Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Kaba

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb kabai férfi társkeresők

Sándor (63)
Társkereső Kaba
53 napja tag
Kapcsolatra vágyok, 64 éves vagyok, szeretek telefonon társalogni, nem vagyok zárkózott Ha szimpatikus vagyok ezen a számon hívhatsz bátran; *moderálva*
Ármin (42)
Társkereső Kaba
58 napja tag
Az oldalbordám keresem, más szóba sem jöhet. Ha vannak gyerekeid, attól nem riadok meg. Tudom mi a dolga egy férfinek a családban. Motivációra szükségem van de ha megkapom, minden sínre kerül. Nem kezdeményezek, mivel nem igazán vagyok konvencionális... Ha karbantartó/sofőr az aki keresel, nem pedig egy társ - akitől viszont ezeket is megkapod - akkor ne raboljuk egymás idejét. Sok sikert kívánok Neked, további szép napot!
Robi (33)
Társkereső Kaba
804 napja tag
Sziasztok !! :) 33 éves vok. Lakhelyem Kaba.Jelenleg Ausztiában dolgozom.Van egy kislámyom aki nem velem él. Vannak céljaim terveim.Nem tudom mit hoz a jövő,de Szeretnék komoly kapcsolatot a későbiekben. Számomra nagyon fontos a hűség,tisztelet, stb... Ha felkeltettem az érdeklődésed,akkor várom válaszod. Dobj egy lájkot vagy irj üzenetet.
Feri (41)
Társkereső Kaba
1195 napja tag
A Kutya-férfi szerény,azt hangsúlyozzák hogy a boldogsághoz kevés is elég az életben.Nem anyagiasak,de a pénzre azért szükségük van,hogy másokat kényeztessenek,boldoggá tegyenek.Kissé bizalmatlanok,ezzel aztán a maguk és mások életét megkeseríthetik.A Kutya alapos,amit tesz,azt mindig meggondoltan teszi.Szorgalmas de ezt környezete nem mindig ismeri el.Borúlátó.Állandó félelemben,riadókészültségben él.Általában nem bőbeszédű.Állhatatossága miatt a szerelemben majdnem mindig célhoz ér,pedig nem sieti el a dolgot.Ha a Kutya partnere is türelmes,ideális házasság jöhet létre.Nagyon igazságos.Magánál és másoknál is magasra teszi a mércét az erkölcs terén is.Szívesebben ad,mint kap.Nagyvonalú,és hálát soha nem vár el jócselekedeteiért.Akinek Kutya a partnere,ne felejtse el,hogy a legnagyobb szerelem idején is szüksége van egy zugra,egy csendes sarokra,ahol zavartalanul egyedül lehet.A Kutya ugyanis individualista,olykor félénk,néha valóságos különc,de a legkedvesebb fajtából.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anikó (53), Nyim Sziasztok öszinte hüséges vagyok szeretném meg találni hozzám hasonlo társam nösök kamusok kiméljenek köszönöm hakomoly szándékodffészen irjittnemtudok vissza irni *moderálva*
  • Réka (42), Nagymaros A hagyományos értékrendet, szépséget, harmóniát fontosnak tartom. Szeretem a festészetet és a komolyzenét (de egyáltalán nem értek hozzá!), a barokk kor a kedvencem. Népzene is jöhet módjával. Szeretnék szép épületeket, templomokat, kastélyokat látogatni. Nagy vágyam például az Árpád-kori templomok felkeresése. Filmet nem nézek szinte csak a '30-as, '40-es, esetleg '50-es évekből, illetve irodalmi feldolgozásokat azokból az időkből, amikor a modernkedés még nem volt divat. De leginkább semmit nem nézek. TV-vel, Netflix meg hasonló előfizetésekkel nem tudnék egy fedél alatt élni. Az orosz irodalom a kedvencem, meg Dickens. Érdelnek a századfordulós ruhák, hobbim, hogy varrom is őket. (Meg hordani is szoktam.) Antik tárgyak, főleg bútorok közel állnak a szívemhez. Introvertált, csendet szerető, töprengő, elemző személyiség vagyok. Kősziklához nem hasonlítanám a hitemet, de csak keresztényként tudom elképzelni az életet, ezt tudni kell.
  • Sándor (51), Tahitótfalu Tiszteletem hölgyek! Egy éve keresem páromat,8év együttlé után lett vége egy kapcsolatomnak.Alapvetően kiegyensúlyozott,életvidám vagyok.Értékrendemre tekintettel normál,konzervatív az életem.Rendezett,alkoholnentes férfi vagyok.Hosszútávú kapcsolatot szeretnék.
  • István (59), Tiszapüspöki Vidam termeszetu jo humoru ferfi vagyok. Keresem odaado huseges tarsam. Nem vagyok elofizeto\'de minden e-mailre valaszolok.
  • Ágnes (46), Encs Komoly kapcsolatot keresek. Számomra fontos az őszinteség, és a hűség. Kalandorok kíméljenek! Nem vagyok előfizető.

KabaKaba

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]