Társkereső Nagyecsed

Legújabb nagyecsedi női társkeresők

Erzsébet, 40 éves
Társkereső Nagyecsed
1342 napja tag
Tartos kapcsolatot szeretnék de csak olyanok jelentkezenek akiket nem zavar két gyerek velem élnek de ezen kivül van még három de azok intézetbe vannak egészség ügyi probléma miat nem lehet már gyerek olyanok irjanak akik komolyan gondoljàk a kokolytalanok ne irjanak meg ha van *moderálva*

Legújabb nagyecsedi férfi társkeresők

Csaba, 55 éves
Társkereső Nagyecsed
19 napja tag
Nem szeretek be mutatkozni , ha valaki érdeklődik írántam az meg tudhatja másképen ís ..!
Làszló, 40 éves
Társkereső Nagyecsed
49 napja tag
Szia, Làszló vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Róbert, 42 éves
Társkereső Nagyecsed
53 napja tag
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 37 éves
Társkereső Nagyecsed
117 napja tag
Keresem az igazit. Bővebb információ privátban. :)

Keresztény nagyecsedi társkereső férfiak

László, 47 éves
Társkereső Nagyecsed
református vallású (nem gyakorlom)
Remélem hogy ebben a megyében van olyan hölgy,akinek nem az iskolai végzettség,a wellnes hétvége,és a pénz fomtos egy kapcsolatban, hanem a szeretet,a törődés,a figyelmesség,az egymás iránti tisztelet és megértés és az őszinteség!Bízom benne hogy itt megismerkedek vele!Én a személyes ismerkedésben hiszek!A fotó csak egy pillanat,a belső értékeket nem mutatja meg!Bárki üzen, mindenkinek válaszolok.
Gábor, 42 éves
Társkereső Nagyecsed
hivő: görög katolikus (nem gyakorlom)
Komolykapcsolatot keresek akit érdekel az keresen
Robi, 46 éves
Társkereső Nagyecsed
református vallású (nem gyakorlom)
Robi vagyok, 44 éves, lakhelyem Mátészalka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
László, 47 éves
Társkereső Nagyecsed
hivő: református (nem gyakorlom)
László vagyok, 44 éves. Társam keresem Nagyecsed környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti nagyecsedi társkereső férfiak

Zoltán, 29 éves
Társkereső Nagyecsed
29 éves kedves aranyos vicces szeretem a természetet a jó filmeket.szeretek a másikhoz oda bujni szrtetek romantikázni nincs senkim .komoly kapcsolatot keresek
Balázs, 19 éves
Társkereső Nagyecsed
Balázs vagyok, 18 éves, lakhelyem Nagyecsed. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 29 éves
Társkereső Nagyecsed
Gábor vagyok, 28 éves, lakhelyem Nagyecsed. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Richárd Imre, 29 éves
Társkereső Nagyecsed
Szia, Richárd Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as nagyecsedi társkereső férfiak

Miklós, 32 éves
Társkereső Nagyecsed
Szia, Miklós vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Robi, 30 éves
Társkereső Nagyecsed
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú nagyecsedi társkereső férfiak

Tamás, 47 éves
Társkereső Nagyecsed
Életvidám, szorgalmas, családcentrikus ember vagyok. Keresem hűséges, őszinte, megbízható társamat. Szabadidőmben szívesen focizok, szeretek új embereket megismerni.
Sándor, 47 éves
Társkereső Nagyecsed
Egyszerű vidéki ember vagyok, nem nagy álmokkal!Egy kis egyszerű, talpraesett nőt keresek!De ugyanakkor tartása legyen.

50 év feletti nagyecsedi társkereső férfiak

Lajos, 72 éves
Társkereső Nagyecsed
Egyedül élő özvegyember vagyok,tartós kapcsolatot keresek, 58-66éves egyedül élő hölgy személyében.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csaba (50), Balatonszentgyörgy Sziasztok! Egy 3 gyerekes apuka vagyok jelenleg válófélben a gyerekek velem vannak.Olyan társat keresek aki szereti a gyerekeket és esetleg hasonló cipőben jár.Rólam annyit 192cm magas vagyok kb 100kg,család centrikus jól alkalmazkodó természet és állat szerető jelenleg kertes házban élek.
  • Ildi (55), Budapest, XVI. Az ismerkedés kívülről befelé történik. Egészséges IQ, egészséges EQ, egészséges SQ. Magamhoz illő férfit keresek. Nincs előfizetésem.
  • János (46), Budapest Sziasztok! Jánosnak hivnak.budapesten élek. 46 éves vagyok,és komoly kapcsolatott érdekel.
  • Zsolt (37), Várpalota Sziasztok! Elvált vagyok, van egy 12 éves lányom, aki nem velem él. Magasságon 176 cm, átlagos testalkattal. Hobbik: horgászat, kerékpározás, túrázás, néptánc. Szeretek színházba, bálba járni, ritkán kondizok. Dohányzom, néha fogyasztok alkoholt. Testékszerem nincs, egy tetoválás van a mellkasomon. Kedves, figyelmes, romantikus alkat vagyok, szeretem a rendet, a finom ételeket, a jó filmeket, sorozatokat, a közösen eltöltött időt.
  • Mónika (43), Vanyarc Sziasztok! Mit írhatnék magamról elsőre. 43 éves vagyok, van egy 13 éves fiam. Szeretek autót vezetni, bár biztos van néhány \"női\" hibám. Szeretek olvasni, igaz, mostanában nem volt sok időm erre a hobbimra. Jellemzően pszichológiai témájú könyvek érdekelnek, saját magam fejlesztése érdekében. Szeretem az utazást, a viccet is, a spontán dolgok is jöhetnek, a merev és túlzottan leszabályozott dolgokat annyira nem kedvelem.Szeretem a meglepetéseket, és azt gondolom, hogy én is tudok meglepetéseket okozni. Szeretem a focit is. Nem dohányzom, és nem kávézom, nekem a tea a mindennapos \"szükséglet\", télen-nyáron. Egy őszinte, kedves férfit keresek, akinek az életében én lehetnék a Valaki, a Nő, a Társ, Barát, Szerelem...

Társkeresés Nagyecseden

NagyecsedNagyecsed

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk