Társkereső Mikepércs

Legújabb mikepércsi női társkeresők

Mária, 56 éves
Társkereső Mikepércs
14 napja tag
Mária vagyok, 55 éves, lakhelyem Mikepércs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsa, 27 éves
Társkereső Mikepércs
94 napja tag
Normális értékrenddel rendelkező, figyelmes, empatikus férfivel ismerkednék, akinek fontos az hogy szeretve legyen és tud is szeretni. Nics előfizetésem szóval ha felkeltettem az érdeklődésed és üzenetet irsz irj valami elérhetőséget ahol felvehetem veled a kapcsolatot :)
Kata, 60 éves
Társkereső Mikepércs
289 napja tag
Kata vagyok, 59 éves, lakhelyem Mikepércs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anikó, 41 éves
Társkereső Mikepércs
999 napja tag
Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek. Van egy édes 3 éves fiam. Csak az írjon, aki őt is elfogadja!

Legújabb mikepércsi férfi társkeresők

Tamàs, 44 éves
Társkereső Mikepércs
31 napja tag
Keresem a pàrom , hosszú kapcsolat céljàból . Kalandorok kíméljetek !!
Imre, 32 éves
Társkereső Mikepércs
39 napja tag
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gabi, 28 éves
Társkereső Mikepércs
60 napja tag
Sziasztok 28 éves vagyok Szeretnék egy komoly kapcsolatot és szeretném megtalálni az igazit Azért isvagyok itt Hátha ;)
Sandor, 49 éves
Társkereső Mikepércs
66 napja tag
Sandor vagyok, 48 éves, lakhelyem Mikepércs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online mikepércsi társkereső férfiak

Imre, 53 éves
Társkereső Mikepércs
3 órája lépett be
Imre vagyok, 53 éves. Masszőröm keresem Mikepércs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!Ha lehet közelembe.

Keresztény mikepércsi társkereső férfiak

Imi, 56 éves
Társkereső Mikepércs
hite: református
Talán naívan de Őt keresem, a Nőt, aki kedves, intelligens, nőies, kommunikatív, abszolút független, legyen nyitott a mindennapi élmények mellett a hosszabb távú kapcsolatra is, fontosnak gondolom az empátiát, a kompromisszumkészséget. Én ilyennek gondolom önmagam is, és ezt is kérem Tőle :)

Fiatalabb, 30 év alatti mikepércsi társkereső férfiak

Nándi, 28 éves
Társkereső Mikepércs
Nándi vagyok, 28 éves, lakhelyem Mikepércs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
David, 28 éves
Társkereső Mikepércs
Szia, David vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú mikepércsi társkereső férfiak

Imre, 46 éves
Társkereső Mikepércs
Szia, vidám és vicces, fiatalos gondolkodású laza srác vagyok. Keresem hasonló stílusú párom. Hobbim eléggé sokrétű, barkácsolás, elektronika, kertészkedés. Szeretek a kertben sütni, kerékpározni vagy csak egyszerűen sétálni.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Nikolett (38), Pápa Mindig megtalálható minden helyzetben a fény. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Csakis kizárólag , mellőzön minden céltalan, és nem őszinte férfi. Így pár felesleges kört kihagyunk. Optimista, pozitív szemleletu, tudatos, csaladcentrikus, gyerekszereto, erzelmes nő vagyok. Akinek helyén az esze, meg a szíve. Szeretnék parkapcsolati szinten kiteljesedni.
  • Maria (65), Vác Az elet szep...megelni èrdemes !!! Elletvidàm, mosolygòs ,komunikativ ,szeretetet adni es kapni vàgyò Nò vagyok. Nyugdijaskènt uj elmènyekre vàgyom ès aktivan szeretem èlni az èletet.. A pàrkapcsolatban hagyomànyos èrtèkrend kèpviselòje vagyok, igènylem a hùsseget, kölcsönös bizalmat, nyitottsàgot.. Fontos hogy a pàrom maradjon hù önmagahoz.... talàljuk meg az arany kozeputat. Az ismerkedeshez egy-kèt levelcsere , tf.beszelgetès utàn...hiszek a szemèlyes talalkozàs döntö erejeben. Kèrek elèrhetöseget ...hogy valaszolhassak !!!
  • Endre (57), Budapest, XIII. Sziasztok! Sziasztok Endre vagyok szeretnenk baratkozni ismerkedni
  • Vilmos (51), Győr Sziasztok! Mindannyian sebezhetőek vagyunk. Szükségünk van legalább egyvalakire, akivel megoszthatjuk a legnagyobb gondjainkat is - egy emberre, aki azt mondja: "Szeretlek és elfogadlak téged úgy, ahogy vagy, bármi is történjék." Andrew Matthews
  • Katalin (54), Győr Sziasztok! Én nem vagyok előfizető így nem tudok válaszolni.

Társkeresés Mikepércsen

MikepércsMikepércs

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk