Társkereső Kaba

Legújabb kabai női társkeresők

Emi, 65 éves
Társkereső Kaba
82 napja tag
Emi vagyok Kabán élek, 65 éves vagyok. Keresem társam, komoly kapcsolat reményében egy hozzám illő férfi személyében. Szeretek kirándulni, sétálni,kertészkedni és mindent ami a kikapcsolódást jelentheti. Elérhetőséget írj mert nem vagyok előfizető.
Ildikò, 37 éves
Társkereső Kaba
191 napja tag
Van egy kislányom. Csak komoly kapcsolat érdekel.
Dia, 33 éves
Társkereső Kaba
433 napja tag
Dia vagyok, 32 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ibolya, 47 éves
Társkereső Kaba
474 napja tag
Ibolya vagyok, 46 éves, lakhelyem Kaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb kabai férfi társkeresők

Gere, 45 éves
Társkereső Kaba
66 napja tag
Gere vagyok, 45 éves, lakhelyem Kaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gergely, 16 éves
Társkereső Kaba
141 napja tag
Szia, Gergely vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 33 éves
Társkereső Kaba
244 napja tag
attila vagyok és keresem az őszinte páromat
Sanyi, 35 éves
Társkereső Kaba
261 napja tag
Szia, Sanyi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény kabai társkereső nők

Valéria, 52 éves
Társkereső Kaba
vallása: református (nem gyakorlom)
Valéria vagyok, 50 éves. Társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény kabai társkereső férfiak

tibor, 50 éves
Társkereső Kaba
egyéb keresztény vallású (a magam módján gyakorlom)
tibor vagyok, 49 éves. Társam keresem Kaba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 38 éves
Társkereső Kaba
hite: római katolikus
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csaba, 24 éves
Társkereső Kaba
hivő: református (nem gyakorlom)
Sziasztok! Csak komoly kapcsolatot keresek, jelenleg Debrecenben dolgozok mint automatikai technikus.
János, 61 éves
Társkereső Kaba
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Már nem Dabason lakom Hajdú megyében

Fiatalabb, 30 év alatti kabai társkereső férfiak

Tibor, 27 éves
Társkereső Kaba
Tibor vagyok, 26 éves, lakhelyem Kaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Alex, 23 éves
Társkereső Kaba
Alex vagyok, 22 éves. Társam keresem Kaba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Lali, 25 éves
Társkereső Kaba
Egy átlagos srác vagyok aki szeret sportolni és edzeni. 160cm vagyok nem vagyok valami magas szeretek bulizni és szoktam dj-s kedni is sokat vagyok a barátaimal. Szeretem az anime-t .

30-as kabai társkereső férfiak

Norbert, 32 éves
Társkereső Kaba
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gergő , 31 éves
Társkereső Kaba
Gergő vagyok, 30 éves. Társam keresem Kaba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Róbert, 38 éves
Társkereső Kaba
növénytermesztéssel foglalkozom ez a megélhetésem és kedvenc időtöltése .van egy kislányom 8 éves .nagy csalódás ért amitt nem érdemeltem ki

Középkorú kabai társkereső nők

Mónika, 48 éves
Társkereső Kaba
Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú kabai társkereső férfiak

Lali, 43 éves
Társkereső Kaba
Szia, Lali vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 49 éves
Társkereső Kaba
Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkost Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Robert (41), Sződliget Sziasztok! Oszinte sracnak tartom magam! Nem a nagy O keresem..csak azt a szemelyt kivel boldog tudok lenni.
  • Eta (54), Leányfalu Sziasztok! Az vagyok, aki mindig őszintén válaszol a kérdésedre és akitől mindig az igazat hallod majd akkor is ha néha fáj... Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert egy mosollyal leveszlek a lábadról... Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz és aki addig nyughatatlan amíg újra mosolyogni nem lát...
  • Nikoletta (37), Budapest Szija :)! Keresem a párom, már nagyon hiányzol és borzasztó nélküled lenni :). Két kis papagájom társaságában élek, nagyon szeretnék majd kutyát, de azt veled szeretném, hogy ketten viselhessük gondját. Fontosak számomra az igazi régi értékek, őszinte és hűséges kapcsolatra vágyom játszmák nélkül. Szeretnék tervezni és haladni veled, közös életet. Addig is, míg egyedül vagyok, képzem magam, sportolok, olvasok, sorozat nézéssel kötöm le magam, de igazán ismerkedni szeretnék veled :). Remélem adsz esélyt nekem és kettőnknek. Nincs regisztrációm, de remélem elérjük egymást.
  • Regina (29), Budapest, XXI. Sziasztok..... Sziasztok regina vagyok part kerresek aki meg ert nm balhezos kb egy koru belem 28-30 kozott 3 csodalatos lányom van szeresss a gyerekeket es fogadjon el ugy ahogy vag, ok tomoren enny gyerekek mostb 12,7,1 eves csodalatos lanyaimnyitott vagyok sok mindenkire
  • Zsolt (39), Budapest, II. Soknál többet ér az egy, ha ő az a bizonyos egy Későbbi közös űrutazáshoz keresek partnert

Társkeresés Kabán

KabaKaba

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk