Társkereső Nyírábrány

Legújabb nyírábrányi női társkeresők

Mónika, 33 éves
Társkereső Nyírábrány
260 napja tag
Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erika, 50 éves
Társkereső Nyírábrány
1326 napja tag
Három gyermekem van és mindhárom velem él. Két agyvérzésen vagyok túl, de nem bolond, csak beteg vagyok. Ha nem válaszolok, nem bunkó vagyok, csak nem tudok írni, mert nincs előfizetésem.

Legújabb nyírábrányi férfi társkeresők

Krisztiàn, 36 éves
Társkereső Nyírábrány
23 napja tag
Szia, Krisztiàn vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ronaldo, 19 éves
Társkereső Nyírábrány
52 napja tag
Ronaldo vagyok, 19 éves. Társam keresem Nyírábrány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 22 éves
Társkereső Nyírábrány
79 napja tag
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Endre, 21 éves
Társkereső Nyírábrány
210 napja tag
Minden személyiség komplex , na nem beszélve a sajátomról , kb az jut eszembe a \" Bővebb leírás \" tematikájáról mintha valami pl . zabpehely itt forgalmaznám magam hogy ezt és ezt tartalmazok ilyen és ilyen tulajdonságokkal illetve ősszetevökkel rendelkeznék per pillanat úgy vélem ez kissé tárgyiasítja a személyt . . ., jobban preferálom ha ismerkedés utján , fedezzük fel egymást pozitív meglepetések közepette

Keresztény nyírábrányi társkereső férfiak

Sanyi, 60 éves
Társkereső Nyírábrány
római katolikus vallású (nem hiszek benne)
Sanyi vagyok, 58 éves, lakhelyem Nyírábrány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti nyírábrányi társkereső férfiak

Ádám, 25 éves
Társkereső Nyírábrány
Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán, 23 éves
Társkereső Nyírábrány
21 éves kedves megbizható, figyelmes, hűséges vagyok, hogy ha kiváncsi vagy írj rám bátran a képekröl nem lehet látni azt milyen vagyok. komoly kapcsolatot keresek.

30-as nyírábrányi társkereső férfiak

László, 30 éves
Társkereső Nyírábrány
László vagyok, 30 éves, lakhelyem Nyírábrány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú nyírábrányi társkereső férfiak

István, 42 éves
Társkereső Nyírábrány
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Adrienn (50), Délegyháza Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam azer remélem még van ilyen
  • János (42), Kunhegyes Sziasztok! Mások szerint is igényes, humoros, megbízható vagyok. Hasonló paraméterekkel megáldott Életem Párját keresem! :)
  • Edina (46), Baja Sziasztok! \"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/
  • Szabolcs (38), Budapest, VIII. Sziasztok!ketten minden könnyebb Sziasztok egy nyugodt normális pasinak gondolom magamat aki szeretne megnyugodni és egy nő mellett haladni előre
  • Regina (29), Budapest, XXI. Sziasztok..... Sziasztok regina vagyok part kerresek aki meg ert nm balhezos kb egy koru belem 28-30 kozott 3 csodalatos lányom van szeresss a gyerekeket es fogadjon el ugy ahogy vag, ok tomoren enny gyerekek mostb 12,7,1 eves csodalatos lanyaimnyitott vagyok sok mindenkire

Társkeresés Nyírábrány-n

NyírábrányNyírábrány

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk