Társkereső Fábiánháza

Legújabb fábiánházai női társkeresők

Róbert, 42 éves
Társkereső Fábiánháza
50 napja tag
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb fábiánházai férfi társkeresők

Róbert, 42 éves
Társkereső Fábiánháza
38 napja tag
Róbert vagyok, 42 éves. Társam keresem Fábiánháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 35 éves
Társkereső Fábiánháza
112 napja tag
Gábor vagyok, 35 éves, lakhelyem Fábiánháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 42 éves
Társkereső Fábiánháza
860 napja tag
Sziasztok hölgyeim komoly társra vágyom én is.
Gábor, 46 éves
Társkereső Fábiánháza
1070 napja tag
Bàrmit írhatnék nem az a lényeg ha szimpatikus vagyok ismerj meg !

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gabi (50), Inárcs Újrakezdés... Őszinte, jó humorú, talpraesett nő vagyok. Egyetemista lét kapujában álló két nagy gyermekemmel lakom együtt. Szeretek főzni, kertészkedni, a lakást csinosítgatni. Szeretem ha itt vannak a barátaink. Az életemet újra kell kezdenem, mert 22 boldog év után elvesztettem a férjemet... Az érzelmi mélypontról kifelé jövök, úgy érzem lassan itt az idő ismerkedni.
  • Erika (51), Szűcsi Sziasztok! Szia. Én egy akaratos makacs nő vagyok, de kedvesnek és aranyosnak szoktak a barátaim jellemezni.
  • Marcell (20), Székesfehérvár Mindenkinek kell, hogy higgyen valamiben Sportolok, 10 éve focizok szeretek zenét hallgatni(pop and rap)
  • Zoltán (49), Nyíregyháza Sziasztok! Zoli vagyok egyéni vállalkozó szeretek kirándulni sportolni
  • Ditke (61), Budapest, XV. Sziasztok! Tartós kapcsolatot keresnék. Vagyis Jóban-Rosszban. Özvegyként nagyon rossz. Mikor haza mész,és nem köszön vissza SENKI!!

Társkeresés Fábiánháza-n

FábiánházaFábiánháza

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk