Társkereső Csenger

Legújabb csengeri női társkeresők

Lilla, 50 éves
Társkereső Csenger
24 napja tag
Szia, Lilla vagyok! Csengerben lakom egy vegyesboltot üzemeltetek mint E.V Egyedül élek két nagy fiam van külön családban élnek. Alapvetően egy vidám mosolygós nő vagyok
Maria, 54 éves
Társkereső Csenger
44 napja tag
Maria vagyok, 54 éves, lakhelyem Csenger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Joli, 82 éves
Társkereső Csenger
170 napja tag
Szia, Joli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ivett, 41 éves
Társkereső Csenger
307 napja tag
Extra duci nőket kedvelő férfiakkal ismerkednék

Legújabb csengeri férfi társkeresők

Sàndor, 29 éves
Társkereső Csenger
122 napja tag
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Csaba, 52 éves
Társkereső Csenger
153 napja tag
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Lajos, 46 éves
Társkereső Csenger
218 napja tag
Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ricsi, 23 éves
Társkereső Csenger
235 napja tag
Szia, Ricsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény csengeri társkereső nők

Andrea, 31 éves
Társkereső Csenger
hite: római katolikus (alkalmanként)
Komoly kapcsolat céljából vagyok it és regisztráltam . Remélem hogy rám is rám talál a szerelem és nekem is fog járni a boldogság .én egy ojan embert és párt keresek aki keletem van jóban és rostban is akinek csak én vagyok mindene nem más

Keresztény csengeri társkereső férfiak

Zoltán, 47 éves
Társkereső Csenger
hivő: református
Komoly kapcsolatot keresek. Szeretnek egy normális nőt magam mellé aki nem játszik más érzésével. Én el fogadom ha gyereke van annak semmi akadálya. Röviden ennyi majd a többit meg megbeszéljük*moderálva*

Fiatalabb, 30 év alatti csengeri társkereső nők

Margit, 23 éves
Társkereső Csenger
Margit vagyok, 21 éves, lakhelyem Csenger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti csengeri társkereső férfiak

András, 26 éves
Társkereső Csenger
Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Roland, 20 éves
Társkereső Csenger
Roland vagyok, 19 éves, lakhelyem Csenger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 24 éves
Társkereső Csenger
Ha szeretnél megismerni,írj bátran.:) *moderálva*

30-as csengeri társkereső férfiak

Norbert , 36 éves
Társkereső Csenger
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú csengeri társkereső férfiak

Zoltán, 47 éves
Társkereső Csenger
Komoly Kapcsolatot keresek 47 éves vagyok.. őszinte normális ember vagyok.. Gyerek nem számit.. Szeretném ha párom is komolyan gondolná..
Feri, 45 éves
Társkereső Csenger
Feri vagyok, 44 éves. Társam keresem Magyarországról nem vagyok tökéletes de szerintem olyan ember már nem létezik .
zsolt, 43 éves
Társkereső Csenger
zsolt vagyok, 41 éves, lakhelyem Csenger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)

Társkeresés Csengeren

CsengerCsenger

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk