Társkereső Mátészalka

Legújabb mátészalkai női társkeresők

Tünde, 55 éves
Társkereső Mátészalka
3 napja tag
Tudom a társunkat nem keresni kell, jön magától. Talán pont, te vagy, az én másik felem, írj bátran, hogy kiderítsük. Már nagyon várom, hogy végre megtaláljam azbigazit. Egyre rosszabb egyedül. Mindenem meg van már, csak a társam hiányzik nagyon. Még nem vagyok előfizető, így nem tudok válaszolni. Egy-két héten belül előfizetek.
Éva, 47 éves
Társkereső Mátészalka
40 napja tag
Vidám természetű, pozitív gondolkodású nő vagyok. Szeretek kirándulni, sportolni, sétálni, kávézni .... Az intertnet elveszi az ember személyiségét,ezért fontosnak tartom,a személyes találkozást, mert csak akkor derül ki mennyire illik össze két ember.
Noni, 40 éves
Társkereső Mátészalka
49 napja tag
Szia, Noni vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsuzsa, 66 éves
Társkereső Mátészalka
55 napja tag
66 éves, elvalt hölgy vagyok. Egy kis városban elek. Van egy felnőtt fiam.a többit később..

Legújabb mátészalkai férfi társkeresők

Tibor, 45 éves
Társkereső Mátészalka
5 napja tag
Elvált vagyok társat keresek
András, 36 éves
Társkereső Mátészalka
13 napja tag
Társat keresek, aki megérti és meg tudja értetni mit miért teszünk..
Attila, 55 éves
Társkereső Mátészalka
13 napja tag
Attila vagyok 55éves vállalkozóként dolgozom.Két nagy fiam van,ők már Budapesten élnek,és ott is dolgoznak.Én egyedül élek egy kertes családi házban,.jelenleg még váló félben,mióta ez a vírus helyzet van ,sajnos minden nagyon nehézkesen megy.Tartós párkapcsolat céljából regisztráltam az oldalra,nem alkalmi partnert keresek.Szeretek jókat beszélgetni,szeretem a kutyákat,kerti sütögetéseket,,STB.Barátságos,alapjában vidám, de komoly gondolkodású férfi vagyok.Nem vagyok egy szőke herceg,fehér lovam sincs,aki ilyet keres az nem én vagyok!De aki egy megbízható hűséges társat keres,az bennem megtalálja.Röviden ennyit,a többit majd személyesen!
Csaba, 32 éves
Társkereső Mátészalka
14 napja tag
Csaba vagyok, 32 éves, lakhelyem Mátészalka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás mátészalkai társkereső nők

Melinda, 44 éves
Társkereső Mátészalka
Főiskolát végzett
Magamról ismerkedés során beszélnék szivesen.
Monika, 47 éves
Társkereső Mátészalka
Egyetemet végzett
Szia, Monika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Judit, 52 éves
Társkereső Mátészalka
Főiskolai diplomás (Oktatás, tanítónő)
Szia! Ha kedvecnek jelölsz, az számomra azt jelenti kedvelsz. Amikor visszajelöllek, TŐLED várom, hogy levelezést kezdeményezz!
Zsu, 46 éves
Társkereső Mátészalka
Főiskolát végzett
Energikus, életvidám, egyenes nő vagyok. Érdekelnek az emberek és a kultúrák. Kedvelem a természetességet, egyszerűséget. Hivatásos világjáró voltam, most írok. Másokról könnyebb, mint magamról. Szólíts meg és kérdezz, ha többre vagy kíváncsi!

Diplomás mátészalkai társkereső férfiak

Milán, 30 éves
Társkereső Mátészalka
Főiskolát végzett
Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából keresem elfogadó, őszinte, kedves társamat. Én egy 30 éves, sportos testalkatú, őszinte és kedves srác vagyok. Kamionsofőrként dolgozom ami egy teljesen különböző életvitelt jelent, mint amit az emberek 90%-a él. Ezért olyan társat keresek aki megértő,rugalmas és elfogadja, hogy ez a hivatásom. A továbbiakat privát üzenetben, személyesen...
Ákos, 29 éves
Társkereső Mátészalka
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolat céljából regisztraltam... a többit majd szemelyesen :)
Péter, 55 éves
Társkereső Mátészalka
Főiskolát végzett
Péter vagyok, 55 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 29 éves
Társkereső Mátészalka
Egyetemet végzett
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény mátészalkai társkereső nők

Elvira, 56 éves
Társkereső Mátészalka
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Elvira vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Izabella, 74 éves
Társkereső Mátészalka
református vallású (alkalmanként)
Izabella vagyok, 72 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Szeretni tudó , kölcsönös alapon működő kapcsolatot keresek.Fontos egy-egy jó beszélgetés, vidámság, szeresse a természetet.Szeretem a konyhát, szeretek kertészkedni. Szabadidőmben TV nézés, rejtvényfejtés, internet.Zene szerető vagyok az opera kivételével mindet szeretem, az operett előnyben. Nem vagyok előfizető, ha akarsz írni, e-mail címem . *moderálva* . köszönöm.
Kata, 66 éves
Társkereső Mátészalka
hite: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Mindaz, amit a világ akarhat tőled, csak alku és félmegoldás. Csak az a szerződés számít, amit Önmagaddal és a jellemeddel kötöttél.És ebben a szerződésben nincs alku.""\/Ábraham Lincoln\/Őszinte,életvidám,az élet apró csodáira és örömeire nyitott nő vagyok. Keresem hasonló tulajdonságokkal rendelkező társamat. Minden kornak meg van a maga szépsége és szerelme .
Jutka, 57 éves
Társkereső Mátészalka
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Szia, Jutka vagyok, csak korrekt kapcsolatokra vagyok vevő, legyen az baráti avagy később párkapcsolat. Igen, jó lenne hinni a "meglátni, megszeretni, holtomiglan vele" találkozásban. Lehet vannak csodák, én eddig nem találkoztam vele, azért vagyok itt. Keresem a társam, optimista vagyok, bízom benne megtalálom, addig is értékes emberekkel ismerkedhetek.

Keresztény mátészalkai társkereső férfiak

Laci, 67 éves
Társkereső Mátészalka
vallása: görög katolikus (alkalmanként)
Alkalmazkodni tudó,humorosnak mondott özvegy vagyok!
Istvan, 53 éves
Társkereső Mátészalka
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Istvan vagyok. Erzelem tisztelet nagyon fotos nekem. Kiegyensulyozott humoros jo megjelenesu ferfinek ismernek. Szeretem a munkam. Kerekparozni fozicskezni.
Norbert, 35 éves
Társkereső Mátészalka
hivő: református (nem gyakorlom)
Gyógypedagógus vagyok, Szeretem a gyerekeket munkámból kifolyólag. Imádom az ötletes kreatív dolgokat.A legkissebb dolognak tudok örülni ha szív és lélek van mögötte
Béla, 39 éves
Társkereső Mátészalka
vallása: református (nem gyakorlom)
Eddig pingvinként egyedül vittem a tojást, most már vihetnénk ketten. Természetkedvelő vagyok, volt növény és ásványgyűtjeményem, valamint szerettem mikroszkopizálni. Jelenleg érdekel a csillagászat és a programozás. Hobbim a rádióhallgatás, rádiófelvételek készítése, pl novellák, versek, de riportműsorok is, ezeket gyűjtöm. Ezenkívül horgászni is szeretek. Kedvenc youtube csatornáim az Astrum, Numberphile, Veritasium, Prime, Kurzgesagt, SchoolOfLife, Új egyenlőség. _E-mailben_ tudjuk fölvenni a kapcsolatot. Ha nem adsz meg e-mail címet vagy egyéb elérhetőséget, hiába írsz nekem, válaszolni sajnos nem fogok tudni, mivel nincs előfizum...

Fiatalabb, 30 év alatti mátészalkai társkereső nők

Krisztina, 28 éves
Társkereső Mátészalka
Krisztina vagyok, 27 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Vanessza , 19 éves
Társkereső Mátészalka
Vanessza vagyok, 19 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szandi, 27 éves
Társkereső Mátészalka
Szandi vagyok, 26 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Nikolett, 27 éves
Társkereső Mátészalka
Nikolett vagyok, 26 éves, lakhelyem Mátészalka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti mátészalkai társkereső férfiak

Patrik, 20 éves
Társkereső Mátészalka
sziasztok 21 éves vagyok nyitott vagyok mindenre
János, 22 éves
Társkereső Mátészalka
János vagyok, 22 éves, lakhelyem Mátészalka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sándor, 18 éves
Társkereső Mátészalka
Sziasztok szeretem a jó nőket és hogy szorgalmas legyen meg el lehessen vele beszélkedni
István, 26 éves
Társkereső Mátészalka
Szeretnék egy olyan társat magam mellé aki megbecsül szeret és elfogad olyannak amilyen vagyok nagyon jó lenne ha Szabolcs Szatmár Bereg megyében találnánk egymásra . 176 cm magas vagyok és komoly kapcsolatot keresek. Ha szimpatikus vagyok írj rám :)

30-as mátészalkai társkereső nők

Beáta, 35 éves
Társkereső Mátészalka
Szeretnék egy ojan társat aki jóban rosszban velem van
Reni, 34 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Reni vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jusztina, 39 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Jusztina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Niki , 30 éves
Társkereső Mátészalka
Szia. Niki vagyok. Nem vagyok egy modell alkat, nincs önbizalmam, nem sportolok, nem tartom magam olyan okosnak,nem vagyok gazdag. De... A szeretetem határtalan. Mindenre képes vagyok a fiamért és azokért akiket szeretek. Nem vagyok tökéletes, de ki az?! Arra van szükségem, hogy valaki szeressen és biztosítsa nekem és a fiamnak a jólétet. Köszönöm, hogy elolvastad.

30-as mátészalkai társkereső férfiak

Máté, 30 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Máté vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Peti, 32 éves
Társkereső Mátészalka
Peti vagyok, 32 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 31 éves
Társkereső Mátészalka
Nálam jól működik az ellentétek vonzzák egymást szabály, ezért ha a társasági extrovertált lány vagy, akkor jól fogunk működni, illetve ha az - elvárt! - kellően érett oldalad mellett erős a gyermeteg (játékos) éned is. 🤪 Egyébként minden fajta emberi kapcsolat egy jó beszélgetéssel indul, tehát ez az amit keresek, tovább már nem én tervezek.
Gábor, 37 éves
Társkereső Mátészalka
Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is él igazán.

Középkorú mátészalkai társkereső nők

Tünde, 46 éves
Társkereső Mátészalka
Elvàlt vagyok. Két lányom van. Dolgozó nő, aki szereti ha magáról gondoskodhat.
évi, 45 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, évi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erzsébet, 41 éves
Társkereső Mátészalka
Erzsébet vagyok, 41 éves, lakhelyem Mátészalka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rita, 44 éves
Társkereső Mátészalka
Rita vagyok, 43 éves, lakhelyem Mátészalka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú mátészalkai társkereső férfiak

Laci, 43 éves
Társkereső Mátészalka
Ismerkedjünk, élőre tervezések nélkül!Az idő majd beszél! Beszélgessünk........!
Csaba, 48 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 40 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, József vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Sándor, 48 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti mátészalkai társkereső nők

Katalin, 60 éves
Társkereső Mátészalka
60 éves egyedülálló nő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.
Éva, 64 éves
Társkereső Mátészalka
Jó kedvű kedves Özvegy hölgy vagyok szeretnék Egy komoly barátot találni ismerj meg,
Erzsébet, 67 éves
Társkereső Mátészalka
Erzsébet vagyok, 64 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bogi, 65 éves
Társkereső Mátészalka
Családcentrikus ,szeretem az utazást ,kirándulást társaságot segítő kész vagyok.Szeretek víz mellet nyaralni napozni,táncolni .Őszinteséget ami mindennél legfontosabb számomra.Színház látogatás .

50 év feletti mátészalkai társkereső férfiak

László, 66 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gyula, 61 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 65 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Zoltán vagyok, keresem kedves, jó humorérzékű páromat, akivel megoszthatom a mindennapi élet örömeit. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 63 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Robert (41), Sződliget Sziasztok! Oszinte sracnak tartom magam! Nem a nagy O keresem..csak azt a szemelyt kivel boldog tudok lenni.
  • István (53), Tiszaföldvár Sziasztok! szia .minden érdekel ami jó
  • Regina (29), Budapest, XXI. Sziasztok..... Sziasztok regina vagyok part kerresek aki meg ert nm balhezos kb egy koru belem 28-30 kozott 3 csodalatos lányom van szeresss a gyerekeket es fogadjon el ugy ahogy vag, ok tomoren enny gyerekek mostb 12,7,1 eves csodalatos lanyaimnyitott vagyok sok mindenkire
  • Ádám (28), Érd Sziasztok! Kedves, közvetlen, jószívű férfiként ismerkednék hasonló tulajdonságokkal rendelkező Hölggyel.
  • Nikoletta (37), Budapest Szija :)! Keresem a párom, már nagyon hiányzol és borzasztó nélküled lenni :). Két kis papagájom társaságában élek, nagyon szeretnék majd kutyát, de azt veled szeretném, hogy ketten viselhessük gondját. Fontosak számomra az igazi régi értékek, őszinte és hűséges kapcsolatra vágyom játszmák nélkül. Szeretnék tervezni és haladni veled, közös életet. Addig is, míg egyedül vagyok, képzem magam, sportolok, olvasok, sorozat nézéssel kötöm le magam, de igazán ismerkedni szeretnék veled :). Remélem adsz esélyt nekem és kettőnknek. Nincs regisztrációm, de remélem elérjük egymást.

Társkeresés Mátészalkán

MátészalkaMátészalka

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk