. Amíg a kicsi az állatokkal játszik, Ti romantikázhattok kettesben.

Ha valamilyen különleges gasztronómiai élményre vágytok, akkor látogassatok el a gyöngyösi Mátrai Borok Házába, ahol a finomabbnál finomabb nedűk mellett, még bortúrákat is szerveznek nektek. Gyönyörű tájakat bejárva kóstolhatjátok meg a legfinomabb borokat, miközben szerelmesen merülhettek el egymás szemeiben.

Ezek a programok persze barátokkal is izgalmasak, de párban mégiscsak jobb. Regisztrálj a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére és találd meg az embert, akivel igazán jól érzitek majd magatok. Regisztrálj, levelezz minél többet és keresd meg a hozzátok leginkább passzoló randitippet.

Ha szeretnél jót nevetni, másokkal milyen vicces vagy éppen kínos esetek történtek meg, olvasd el az elcseszett randik rovatunkban, amikben társkeresők írják le megtörtént esetüket. Ha Neked is van egy ilyen sztorid, küldd el mindenképp, hogy ezek a társkeresők se gondolják, minden rossz csak velük történhet meg.

Ha kezded feladni a társkeresést és egy kis reményre vágysz, olvasd el sikertörténeteinket, amikben a Randivonalon egymásra talált párok írják meg megismerkedésük történetét. Látni fogod Te is, hogy sokszor rögös az út az igaz szerelemig, de mindenki azt mondja, hogy biztosan megéri!

GyöngyösGyöngyös

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk