Társkereső Báránd

Legújabb bárándi női társkeresők

Regina, 21 éves
Társkereső Báránd
386 napja tag
20 èves vagyok kapcsolat majd kialakul van egy fiam szüleimmel lakom szabadidőmben babázok takaritok stbb

Legújabb bárándi férfi társkeresők

Zsolti, 33 éves
Társkereső Báránd
37 napja tag
Szia! Az én személyemben nem egy átlagos férfit ismerhetsz meg! Szeretek beszélgetni, humorosnak tartanak és én is szeretem, ha egy nő humoros! :) Kedvenc időtöltésem a kirándulás, kerékpározás, baráti társaság, horgászat, filmezés stb. Nem árulok el nagy titkot, de társat keresek, nem alkalmi partnert! Komoly elképzeléseim vannak!
Richárd, 19 éves
Társkereső Báránd
102 napja tag
Richárd vagyok, 19 éves. Társam keresem Báránd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
István, 19 éves
Társkereső Báránd
107 napja tag
Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Miklos, 45 éves
Társkereső Báránd
110 napja tag
Szia, Miklos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás bárándi társkereső férfiak

Sándor, 52 éves
Társkereső Báránd
Főiskolát végzett
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti bárándi társkereső férfiak

Tamás, 22 éves
Társkereső Báránd
Szeretek sportolni. Foci edző vagyok. 22 éves vagyok Gépgyártástechnológiai technikus vagyok 8 éve költészettel foglalkozok és írok is Kedves, megértő ember vagyok. Szeretek segíteni az embereknek.

30-as bárándi társkereső férfiak

Zsolt, 33 éves
Társkereső Báránd
Zsolt vagyok, 32 éves. Társam keresem Báránd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú bárándi társkereső férfiak

Csaba, 42 éves
Társkereső Báránd
Őszinte, normális értékrenddel rendelkező,humoros pasi vagyok, hasonló beállítottságú hölgyel ismerkednék.Távkapcsolat köszi,nem érdekel.
Barna, 49 éves
Társkereső Báránd
Szia! Ha szimpatikusnak találsz írj! Ha nem lapozz tovább köszönöm hogy ha megtiszteltel hogy beneztel!!!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsolt (39), Budapest, II. Soknál többet ér az egy, ha ő az a bizonyos egy Későbbi közös űrutazáshoz keresek partnert
  • Edina (46), Baja Sziasztok! \"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/
  • Péter (33), Bükkösd Sziasztok! Komoly kapcsolat céjából regisztráltam. Nehézgépkezelőként dolgozom kőbányában. Szüleimmel élek.
  • Eta (54), Leányfalu Sziasztok! Az vagyok, aki mindig őszintén válaszol a kérdésedre és akitől mindig az igazat hallod majd akkor is ha néha fáj... Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert egy mosollyal leveszlek a lábadról... Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz és aki addig nyughatatlan amíg újra mosolyogni nem lát...
  • Lászlo (48), Hajdúszoboszló Sziasztok! Sziasztok. Keresem páromat aki elfogad így ahogy vagyok és ilyenek amilyen vagyok. Csak komoly kapcsolat érdekel.

Társkeresés Báránd-n

BárándBáránd

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk