Társkereső Kisléta

Legújabb kislétai férfi társkeresők

Lalesz , 34 éves
Társkereső Kisléta
296 napja tag
Vidám romantikus vagyok szerető társam keresem
Mihály, 27 éves
Társkereső Kisléta
469 napja tag
Mihály vagyok, 25 éves. Társam keresem Kisléta környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoltan (50), Budapest, IV. Ismerj meg! Özvegy vagyok, és jó nőre van szükségem, akivel egész életemet tölthetem, jó nőt keresek feleségül
  • Nóri (35), Budapest Sziasztok! Imádok mászni, túrázni. Elég aktív életet élek, nehezen ülök 5 percnél tovább a fenekemen, de a 4 fal közt is elvagyok (sütés, olvasás, filmezés,...). A személyes találkozót preferálom inkább.
  • Marcsika (62), Budapest, IV. Sziasztok! Egyszerű, csaádcentrikus, dolgozó nő vagyok.
  • Vivien (25), Budapest, XI. Az élet lehet kaland is, főleg másodmagaddal. Optimista, kreatív, rugalmas, aktív, figyelmes, őszinte, állatbarát, bolondozós személynek írnám le magam. Szeretek többek között alkotni, felfedezni, sütni-főzni, zenét hallgatni, kirándulni. Olyasvalakivel ismerkednék, akivel el lehet mászkálni, lehet hülyülni, lazulni, vadulni, igazából bármit. :)
  • István (37), Mezőtúr Éljünk! Ne csak létezzünk! Nos Mezőtúron lakom, és programozó vagyok. Ez ugyan nem egy izgalmas szakma, de magvannak a szépségei/kihívásai! Nyugi nem vagyok full kocka! Nagyon szeretem a természetet, a sétákat, filmezni, zenéthallgatni, kertipartyzni, főzni, biciklizni, beülni valahova egy italra/kávéra/lattera, stb. Elváltam, és van 3 gyerekem, akik az anyukával élnek. Nyugodt természetű vagyok! Hűséges és emócionális tipus! Rentgeteg mindet lehetne írni, de szerintem, ismerjük meg egymást beszélgetve! :)

Társkeresés Kisléta-n

KislétaKisléta

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk