Társkereső Mátészalka

Legújabb mátészalkai női társkeresők

Klárika, 39 éves
Társkereső Mátészalka
41 napja tag
Szia, Klárika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Alma, 52 éves
Társkereső Mátészalka
55 napja tag
Alma vagyok, 51 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Katalin, 39 éves
Társkereső Mátészalka
63 napja tag
Katalin vagyok, 39 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tünde, 55 éves
Társkereső Mátészalka
92 napja tag
Tudom a társunkat nem keresni kell, jön magától. Talán pont, te vagy, az én másik felem, írj bátran, hogy kiderítsük. Már nagyon várom, hogy végre megtaláljam azbigazit. Egyre rosszabb egyedül. Mindenem meg van már, csak a társam hiányzik nagyon.

Legújabb mátészalkai férfi társkeresők

Norbert, 40 éves
Társkereső Mátészalka
3 napja tag
Egyedülálló, egyedül élek Felsőfokú végzettség amit lehetett kijártam😊 Hobbi: sport, útazás kirándulás szeretek új országokat kultúrákkal ismerkedni,motorozás Azért regisztráltam, hogy együtt tehessük😊
Szabolcs, 50 éves
Társkereső Mátészalka
4 napja tag
Szia, Szabolcs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kalman, 29 éves
Társkereső Mátészalka
7 napja tag
Szia, Kalman vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Sándor, 56 éves
Társkereső Mátészalka
24 napja tag
Sándor vagyok, 56 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online mátészalkai társkereső nők

Izabella, 74 éves
Társkereső Mátészalka
1 órája lépett be
Izabella vagyok, 72 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Szeretni tudó , kölcsönös alapon működő kapcsolatot keresek.Fontos egy-egy jó beszélgetés, vidámság, szeresse a természetet.Szeretem a konyhát, szeretek kertészkedni. Szabadidőmben TV nézés, rejtvényfejtés, internet.Zene szerető vagyok az opera kivételével mindet szeretem, az operett előnyben. Nem vagyok előfizető, ha akarsz írni, e-mail címem . *moderálva* . köszönöm.

Diplomás mátészalkai társkereső nők

Melinda, 44 éves
Társkereső Mátészalka
Főiskolát végzett
Magamról ismerkedés során beszélnék szivesen.
Monika, 47 éves
Társkereső Mátészalka
Egyetemet végzett
Szia, Monika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Judit, 52 éves
Társkereső Mátészalka
Főiskolai diplomás (Oktatás, tanítónő)
Szia! Ha kedvecnek jelölsz, az számomra azt jelenti kedvelsz. Amikor visszajelöllek, TŐLED várom, hogy levelezést kezdeményezz!
Zsu, 46 éves
Társkereső Mátészalka
Főiskolát végzett
Energikus, életvidám, egyenes nő vagyok. Érdekelnek az emberek és a kultúrák. Kedvelem a természetességet, egyszerűséget. Hivatásos világjáró voltam, most írok. Másokról könnyebb, mint magamról. Szólíts meg és kérdezz, ha többre vagy kíváncsi!

Diplomás mátészalkai társkereső férfiak

Márk, 20 éves
Társkereső Mátészalka
Főiskolát végzett
Szia, Márk vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter, 35 éves
Társkereső Mátészalka
Főiskolát végzett
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csaba, 33 éves
Társkereső Mátészalka
Főiskolát végzett
Csaba vagyok, 32 éves, lakhelyem Mátészalka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Milán, 30 éves
Társkereső Mátészalka
Főiskolát végzett
Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából keresem elfogadó, őszinte, kedves társamat. Én egy 30 éves, sportos testalkatú, őszinte és kedves srác vagyok. Kamionsofőrként dolgozom ami egy teljesen különböző életvitelt jelent, mint amit az emberek 90%-a él. Ezért olyan társat keresek aki megértő,rugalmas és elfogadja, hogy ez a hivatásom. A továbbiakat privát üzenetben, személyesen...

Keresztény mátészalkai társkereső nők

Elvira, 57 éves
Társkereső Mátészalka
hite: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Elvira vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kata, 66 éves
Társkereső Mátészalka
református vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Mindaz, amit a világ akarhat tőled, csak alku és félmegoldás. Csak az a szerződés számít, amit Önmagaddal és a jellemeddel kötöttél.És ebben a szerződésben nincs alku.""\/Ábraham Lincoln\/Őszinte,életvidám,az élet apró csodáira és örömeire nyitott nő vagyok. Keresem hasonló tulajdonságokkal rendelkező társamat. Minden kornak meg van a maga szépsége és szerelme .
Jutka, 57 éves
Társkereső Mátészalka
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Szia, Jutka vagyok, csak korrekt kapcsolatokra vagyok vevő, legyen az baráti avagy később párkapcsolat. Igen, jó lenne hinni a "meglátni, megszeretni, holtomiglan vele" találkozásban. Lehet vannak csodák, én eddig nem találkoztam vele, azért vagyok itt. Keresem a társam, optimista vagyok, bízom benne megtalálom, addig is értékes emberekkel ismerkedhetek.
Éva, 42 éves
Társkereső Mátészalka
hite: római katolikus (alkalmanként)
39 éves elvált nő vagyok és korban keresem a megbízható szeretni tudó és gyermekemet elfogadó páromat.

Keresztény mátészalkai társkereső férfiak

József, 18 éves
Társkereső Mátészalka
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
József vagyok, 18 éves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 55 éves
Társkereső Mátészalka
református vallású (nem gyakorlom)
Attila vagyok 55éves vállalkozóként dolgozom.Két nagy fiam van,ők már Budapesten élnek,és ott is dolgoznak.Én egyedül élek egy kertes családi házban,.jelenleg még váló félben,mióta ez a vírus helyzet van ,sajnos minden nagyon nehézkesen megy.Tartós párkapcsolat céljából regisztráltam az oldalra,nem alkalmi partnert keresek.Szeretek jókat beszélgetni,szeretem a kutyákat,kerti sütögetéseket,,STB.Barátságos,alapjában vidám, de komoly gondolkodású férfi vagyok.Nem vagyok egy szőke herceg,fehér lovam sincs,aki ilyet keres az nem én vagyok!De aki egy megbízható hűséges társat keres,az bennem megtalálja.Röviden ennyit,a többit majd személyesen!
Péter, 55 éves
Társkereső Mátészalka
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Péter vagyok, 55 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Norbert, 35 éves
Társkereső Mátészalka
hivő: református (nem gyakorlom)
Gyógypedagógus vagyok, Szeretem a gyerekeket munkámból kifolyólag. Imádom az ötletes kreatív dolgokat.A legkissebb dolognak tudok örülni ha szív és lélek van mögötte

Fiatalabb, 30 év alatti mátészalkai társkereső nők

Krisztina, 28 éves
Társkereső Mátészalka
Krisztina vagyok, 27 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Vanessza , 20 éves
Társkereső Mátészalka
Vanessza vagyok, 19 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szandi, 27 éves
Társkereső Mátészalka
Szandi vagyok, 26 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Nikolett, 27 éves
Társkereső Mátészalka
Nikolett vagyok, 26 éves, lakhelyem Mátészalka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti mátészalkai társkereső férfiak

Lajos, 27 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csabi, 21 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Csabi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 23 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jonás, 22 éves
Társkereső Mátészalka
Jonás vagyok, 22 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as mátészalkai társkereső nők

Beáta, 35 éves
Társkereső Mátészalka
Szeretnék egy ojan társat aki jóban rosszban velem van
Reni, 34 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Reni vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jusztina, 39 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Jusztina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Niki , 31 éves
Társkereső Mátészalka
Szia. Niki vagyok. Nem vagyok egy modell alkat, nincs önbizalmam, nem sportolok, nem tartom magam olyan okosnak,nem vagyok gazdag. De... A szeretetem határtalan. Mindenre képes vagyok a fiamért és azokért akiket szeretek. Nem vagyok tökéletes, de ki az?! Arra van szükségem, hogy valaki szeressen és biztosítsa nekem és a fiamnak a jólétet. Köszönöm, hogy elolvastad.

30-as mátészalkai társkereső férfiak

Ricsi, 31 éves
Társkereső Mátészalka
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide, remélem megtalálom azt a nőt akivel kiegészíthetjük egymást. Ha nincs prémiumod, de megismernél, akkor dobj egy szivet és írok neked.
Norbi, 37 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Norbi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Levente, 34 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Levente vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Máté, 30 éves
Társkereső Mátészalka
Máté vagyok, 30 éves, lakhelyem . Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú mátészalkai társkereső nők

évi, 45 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, évi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erzsébet, 41 éves
Társkereső Mátészalka
Erzsébet vagyok, 41 éves, lakhelyem Mátészalka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erika, 44 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Virág, 46 éves
Társkereső Mátészalka
„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak, és nagyon boldogok legyünk.” Ernest Hemingway

Középkorú mátészalkai társkereső férfiak

Tibor, 45 éves
Társkereső Mátészalka
Elvált vagyok társat keresek
Laci, 43 éves
Társkereső Mátészalka
Ismerkedjünk, élőre tervezések nélkül!Az idő majd beszél! Beszélgessünk........!
József, 41 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, József vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Sándor, 48 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti mátészalkai társkereső nők

Zsuzsa, 66 éves
Társkereső Mátészalka
66 éves, elvalt hölgy vagyok. Egy kis városban elek. Van egy felnőtt fiam.a többit később..
Katalin, 60 éves
Társkereső Mátészalka
60 éves egyedülálló nő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.
Éva, 64 éves
Társkereső Mátészalka
Jó kedvű kedves Özvegy hölgy vagyok szeretnék Egy komoly barátot találni ismerj meg,
Erzsébet, 67 éves
Társkereső Mátészalka
Erzsébet vagyok, 64 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti mátészalkai társkereső férfiak

Feri, 61 éves
Társkereső Mátészalka
Feri vagyok, 61 éves. Társam keresem Mátészalka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyula, 61 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 65 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, Zoltán vagyok, keresem kedves, jó humorérzékű páromat, akivel megoszthatom a mindennapi élet örömeit. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 63 éves
Társkereső Mátészalka
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*

Társkeresés Mátészalkán

MátészalkaMátészalka

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk