Társkereső Komoró

Legújabb kömörői női társkeresők

Evelin, 33 éves
Társkereső Komoró
3493 napja tag
23 éves független nő vagyok. Párkapcsolatot keresek, ismerkedni szeretnék, komolytalanok kíméljenek.Hozzám illő 25-32 év közötti férfiakkal ismerkednék!Igazán értékes embert a mai világban nagyon nehéz találni.Olyan társat keresek aki megbízható, magabiztos, jó megjelenésű és humorú.

Legújabb kömörői férfi társkeresők

Ferenc, 25 éves
Társkereső Komoró
64 napja tag
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 32 éves
Társkereső Komoró
70 napja tag
József vagyok, 32 éves, lakhelyem Komoró. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Jozsef, 52 éves
Társkereső Komoró
163 napja tag
Szeretnék ismerkedni hozzám illő telt nőkkel
Andor, 34 éves
Társkereső Komoró
1400 napja tag
Jo kepű vidam srac vagyok szeretek bulizni es szeretek hor gasz ni

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)

Társkeresés Kömörő-n

KomoróKomoró

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk