Társkereső Nyíracsád

Legújabb nyíracsádi női társkeresők

Ilona, 52 éves
Társkereső Nyíracsád
146 napja tag
Komoly kapcsolatra vágyom,házasok kíméljenek.

Legújabb nyíracsádi férfi társkeresők

Máté, 23 éves
Társkereső Nyíracsád
87 napja tag
Szia, Máté vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Vilmos, 40 éves
Társkereső Nyíracsád
196 napja tag
Olyan párkapcsolatot keresek ahol mindenki megérti egymást
József, 25 éves
Társkereső Nyíracsád
213 napja tag
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Roland, 25 éves
Társkereső Nyíracsád
321 napja tag
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as nyíracsádi társkereső férfiak

Róbert, 34 éves
Társkereső Nyíracsád
Sziasztok Róbert vagyok, 32 éves, lakhelyem Nyíracsád. Tudom elcsépelt szöveg de komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti nyíracsádi társkereső férfiak

János, 64 éves
Társkereső Nyíracsád
Ismerkednék korban 55 és 65 év körüli hölgyekel.Tartos komoly kapcsolat céljàból

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Józsika (36), Budapest, IX. keresem a párom sziasztok!szeretném megtalálni a másik felem.akivel boldogok lehetnénk
  • Edina (45), Budapest, XIII. Szeretni és szeretve lenni. Szamomra picit idegen ez a terulet, de sosem lehet tudni...Van egy gyönyörű kislányom.
  • Krisztián (35), Románia Sziasztok! Egyelőre nézelődök, aztán kiderül :) Teherszállításban dolgozok afféle mindenesként, szabadidőmet pedig jellemzően sporttal, koncertre járással, alkalmanként 1-1 film megnézésével töltöm. Mint itt sokan, tartós kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Hosszabb leírást nem is adok, úgyis adja magát a beszélgetés menete.
  • Anna (59), Szekszárd Jó szeretni, ha van kit ....... Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. "Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon"!
  • edit (53), Budapest, XV. Jó kedéjű ember vagyok, aki nem szereti a búslakodást Nem tudom, hogy mit írhatnék magamról. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, sétálni. Érdeklődő és kiváncsi természetű vagyok, ezért sok mindent megnézek illetve utána járok.

Társkeresés Nyíracsád-n

NyíracsádNyíracsád

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk