Társkereső Tiszafüred

Legújabb tiszafüredi női társkeresők

Ágnes, 59 éves
Társkereső Tiszafüred
74 napja tag
Ágnes vagyok, 59 éves, lakhelyem Tiszafüred. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Magdolna, 52 éves
Társkereső Tiszafüred
75 napja tag
Magdolna vagyok, 52 éves, lakhelyem Tiszafüred. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kitti, 53 éves
Társkereső Tiszafüred
104 napja tag
Kitti vagyok, 53 éves. Társam keresem Tiszafüred környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Adrienn, 27 éves
Társkereső Tiszafüred
143 napja tag
Hello. Keresek komoly férfit.

Legújabb tiszafüredi férfi társkeresők

Pisti, 34 éves
Társkereső Tiszafüred
38 napja tag
Pisti vagyok, 34 éves. Társam keresem Tiszafüred környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 53 éves
Társkereső Tiszafüred
47 napja tag
Egyedülállóként párt keresek, de nem összeköltözés céljából. Tiszafüred és környékéről.
Feri, 33 éves
Társkereső Tiszafüred
75 napja tag
Szia, Feri vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 66 éves
Társkereső Tiszafüred
117 napja tag
SZINGL NYUGDIJAS VAGYOK. Szeretem a Női nemet de a HÖLGY IGENT IMÁDOM A SZEMÉLYES TALI HÍVE VAGYOK A KĚMIA MINDENT ELDÖNT Szeretek lovavacskázni és franciául tanulni A B Kàrtyàm ELKĚSZÜLTE UTĂN TUDOK VĂSÅROLNI ÊS VĂLASZOLNI

Diplomás tiszafüredi társkereső nők

Magdi, 55 éves
Társkereső Tiszafüred
Főiskolai diplomás (óvodapedagógia)
Magdi vagyok, 55 éves, lakhelyem Tiszafüred. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bea, 45 éves
Társkereső Tiszafüred
Főiskolát végzett
Kiránduláshoz, túrázáshoz, biciklizéshez, szabadidő tartalmas eltöltéséhez keresek partnert. Ha esetleg társat is keresel, akkor olvass tovább: Őszinte, érzelmileg érett nőként keresem azt a Férfit, akivel megszépíthetjük egymás életét. Nem rádtelepedni szeretnék, hanem együtt átélni mindazokat az érzéseket, melyeket csak egy igazi Társsal élhet meg az ember. Hiszek a klasszikus férfi-női kapcsolatban, a konzervatív értékeket fontosnak tartom, de ez nem jelenti azt, hogy maradi vagyok az élet más területein. Ami nem hiányzik: üres szavak, ígéretek, megbízhatatlanság, túlzott énközpontúság, mókuskerék, amiben a meg nem beszélt dolgokat csak görgetjük magunk előtt... 😔 Amire szükségem van és remélem, hogy neked is: beszélgetés, törődés, tisztelet, szeretet, egymással töltött minőségi idő, együtt gondolkodás, az "otthon melege", érzelmek ...🤗
Marika, 61 éves
Társkereső Tiszafüred
Főiskolai diplomás (Oktatàs)
Szia! Èn egy vígkedèlyű, igènyes,odafigyelő, nő vagyok. Egy őszinte, kölcsönös tiszteleten ès èrzelmi szàlon nyugvó, (de èrtelmet sem nêlkülöző) egymàsnak sok vidàmsàgot ês örömöt adó tartós kapcsolatot szeretnèk. Ha szeretnêl megismerni, küldj elêrhetősêget, azutàn megkapod az enyèmet!
Pircsi, 60 éves
Társkereső Tiszafüred
Egyetemi diplomás (ELTE)
Kedves, barátságos, segítőkész embernek ismernek a barátaim. Szeretem az életet és az ezzel járó kihívásokat. A hobbijaim között elsősorban a kirándulás, utazás szerepel, de szívesen vagyok bárhol, ahol a természet vesz körül. Adj email címet!

Diplomás tiszafüredi társkereső férfiak

Ferenc, 24 éves
Társkereső Tiszafüred
Egyetemet végzett
Ferenc vagyok, 23 éves, lakhelyem Tiszafüred. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rafael, 23 éves
Társkereső Tiszafüred
Egyetemet végzett
Szia, Rafael vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 41 éves
Társkereső Tiszafüred
Főiskolát végzett
Gábor vagyok, 40 éves, lakhelyem Tiszafüred. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 52 éves
Társkereső Tiszafüred
Egyetemet végzett
Péter vagyok, 51 éves, lakhelyem Tiszafüred. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény tiszafüredi társkereső nők

Jázmin, 59 éves
Társkereső Tiszafüred
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Helló Mindenkinek! Nem tudok válaszolni ha nem adsz email címet. Az enyém *moderálva* ....ha nem válaszolok, talán azért, mert nem vagyok előfizető és a rendszer nem engedi, hogy írjak. Mielőtt másra gondolnál! .. ha adsz egy elérhetőséget, akkor tudok válaszolni. Keresem azt a Férfit, aki elbűvöl a megjelenésével, és a mosolyával. :)) Akibe beletudok szeretni. :) Hajrá! Ne kérdezd a fotók mikor készültek! Válaszom, /2019. november 26-án, és 2020. május, augusztus/
Zsóka, 73 éves
Társkereső Tiszafüred
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
vidám természetű, kirándulást, kertészkedést,főzést, táncolást, rejtvényfejtést szerető vagyok. Hasonló adottságokkal rendelkező, hozzám való férfival szeretnék megismerkedni.

Keresztény tiszafüredi társkereső férfiak

József, 66 éves
Társkereső Tiszafüred
hivő: református (alkalmanként)
Egyedálló nyugger vagyok a Tisza-tó partjaról G,yermekeim nem velem élnek. Szeretek retró zenét . Kirándulni,utazni Színházba járni Táncolni,
Ati, 35 éves
Társkereső Tiszafüred
református vallású (alkalmanként)
Sziasztok, olyan lányt keresek, aki érti és tudja, hogy egy kapcsolat a kölcsönösségen alapszik és nem várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön. Természetkedvelő, vidám lány jelentkezését várom, aki meg akarja élni az élet szép pillanatait és nem minden számára a pénz, a karrier, meg ezek a hülyeségek. Ha magadra ismersz, akkor várom a jelentkezésed!
Szabi, 31 éves
Társkereső Tiszafüred
hivő: református (nem gyakorlom)
Szabi vagyok, 29 éves. Társam keresem Tiszafüred környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kálmán, 32 éves
Társkereső Tiszafüred
hite: református (alkalmanként)
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam.

Fiatalabb, 30 év alatti tiszafüredi társkereső nők

Brigitta, 29 éves
Társkereső Tiszafüred
Brigitta vagyok, 29 éves. Társam keresem Tiszafüred környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti tiszafüredi társkereső férfiak

László, 18 éves
Társkereső Tiszafüred
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 20 éves
Társkereső Tiszafüred
Ismerkedem,aztán lesz ami lesz.
Lajos, 26 éves
Társkereső Tiszafüred
Szia, Lajos vagyok, írj elérhetőséget :)
Ábrahám, 21 éves
Társkereső Tiszafüred
Szia, Ábrahám vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as tiszafüredi társkereső nők

Timi, 38 éves
Társkereső Tiszafüred
Szia, Timi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as tiszafüredi társkereső férfiak

Attila, 34 éves
Társkereső Tiszafüred
Nem vagyok előfizető, ezért ha írsz mindenképp adj meg elérhetőséget! :)
Atis, 38 éves
Társkereső Tiszafüred
Atis vagyok, 36 éves. Társam keresem Tiszafüred környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
gábor, 37 éves
Társkereső Tiszafüred
vajdasági adai vagyok,itt melózom.szeretnék1megbizható,húséges lányt megismernni.
Csaba, 35 éves
Társkereső Tiszafüred
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú tiszafüredi társkereső nők

Marianna, 47 éves
Társkereső Tiszafüred
Özvegy vagyok másfél éve és csak próbálok barátkozni
Csilla, 44 éves
Társkereső Tiszafüred
Szia, Csilla vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Andrea, 40 éves
Társkereső Tiszafüred
Szia, Andi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Aniko, 48 éves
Társkereső Tiszafüred
Szia, Aniko vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú tiszafüredi társkereső férfiak

János, 46 éves
Társkereső Tiszafüred
Szia, János vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 45 éves
Társkereső Tiszafüred
Hűséges társam keresem, szeretek zenét hallgatni,és sétálni
Ferenc, 44 éves
Társkereső Tiszafüred
Meg bízhatö társat keresek ! Aki szereti hogy szeretve van!
János, 42 éves
Társkereső Tiszafüred
Nem vagyok előfizető, azonos adatokkal a twoo-n megtalálsz fb nem vagyok fent. Itt ugyanis kölcsönös kedvelés esetén sem adnak, 1 ingyen levelet sem, így nem felhasználó barát az oldal.

50 év feletti tiszafüredi társkereső nők

Maria, 67 éves
Társkereső Tiszafüred
Szia, Maria vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gizi, 70 éves
Társkereső Tiszafüred
Szia, Gizi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ágnes, 59 éves
Társkereső Tiszafüred
Játék az egész világ. Esetenként elég rossz viccekkel tarkítva. Nevessünk együtt, ha még tudunk. Szeretek olvasni, igyekszem tanulni is az irodalomból. Nagyon sok mindenre jó, még vigasztalódni is. Olyan embert keresek, akinek megvan a saját élete, és azt nem is akarja átrendezni. Sokkal inkább arra vágyik, hogy ebbe az életbe megérkezzen egy szívesen látott vendég, aki otthon érzi magát, szívesen van ott. De ha úgy adódik, akkor hazamehet, hisz neki is van önálló otthona.

50 év feletti tiszafüredi társkereső férfiak

Sándor, 62 éves
Társkereső Tiszafüred
Sándor vagyok, 61 éves. Társam keresem Tiszafüred környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 76 éves
Társkereső Tiszafüred
2007.óta vagyok nyugdíjas, szabad időben kertészkledem, virágkertészettel foglalkozom, ezen belül is a leanderekkel. Ezen tulmenően szeretem a sportot a TV-ben nézni, vagy ha lehet személyesen. Rendszeresen járok szinházba Egerbe és Bpestre. Minden káros szenvedélytől mentes vagyok, csak kávét iszom, azt szeretem.Szerettem és szeretem a csinos nőket főleg ha értelmesek. Pénzügyi diplomám van, vezetőállásu dolgozó voltam. Gondjaim nincsennek, nem vagyok nagy étkező, sulyom mégis 82 kg. magasságom 172 cm.Jó hangujlatu, vidám természetü ember vagyok.
Elek, 69 éves
Társkereső Tiszafüred
Elek vagyok, 67 éves, Tiszafüredről. Humán területen dolgoztam több mint négy évtizedig. Ma már aktív nyugdíjasként élem magányos életem. Szeretnék megismerni egy hozzám hasonló adottságokkal rendelkező hölgyet.
Imre, 66 éves
Társkereső Tiszafüred
Romantikus ember vagyok.Nincs káros szenvedélyem.Számomra legfontosabb a hűség és az őszinteség! Ha ez megvan,ott boldogság is van.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsolt (55), Pécs Szabad ember, érző szívvel 55éves vagyok, keresem párom, elég a magányból!
  • EMŐ (45), Budapest, XV. Sziasztok! Keresem azt aki a másik felem lehetne, akivel jól kiegészítjük egymást mint az érem két oldala. Valakit akivel hosszú távon boldog lehetek.
  • Bálint (26), Tunyogmatolcs Sziasztok szeretnék ismerkedni lányokkal ismerkednék lányokkal szeretném megtalálni aszt akit majd tud szeretni és tisztelni
  • Attila (35), Kecskemét Sziasztok! Attila vagyok 34 éves. Céltudatos,határozott,dolgos és család centrikus vagyok. Őszinte ember vagyok aki komoly kapcsolatot keres. Szeretek sokat nevetni és a szabadban lenni. Szeretem a küzdősportokat (nem csak nézni) hanem lehetőség szerint csinálni is illetve utazni és túrázni akár motorral vagy biciklivel vagy akár gyalog.
  • Erika (48), Budapest, XXI. Társat keresek Az élet túl rövid, ezért nincs elég időnk megörvendeztetni azok szívét, akik velünk együtt utaznak ezen a ködös úton. Siessünk hát szeretni. Siessünk kedvesek lenni. " (Amiel)

Társkeresés Tiszafüreden

TiszafüredTiszafüred

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk