Társkereső Ópályi

Legújabb ópályi férfi társkeresők

Zsolt, 45 éves
Társkereső Ópályi
55 napja tag
Zsolt vagyok 45 éves nyílt személyeségű ember vagyok, szeretek barátkozni szeretek új dolgokat ki próbálni.
Csaba, 23 éves
Társkereső Ópályi
598 napja tag
Csaba vagyok, 21 éves, lakhelyem Ópályi. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoltán, 26 éves
Társkereső Ópályi
659 napja tag
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Szintia (24), Berekböszörmény Komoly kapcsolat celjabol Talpra esett vagyok es okos szeretek tanulni szeretem a kutyakat
  • Tibi (34), Dunaújváros Vagyok, Aki Vagyok Szia kedves ismeretlen köszönöm, hogy rám néztél. Pozitív nyitott spirituális gondolkodású embernek tartom magam kicsit naivnak is, mindig meglátom a dolgot jó oldalát,szeretek sportolni, egészséges életmódot élni, nem iszom alkoholt....Annyit :) , szeretek olvasni és filmezni ha van rá időm. Nem úszom az árral próbálok "limitált kiadás" lenni. Érdekelnek a világ dolgai+történelem imádok vízközelben kikapcsolódni úszni élményfürdőket látogatni, állandó stabil munkahelyem van, rendezett a hátterem. Fontos számomra az őszinteség ha ismerkedek valakivel nem szeretnék senkinek az érzéseivel szórakozni komoly kapcsolatot keresek. Én csak szeretett szeretnék adni és kapni, nekem nem a tested kell. Mindig őszinte és kedves, hűséges kitartó ember vagyok. Hegesztőként dolgozom, szakmám+érettségim van, viszont diplomám nincs de nagy szívem az igen. Rengeted "szuperképességem" van pl:figyelmes odaadó vagyok, nem csallak meg, más nőre rá sem nézek "akkor csak te létezel" foglalkozok az érzéseiddel és másokéval is,elmosogatok akár főzök is és órákig tudok masszírozni. A nagyképűség tőlem messze áll, nem rúgok bele másokba, hogy előrébb léphessek a munkahelyemen, ki nem állhatom a kétszínű embereket, akik ráadásul még kárörvendőek is, de sajnos van belőlük egy pár és el kell őket viselni.
  • Balázs (45), Marcali Szia! Balázs vagyok, 45 éves. Társam keresem Marcali környékéről,Somogy megyéből.Az adatlapomon főbb tulajdonságaimat láthatod,ezeken kívül csak pár szót még magamról.Nagyon kötődöm a természethez,sok erőt,tapasztalatot kapok tőle.Olyan embernek tartom magamat,aki társáért,szeretteiért tűzbe megy ha kell,s senkit nem hagy hátra.De ha a helyzet úgy hozza,akkor szívesen fogadom az újat,vonzanak a felfedezések,bár a bőrömet nem szívesen viszem vásárra.Izzót,kereket cserélni tudok,de recepteket nem cserélhetsz velem.Egy jó kávé.egy csöppnyi ital mellett jókat tudok beszélgetni,de káros szenvedélyeim nincsenek. Azt tudnod kell,hogy gyermekeim nem élnek velem,de fontosak vagyunk egymásnak,számíthatnak rám.Szeretem őket,neked nem muszáj,de nélkülük soha nem lettem volna igazi férfi. Akit keresek?Olyan Hölgyet,aki szereti,ha szeretik.Igényli az odafigyelést, a biztos támaszt maga mellett.Észreveszi az élet apró csodáit is.de mer nagyokat álmodni,közösen.Alkatában a magasságához ajánlott testsúlyt tartsa,s becsülhessem benne a külső,belső ápoltságát.S ha a kitaposott utat el kell hagynia,akkor sem féljen elfogadni a segítő kart.
  • Tíria (22), Nagykáta Sziasztok! Fura lány vagyok de kedves! Ismerj meg :) és utána dönts!!!
  • Ildiko (51), Szikszó Sziasztok! Szeretem a társaságot imádok táncolni de otthon is szívesen vagyok. Imádom a zenét minden fajta szoba jöhet imádom a focit.

Társkeresés Ópályi-n

ÓpályiÓpályi

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk