Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Kaba

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb kabai férfi társkeresők

Gergő (28)
Társkereső Kaba
16 napja tag
Gergő vagyok, 28 éves, lakhelyem Kaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Vilmos (33)
Társkereső Kaba
38 napja tag
Vilmos vagyok, 33 éves. Társam keresem Kaba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Andor (51)
Társkereső Kaba
87 napja tag
52 éves elvált férfi vagyok,rendezett anyagiakkal. Hiszem és vallom, hogy 50 után is van élet, hiszek benne, hogy valahol ott vagy éppen itt rejtőzik a csupa nagybetűs "Ő" és egyszer valamikor megtaláljuk egymást. Hogy mit is szeretnék? Hát...így amikor felénél jóval több eltelt az ember nyugalomra,megértésre, szeretet adásra és kapásra,harmóniára vágyik. Szertnék én is újra élni, nyaralni, utazni, nézelődni a Világban. Szeretnék nevetni, nevettetni, játszani és habzsolni a hátralévő napokat... Felsőfokú végzettségem van agrár szakmában, felső vezetőként dolgoztam hosszú ideig, most éppen változtatás küszöbén állok..23 évet sportoltam gyerek és fiatal koromban, sajnos a pocak előjött egy ideje. Dolgozunk rajta, a fotók készülése óta 15 kg leszaladt és még a többin is próbálkozok. Tisztelettel kérem azokat az emancipált hölgyeket akik betéve tudják kit keresnek, egy fotó, egy bemutatkozás, egy illuzó alapján tudják kit keresnek, tudják milyen csillagjegyű, hol lakik, hányadikán született, egyszóval már tudják, hogy nem engem keresnek, lapozzanak tovább. Nem érdekel a magasságod, a sulyod, a végzettséged, a lényeg azon van ami a levegőben érződik találkozáskor. Bányarém éppen le legyél és legyen kellő inteligenciád!
Robi (32)
Társkereső Kaba
380 napja tag
Robi vagyok 32 éves.Komoly kapcsolatot szeretnék.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tündi (36), Pécs Sziasztok! Szeretek mosolyogni, szeretek sportolni és szeretem a humoros embereket :)
  • Ildikó (55), Szlovákia Olyan férfit keresek aki kedves ,nagylelkű és gondoskodó,komoly kapcsolat céljából.Én boldog nő vagyok aki szereti a zenét,filmeket nézni,utazni.
  • Jani (34), Esztergom Sziasztok...!! Vicces fiú vagyok kapcsit szeretnék , nem tudom h milyen lányt add mellém az elet... De szeretem a szexet vagyis imadom... Ertse a poénokat . Őszinte legyen velem szemben.. az a lenyeg... Kezdjunk el irogatni es majd meglasuk ,hogy milessz belőle...!! *moderálva* \" vagyok😊😊 tesoimmal vvagyok 1 képen
  • Gábor (58), Budapest, II. 57 éves független orvos vagyok. Valamit kéne kezdeni a profilommal. Keresek egy profi profilszerkesztőt.
  • Brigi (25), Bonyhád Sziasztok! Nembináris,queer. Igazából mindenféle klisét lehetne ide írni, de én nem szeretnék! Csupa szépet és jót de mindenki ezt csinálja, szóval én csak azért se szeretném! 🙂 Szétszórt vagyok, két lábon járó káosz. Sokszor vagyok késésben ezért mindenhova szaladok. Sokszor elmélyedek a gondolataimba és elfelejtek oda figyelni dolgokra. Egyszerre hatvan dologba beletudok kezdeni de ha valami kizökkent egyiket se fogom befejezni. Szeretem a saját utamat járni, de ez nem jelenti azt, hogy nem veszem figyelembe mások véleményét. Jókat nem is tudom mit tudnék mondani.. Talán, hogy végtelenül elfogadó vagyok. Legyen ennyi elég. Nyilván van ami nekem sem tetszik, de ha neked igen és ez téged boldoggá tesz akkor én is boldog vagyok! Nekem fontos mások boldogsága!

KabaKaba

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk