Társkereső Adács

Legújabb adácsi női társkeresők

Enikő, 34 éves
Társkereső Adács
15 napja tag
\"Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek. Miért van ez így? Azért, mert mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeik kiegészítsék a mieinket. Csak ha megküzdöttünk legtitkosabb démonjainkkal – megoldhatatlan problémáinkkal, amelyek azzá tesznek, akik vagyunk – akkor találhatjuk meg életünk társát, mert akkor fogjuk csak tudni, hogy egyáltalán mit is keresünk. Ezt a tökéletlen személyt keressük, de nem az első szembejövő tökéletlent, hanem az ‘igazit’. Azt, akire szeretettel nézhetünk, miközben azt gondoljuk: ‘Pontosan ilyen problémát akarok magamnak!“ :) /A. Boyd/
Mária, 58 éves
Társkereső Adács
130 napja tag
.Szeretek kertészkedni,kirándulni,olvasni.Nem vagyok előfizető.
Sándor, 40 éves
Társkereső Adács
190 napja tag
Sándor vagyok, 39 éves. Társam keresem Adács környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Klaudia, 30 éves
Társkereső Adács
230 napja tag
Szia, Klaudia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb adácsi férfi társkeresők

Sandor, 27 éves
Társkereső Adács
40 napja tag
Sandor vagyok, 27 éves, lakhelyem Adács. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt, 21 éves
Társkereső Adács
86 napja tag
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 21 éves
Társkereső Adács
167 napja tag
Azért regisztráltam fel erre az oldra mert szeretnék egy olyan lányal meg ismerkedni akivel Boldog lehetek! Aki meg szeretne jobban ismerni engem az nyugodtan írjon rám!
Attila, 30 éves
Társkereső Adács
285 napja tag
Sziasztok adácson lakók 29 éves ha szeretnél még ismerni írj nyugodtan :)

Keresztény adácsi társkereső férfiak

Csabi, 56 éves
Társkereső Adács
római katolikus vallású (alkalmanként)
Vidám, humoros, kellő időben komoly, társasági lény. Tagja vagyok egy Kulturális Egyesületnek, ezen belül amatőr színjátszó. Történelem, irodalom, művészet kedvelő. Családcentrikus. Szeretnék gyermeket, /-eket/. Ez nem új "hóbort", régen megvan, csak eddig pár híjján nem jött össze. Szeretem a festészetet, amennyiben keretben, vagy freskóként a falon van és elvagyok a fémdarabokkal is ha fülbevaló, nyaklánc, ill. karlánc, karpeec néven nevezik. Kit keresek? Hát?! Az elkövetkezöő 100 évet boldog családban szeretném eltölteni, egy okos, szép, csinos feleség oldalán. Röviden ennyi! Köszönöm a rám szánt időt és mindenkinek sok szerencsét kívánok! Csabi
Csabi, 56 éves
Társkereső Adács
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Nem tudom mit írjak ebbe a rovatba, hiszen nem az én dolgom eldönteni ki milyennek ítél meg. Talàn annyit magamról: szeretem az irodalmat, történelmet, színházat, sportot. Tagja vagyok egy csodálatos kulturális egyesületnek, melynek több sikeres csoportja is van, közöttük egy remek színjátszó gàrda. Ennek a csapatnak vagyok aktív tagja, amire büszke vagyok. Tehàt, nem az unalom elűzése miatt vagyok itt. Rengeteg könyvem van, s ki olvas, az előtt kitàrul, megnyilik a világ. Nem tettem le még a csalàdalapítàsról. Hiszem, hogy az elkövetkező 60-70 évet egy egymásért rajongó, szerető, tisztelő, megbecsülő, gyermekzsivajjal teli, boldog családban tölthetem el. Röviden talán ennyi. A végére még valami! Szerencsére, remekül megtalálom a közös hangot a gyerekekkel. Szeretek velük foglalkozni, de szeretnék saját gyermeket is. (Csak opció!) Talán így most érthetőbb a család megfogalmazása az előbbi szövegrészben. Imádom a képzőművészeteket is. Szívesen járok múzeumokba, képtárakba, ám művészi festményeket csak képvásznon, keretben vagy freskóként, falon tudom élvezni. Apropos! Ikonok falapon jöhetnek! A "fémdolgok"-at is tudom értékelni! A helyükön. Nyaklánc, karperec! Piercing no! Köszönöm, hogy vettétek a fáradtságot és elolvastátok! Ui.: "Távolságot, mint üveggolyót..." Vannak autópályáink! Pár km., pár perc! 1/4 óra, 1/2 óra, óra, kinek számít, mikor az idő megmaradó része maga lehet a "boldogság"?

30-as adácsi társkereső nők

Tímea, 37 éves
Társkereső Adács
Ide bármit lehet írni.... Fölösleges. Ha szeretnél megismerni írj. :)

Középkorú adácsi társkereső nők

Melinda, 40 éves
Társkereső Adács
Sziasztok! Komoly kapcsilatot keresek! Ha érdekellek kérdezz válaszolok!

Középkorú adácsi társkereső férfiak

Péter, 49 éves
Társkereső Adács
Csak akkor tudom meg, hogy kit keresek, ha már megtalált.
Ferenc, 43 éves
Társkereső Adács
Mit írhatnék magamról!?Ismerj meg!Van akinek jó,van akinek rossz!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Böbe (50), Budapest Nevettess meg! \"Az élet olyan, mint egy léghajó. Ha magasabbra akarunk szállni, meg kell tanulnunk elszakadni dolgoktól, és kidobni a kosárból azt, ami nem enged felemelkedni\" Fél évszázados vagyok, nyitott gondolkodással. Az emberi (hagyományos) értékek fontosak. Tisztában vagyok magammal.kellenek a célkitűzések dolgozni a megvalósításon. Ami nem vagyok, vékony, sovány. Szeplős vagyok.
  • Zita Zelda (39), Csorvás Yetinő keresi túlélőtársát! Sportművészeti ezermester túlélő természetgyógyász kutya-madár-ló (yeti)
  • Lászlo (48), Hajdúszoboszló Sziasztok! Sziasztok. Keresem páromat aki elfogad így ahogy vagyok és ilyenek amilyen vagyok. Csak komoly kapcsolat érdekel.
  • István (53), Tiszaföldvár Sziasztok! szia .minden érdekel ami jó
  • Adrienn (50), Délegyháza Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam azer remélem még van ilyen

Társkeresés Adács-n

AdácsAdács

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk