Spirituális társkeresők

949 spirituális társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Te is tisztában vagy a spiritualitással? Hiszel azokban a dolgokban, amit a tudatlanok csak egy legyintéssel letudnak? Fontosak számodra a csillagképek, vagy hogy ki mikor és hol született? Életünket rettentő sok különleges dolog határozza meg és sokan nem hisznek ebben, de ha Te olyan párt keresel, aki osztozna a tudásodban, a hitedben és igazi spirituális társaddá válhat, akkor jó helyen jársz. Regisztrálj a Randivonalra, hisen itt könnyedén rátalálhatsz a tökéletes párra, amit neked szánt a sors. Hidd el, nem véletlenül olvasod most ezt a szöveget, nem véletlenül keveredtél ide.

Néhány spirituális társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb spirituális társkereső nők

Mária, 51 éves
Társkereső Mórágy
23 órája tag
Újra nekifutok a felnőtt társasjátéknak.
Adrienn, 40 éves
Társkereső Budapest
28 órája tag
Ez egy jó kis kihívás a számomra, mert alapvetően introvertált vagyok, és nem szeretek magamról beszélni... Igen, tudom, akkor minek jöttem ide :) Hát azért, amiért mindenki. Elsőre azt mondanám, hogy nézd meg a címkéket, azok elég beszédesek, és jól leírnak engem. Ami pedig ezekből nem derül ki, az kiderül az első találkozáskor ;)
Kata, 46 éves
Társkereső Németország
37 órája tag
Szeretem a gyerekeket, állatokat.Életem a sport, mozgàs, túraák, kirándulások,természet.Őszinteség, bizalom pozitivitás.Szabadidőm eltöltéséhez keresek egy őszint, vidám, mozgékony,sokszinű pozitív gondolkodású társat.
Györgyi, 54 éves
Társkereső Pécs
46 órája tag
Intelligens,kedves és barátságos vagyok.Szeretek sportolni és aktívan tölteni a szabadidőmet.

Legújabb spirituális társkereső férfiak

Gábor, 45 éves
Társkereső Körmend
21 órája tag
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tibi, 35 éves
Társkereső Érd
41 órája tag
Tibi vagyok, 35 éves, lakhelyem Érd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Balazs, 39 éves
Társkereső Budapest, III.
44 órája tag
\"Nem egy csepp vagy az óceánban. Az egész óceán vagy egyetlen cseppben.\" - Rumi
Balázs, 45 éves
Társkereső Szombathely
47 órája tag
Rendezett körülmények között élek, középosztálybeli családból származom. Buddhista szemléletű embernek tartom magam, húst nem fogyasztok.

Online spirituális társkereső nők

Cecília, 66 éves
Társkereső Nadap
37 perce lépett be
Cecília vagyok, 66 éves, lakhelyem Nadap. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mónika, 47 éves
Társkereső Gárdony
12 perce lépett be
Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam többet írni. Nem vagyok előfizető! Amennyiben érdekellek, küld el elérhetőséged.
Dóra, 37 éves
Társkereső Budapest, XIV.
38 perce lépett be
Figyelem-figyelem!🙋🏻‍♀️Kérlek,mielőtt rámírsz,olvasd el,milyen férfival ismerkednék szívesen! Amennyiben ennek ellenére üzensz,ne haragudj,ha nem válaszolok! Köszönöm!😉 Ha pedig válaszolok,annak oka van!😉
Anita, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI.
11 perce lépett be
Céltudatos, talpraesett, egyedi. Nem vagyok oltott és nem is leszek!!! Ha te igen, akkor nem egymást keressük! Nem vagyok előfizető.

Online spirituális társkereső férfiak

István, 41 éves
Társkereső Gárdony
2 órája lépett be
Szia! Gárdonyban élek, szeretem a Velencei - tavat. Fontos számomra a természet, a sport, és a művészetek. Hosszútávú kapcsolatot keresek. Mindenkinek jó párkeresést kívánok!
Ákos, 51 éves
Társkereső Budapest, XIV.
2 órája lépett be
\"Fontos, hogy találjak egy kedves, érzékeny barátot, akivel járhatok. És hogy ezentúl az alábbiak közül egyikkel se alakítsak ki romantikus kötődést: alkoholistákkal, munkaalkoholistákkal, viszonyfóbokkal, nagyzolókkal, kukkolókkal, érzelmi fogyatékosokkal vagy perverzekkel. Főképp pedig nem fantáziálok egy konkrét személyről, aki mindezeket megtestesíti...\"
István, 49 éves
Társkereső Gomba
2 órája lépett be
Jó lenne, ha sok közös érdeklődés kötne össze egy párkapcsolatot - ez által, rengeteg közös (feledhetetlen) élményt megélni közösen. Végtelenül tisztelve egymást, meghallgatni és meghallani a másik fél véleményét - hagyni, hogy önmaga legyen. Őszintén, kibeszélni mindent - őszintén élni, együtt teremteni. Legyen humor ! Legyen kíváncsiság. : ) IS ...(Örülnék egy olyan hölgynek, akit érdekel a motorozás, mint életforma; oly annyira, hogy akar saját motort is szeretne.) : )))
Sándor, 42 éves
Társkereső Budapest, XIV.
17 perce lépett be
Szia! Keresem elfogadó, kedves, nyitott, páromat, aki szereti a természetet, vizes programokat, az allatokat. Kedves, lelkes, nyitott, elfogadó egyensulyra és kölcsonösségre törekvő, sportos, főleg vizisportokat, jatekokat kedvelő... ... "Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást." 😘

Diplomás spirituális társkereső nők

Nóra, 39 éves
Társkereső Szeged
Főiskolai diplomás (Közgazdász)
Szia, Nóra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Nikolett, 38 éves
Társkereső Pápa
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Csakis kizárólag , mellőzön minden céltalan, és nem őszinte férfi. Így pár felesleges kört kihagyunk. Optimista, pozitív szemleletu, tudatos, csaladcentrikus, gyerekszereto, erzelmes nő vagyok. Akinek helyén az esze, meg a szíve. Szeretnék parkapcsolati szinten kiteljesedni. Email cimet szeretnek kerni, ha esetleg vki szeretne velem kapcsolodni, írni. :)
Zsóka, 59 éves
Társkereső Kiskunfélegyháza
Főiskolát végzett
Zsóka vagyok, 49 éves, lakhelyem Kiskunfélegyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anetta, 42 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett
"Legyen időd a boldogságra! Az idő nem gyorsforgalmi út a bölcső és a koporsó között, hanem parkolóhely a Nap alatt!"

Diplomás spirituális társkereső férfiak

Gergő, 32 éves
Társkereső Budapest, II.
Főiskolát végzett
Szia, Gergő vagyok, ha érdekellek és szereted a cicákat, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. :D
Gyuri, 45 éves
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
Szia, Gyuri vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bálint, 25 éves
Társkereső Budapest, XII.
Főiskolát végzett
Jóvan Randivonal, hagyj kicsit békén, kitöltöm majd, kisujjeskü!
Martin, 31 éves
Társkereső Pilisszántó
Főiskolát végzett
Jó természetű, humoros embernek tartom magam. Van bennem egy szűnni nem akaró nyughatatlanság, felfedezési vágy, az új dolgok megismerésére. Jönnek és mennek a dolgok. Lényeg az élet egyszerű megélésének szabadsága, mert úgy is változik minden hiába is azonosulunk bármivel. Ne cipekedjünk, mert az élet már így is olyan nehéz. De nem kell megijedni, mivel éppen ezért fontos számomra a törekvés a nyugalom és rend iránt. Hogy ura lehessek önmagamnak, a gondolat-hullámok lecsengése végett, a tudatos én sokkal inkább vagyok, mint egy: Mit szeretek csinálni? Mit gondolok? Mi a kedvenc színem? – A barna… Nem! A kék! ÁÁÁÁ...!!!

Keresztény spirituális társkereső nők

Emese, 27 éves
Társkereső Debrecen
hivő: református (rendszeresen gyakorlom)
Kevés ez a pár karakter arra, hogy leírjon bárkit is. :) Komoly kapcsolatot keresek, akár egy egész életre szólót. Nyitott, nevetni szerető személyiség vagyok, tabumentesen lehet velem beszélgetni az élet dolgairól. :)
Gizus, 32 éves
Társkereső Miskolc
hivő: római katolikus (nem hiszek benne)
Sziasztok! Nyilván nem lesz ismeretlen a kontextus: társat keresek, és okkal vagyok itt, azaz nőt képzelek el magam mellé a továbbiakban. Szerintem minden kiderül az adatlapom további részeiből, de ha mégsem, kérdezz bátran rá, ha valami érdekel. Nincsenek illúzióim azzal kapcsolatosan, hogy ki milyen alapon ismerkedik manapság. Egy molett csajnak nem sok esélye van a mezőnyben, hiszen manapság a külső ér mindent és a belső tulajdonképpen soha senkit nem érdekel. Mondjuk én ezzel akkor sem értenék egyet, ha minden tekintetben megfelelnék a modern szépségideálok bármelyikének. Már csak azért sem, mert nekem totál mindegy a külső, egyáltalán nem azt keresem valakiben, hogy milyen színű a haja és hány centi a mellbősége, sőt, tulajdonképpen nemek közti megkötéseim sincsenek, csak általánosságban undorodom fajunk minden hímnemű egyedétől. Természetesen csak olyanokkal szeretnék beszélgetni, akiknek van feltöltött képük, hiszen fontos, hogy lássam, akivel ismerkedem, de ez sem a külsőség miatt, hanem szimpla illem. Amiért én nem írok vissza, ha igénytelen vagy arra, ami ebben a közegben elsődleges: a kommunikáció itt használt formájára. Nem lehet mindenkinek tökéletes a helyesírása, ezt elfogadom, de azért van egy szint, ami alatt már kellemetlen. Nekem mindenképp. Egyébként, ami talán nem derül ki a lenti adatokból: - animés vagyok, - tetovált vagyok, - sokat dolgozom, - a macskáim a gyerekeim, a feltételezés is értő, hogy téged választanálak helyettük, - rengeteget olvasok, - nyelvtanmániás (nem szeretem a másik kifejezést, de egyébként ja, jellemzőbb az n-betűs szó) vagyok, azaz nem árt, ha ismered az alapokat ezen a téren, - hajlamos vagyok szarkazmusra, de visszafogom magam - nem fogunk rögtön randizni, előtte meg akarlak ismerni, mivel introvertált vagyok, - nem tervezek elbújni a világ elöl, eddig sem tettem és veled sem fogom. Csak komoly kapcsolatot keresek, semmi más nem érdekel. Nem akarok barátkozni, nem akarok bonyolult dolgokba belemenni. Én alkalmatlan vagyok harmadik félnek, képtelen vagyok együtt létezni a gondolattal, hogy egy kapcsolatba belemásszak akármilyen szinten. Ezt mondjuk elvárom a saját páromtól is, azaz maximális hűséget. Nálam két megbocsáthatatlan bűn létezik mindenféle kapcsolatban: a hűtlenség és az, ha hülyének néznek. Igen, látom én is, furcsa vagyok. Te, aki eddig elolvastad, szintén az vagy, hiszen még mindig olvasol. De ha már itt jársz, írj rám! Ki tudja, talán egymást keressük. 😊
Anita, 55 éves
Társkereső Budapest, XI.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Tudom, hogy nincsenek "véletlenek", működik az energia és a kémia ...! :) Infócseppek: Szeretem a romantikát, a vidámságot, az optimizmust, a napsütést, a havazást, a Balatont, a tengert, az utazásokat, a kirándulásokat, a baby állatokat, a wellnesst, a mozit, a színházat, a múzeumokat, a különleges ételeket, és még sok minden mást ... :)
Lídia, 45 éves
Társkereső Budapest, IV.
vallása: református
Ha férfi lennék, és ezt elolvasnám, nem szólítanám meg magamat. :DDD OLVASD EL AZ ADATLAPOM, ÉS UTÁNA ÍRJ, HA NINCS ELŐFIZETÉSED, AKKOR IS ELÉRHETŐ EGY ADATLAP! HÁTHA ÍGY EGGYEL KEVESEBB VISSZAUTASÍTÓ ÜZENETET KAPSZ! +/- 2 ÉV ELFOGADHATÓ, DE A 30 vagy a 60 ÉV KÖRÜLIEK MIÉRT ÍRNAK?! Dehát mi dolgom nekem ezzel, nemde?! Az a fontos, hogy én mit írok: STOP vagy ÉN IS MEGISMERNÉLEK. :) Tehát: Megismerkednék egy olyan férfival akinek, ha megadom a telefonszámom, a Szia! után nem küld el azonnal egy képet a "férfiasságáról". MILF-re vadászok kerüljenek! Magamról: nem sietek sehova, mindenem megvan. Társat szeretnék/akarok a következő 40 évre. Tudom, mit szeretnék/akarok; úgy érzem, hogy meg lehet bízni bennem; szeretek kacagni; általában kedves vagyok; eltartom magamat; nem fáj a fejem, ha szex/szeretkezésről van szó. :)

Keresztény spirituális társkereső férfiak

Tom, 57 éves
Társkereső Budapest, XI.
hite: római katolikus (alkalmanként)
Azt hiszem, elegem van abból, hogy mindig csak adjak! Kapni is szeretnék! Figyelmet, minőségi időt, gondoskodást, érzelmekkel teli együttléteket. Minek egy házas élet, ha az ember szeretettartálya kiürül és már csak békés egymás mellett élés van. Legyenek hát titkos, lopott órák teljességgel Erre csak lehet találni kedves, csinos hölgyet?!?! Már nem akarok semmit, legyen néhány kedves óra.
Sigi, 26 éves
Társkereső Budapest, XI.
hivő: római katolikus
Komoly kapcsolatot vagy barátokat keresek! Barátságban olyasvalakit akivel jókat beszélgethetek, mászkálhatunk vagy bulizni járhatunk, kapcsolatban pedig olyan aki körül a Világom foroghat - természetesen minden előbb felsoroltat is ide értve :) Vidám természetű, nyitott és közvetlen, könnyen ismerkedő/barátkozó személynek tartom magam, aki habár hatalmas csalódáson van (nagyjából) túl, de még nem tört meg teljesen, és naivan hisz abban, hogy az őszinte szerelem és elkötelezett kapcsolat még létezhet.
Márk, 27 éves
Társkereső Budapest, XXI.
hite: római katolikus
Szia! Márk vagyok, testnevelő tanár és edző. Ittlétem célja, hogy megismerkedjek egy olyan Nővel, akivel boldog párkapcsolatot tudok kialakítani.
Balázs, 37 éves
Társkereső Budapest, VII.
egyéb keresztény vallású
Ismét itt vagyok, hogy egy komolyabb platformon keressek társat, mint a jól ismert húzogatós alkalmazások. Régóta egyedül élek Budapesten a belvárosban. Mindkét említett körülményen szeretnék változtatni: Azért dolgozom, hogy egy nyugodtabb, természetközelibb helyen élhessek egyszer, és hogy a magányos életem társas kapcsolattá változzon. Elég különleges személyiség vagyok, de nem hinném, hogy nehéz velem kijönni. Őszinte embernek tartom magam, így aki játszmák mentén éli az életét, azzal nem fogjuk megtalálni a közös hangot. Az érzelmi zsarolás az, amivel nem lehet megfogni, sőt nagyon hamar el lehet veszíteni. Az őszinte vitáknak viszont híve vagyok. Egy kisebb külső hátránnyal rendelkezem, mégpedig, hogy a nyakamat csak kisebb tartományban tudom mozgatni, ami a képeken nem látszik. Dolgozom az ügyön... A hosszú karanténos időszakban volt időm magamba nézni, és megtalálni a válaszokat. Nagyszerű lenne olyan társat találni, aki szintén rendelkezik önreflexióval. Aztán lehet egy mosoly, ami borítja a papírformát.

Fiatal spirituális társkereső nők

Rea, 29 éves
Társkereső Budapest
Szia, Rea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szandi, 22 éves
Társkereső Szolnok
Szandi vagyok, 22 éves. Társam keresem Szolnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Magdolna, 29 éves
Társkereső Szeged
Magdolna vagyok, 29 éves. Társam keresem Szeged környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Edina, 27 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Komoly kapcsolatot keresek. Fontos számomra az őszinteség, egyenesség, tiszta kommunikáció és a kiszámíthatóság. Én ezt tudom adni és ezt is szeretném kapni cserébe. A rendszeres edzés mellett szeretek kirándulni, sétálni, ismeretlen városrészeket bejárni. Szeretem a természetet, növényeket, állatokat. A lelki-szellemi fejlődés motivál inkább, mint az anyagiak. Általánosságban inkább komolyan állok a dolgokhoz, ugyanakkor vicces és laza is tudok lenni. A bulizás, nagytársasági élet viszont nem az én világom.

Fiatal spirituális társkereső férfiak

Tormás, 23 éves
Társkereső Pomáz
181 cm magas, vékony, kék szemű barna hajú fiú vagyok. Szeretek ölelni, barátságos vagyok, kedves, szétszórt, fura és nyitott >< Hobbik: játszás (gépen illetve társasjátékok), kirándulás, egészséges életmód, olvasás, anime, sorozat, film, biciklizés, karaoke, kertészkedés, állatozás (cica, nyuszi, kecske, csirke, stb :D), spirituális dolgok, természetben lenni, kütyük, lakberendezés/tervezgetés, autóvezetés, sportok, ... Kedvenc állat: macskafélék Kedvenc autómárkák: Honda, Toyota, Mazda, Nissan Zenei műfajok: jpop, eurobeat, drumandbass, dubstep, nightcore, metál, powermetal, happy hardcore, rock, eletkronikus, spirituális, nordic/folk/pagan/keltic, vocaloid, techno, hardcore, trance, ... (rapet nem szeretem és sokszor a pop-ot sem), filmzenék, animés zenék, goa Kedvenc előadó: EGOIST Kedvenc műfajok: fantasy, scifi, akció, dráma Kedvenc színek: türkizkék, menta, fehér, szürke Kedvenc játékok: LOL, Among Us, SSO, Minecraft, Forza Horizon, Zelda BOTW, Genshin Impact
Gábor, 28 éves
Társkereső Miskolc
Sziasztok, szeretnék új embereket megismerni, beszélgetni velük, aztán majd kialakul valami. Szeretek a természetben lenni, szeretek túrázni, sétálni. Nekem nagyon fontos a nyílt, egyenes és öszinte beszéd. Van még sokminden amit mondhatnék magamról, de inkább beszélgessünk és majd akkor megismerjük egymást. :) *moderálva*
Pisti, 20 éves
Társkereső Budapest
Kipróbált már az élet,megéltem mit más soha még-nálad nyár nálam tél lett,de nem ölt meg még mindig a tél,nem csupán csak egy véletlen,hogy más kidőlt de én életben... Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj. . . Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam. . . Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról. . . Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát. . . Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni, de aki csak akkor fogja mondani Neked, amikor ezt valóban így érzi. . . Az vagyok akit, soha nem fogsz megérteni igazán, de akit pont emiatt fogsz csodálni és végtelenül szeretni. . . Ilyen vagyok, mert én tudom, hogy egy nap sem jön vissza az életből, hogy újraélhesd
Ábel, 25 éves
Társkereső Budapest, VII.
Szia, Ábel vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as spirituális társkereső nők

Szofi, 32 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Vidám, pozitív gondolkodású, spirituális beállítottságú ember vagyok :) Keresem azon társamat, aki nem alkoholizál és nem dohányzik, aki az életet tudja élvezni mindenféle tudatmodósítószer nélkül is. Aki a haverokat, az italt, a bulizást előbbre tartja az légyszi ne írjon :) Romantikus típus vagyok, és szintén hasoló társra vágyom, aki szeret sülve-főve együtt lenni a szerelmével (velem), akivel mindent együtt csinálunk, és élünk meg :) Fontos hogy őszinte, mindenféle megjátszás, és szerepektől mentes kapcsolat tudjon kialakulni, fesztelenek tudjunk egymás előtt lenni. A kommunikációt szintén nagyon fontosnak tartom, mindent megtudjunk osztani egymással, tudjunk az érzelmeinkről beszélni, anélkül hogy a másik ítélkezne. Lehessen az életről filozofálni. Nem hiszem hogy egy párkapcsolatban szükség lenne az alá- fölé rendelt szerepekre. Elvált, és gyermekes férfi sajnos nem jöhet szóba...saját családot szeretnék, gyermekeket. Maximálisan monogám típus vagyok, és csakis ilyen párt tudok elképzelni magam mellé. Nem várom el a partneremtől hogy tökéletes legyen, én sem vagyok az, nincs is szebb egymás fejlődésében részt venni és segíteni a másikat :) Manöken típus szintén nem vagyok, bizony van sajnos narancsbőr itt-ott, és dús kebellel sem áldott meg az ég :) Szeretnék harmóniában élni, kölcsönös tiszteletben és szeretetben, és együtt élvezni közösen az életet és az élet rejtett tartalmait rejtő dolgokat :)
Adrienn, 34 éves
Társkereső Szolnok
Szia, Adrienn vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gyöngyi, 39 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
Gyöngyi vagyok, 39 éves. Társam keresem Szigetszentmiklós környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Móni, 39 éves
Társkereső Budapest, XV.
Üdvözöllek! Értelmes, józan gondolkodású nő az esetem, kérdés hogy a Tied én vagyok-e? 39 éves, jól szituált nő vagyok, részletesebben lentebb olvashatsz rólam, hogy például 172 cm magas nő vagyok.

30-as spirituális társkereső férfiak

Krisztián, 37 éves
Társkereső Budapest, XXI.
Bemutatkozás❤️ Szeretnék megismerkedni olyan hölggyel, akivel lehet hosszan és mélyen beszélgetni, komolyan és komolytalanul, akitől nem áll messze az ökörködés. Spirituális embernek tartom magam, ezzel kapcsolatban szeretném megjegyezni hogy nem fanatikus-szélsőséges szinten, nem alapozok arra, hogy a lelkünk tovább él, ebben az életünkben kell megtennünk a tőlünk telhetőt. Fontosnak tartom, hogy a szavak egyezzenek a tettekkel. Annyi mindent írhatnék magamról, de úgy gondolom ha ennyitől elnyerte a szimpátiádat a többit írásban folytathatjuk 😉 Mindenkinek beteljesült álmokat kívánok.
Ottó, 30 éves
Társkereső Budapest, VI.
Ottó vagyok, 30 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 36 éves
Társkereső Sáránd
Káros szenvedélyektől mentesen élő, sportos férfiként keresem hasonló gondolkodással és mentalitással rendelkező női párom. Belső értekeket tekintve fontos számomra az őszinteség, az erkölcsösség a kölcsönös tisztelet és odaadás és törődés megléte. Köszönöm ha elolvastad.
Péter, 39 éves
Társkereső Mályi
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú spirituális társkereső nők

Szilvia, 44 éves
Társkereső Budapest, VII.
Sziasztok. Szilvi vagyok, szeretném párom megtalálni, akivel órákat lehet sétálni a Duna parton, vagy hosszant beszélgetni egy gyertyafényes vacsoránál. Lehet régi módi vagyok, de én még szeretek romantikázni. Itt sajnos nem tudok még írni, mert nem vagyok előfizető, de ha szimtapikusnak találsz a *moderálva*
Mónika, 47 éves
Társkereső Pomáz
Imádok élni! ...és mindent ami jó és tartalmat ad! Egyedül élek, van jó néhány barátom, van 2 felnőtt gyermekem, önállóak, jó a kapcsolatom velük. Tartós párkapcsolatot szeretnék jókedvvel, bőséggel, szerelemmel!
Zsófi, 49 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Hegedűművészként dolgozom egy budapesti szimfónikus zenekarban.Két fiammal élek(23,13 évesek),akik felváltva 2 hetet nálam,2 hetet édesapjuknál töltenek. Kommunikatív,vidám természetű nő vagyok.Nagyon fontos számomra a jó beszélgetés,az egymásra figyelés,a nyitottság,a nevetés.A többit majd személyesen.. :)
Móni, 47 éves
Társkereső Budapest, IV.
Szia! Egy kedves, optimista 47 éves csajszira találtál. Szeretek moziba járni, éttermeket kipróbálni, kirándulni, utazni, biciklizni, evezni, sétálni és közben a világ nagy dolgait megbeszélni vagy csak otthon összekuckózva filmet nézni, zenét hallgatni... Ehhez lenne jó egy független, romantikus úriembert találni, aki majd a kamasz gyerkőcös hétköznapokban is a társam szeretne lenni. Írj, ha ilyesvalami hiányzik az életedből. ;) Szép napot Neked!

Középkorú spirituális társkereső férfiak

István, 45 éves
Társkereső Balinka
Szeretnék ismerkedni,és ha lehetséges,megtalálni a másik \"felemet\"
Béla, 43 éves
Társkereső Gyöngyös
Sziasztok! Elvált, de a Család szépségében és értékében hívő facér ficok vagyok. Tele sokaknak meglepő tulajdonságokkal, értékrenddel, viselkedéssel. Pl.: A nő nekem még Nő, és az anya Édesanya. Klasszikus, talán régimódi sokminenben az értékrendem. Nekem többet ér a lányom által nekem kent kenyér, mint valami flancos kaja. Közvetlen, kedves, figyelmes, udvarias, de -mások szerint- néha zavarbaejtően őszinte vagyok. Szeretem a természetet, az állatokat, növényeket. Szeretek kirándulni, hosszabb-rövidebb távokat, jól megvagyok egy sátorban, és a Hotel Continental-ban is. Szeretem a mély beszélgetéseket, és a mókát, bár a humorom néha fáj. 🙃 Szeretem a hagyományokat, és a valóban praktikus újdonságokat. Érdekel a pszichológia, sokat foglakozok önismerettel. Nem vagyok tökéletes, de igyekszem a tökéleteset meglátni a dolgokban, emberekben. Hiszek a -nemlévő- véletlenekben. Szeretem a szépirodalmat, a spontaneitást, a megérzéseket, de listákat írok a teendőimről. A kapcsolatban két különálló ember hozz létre egy céllal érzelmi hálót, amit táplálni kell. Szabadelvű, kompromisszumokra kész, de néha konok vagyok (Állítólag 😇😄). Szeretetnyelvem a minőségi idő és a testiség. Bújós kandúr vagyok. 🙂Nem tudlak szeretni, csak szőröstűl-bőröstűl, tetőtől talpig (Azért nem kell szőrösnek lenned! 😘), és ugyanezt kívánom visszafelé is megélni! Alapvetően figyelmes szerető vagyok, de néha elszalad velem a ló... 😇😎 Hűséges és kitartó vagyok. Érdekel a másik véleménye, érzése, gondolatai, vágyai. Mindent meglehet beszélni, bár néha csak ötperc múlva. A családfői szerep megtisztelő (ha megkapja a férfi a nőtől!), de a dominens szerep szerintem helyzetfüggő. Mikor,ki. Nem bejárónőt keresek (megtudok csinálni majdnem mindent), de a házimunkában ösztönösen támaszkodnék a páromra! A házimunkában, konyhában szívesen segítek, legfeljebb máshol kötünk ki. 😎😊 Ha van/vannak gyermekeid, az jó! Ha szeretnél még egyet tőlem: az a légnagyobb öröm és megtiszteltetés! 🤗😊 Az otthon csendes, rendezett, néha zajos, és kupis hely, ahol mindig van ölelés, csók, figyelem, segítség. Egy fészek. E fészekrakáshoz keresem Őt. 🙂
Nándor, 44 éves
Társkereső Tura
Hosszútávú kapcsolatot keresek. Egy kedves, megértő, empatikus lányt. Rengeteget mosolygok és viccelődök. Szeretem a társaságot és a természetet. Egy kapcsolat minőségét nagyon jól mutatja a közös nevetéssel töltött órák száma :)
Tamás, 45 éves
Társkereső Székesfehérvár
Tamás vagyok, 45 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide. Műszakvezetőként dolgozom, van egy fiam aki 13 éves, de nem velem él. Érdekel a spiritualitás, eszerint próbálom élni az életem. Fontos számomra a kölcsönös bizalom, ez az alapja egy kapcsolatnak, legyen az bármilyen is. Szabadidőmben olvasok, kirándulok, filmezek és a fiammal vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj vagy jelezz és küldök elérhetőséget, ha itt nem tudnál írni. Legyen szép napod, Tamás

50 év feletti spirituális társkereső nők

Zsuzsanna, 65 éves
Társkereső Győr
Zsuzsanna vagyok, 65 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Rebeka, 61 éves
Társkereső Füzesabony
mosolygós vagyok,bevállalós,vidám,gondoskodó
Irén, 59 éves
Társkereső Budapest, XV.
Szia, Irén vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Judit, 68 éves
Társkereső Szombathely
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti spirituális társkereső férfiak

István, 62 éves
Társkereső Mezőcsát
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 60 éves
Társkereső Sopron
Dulcineát kereső nem otthon ülő típus
Miklós, 63 éves
Társkereső Németország
Szia, Miklós vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 63 éves
Társkereső Budapest, III.
Attila vagyok, 63 éves, lakhelyem Budapest. úgy gondolom az öröm és a bánat egy tőről fakad a szívünk legmélyéről. Mikor boldog vagy táncol veled a világ és úgy érzed melegség árad szét a testeden olyankor meg szeretnéd állítani az időt olyankor súlytalan vagy nem is ebben a dimenzióban élsz gondolatban átrepülsz a létező világ határán. Nem is érzékeled az időt csak lubickolsz a fényben és újjászületsz. A bánat sokkal megfoghatóbb fölhőz ragadtabb érzés mert lassabban eszmélsz rá. Nehéz ólomcsizmákon jön el hozzád lépteid messzebbről hallod és idöt hagy neked , hogy gyász lepelbe burkolódhass. Csip rúg harap mardos legbelül végül szét marcangolja a lelkedet. Nem bujhatsz előle sehová mindenhol elér láthatatlan ezer csápjával ölel körbe. Nem törhetsz ki nem rázhatod le magadról mert a bánat saját önöm lelkedből fakad az érző emberi lényed velejárója. Érzünk és éreztetünk az érzelmeink néha hegyeket omlasztanak le máskor meg a pusztulásunkat okozzák. Én érzek és az érzelmeim tesznek sebezhetővé. Inkább száz sebből vérezzek mint hogy ne érezzek! Hogy mit érzek? Érzem hogy jó lenne veled lenni ,jó várni rád. Számolni a perceket mikor tünsz fel a sarkon fogadásokat kötni önmagammal hány villamos múlva jössz. És örömmel veszíteni ha túl sokba fogadtam , de mégis korábban jöttél. Mindig érzek és mindig akarlak érezni. Talán egyszer majd megnyugszom és csak egyszerűen szeretni foglak akkor majd nem foglak a torkomban gombócokkal a könnyeimet nyeldesve búcsúztatni minden elválásnál. Akkor majd talán elég lesz egy szia és nem halok bele minden elválásba. De akarlak-e csupán csak szeretni? Akarlak-e nőnek és nem istennőnek látni? Akarom-e hogy megszokássá válj? A megszokás gyilkosa a szerelemnek. A megszokás gyilkosa az érzelmeimnek. Akarok érezni akarok szeretni akarok egyé válni veled a gondolataiddal az érzéseiddel. Bolond vagyok vagy örült is? Ki tudja talán mindkettő, de te mond meg az örültek háza kerítése engem óv meg a világtól vagy a világot én tőlem? De hisz én csak szeretni jöttem erre a világra, otthonra lelni valaki szívében Annyira örülök hogy már 39 hölgy kedvel de még egyetlen egy sem akarta ezt személyesen is közölni velem!

Néhány spirituális társkereső bemutatkozása

  • Heidi (21), Budapest, XVIII. Vagy sikerűl vagy nem de felállok ha elvesznék . Szeretek élni és Hiányzik a társasság . A szerelem
  • Attila (48), Tatabánya Sziasztok! Teljesen mindegy az ide írt szöveg! Lehetek szimpatikus vagy nem, úgyis beszélgetés és találkozás után derül ki, hogy ki milyen! Mottó nélkül is tudok élni!:)
  • Tamás (26), Nyíregyháza Sziasztok! Csak ismerkedjünk meg, aztán ahogy alakul.;)
  • Orsi (52), Sárvár Mindig kell egy barát Ha rossz kedved van ott legyen mindig mert akkor van szükség egy barátra!
  • Ilona (74), Békéscsaba Sziasztok! Mindannyian a legfontosabbat keressük, ami a SZERETET!
Te is tisztában vagy a spiritualitással? Hiszel azokban a dolgokban, amit a tudatlanok csak egy legyintéssel letudnak? Fontosak számodra a csillagképek, vagy hogy ki mikor és hol született? Életünket rettentő sok különleges dolog határozza meg és sokan nem hisznek ebben, de ha Te olyan párt keresel, aki osztozna a tudásodban, a hitedben és igazi spirituális társaddá válhat, akkor jó helyen jársz. Regisztrálj a Randivonalra, hisen itt könnyedén rátalálhatsz a tökéletes párra, amit neked szánt a sors. Hidd el, nem véletlenül olvasod most ezt a szöveget, nem véletlenül keveredtél ide.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk