Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Vállaj

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Maria (27), Bedő Ha már magamról beszélek,szeretem a barátokat és a családot, szórakoztató ember vagyok és könnyen barátkozom. Szeretem az életet, szeretem a családomat és még mindig van egy kis szerelem, hogy megosszam egy különleges emberrel . Az élet magányos lehet valaki nélkül.
  • Anikó (45), Siófok Beszélgessünk!Vagy csak csendben sétáljunk!Vagy nevessunk nagyokat!...Mindegy,csak ne hiànyozzon semmi,ami fontos?
  • Zoltán (30), Békéscsaba Zoltán vagyok, 30 éves. Társam keresem Békéscsaba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Ati (43), Bük Őszinte és barátságos, olykor akaratos, de hatalmas szívű, nagyon szeretni tudó, menthetetlenül romantikus alkat, emellett határozott és megbízható férfi vagyok. Van egy kiskutyám, akaratosabb, mint én, egy izzig-vérig yorki. Vannak hibáim biztosan, de nobody is perfect és egészségügyi okok miatt nyugdíjas vagyok. Ha volna kedved megismerni, várom leveled, lájkodat.
  • Pál (21), Budapest Szia, Pál vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

VállajVállaj

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk