Spirituális társkeresők

552 spirituális társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Te is tisztában vagy a spiritualitással? Hiszel azokban a dolgokban, amit a tudatlanok csak egy legyintéssel letudnak? Fontosak számodra a csillagképek, vagy hogy ki mikor és hol született? Életünket rettentő sok különleges dolog határozza meg és sokan nem hisznek ebben, de ha Te olyan párt keresel, aki osztozna a tudásodban, a hitedben és igazi spirituális társaddá válhat, akkor jó helyen jársz. Regisztrálj a Randivonalra, hisen itt könnyedén rátalálhatsz a tökéletes párra, amit neked szánt a sors. Hidd el, nem véletlenül olvasod most ezt a szöveget, nem véletlenül keveredtél ide.

Néhány spirituális társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb spirituális társkereső nők

Emília, 39 éves
Társkereső Pécs
0 napja tag
Emília vagyok, 39 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dòri, 18 éves
Társkereső Budaörs
0 napja tag
Szia, Dòri vagyok.Szeretek ùj embereket megismerni.Hobbim a gitàrozàs,regènyìràny,rajzolàs,festès,sportolàs,olvasàs.Bàtran ìrj,ha szeretnèl baràtkozni :)
Evi, 59 éves
Társkereső őrbottyán
0 napja tag
Szia, Evi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kriszta, 54 éves
Társkereső Budapest, XIV.
1 napja tag
Független,fiatalos vagyok Sok minden érdekel,de bővebben, majd ha ismerkedünk.

Legújabb spirituális társkereső férfiak

zoli, 58 éves
Társkereső Budapest, XI.
4 napja tag
Szia, zoli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 34 éves
Társkereső Szeged
4 napja tag
Kedves kereső! Megtaláltál! Hogy honnan tudom? Hiszen a profilomat nézed és épp ezen sorokat olvasod. Hogy miért találtál rám? Mert engem keresel! :D Vagy ha nem is pontosan engem, de a keresési feltételeid alapján valami ilyesmit formát. Amit rólam tudnod kell, röviden: szeretem ha az illető tudja mit akar, van saját véleménye a dolgokról, de nem bánja, ha nem vagyunk egy állás ponton, tudja hogy mindent meg lehet beszélni hiszen úgy jutunk előre ha kommunikálunk és megértjük a másikat vagy ha nem is értjük de szeretnénk megérteni, tisztelem a környezetet és a körülöttem lévő embereket, mindenkinek megvan a saját véleménye és azt elfogadom, nem kell mindenben egy követ fújnunk, mert a különbségeink tesznek egyedivé, az életet élvezzük, mert másképp nincs értelme és ez az élet értelme. A szomorú embernek még a szőlő is savanyú, a vidámnak viszont a citrom is édes. Katt a kis szivecskére és én írok először! Köszönöm hogy elolvastad! Legyen szép napod! ;)
Laci, 35 éves
Társkereső Helesfa
4 napja tag
Elsősorban azért regisztráltam,hogy hátha eljön az a hölgy akivel tökéletesen passzolunk.Nyilván ezt kezdetét veszi az ismerkedés rész,ahol én a közös tulajdonságokra helyezném a hangsúlyt.Minden az elfogadáson és a bizalmon múlik,ha ez nincs meg akkor nem kell raboljuk egymás idejét.Köszönöm,hogy elolvastad!
Andras, 56 éves
Társkereső Tiszaladány
5 napja tag
Első lépésben ismeretséget keresek - később közös megegyezés alapján meglátjuk mi lesz belőle. Barátság - szerelem? Egyiktől sem zárkózom el és nincsenek fix elvárásaim. Tudok őszinte megértő barát is lenne, vagy hűséges önzetlen szerető is. Házasság gondolata sem riaszt el.

Online spirituális társkereső nők

Emília, 39 éves
Társkereső Pécs
0 napja tag
Emília vagyok, 39 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dòri, 18 éves
Társkereső Budaörs
0 napja tag
Szia, Dòri vagyok.Szeretek ùj embereket megismerni.Hobbim a gitàrozàs,regènyìràny,rajzolàs,festès,sportolàs,olvasàs.Bàtran ìrj,ha szeretnèl baràtkozni :)
Tünde, 46 éves
Társkereső Baja
7 napja tag
Kedvelem a humort, a zenét, táncot, a pozitív életszemleléletet. Halászlé, jókedv, vidám társaság mindig jól jön!
Alexandra , 26 éves
Társkereső Szolnok
12 napja tag
Alexandra vagyok, 26 éves, lakhelyem Szolnok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Online spirituális társkereső férfiak

Csaba, 52 éves
Társkereső Rákócziújfalu
15 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek Szolnok vonzáskörzetéből. Más lehetőség hiányában regisztráltam. Fényképes profil szükséges, vállald magad. A továbbiakat üzenetben, vagy személyesen.
Tamás, 47 éves
Társkereső Siófok
16 napja tag
A legtöbb ember „hibás" indítékokból kezd a kapcsolatokba - hogy véget vessen a magánynak, kitöltsön egy űrt, hogy szeressen, vagy hogy őt szeressék -, és ezek még a jobb okok. Némelyek így kívánnak vigaszt nyújtani az egójuknak, így akarják kezelni a depressziójukat vagy mert ezt látják a nemi élet legkényelmesebb módjának, avagy az előző kapcsolatukat szeretnék kiheverni, továbbá, hiszed avagy sem, unaloműzőül. Ezen indítékok egyike sem működőképes, és - hacsak nem történik közben jelentős változás - maga a kapcsolat sem fog működni. Soha nem fogsz kárt okozni a kapcsolatodnak - sem senki másnak -azzal, ha többet látsz egy másik emberben, mint amennyit megmutat magából. Mert ő valóban több. Sokkal több. Csak a félelme megakadályozza abban, hogy megmutatkozzék. Ha észreveszi, hogy többet látsz benne, akkor bátran meg fogja mutatni, amit már úgyis látsz. Ha beváltható jótállást vársz az életben, akkor nem akarod az életet. Akkor csak próbákat akarsz az elmédben kész forgatókönyvhöz.
Péter, 44 éves
Társkereső Eger
20 napja tag
Sziasztok! Péter vagyok, 44 éves. Társam keresem Eger környékéről, lehetőleg hosszútávra, és komolyat. Olyan hölgyet szeretnék, aki nem fél az érzelmektől. Aki szereti, ha törődnek vele, és azt hajlandó is viszonozni. Igazából a "borsó, meg a héja" érzést keresem. Igen, házas vagyok, de már nem élünk együtt. (Nem rajtam múlott, hogy már külön élünk, a váláshoz meg ugye idő kell. De ettől még tovább kell lépni.) Nem félek kiírni. Mert ugyan hazudhatnék Én is, mint sokan teszik, viszont én úgy gondolom, hogy egy komoly kapcsolatot, csak is őszinteségre lehet felépíteni. Még ha az néha kellemetlen is, vagy fáj. Ha esetleg ez valakit elbizonytalanítana, megértem... De úgy gondolom butaság valakit kizárni a lehetséges jelöltek közül azért, mert önhibáján kívül egy áldatlan állapotba került. Úgy hiszem, az igaz boldogság a legritkább esetben érkezik egyenes úton. Legyen mindenkinek szép, és boldog napja!
Zsolt, 36 éves
Társkereső Komárom
21 napja tag
Arra születtem, hogy érezzek és megismerjem a világot. Hogy saját képességeimet kibontsam, határaimat feszegessem, és átlépjem őket. Hogy magam alakítsam a sorsomat, és megéljem minden egyes pillanatát. Hogy ne hagyjak elmenni magam mellett lehetőségeket, hogy tartozzak valahová, mégis különálló személyiség legyek. Hogy csalódjak, veszítsek, nyerjek, szeressek. Hogy tudjak, akarjak, merjek, próbáljak. Mert ha nem próbálom meg, életem végéig kísérni fog az a bizonyos 'mi lett volna, ha...?' kérdés, amit a világon a legjobban utálok...

Diplomás spirituális társkereső nők

Emília, 39 éves
Társkereső Pécs
0 napja tag
Emília vagyok, 39 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kriszta, 54 éves
Társkereső Budapest, XIV.
1 napja tag
Független,fiatalos vagyok Sok minden érdekel,de bővebben, majd ha ismerkedünk.
Viki, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV.
3 napja tag
Viki vagyok,36 éves. Kommunikáció területen végeztem és ebben is dolgozok. Több mint 9 éve vagyok a média világában, jelenleg hirdetesszervező vagyok. Szabadidőmben szeretek táncolni, sportolni, kulturális programokon részt venni, barátokkal időt tölteni és utazni.
Titi, 45 éves
Társkereső Piliscsaba
6 napja tag
Szeretem a nyarat, a napfényt, a meleget, az erdőt, a tartalmas beszélgetéseket, a finom ételeket, az utazásokat: távoli tájakat, embereket, kultúrákat megismerni, a jó színházat, jó zenét, jó mozit, -sokat is járok. Imádom az állatokat, gyógyítom is őket. Nekem is van belőle jócskán...:) Előre is mindenkitől elnézést kérek, akinek nem válaszolok, nem bunkóságból, csak rengeteg levél jön és sajnos nincs időm válaszolni, csak aki nekem is tetszik. Azoknak is lehet, hogy késve, Sorry:) Ez elég gagyi app...egy csomó mindent ideírtam magamról és nem mentette el.imádom az állatokat, hússzor beírtam, meg minden mást is kitöltöttem, erre teljesen másokat jelenít meg..elkeserítő.a nevemet is beírtam többször, nem tudom miért ír ki Budát?? még jó, hogy azt írja ki, hogy férfit keresek, nem nőt...hol lehet itt reklamálni????.és még fizettem is ezért a sz...rért...most mérges vagyok....

Diplomás spirituális társkereső férfiak

István, 34 éves
Társkereső Szeged
4 napja tag
Kedves kereső! Megtaláltál! Hogy honnan tudom? Hiszen a profilomat nézed és épp ezen sorokat olvasod. Hogy miért találtál rám? Mert engem keresel! :D Vagy ha nem is pontosan engem, de a keresési feltételeid alapján valami ilyesmit formát. Amit rólam tudnod kell, röviden: szeretem ha az illető tudja mit akar, van saját véleménye a dolgokról, de nem bánja, ha nem vagyunk egy állás ponton, tudja hogy mindent meg lehet beszélni hiszen úgy jutunk előre ha kommunikálunk és megértjük a másikat vagy ha nem is értjük de szeretnénk megérteni, tisztelem a környezetet és a körülöttem lévő embereket, mindenkinek megvan a saját véleménye és azt elfogadom, nem kell mindenben egy követ fújnunk, mert a különbségeink tesznek egyedivé, az életet élvezzük, mert másképp nincs értelme és ez az élet értelme. A szomorú embernek még a szőlő is savanyú, a vidámnak viszont a citrom is édes. Katt a kis szivecskére és én írok először! Köszönöm hogy elolvastad! Legyen szép napod! ;)
Andras, 56 éves
Társkereső Tiszaladány
5 napja tag
Első lépésben ismeretséget keresek - később közös megegyezés alapján meglátjuk mi lesz belőle. Barátság - szerelem? Egyiktől sem zárkózom el és nincsenek fix elvárásaim. Tudok őszinte megértő barát is lenne, vagy hűséges önzetlen szerető is. Házasság gondolata sem riaszt el.
István, 63 éves
Társkereső Abony
9 napja tag
István vagyok, 63 éves. Társam keresem Abony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mihály, 33 éves
Társkereső Somogyvár
10 napja tag
Ismerj meg!Ne ítélj elsőre! Komoly kapcsolatot keresek,nem online kalandot!

Keresztény spirituális társkereső nők

Dòri, 18 éves
Társkereső Budaörs
0 napja tag
Szia, Dòri vagyok.Szeretek ùj embereket megismerni.Hobbim a gitàrozàs,regènyìràny,rajzolàs,festès,sportolàs,olvasàs.Bàtran ìrj,ha szeretnèl baràtkozni :)
Hajnika, 48 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 napja tag
Hali!🌞Nem keresek senkit es semmit...Imádom a vidámságot,örömöket,mozgást,rugalmasságot,őszinteséget,természetet,zenét,vizet,az élet minden örömet!Ha Te is tudod ezen csodákat elvezni,vagyis az eletet akkor itt a helyed...lehetne folytatni,de hmmm.....😀😀😀Sok beszednek sok az alja!👌 -még egy kis véleményem arról,aki fotó nélkül kukkkolgat # hanem vállalod az arcod,akkor hogy vállalsz fel egy kapcsolatot!?🤔 Nem vk.előfizető es így valaszolni sem tudok mindenkinek.
Andrea, 47 éves
Társkereső Győr
4 napja tag
Személyes találkozásban hiszek.
Zsóka, 57 éves
Társkereső Budapest, IV.
12 napja tag
\"Merj szeretni. A szüntelen önvédelmedet fel kell adni. Le kell vetni a páncélodat, és ami alatta van, mindent - egészen a bőrödig. Aki szeret, bizonyos értelemben védtelenné válik. Ezért nem merünk szeretni. Félünk, hogy kiszolgáltatjuk magunkat, hogy visszaélnek velünk. Vissza is élnek. Nem egyszer. Százszor. És mégis: nyitni kell. Nyitni azonban csak erős ember képes! Akinek nincs félnivalója. Szeretni bárkit csakis erőből lehet, sohasem gyengeségből. Szeretni csakis az erős ember tud.\" (Müller Péter) Kérésre küldök képet magamról... Telt alkatú vagyok, de ilyen nincs.

Keresztény spirituális társkereső férfiak

Mihály, 33 éves
Társkereső Somogyvár
10 napja tag
Ismerj meg!Ne ítélj elsőre! Komoly kapcsolatot keresek,nem online kalandot!
Viktor, 37 éves
Társkereső Nagy Britannia
15 napja tag
Viktor vagyok, 37 éves. Jelenleg Liverpoolban élek, de úgy gondolom, ha valakivel esetleg egymásra találunk nem lehet gond a távolság. Ha tetszik a profilom, dobj egy üzenetet és válaszolok barmilyen felmerülő kérdésre. Sok sikert mindenkinek! 😉
Gyuri, 55 éves
Társkereső Miskolc
16 napja tag
Mindenkinek joga van a boldogsághoz ! Én sem adom fel ! Hiszem hogy van valaki , akit boldoggá tehetek, és ezáltal magam is boldog lehetek ! Nem írhatom magamról , hogy jó ember vagyok , csak azt hogy az akarok lenni ! Ismerj meg , mondd el nekem , milyen vagyok !
Zsolt, 36 éves
Társkereső Komárom
21 napja tag
Arra születtem, hogy érezzek és megismerjem a világot. Hogy saját képességeimet kibontsam, határaimat feszegessem, és átlépjem őket. Hogy magam alakítsam a sorsomat, és megéljem minden egyes pillanatát. Hogy ne hagyjak elmenni magam mellett lehetőségeket, hogy tartozzak valahová, mégis különálló személyiség legyek. Hogy csalódjak, veszítsek, nyerjek, szeressek. Hogy tudjak, akarjak, merjek, próbáljak. Mert ha nem próbálom meg, életem végéig kísérni fog az a bizonyos 'mi lett volna, ha...?' kérdés, amit a világon a legjobban utálok...

Fiatal spirituális társkereső nők

Dòri, 18 éves
Társkereső Budaörs
0 napja tag
Szia, Dòri vagyok.Szeretek ùj embereket megismerni.Hobbim a gitàrozàs,regènyìràny,rajzolàs,festès,sportolàs,olvasàs.Bàtran ìrj,ha szeretnèl baràtkozni :)
Zsófia, 20 éves
Társkereső Nyíregyháza
10 napja tag
Helló! A nevem Zsófi és 21-26 év körüli komoly kapcsolatot kereső férfit keresek. Egy igényes, intelligens, vidám, jó humorú és megbízható férfit. Engem nem zavar, ha a régi módú ismerkedést kedveled. Nem zavar, ha van stílusod és egyéniséged, mert mellettem önmagad lehetsz. Szeretem, ha egy pasi meg tud nevettetni és tiszteli amit én is tisztelek. Igen, a szerelmet keresem, mert az ember egy éjszakás kalandoktól nem lelhet igazi boldogságot. Nem vagyok diszkós, pláza liba, én inkább a természetet járnám szívesen és felfedezném a világot. Ha érdekellek, írj rám és megtudhatsz többet is! ;)
Alexandra , 26 éves
Társkereső Szolnok
12 napja tag
Alexandra vagyok, 26 éves, lakhelyem Szolnok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Noemi, 28 éves
Társkereső Kaposvár
25 napja tag
Fontosak szamomra az emberi erzelmek, az oszinte beszelgetesek, nagy nevetesek. Szeretek rajzolni, olvasni, sportolni, filmet nezni, kirandulni, az eletrol beszelgetni. Kreativnak tartom magam, szeretnem ha a parom is az lenne.

Fiatal spirituális társkereső férfiak

Krisztián, 28 éves
Társkereső Bag
13 napja tag
Nagy zenerajongó vagyok, szeretek motorozni, olvasni. Dohányzom de alkoholt nem iszom. Szeretem az alacsony, életvidám, bújós lányokat. A spirituális élet fontos számomra, olvasok horoszkópot, tudok kártyát vetni. Hosszú távú kapcsolatra keresem a nagy Ő-t.
Laca, 29 éves
Társkereső Dunakeszi
16 napja tag
Szia, Laca vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dániel, 19 éves
Társkereső Szeged
19 napja tag
Szóval... Nemrégiben kezdtek érdekelni a férfiak, mivel eléggé kiábrándultam a nőkből....Engem Különösen izgatnak a férfi lábak, hasak és a nyakuk. Szeretem, ha csiklandoznak és ha ezt akár vissza is adhatom.. Én magamat Androszexuálisnak (olyasvki aki a férfias külsőhöz vonzódik) tartanám. Egy tartós kapcsolatot keresnék. Felőled annyi elvarasom van, hogy fogadj el olyannak, amilyen vagyok.
Roland, 29 éves
Társkereső Németország
25 napja tag
Nem sok értelmét látom annak, hogy itt regényeket írjak... Ha kíváncsi vagy rám, ismerj meg!

30-as spirituális társkereső nők

Emília, 39 éves
Társkereső Pécs
0 napja tag
Emília vagyok, 39 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Viki, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV.
3 napja tag
Viki vagyok,36 éves. Kommunikáció területen végeztem és ebben is dolgozok. Több mint 9 éve vagyok a média világában, jelenleg hirdetesszervező vagyok. Szabadidőmben szeretek táncolni, sportolni, kulturális programokon részt venni, barátokkal időt tölteni és utazni.
Anita, 39 éves
Társkereső Sopron
4 napja tag
Anita vagyok, 39 éves, lakhelyem Sopron. A tetteid mutatják a személyiséged, a szavaid csupán azt, kinek akarsz látszani
Erzsi, 38 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
9 napja tag
Egyedülálló anyukaként keresek komoly kapcsolatra, komoly férfit. Számomra a legfontosabb tulajdonság az őszinteség. Ami a szívemen, az a számon elven élek, a gyerekeket is erre tanítom. Szeretek élni, és olyan partnert keresek, aki szintén tudja élvezni az életet. Legyen szó kirándulásról, vagy nyaralásról, vagy csak szimplán otthon pihenésről. Életvidám ember vagyok, és ha megismersz, te is az leszel mellettem, azt garantálom!

30-as spirituális társkereső férfiak

István, 34 éves
Társkereső Szeged
4 napja tag
Kedves kereső! Megtaláltál! Hogy honnan tudom? Hiszen a profilomat nézed és épp ezen sorokat olvasod. Hogy miért találtál rám? Mert engem keresel! :D Vagy ha nem is pontosan engem, de a keresési feltételeid alapján valami ilyesmit formát. Amit rólam tudnod kell, röviden: szeretem ha az illető tudja mit akar, van saját véleménye a dolgokról, de nem bánja, ha nem vagyunk egy állás ponton, tudja hogy mindent meg lehet beszélni hiszen úgy jutunk előre ha kommunikálunk és megértjük a másikat vagy ha nem is értjük de szeretnénk megérteni, tisztelem a környezetet és a körülöttem lévő embereket, mindenkinek megvan a saját véleménye és azt elfogadom, nem kell mindenben egy követ fújnunk, mert a különbségeink tesznek egyedivé, az életet élvezzük, mert másképp nincs értelme és ez az élet értelme. A szomorú embernek még a szőlő is savanyú, a vidámnak viszont a citrom is édes. Katt a kis szivecskére és én írok először! Köszönöm hogy elolvastad! Legyen szép napod! ;)
Laci, 35 éves
Társkereső Helesfa
4 napja tag
Elsősorban azért regisztráltam,hogy hátha eljön az a hölgy akivel tökéletesen passzolunk.Nyilván ezt kezdetét veszi az ismerkedés rész,ahol én a közös tulajdonságokra helyezném a hangsúlyt.Minden az elfogadáson és a bizalmon múlik,ha ez nincs meg akkor nem kell raboljuk egymás idejét.Köszönöm,hogy elolvastad!
Mihály, 33 éves
Társkereső Somogyvár
10 napja tag
Ismerj meg!Ne ítélj elsőre! Komoly kapcsolatot keresek,nem online kalandot!
Gyuri, 33 éves
Társkereső Pilisvörösvár
14 napja tag
Egyszerű és optimista ember vagyok. Gyerekekkel foglalkozom, a munkámnak élek. Korán kelő vagyok, szeretek fáradtan nyugovóra térni. Olvasni, főzni, zenélni, kulturálódni, túrázni, sportolni szoktam, ha szabadidőm teheti. Kicsit ufónak érzem magam ebben a mai világban, de megtaláltam a helyem, csak még a társam nincs meg. Szeretem az őszinteséget, a figyelmességet, az optimista hozzáállást, a tradíciókat de az újítást sem vetem meg. Írhatnék még oldalakat, hogyan vélekedek a mai világról, de sokakat nem ez érdekel, de pont nem őket keresem.

Középkorú spirituális társkereső nők

Hajnika, 48 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 napja tag
Hali!🌞Nem keresek senkit es semmit...Imádom a vidámságot,örömöket,mozgást,rugalmasságot,őszinteséget,természetet,zenét,vizet,az élet minden örömet!Ha Te is tudod ezen csodákat elvezni,vagyis az eletet akkor itt a helyed...lehetne folytatni,de hmmm.....😀😀😀Sok beszednek sok az alja!👌 -még egy kis véleményem arról,aki fotó nélkül kukkkolgat # hanem vállalod az arcod,akkor hogy vállalsz fel egy kapcsolatot!?🤔 Nem vk.előfizető es így valaszolni sem tudok mindenkinek.
Andrea, 47 éves
Társkereső Győr
4 napja tag
Személyes találkozásban hiszek.
Titi, 45 éves
Társkereső Piliscsaba
6 napja tag
Szeretem a nyarat, a napfényt, a meleget, az erdőt, a tartalmas beszélgetéseket, a finom ételeket, az utazásokat: távoli tájakat, embereket, kultúrákat megismerni, a jó színházat, jó zenét, jó mozit, -sokat is járok. Imádom az állatokat, gyógyítom is őket. Nekem is van belőle jócskán...:) Előre is mindenkitől elnézést kérek, akinek nem válaszolok, nem bunkóságból, csak rengeteg levél jön és sajnos nincs időm válaszolni, csak aki nekem is tetszik. Azoknak is lehet, hogy késve, Sorry:) Ez elég gagyi app...egy csomó mindent ideírtam magamról és nem mentette el.imádom az állatokat, hússzor beírtam, meg minden mást is kitöltöttem, erre teljesen másokat jelenít meg..elkeserítő.a nevemet is beírtam többször, nem tudom miért ír ki Budát?? még jó, hogy azt írja ki, hogy férfit keresek, nem nőt...hol lehet itt reklamálni????.és még fizettem is ezért a sz...rért...most mérges vagyok....
Tünde, 46 éves
Társkereső Baja
7 napja tag
Kedvelem a humort, a zenét, táncot, a pozitív életszemleléletet. Halászlé, jókedv, vidám társaság mindig jól jön!

Középkorú spirituális társkereső férfiak

Attila, 40 éves
Társkereső Budapest, VI.
10 napja tag
Attila vagyok, 40 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 47 éves
Társkereső Siófok
16 napja tag
A legtöbb ember „hibás" indítékokból kezd a kapcsolatokba - hogy véget vessen a magánynak, kitöltsön egy űrt, hogy szeressen, vagy hogy őt szeressék -, és ezek még a jobb okok. Némelyek így kívánnak vigaszt nyújtani az egójuknak, így akarják kezelni a depressziójukat vagy mert ezt látják a nemi élet legkényelmesebb módjának, avagy az előző kapcsolatukat szeretnék kiheverni, továbbá, hiszed avagy sem, unaloműzőül. Ezen indítékok egyike sem működőképes, és - hacsak nem történik közben jelentős változás - maga a kapcsolat sem fog működni. Soha nem fogsz kárt okozni a kapcsolatodnak - sem senki másnak -azzal, ha többet látsz egy másik emberben, mint amennyit megmutat magából. Mert ő valóban több. Sokkal több. Csak a félelme megakadályozza abban, hogy megmutatkozzék. Ha észreveszi, hogy többet látsz benne, akkor bátran meg fogja mutatni, amit már úgyis látsz. Ha beváltható jótállást vársz az életben, akkor nem akarod az életet. Akkor csak próbákat akarsz az elmédben kész forgatókönyvhöz.
Péter, 44 éves
Társkereső Eger
20 napja tag
Sziasztok! Péter vagyok, 44 éves. Társam keresem Eger környékéről, lehetőleg hosszútávra, és komolyat. Olyan hölgyet szeretnék, aki nem fél az érzelmektől. Aki szereti, ha törődnek vele, és azt hajlandó is viszonozni. Igazából a "borsó, meg a héja" érzést keresem. Igen, házas vagyok, de már nem élünk együtt. (Nem rajtam múlott, hogy már külön élünk, a váláshoz meg ugye idő kell. De ettől még tovább kell lépni.) Nem félek kiírni. Mert ugyan hazudhatnék Én is, mint sokan teszik, viszont én úgy gondolom, hogy egy komoly kapcsolatot, csak is őszinteségre lehet felépíteni. Még ha az néha kellemetlen is, vagy fáj. Ha esetleg ez valakit elbizonytalanítana, megértem... De úgy gondolom butaság valakit kizárni a lehetséges jelöltek közül azért, mert önhibáján kívül egy áldatlan állapotba került. Úgy hiszem, az igaz boldogság a legritkább esetben érkezik egyenes úton. Legyen mindenkinek szép, és boldog napja!
Attila, 45 éves
Társkereső Fót
21 napja tag
Attila vagyok, 45 éves, lakhelyem Fót. A találkozás pillanata dönt: a rossz kapcsolat, bármennyire szeretnéd, nem fog megjavulni, míg a jó kapcsolat a nehézségek árán is megmarad -akik mélyebben összetartoznak, nem szakadnak el egymástól.Nem jelent ez mást csupán ennyit:az első pillanatban látni lehet mindent.A kezdeteknél dől el az élet minden fontos kérdése, ahogy a háború szándéka is dönt a béke sorsa felett. Akkor ébred a szerelem is, vagy nem éled fel soha.És mindennek a kezdetén születik meg benned a helyes gondolat.Olyan mint egy villanás.Nem tudni,honnan jött,de most itt van.Ami váratlanul kezdődik,és rögtön felragyog,ami csak úgy eléd kerül,mintha egyenesen neked szánták volna,és Te örülsz-talán kevés itt ez a szó-,az a tiéd,az a Te Utad.

50 év feletti spirituális társkereső nők

Evi, 59 éves
Társkereső őrbottyán
0 napja tag
Szia, Evi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andi, 59 éves
Társkereső Érd
30 napja tag
Szeretni valakit annyi , mint úgy látni , ahogyan Isten elgondolta. Nem az en gondolatom, de nem hagyhattam leíratlanul....
Katalin, 68 éves
Társkereső Budapest, VII.
34 napja tag
Vagyok aki vagyok... emberekkel foglalkozó hivatását szerető, az élet valódi értékeit tisztelő nyugodt de energikus , szemlélődő de mégis aktív ember vagyok, szeretem az értelmes beszélgetéseket, a nyíltságot és őszinteséget, a természetet és mindenekfelett a tengert, hasonló elveket valló , szabad embert várok az életembe.. Kedves Férfiak ...levennétek azt a.....napszemüveget ??
Éva, 60 éves
Társkereső Kazincbarcika
39 napja tag
Alapvetően vidám és bizakodó vagyok..annak ellenére hogy 4 éve özvegyként élek. Hiszem, hogy az ember alapvetően jó. Talán rátalálok itt arra a férfira, aki számára én lehetek az ideális társ. Egyszerű és mégis "nagyra törő " vagyok....mert megszeretném "jobbítani "a világot azáltal, hogy azt a Férfit, aki valóban "lát "engem....aki elég bátor ahhoz ,hogy vállaljon....még ha fél is....azt tudnám szeretni...és aki az én harmóniámban, nyugalmamban,szerelmemben keres és talál menedéket..

50 év feletti spirituális társkereső férfiak

István, 63 éves
Társkereső Abony
9 napja tag
István vagyok, 63 éves. Társam keresem Abony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Pál, 79 éves
Társkereső Várpalota
42 napja tag
79.szülinapomon elhatároztam,hogy megkeresem életem párját ,akivel menyországgá változtatjuk kertes családi házunkat
József, 68 éves
Társkereső Budapest, III.
47 napja tag
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 67 éves
Társkereső Tatabánya
59 napja tag
67 vagyok. Letagadhattam volna belőle jópár évet. Nem teszem. Talán a gének, vagy a sportmúlt, talán az életmód, életszemlélet, életszeretet. Sokáig tanítottam kicsiktől főiskolásokig. Aztán felsővezető, és a vége felé már vállakozó is. Ma mindent másképpen látok. Máshova teszem a súlypontokat. Ez így sokkal szebb, sokkal teljesebb élet. Túl a 7x7 éves cikluson, közeledve a 10x7-hez, tényleg bölcsebb és spirituálisabb vagyok. Többet megérzek az univerzum rezgéseiből. Olyan partnert keresek, akinek a számára ez érték. Aki elfogadja (méginkább jön többnyire velem) egyik nap terepen futok, másik nap úszom. Tervezek elég hosszú hegyi túrákat, szabadban való alvásokkal. Az otthoni idő főleg olvasás. Tv-m nincs is. Színház, filmek, utazások. Párizsba legközelebb már csak szerelmemmel mennék.

Néhány spirituális társkereső bemutatkozása

  • Evi (59), őrbottyán Sziasztok! Szia, Evi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • zoli (58), Budapest, XI. Sziasztok! Szia, zoli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Laci (35), Helesfa Sziasztok! Elsősorban azért regisztráltam,hogy hátha eljön az a hölgy akivel tökéletesen passzolunk.Nyilván ezt kezdetét veszi az ismerkedés rész,ahol én a közös tulajdonságokra helyezném a hangsúlyt.Minden az elfogadáson és a bizalmon múlik,ha ez nincs meg akkor nem kell raboljuk egymás idejét.Köszönöm,hogy elolvastad!
  • Emília (39), Pécs Sziasztok! Emília vagyok, 39 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Andras (56), Tiszaladány Sziasztok! Első lépésben ismeretséget keresek - később közös megegyezés alapján meglátjuk mi lesz belőle. Barátság - szerelem? Egyiktől sem zárkózom el és nincsenek fix elvárásaim. Tudok őszinte megértő barát is lenne, vagy hűséges önzetlen szerető is. Házasság gondolata sem riaszt el.
Te is tisztában vagy a spiritualitással? Hiszel azokban a dolgokban, amit a tudatlanok csak egy legyintéssel letudnak? Fontosak számodra a csillagképek, vagy hogy ki mikor és hol született? Életünket rettentő sok különleges dolog határozza meg és sokan nem hisznek ebben, de ha Te olyan párt keresel, aki osztozna a tudásodban, a hitedben és igazi spirituális társaddá válhat, akkor jó helyen jársz. Regisztrálj a Randivonalra, hisen itt könnyedén rátalálhatsz a tökéletes párra, amit neked szánt a sors. Hidd el, nem véletlenül olvasod most ezt a szöveget, nem véletlenül keveredtél ide.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk