Társkereső Nyírlugos

Legújabb nyírlugosi női társkeresők

Julianna, 23 éves
Társkereső Nyírlugos
522 napja tag
Szia, Julianna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ibolya, 49 éves
Társkereső Nyírlugos
586 napja tag
Ibolya vagyok, 48 éves, lakhelyem Nyírlugos. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Edit, 45 éves
Társkereső Nyírlugos
594 napja tag
Szia, Edit vagyok komoly kapcsolatot keresek szeretek olvasni,kirándulni,rajzolni,verseket írni,jógázni. A többit szemèlyesen.

Legújabb nyírlugosi férfi társkeresők

Andor, 21 éves
Társkereső Nyírlugos
46 napja tag
Andor vagyok, 21 éves, lakhelyem Nyírlugos. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Miki, 49 éves
Társkereső Nyírlugos
272 napja tag
Miki vagyok, 48 éves, lakhelyem Nyírlugos. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Richárd, 27 éves
Társkereső Nyírlugos
305 napja tag
Én egy őszinte,humoros és jókedvű srác vagyok!
Attila, 41 éves
Társkereső Nyírlugos
440 napja tag
Attila vagyok, 40 éves, lakhelyem Nyírlugos. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti nyírlugosi társkereső férfiak

Alex, 23 éves
Társkereső Nyírlugos
Alex vagyok, 20 éves, lakhelyem Nyírlugos. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csilla (33), Nyársapát Sziasztok! Hosszútávú kapcsolatot keresek, komoly, érett gondolkozású férfi személyében.
  • istván (48), Budakeszi Sziasztok! 183 cm magas, 85 kg sportos testalkatú vagyok. Szeretek sétálni, filmet nézni, utazni. Hüséges tipus vagyok, nem szeretem a hazug szót. Szeretem az állatokat. Olyan társat keresek, aki otthonos, családias,nem.bulizós.
  • István (62), Tiszalúc Sziasztok! Tiszalúcon élek.Özvegy vagyok.Szeretnék olyan asszonnyal megismerkedni,akivel jókat lehet beszélgetni ,akivel boldog lehetnék életem hátra levő részében.A magány színte folytogat. Várom 55-62 éves hölgyek jelentkezét
  • Joci (34), Magyarbánhegyes Randi? Sziasztok! Békés megyében keresem a párom. Szeretek olvasni,kirándulni.
  • Irén (66), Dombóvár Sziasztok!Együtt jobb és könnyebb, mint egyedül. Szeretnék egy társat találni akivel megoszthatnám mindennapjaimat.Inkább otthonülős vagyok mint kirándulgatós de kimozdulok ha van kivel.Főként unokázgatok,főzök,sütök....

Társkeresés Nyírlugos-n

NyírlugosNyírlugos

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk