Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Kisköre

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb kiskörei férfi társkeresők

Sanyi (53)
Társkereső Kisköre
125 napja tag
Szia, Sanyi vagyok,elvált férfi,őszinte és tiszta szivű ember ki szeretettre vágyik és ki megtalálná élete párját!Hobbijaim szeretek pecázni főzni és kertészkedni!Ha megszeretnél ismerni a *moderálva*
Lajos (42)
Társkereső Kisköre
1055 napja tag
Az életet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted. Az egyik pillanatban még élvezem az életet, a következőben pedig nem értem, hogyan élhettem eddig nélküle. Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja mindazt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot, segítséget vagy biztonságot nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit és ha nem találjuk, csak remélhetjük, hogy ő talál ránk!
Jocó (53)
Társkereső Kisköre
1900 napja tag
Heves megyében élek . Elvált vagyok ,van egy már nagy fiam . Dolgozom ,de időnként végre már szeretnék kikapcsolódni , vagy jókat motorozni egy komoly normális barátnővel. Nem dohányzom és nem fogyasztok alkoholt.
József (39)
Társkereső Kisköre
4252 napja tag
Hogy mit is lehet írni?Sablonos szöveg az nem a legmegnyerőbb!De annyit azért elmondok:-jó humorú,optimista gondolkodású és az élet nagy dolgait nyomon követő srác vagyok!Tanulságaimból okultam már bőven voltam szerelmes,illetve még szeretnék is az lenni.Kaptam már pofont az élettől de sok jó dolgot is megtapasztaltam.Egy kapcsolatban pedig elengedhetetlen:Az őszinteség,a bizalom és a hűség s ezt egybefoglalva a szeretet!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Edit (44), Budapest, XVIII. Edit vagyok, 44 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Pali (39), Szarvas Sziasztok! Pali vagyok, 38 éves, lakhelyem Szarvas. Szívesen ismerkednék.
  • Gabi (63), Dánszentmiklós Szeretni és szeretve lenni! Vidám, színes egyéniségű, pozitív kisugárzású, mosolygós, talpraesett, igényes, fiatalos, modern felfogású és életstílust kedvelő, szeretni tudó, bújós, őszinte NŐ vagyok. Szeretek autót vezetni, utazni, kirándulni, főzni stb... Azt a személyt keresem, aki még jobban ki színezné életemet. Legyél bohókás, vagány, minden térem aktív, figyelmes, ÁPOLT. önmagadra és környezetedre is IGÉNYES, erős jellemű, pozitív gondolkodású.
  • Irén (61), Cserhátsurány Sziasztok! Nem is tudom hogy mit is írjak. Olyan társat keresek aki nem meg nehezíti az életem Megerto őszinte társat keresek. Akivel ellehet beszélgetni és Megerto társ. Magamról annyit rend szerető konyhában is hejt álló őszinte becsületes nő vagyok Ismerj meg ha gondolod.
  • Viktor (38), Budapest, XXI. Szia kedves idegen

KisköreKisköre

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk