Spirituális társkeresők

925 spirituális társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Te is tisztában vagy a spiritualitással? Hiszel azokban a dolgokban, amit a tudatlanok csak egy legyintéssel letudnak? Fontosak számodra a csillagképek, vagy hogy ki mikor és hol született? Életünket rettentő sok különleges dolog határozza meg és sokan nem hisznek ebben, de ha Te olyan párt keresel, aki osztozna a tudásodban, a hitedben és igazi spirituális társaddá válhat, akkor jó helyen jársz. Regisztrálj a Randivonalra, hisen itt könnyedén rátalálhatsz a tökéletes párra, amit neked szánt a sors. Hidd el, nem véletlenül olvasod most ezt a szöveget, nem véletlenül keveredtél ide.

Néhány spirituális társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb spirituális társkereső nők

Tünde, 41 éves
Társkereső Hegymagas
3 órája tag
Határozott, élettel teli, különleges kicsit konzervatív, kicsit hebrencs, kicsit vad... Sokszor aktív, olykor lusta... Szenvedélyesen élek, tüzzel, lendülettel, mosolyogva...szeretettel Makacs, konok olykor türelmetlen... Imádok főzni, ruhákat tervezni, varrni, kötni, hímezni, olvasni, sütni, sétálni, dolgozni...
Eszter, 34 éves
Társkereső Budapest, XI.
3 napja tag
Eszter vagyok, 34 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Nikoletta, 37 éves
Társkereső Budapest
3 napja tag
Keresem a párom, már nagyon hiányzol és borzasztó nélküled lenni :). Két kis papagájom társaságában élek, nagyon szeretnék majd kutyát, de azt veled szeretném, hogy ketten viselhessük gondját. Fontosak számomra az igazi régi értékek, őszinte és hűséges kapcsolatra vágyom játszmák nélkül. Szeretnék tervezni és haladni veled, közös életet. Addig is, míg egyedül vagyok, képzem magam, sportolok, olvasok, sorozat nézéssel kötöm le magam, de igazán ismerkedni szeretnék veled :). Remélem adsz esélyt nekem és kettőnknek. Nincs regisztrációm, de remélem elérjük egymást.
Noémi, 36 éves
Társkereső Budapest, IV.
6 napja tag
Szia, Noémi vagyok. 🙂 Sosem voltam még társkeresőn, most így alakult. Egyelőre ismerkedem, beszélgetek. Oroszlán vagyok, az mindent elmond. 😅 Van egy tündéri kisfiam, aki mindennél fontosabb. Köszönöm, ha írsz, ha nem írok vissza, valószínűleg nem egymást keressük. Ja, és semmilyen tesztet nem szeretnék kitölteni... köszi!

Legújabb spirituális társkereső férfiak

Gyuri, 44 éves
Társkereső Hernádnémeti
3 órája tag
Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. Ernest Hemingway
Peter, 35 éves
Társkereső Budapest, XIII.
3 órája tag
Igényes, kedves, intelligens, bonyolult típus vagyok. Független, gyerek -és füstmentes, egyedül élő férfi vagyok. Szívesen ismerkedek kívül-belül értékes nővel. Ismerkedjünk, barátkozzunk, s meglátjuk, mi lesz belőle. Állandóságra és minőségre vágyom.
Ákos, 37 éves
Társkereső Budapest, XIV.
24 órája tag
Komoly kapcsolatot keresek.
Benjámin, 20 éves
Társkereső Árpádhalom
25 órája tag
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 174 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!

Online spirituális társkereső nők

Katalin, 64 éves
Társkereső Budapest, XX.
2 órája lépett be
Lelki-testi társat keresek. Fontos számomra a családom, a zene, koncertek, opera. Én magam is művelem. De legfontosabb a bizalom.
Bea, 45 éves
Társkereső Budapest, III.
18 perce lépett be
Sziasztok, Vidám, pozitívan gondolkodó nő vagyok, aki nyitott a világra és érdeklődő. Szeretem a pezsgést, de ugyanúgy igényem van a lecsendesedésre is. Az életemben fontos szerepe van a zenének, a táncnak, hobbiból többféle táncot tanulok. Szeretek főzni, sétálni, sportolni - jógázni. A vezetés, az olvasás kikapcsol. Az emberi kapcsolatok, a tartalmas beszélgetések és a jó társaság nélkülözhetetlen számomra. Nem "mindenáron" kapcsolatot keresek, hanem a Társamat szeretném megtalálni.
Eszter, 46 éves
Társkereső Balatonszárszó
2 perce lépett be
. “A legfontosabb dolog a világon, hogy hajlandó légy föladni azt, aki vagy, azért, akivé válhatsz”. Változásra, fejlődésre nyitott személyiség vagyok, jó, ha ebben hasonlítunk. Minden egyéb képes kialakulni, ha az értékrendünk hasonló.
Hajni, 35 éves
Társkereső Budapest, III.
3 órája lépett be
Szia, Hajnalka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Online spirituális társkereső férfiak

Péter, 54 éves
Társkereső Budapest, IV.
24 perce lépett be
Megbízhatóság, humor, mély és tartalmas beszélgetések, játékosság, sport, tánc, tánc, tánc… 😊
Sandor, 60 éves
Társkereső Szolnok
28 perce lépett be
Jelenleg külföldön dolgozom, Kedves, sportos, természet- és utazáskedvelő társat szeretnén találni
Robi, 46 éves
Társkereső Ausztrália
2 órája lépett be
21 Fact about me I am spiritual Beach Palm trees and the Sea Honesty no bulshit both ways I can be romantic tender harsh confronting and loving as well at the same time lol I believe in true pure love forever. Loyal to the one I love and who is loyal to me. Travel ... You name it... most likely I been there... maybe not but over 50 countries Entrepreneur, Business owner Investor. I don\'t work for other people I do always what I love, if I dont love it I don’t do it.. I had been rich I had been poor, have been well known, been in war I understand life. It used to be numbers... these days it is more about quality... I fight for my dreams, my plans and goals I teach people ! Many consider me as they mentor Love, humble, confident, honest, self-improvement, animals, Beach, pushing limits, open to new things, unconditional love, playfulness, latin culture, salsa, love animals specially dogs, reading a lot and photography describes my world.
Tamás, 50 éves
Társkereső Budapest, XV.
10 perce lépett be
Túl spiri vagyok és némileg ezo egy hagyományos párkapcsolathoz. Tudós-Művész-Szerzetes. Abszurd-absztrakt-alternatív. Ráadásul még Kocka is :) Régóta nem is keresek már olyat (házasság-összeköltözés-közös háztartás stb.) A hazugság semmilyen formáját sem szeretem. Nem vagyok internetfüggő (a jó szexet többre tartom) Kedvesség, figyelem, közvetlenség, megértés, játékosság, szeretet, vidámság, férfi-női energiacsere, alapos és kielégítő szex. Bika-Bak-Szűz jegyűek elolvadnak az érintésemtől, a többiek pedig a hátsimogatásom közben alélnak el :) Nem teszek semmi olyat, amit megbánhatnék. De azt tisztességesen és megbízhatóan. Nyilván hasonló hozzáállással szeretnék találkozni. Voltam házas, tanultam belőle. Volt több mint 10 éves viszonyom, tanultam belőle. Most már szeretnék a még minden értelemben aktív időszakomra egy értelmes, megbízható, tisztességes kapcsolatot, mindegy minek nevezzük el. Nyilván abból indulok ki, hogy összejöttünk és elég jó volt, ezért meg akarjuk tartani egymást, mindegy milyen okból. Ez a magánügyünk, senkinek semmi köze hozzá. Nem akarunk elvenni egymástól semmit, csak kölcsönösen adni. Nem akarjuk megváltoztatni egymást. Nem sajátítjuk ki és nem korlátozzuk be. Nem számoltatjuk be a másikat, amit el akar mondani, úgyis elmondja Nem nyaggatjuk egymást távkapcsolati stílusban, de amikor együtt vagyunk, akkor csak ketten vagyunk a világon. Lehet neked 5 másik pasid is, azt csinálsz, amit akarsz, de a szükséges minimum nem maradhat el. A rendelkezésre állás evidencia. Pl. heti egy intenzív találkozás kötelező, a többi szabadon választott kölcsönös igények esetén. Ha komoly baj van, amihez én is kellek, akkor egy telefon és azonnal indulok. Mert számíthatsz rám. Ha belép valaki az életedbe, aki több és jobb, aki mellé már én nem férek bele, barátságosan elköszönünk. Meglehet, hogy még szükségünk lesz egymásra. Pont ugyanilyen szándékú és hozzáállású Nőt keresek.

Diplomás spirituális társkereső nők

Mariann, 55 éves
Társkereső Pécs
Egyetemet végzett
\"Jól, csak a szívével lát az ember....\"
Andrea, 48 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
Andrea vagyok, 48 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Magdi, 53 éves
Társkereső Budakeszi
Főiskolai diplomás (Zeneművészeti- hegedű)
Magdi vagyok, 53 éves, lakhelyem Budakeszi. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Eva, 57 éves
Társkereső Gyula
Főiskolai diplomás (Pedagógiai)
Keresem a másik felem lelki társam! Közös program! Együtt sikerülni fog!

Diplomás spirituális társkereső férfiak

Tomi, 32 éves
Társkereső Szombathely
Egyetemet végzett
Tomi vagyok, 32 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ferenc, 41 éves
Társkereső Miskolc
Főiskolát végzett
*moderálva* Értelem, érzelem, intelligencia, IQ s EQ! Komoly cégnél vagyok vezető beosztásban hozzám hasonló segítőkész nők írjanak csak! Köszönöm!
Péter, 54 éves
Társkereső Budapest, XI.
Egyetemi diplomás (Matematika-technika-számítástechnika szakos tanár)
Szia! Péter vagyok, Az életem könyvének első kötetét lezártam... Most a második és egyben utolsó kötethez keresem a társam... Ásó-kapa-nagyharang jeligére.... Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 56 éves
Társkereső Budapest, II.
PhD végzettségű (Prof of Medicine & Endocrinology)
A tipikus 220+ IQ - deviáns genie - 12 éves huncut gyerek orvos professzor - akit, ha meglátsz - szakadt jeans, flip-flops, tattoos, Abercombie & Fitch szerelés, Martens cipő - egyiken Winnie-the-Pooh, másikon virágok - az jön le - ez biztos az Ecseri piacon vette ... - tudod mit? - nem érdekel! Öltönyt & nyakkendőt sose hordok, ha konferencián előadó vagyok vagy section moderator - max. sport zakó! Zoknit (sem) hordok, a szívemet és a lelkemet viszont kifordítom neked - azonnal beléd látok - tudom, hogy hazudsz - ezt hozzád is vágom, abban biztos lehetsz! Ha nemzetközi mesteri szinten sakkozol & oro-analisan fixált, nymphoman, Lipótot megjárt kéjenc vagy - te vagy az én Nőm! Se időm, se kedvem nincs násztáncot járni - e-mail & telefon & tea nálad & nálam - jól csókolsz & valami megragad benned - nyertél vagy vesztedbe rohantál frontális ütközéssel - gáz nincs - gyógyulásnak ott leszek én! Ha hozod a pasidat vagy barátnődet - külön előny - több szem többet pislog! A “ társadalom perifériájára sodródott, hátrányos helyzetűek “ nálam előnyre tesznek szert - talán behozhatatlanra. Soha senki nem tett alám semmit, be annál többet - a pénz, hatalom, erőszak, buta bunkóság és a politikai parasztok láttán fegyvert fogok és harcolok! Egyébként látatlanban is szeretlek!

Keresztény spirituális társkereső nők

Ildikó, 49 éves
Társkereső Aszód
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Ide îrhatok bàrmit, semmi jelentősége nincs... A beszélgetés, talàlkozàs dönt el úgyis mindent😊
Renáta, 30 éves
Társkereső Tatabánya
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Keresem a párom egy életre.kislányom van vivi szeretek kirándulni,fotozni.Szeretem a musicalt a rockzenet a tancolhato zeneket. Szeretek tancolni és rajzolni is.Honlapom Biborholgy nyugalom szigete.
Melinda, 34 éves
Társkereső Budapest, XI.
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Üdv Mindenkinek! Komoly, belátó, megértő és megérző, hiperérzékeny, mélyérzésű, empatikus leányanya vagyok. Szociális és szociábilis; őszinte, nyílt és nyitott, teljesen természetes és egyedi. Szerény, takarékos; nagyon becsületes és tisztességes, fejlett igazságérzettel. Sebzett és sebezhető, nehezen elérhető, egyedüljáró és magányos, de nagyon szabad lélek. Mélyen, s nagyon tudok szeretni. Az átlagnál elfogadóbbnak és ragaszkodóbbnak tartanak. A kapcsolatban kitartás jellemez. Feminista, környezetvédő és Magyarérzelmű, velemszületett hittel. Nem vagyok házias és gyakorlatias, inkább elméleti emberke, ám törekszem elmaradásaimat behozni. Magas EQ-val illetve IQ-val rendelkezem. Szeretek olvasni, mindenről el lehet velem beszélgetni, pontosan ki tudom magam fejezni. Megbízható, szintén a végsőkig becsületes, hűséges, derék, kitartó, család-, haza- és emberszerető Társamat keresem. Nagyon díjazom, ha mélyen és szelíden tudsz kötődni, odaadó és gyöngéd vagy. Tetszik még, ha egy Férfi megállja a helyét, küzdeni képes, továbbá hajlandó. Szellemdús, ezzelegyütt gyakorlatias. Fontos a komolyság, a mély és hajlékony gondolkodás, szintúgy az őszinteség. A könyörületesség, a nagyvonalúság, a segítőkészség elengedhetetlenek. Légy igazán türelmes, megértő és elfogadó!! Mindig Önmagadat add, sőt sokat Magadból!!
Anna, 69 éves
Társkereső Pomáz
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Budapest mellett élő özvegy nő vagyok. Barátokat keresek, melyből esetleg tartós kapcsolat is lehet.

Keresztény spirituális társkereső férfiak

Erik, 22 éves
Társkereső Szombathely
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Hosszútávú kapcsolatot szeretnék epíteni. Kimagaslóan fontos számomra a bizalom és a megértés.
Peti, 42 éves
Társkereső Miskolc
hite: római katolikus
Jómagam alapvetően a demokrácia, a kölcsönösség és az \"élni és élni hagyni\" elve szerint próbálok élni. Ha gondolod, keress az *moderálva* címen.
Csabi, 50 éves
Társkereső Gárdony
református vallású (alkalmanként)
Hát elég sokat reszelgettem ezt a kis bemutatkozót, remélem igazán és őszintén át tudom adni magamból azt, aki vagyok. Nagy vonalakban persze. És remélem a célszemély érzi és érti, hogy milyen ember vagyok legbelül. Nos, akkor egy vázlat rólam: Imádok élni, rengeteg minden érdekel az életben, szeretem az aktív időtöltéseket, de a nyugalom sem áll távol tőlem. Eddig minden helyzetben volt valami, ami jóvá tette a pillanatot. Optimista alkat vagyok és sajnos idealista is. Fontos számomra a Hitem. Református vagyok és ez lényegében meghatározza az értékrendemet is. Tudatosan komoly kapcsolatot keresek, már kinőttem a kalandokból :) Tudom, hogy egy netes ismerkedőn nagy ostobaság komoly elvárásokat támasztani egy ismeretlen felé, de azt fontosnak érzem, hogy olyan párt keresek, aki (legalább) nyitott a vallásra, érdeklődik a lélek irányába is. Persze a testi élvezeteknek is megvan a helyük és értékük, ezt kár vitatni. Nem is fogom... :) Nagyon vonzanak az élmények (főleg azok, amiket közösen lehet megélni), legyen az akár egy közös főzés, strandolás, egy kirándulás, utazás, vagy egy összebújós filmnézés, esetleg egy baráti, borozós, nevetős társasjáták parti, egy ping-pong vagy lábteniszmeccs, stb. Szóval nálam nem egy Mars-expedíciónál kezdődik a kaland. Szeretem a mozgást, lényegében naponta sportolok. Tudatosan figyelek az egészségemre. És gondolom a bemutatkozómból talán nem derül ki, de kifejezetten kommunikatív vagyok. Szeretek beszélgetni, másokat megismerni. A munkámat kifejezetten szeretem, de nem vagyok mániás, sikerült megtalálnom az egyensúlyt. Sohasem volt jellemző rám a függőség és a végletesség. Egyesek bohónak tartanak, szóval, ha az időnkénti komolytalanság kiborít..., akkor nem az embered vagyok :) Vagy változz, mert jó dolog néha hülyülni is :)) Egy kis konzervált gyermekkor most is jól jön. Főleg ezekben az időkben. Ha kíváncsi lettél rám, szívesen írok bővebben is magamról. Szia!!
Ádám, 40 éves
Társkereső Andocs
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Mindig nehéz személyes bemutatkozót írni magamról. Hogy is kezdjem el? Mit írjak le? Szeretem az életet, szeretem a munkám. Számomra fontos, hogy a dolgokat abból a szemszögből lássam, ahonnan a legtöbbet lehet kihozni belőlük. Nem szolgát és nem cselédet keresek, hanem társat. Páromat a mindennapokhoz. Akivel közös élményeket lehet szerezni és akivel támogathatjuk egymást, fejlődhetünk kéz a kézben.

Fiatal spirituális társkereső nők

Anna Eszter, 16 éves
Társkereső Szlovákia
Olyan ember vagyok, aki nem fél kimutatni az érzelmeit, próbálok minél őszintébb lenni mind magammal mind a barátaimmal, párommal! Ugyan még nem, volt az életembe szerelmem, de remélem itt megtalálom azt az embert akit szeretni fogok tudni. Szeretem a természetet, az állatokat és ámbár a világ sötét oldalával is tisztában vagyok, próbálom mind a két oldalt látni, megtalálni és aszerint dönteni! Barátokra és egy párra vágyom, szóval, ha szeretnél megismerni és 15-23 éves kor között vagy, akkor nyugodtan írj rám és megbeszéljük hogyan tovább! Köszönöm, hogy ezt elolvastad, Szép napot!
Szofi, 24 éves
Társkereső Budapest, V.
Szofi vagyok, 24 éves. Úgy döntöttem, kipróbálok egy ilyen oldalt, hiszen vírus idején túl sok más lehetőség úgysincs.🤷‍♀️ Nem szeretnék “mindenáron” társat találni, szimplán csak szeretném megadni az esélyét, hogy esetleg valakinek szimpatikussá válok. ⚜️Pár infó rólam⚜️ •••Átlagos alkatú, 175 cm magas lány vagyok, sötét szemem és természetes hosszú hajam van. •••Kifejezetten élénk, beszédes, jókedvű, kíváncsi típus vagyok •••Kedvelem a gondolkodó, okos embereket, akikkel el lehet beszélgetni/filózgatni. •••Állatimádó vagyok: 🐾Van saját kutyám, kedvelem a kutyakiállításokat. 🐎Gyerekkorom óta lovassportoltam •••Tanultam többféle személyiség elemzést. Imádom a csillagászatot 🌌és az asztrológiát is. •••Bár fiatal vagyok, de sok országban jártam már, imádok jönni-menni.🏔🏝 •••Számtalan téma van ami még érdekel.
Viki, 29 éves
Társkereső Farád
Sziasztok. Komoly kapcsolat céljából keresek partnert. :)
Eszti, 29 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Nincsen még előfizetésem! :I Nagyon szeretem a történelmet :) A középkort, a dualizmus korát, a kávézókba járást, az ismerkedést új emberekkel, a maszk nélküli fiókokat és mindent, amire kedves nosztalgiával emlékszünk vissza :D Szeretem a kávézós reggeleket, és és egyetérteni a kedvenc sorozathőseimmel, ha valami epizódfordító felfedezést tesznek.

Fiatal spirituális társkereső férfiak

Bence, 22 éves
Társkereső Pécs
Bence vagyok, 22 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Márk, 29 éves
Társkereső Budapest, III.
Kedves Hölgyek!! Első sorban beszélgetés,ismerkedés miatt vagyok itt unalom üzés gyanánt. Ha van kedvetek egy normálisnak mondható emberrel beszélgetni sem jónak nem vagyok az elrontoja. Nem vagyok tolakodó és viszonylag udvarias is vagyok. Szabadidőmben szeretek császkálni a városban vagy vidéken, de mindenféleképpen hegyek között!! Mivel nem vagyok regisztrálva pénzesen, így válaszolni sem tudok itt, de a kevésbé használt emailom itt hagyom: *moderálva*
Bence, 26 éves
Társkereső Budapest, XVI.
majd táncolok a pedálon hogyha megérkezek hozzád és megállni kellene én akkor sem fékezek néha úgy kell csinálni mintha nem lenne holnap mert ha normális lennék már megőrűltem volna
István, 29 éves
Társkereső Lábatlan
István vagyok, 29 éves, lakhelyem Lábatlan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as spirituális társkereső nők

Tündi, 30 éves
Társkereső Tiszaújváros
Őszinte, kommunikatív, figyelmes, magának minicélokat támasztó, magára adó, nevetni szerető és érzelmes lelkű nőnek tartom magam, aki szereti a kikapcsolódásokat és ha zajlik az élet, de egy bekuckózós film is épp olyan jó tud lenni!
Emília, 35 éves
Társkereső Apc
Single Mom, Ambitious loving and caring. Pet lover and nature enthusiast. (if you want to talk send e - mail)
Zsofi, 32 éves
Társkereső Nagy Britannia
Keverd a szíved napsugár közé, készíts belőle lángvirágot, s aki a földön mellén viseli és hevét kibírja, ő a párod. (Weores Sandor) Irni sok mindent lehet, de szerintem a tettek tobbet elarulnak. Erdeklodesi korom hatartalan: konyvek/ irodalom, zene, film, utazas/ kirandulas, muveszet, epiteszet, idegen nyelvek/ kulturak es meg sorolhatnam. Szivesen elbeszelgetek barmirol. Oszinte, megerto, tolerans embernek tartom magam.
Enikő, 39 éves
Társkereső Kecskemét
Sziasztok! Köszi, h megnéztél. ;) Nem vagyok előfizető, emiatt lehet, h nem fogok tudni mindenkinek válaszolni, köszi a megértést. Csak szivecskéket tudok küldeni. Ha van mód, akkor küldj egy email címet, ahol folytathatjuk. ;) Élőben derül ki minden. Lehetne ide litániát írni, vagy valami vicceset, találót, de most nem jut eszembe semmi jó.🤣 Ha jön az ihlet beírom. Addig ismerkedjünk.

30-as spirituális társkereső férfiak

Kevin, 32 éves
Társkereső Abaliget
Őszinte szókimondó férfi vagyok.
Csaba, 38 éves
Társkereső Budapest, III.
A két mondatos bemutatkozástól eltekintenék :) viszont a fotók rólam nem retusáltak, szerkesztettek, nem több éve készültek, esetleges találkozásnál így könnyen megismerhetsz és nem okozok az első pillanattól csalódást.
Tamás, 37 éves
Társkereső Budapest, XVII.
Ahol van megbecsülés, őszinteség, tisztelet, gyengéd érintések, hosszú ölelések, együttöltött idők, nevetés, közös célok, szenvedélyes csókok, romantikus éjszakák, huncut pillanatok, kellemes séták, kettesben eltöltött programok, odafigyelés, hűség, Szerelem és szívből jövő akarás, hogy mindezt megteremtsük.
Máté, 32 éves
Társkereső Budapest, XX.
- IBM-ben dolgozom, emellett tanulok levelezőn Gazdaságinformatikát. Még ha akarnám, se lesz időm megcsalni. ;) - Sportos életmód, főzőcskézés, természet. Elvileg tele kéne legyen az Instagramom. - Racionális, néha túl őszinte, minden másban nagyjából a haranggörbe közepe. - A mémek kulturának számítanak. Change my mind. - Nem lesz "dick pic" küldözgetés. Remélhetőleg részedről sem. :P

Középkorú spirituális társkereső nők

Szilvia Eva, 49 éves
Társkereső Budapest
Barmit is irok ide a szemelyes talalkozas a donto.
Zsu, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Szia, Zsuzsa vagyok! Őszinte ember vagyok és szeretek beszélgetni mély dolgokról is. Szeretek kirándulni, sétálni, biciklizni, szaunázni... Nem fizettem elő. Írj elérhetőséget kérlek! Szia Zsuzsa
Eva, 49 éves
Társkereső Szeged
Eva vagyok, 49 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Judit, 43 éves
Társkereső Vác
Őszinte, tiszta szívű, sokoldalú, önálló nő vagyok, fontos számomra a nyílt kommunikáció, az intelligencia, a rugalmas gondolkodás és a humor. Két gyermekemről (10-13), Border Collie kutyámról és 3 cicámról egymagam gondoskodom, harmóniában élünk.

Középkorú spirituális társkereső férfiak

Roland, 45 éves
Társkereső Balatonmáriafürdő
Egyedülálló vagyok, nem voltam házas és nincs gyerekem.
Ferenc, 45 éves
Társkereső Dorog
Szia! Jelolj kedvencnek ha gondolod, majd személyesen a tõbbit. Találkoznál egy setára kávera? Csak akkor írj. Bp Esztergom kozõtt jõvõk megyek. ADJ ELÉRHETÕSÉGET.
Attila, 42 éves
Társkereső Budapest
"Sok ember él, ki érzéketlen, mint én, kinek szeméből mégis könny ered. Nagyon szeretlek, hisz magamat szintén nagyon meg tudtam szeretni veled." József Attila - Gyermekké tettél című versét az egyik legkedvesebb barátom mutatta meg nekem egy pár hónapja, amikor arról beszélgettem vele, hogy számomra a randevúzás tulajdonképpen önmagam megismerésének és megszeretésének eszköze. Azóta mutatott egy másikat is, ami most szintén kedvencem lesz, úgyhogy hamarosan felkerül a profilomra: Závada Péter: Tán tán csak a törődés fals varázsa hinni: valakinek jó, ha vagy tán csak azért van szükséged másra hogy szerethetőnek tudd önmagad tán rátalálni sosem akartál az se bántott volna, ha nem leled most, hogy könnyedén tiéd lehetne, tán fontosabb az, hogy elveszítheted így többé magadat nem kell okold mert ezt a játszmát senki sem nyeri tán az bánt, hogy igazán tiéd se volt s mégis sikerült elveszíteni /2012/ Kezdeményezhetsz. Magadtól ossz meg magadról.
Zsolti, 43 éves
Társkereső Nyíregyháza
Sokat dolgozok és élvezem amit csinálok (valamikor csak a végeredményt:-). és utána szeretem azért lógatni kicsit a lábam. Szeretek segíteni másoknak, ez sok tevékenységemben mozgatórugó. Azt mondják mindenhez értek, de ez nem igaz mert minden héten meg kell tanulnom valami új dolgot:D Az anyagi helyzetem jó, ez sokaknak fontos, és ezt elfogadom; szerintem a férfinak kell gondoskodni az ilyesmiről, a Nő teremtse meg az otthon melegét, a kreativitásával és szeretetével. Persze ez nincs kőbe vésve, de egész működőképes dolog. Önkénteskedem, kertészkedek, barkácsolok, szerelek, képzem magam mindig valamiben (most leginkább cégvezetésben) Sok célom van ami felé haladok és ez boldoggá tesz, és keresem a párom akivel szeretjük egymást a barátom, partnerem, kiegészít, lehet vele hülyéskedni, bolondozni vagy bicajozni, túrázni, kertészkedni, jókat dumálni, támogat és persze visszafelé is minden segítségem, és odaadásom megkapja. Egy nőt keresek csak, hosszú távra. Ha véletlenül nem találtalak volna meg és írtam volna neked, kérlek tedd meg ezt te, biztos, hogy kapsz választ tőlem.

50 év feletti spirituális társkereső nők

Magdi, 59 éves
Társkereső Budapest, XI.
Életvidám, optimista, pozitív gondolkodású, kozmopolita, társaságot, humort szerető személy vagyok. Szívesen megyek színházba, koncertekre, baráti társaságba és imádok utazni. Gyengéim a déli mediterrán országok a tengerpartjaikkal, klímájukkal és konyhájukkal. Ugyanakkor szívesen elolvasok egy jó könyvet is, szeretem a spontán programokat is. Szeretem élni és élvezni az életet. Ehhez keresek partnert. Fontos számomra az azonos érdeklődés, azonos értékrend, humor, őszinteség és a sok nevetés.
Meli, 59 éves
Társkereső Szolnok
Szia, Meli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mária, 63 éves
Társkereső Marcali
Fiatalos, káros szenvedélyektől mentes, utazást, kirándulást kedvelő vagyok. Olyan férfival ismerkednék, akinek fontos a kölcsönös tisztelet, őszinteség, bizalom, hűség, szeretetteljes kapcsolat. Személyes találkozás meghatározó.
Ágnes, 67 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
Szabadidőmben szeretek kertészkedni' tanítványaimmal foglalkozni. Magára igényes partnert keresek' akinek jó humorérzéke van, sportos testalkatú' fiatalos mentalitású. Legyen közös érdeklődésünk.Közös életünk harmóniaban' szeretetben és boldogság megélésével teljen.

50 év feletti spirituális társkereső férfiak

Miklós, 63 éves
Társkereső Németország
Szia, Miklós vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 63 éves
Társkereső Budapest, III.
Attila vagyok, 63 éves, lakhelyem Budapest. úgy gondolom az öröm és a bánat egy tőről fakad a szívünk legmélyéről. Mikor boldog vagy táncol veled a világ és úgy érzed melegség árad szét a testeden olyankor meg szeretnéd állítani az időt olyankor súlytalan vagy nem is ebben a dimenzióban élsz gondolatban átrepülsz a létező világ határán. Nem is érzékeled az időt csak lubickolsz a fényben és újjászületsz. A bánat sokkal megfoghatóbb fölhőz ragadtabb érzés mert lassabban eszmélsz rá. Nehéz ólomcsizmákon jön el hozzád lépteid messzebbről hallod és idöt hagy neked , hogy gyász lepelbe burkolódhass. Csip rúg harap mardos legbelül végül szét marcangolja a lelkedet. Nem bujhatsz előle sehová mindenhol elér láthatatlan ezer csápjával ölel körbe. Nem törhetsz ki nem rázhatod le magadról mert a bánat saját önöm lelkedből fakad az érző emberi lényed velejárója. Érzünk és éreztetünk az érzelmeink néha hegyeket omlasztanak le máskor meg a pusztulásunkat okozzák. Én érzek és az érzelmeim tesznek sebezhetővé. Inkább száz sebből vérezzek mint hogy ne érezzek! Hogy mit érzek? Érzem hogy jó lenne veled lenni ,jó várni rád. Számolni a perceket mikor tünsz fel a sarkon fogadásokat kötni önmagammal hány villamos múlva jössz. És örömmel veszíteni ha túl sokba fogadtam , de mégis korábban jöttél. Mindig érzek és mindig akarlak érezni. Talán egyszer majd megnyugszom és csak egyszerűen szeretni foglak akkor majd nem foglak a torkomban gombócokkal a könnyeimet nyeldesve búcsúztatni minden elválásnál. Akkor majd talán elég lesz egy szia és nem halok bele minden elválásba. De akarlak-e csupán csak szeretni? Akarlak-e nőnek és nem istennőnek látni? Akarom-e hogy megszokássá válj? A megszokás gyilkosa a szerelemnek. A megszokás gyilkosa az érzelmeimnek. Akarok érezni akarok szeretni akarok egyé válni veled a gondolataiddal az érzéseiddel. Bolond vagyok vagy örült is? Ki tudja talán mindkettő, de te mond meg az örültek háza kerítése engem óv meg a világtól vagy a világot én tőlem? De hisz én csak szeretni jöttem erre a világra, otthonra lelni valaki szívében Annyira örülök hogy már 39 hölgy kedvel de még egyetlen egy sem akarta ezt személyesen is közölni velem!
György, 60 éves
Társkereső Győr
Szia,Gyuri vagyok.szetetnek egy szerethető nőt aki csak engem szeretne és kívánna minden reggel,délben és este.a többi dolgot,amit a gép írt utánam,sajnos nem sikerült letörölni. sziasztok lányok.ha szeretnétek bővebben megismerni kérlek jelentkezzenek!ott majd sokkal,de sokkal bővebben kifejteni majd életemet.ha bármire kíváncsiak vagytok, nyugodtan kérdezzen, nálam nincs tabu téma.puszillak benneteket számtalanszor.gyuri György vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vag de kiy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 61 éves
Társkereső Keszthely
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány spirituális társkereső bemutatkozása

  • Kristóf (34), Budapest, XII. Sziasztok! Ismerkedni szeretnék 18 és 42 év közötti nőkkel...
  • Marcell (20), Székesfehérvár Mindenkinek kell, hogy higgyen valamiben Sportolok, 10 éve focizok szeretek zenét hallgatni(pop and rap)
  • Erika (51), Szűcsi Sziasztok! Szia. Én egy akaratos makacs nő vagyok, de kedvesnek és aranyosnak szoktak a barátaim jellemezni.
  • Varga (47), Tatabánya Sziasztok! Tartós és tartalmas párkapcsolatot keresek a hagyományos értékrend szerint! 3-5-10 év előtti fotókkal teljesen esélytelen vagy!!! Sőt inkább szánalmas, nem erőltessük.
  • Zoltán (49), Nyíregyháza Sziasztok! Zoli vagyok egyéni vállalkozó szeretek kirándulni sportolni
Te is tisztában vagy a spiritualitással? Hiszel azokban a dolgokban, amit a tudatlanok csak egy legyintéssel letudnak? Fontosak számodra a csillagképek, vagy hogy ki mikor és hol született? Életünket rettentő sok különleges dolog határozza meg és sokan nem hisznek ebben, de ha Te olyan párt keresel, aki osztozna a tudásodban, a hitedben és igazi spirituális társaddá válhat, akkor jó helyen jársz. Regisztrálj a Randivonalra, hisen itt könnyedén rátalálhatsz a tökéletes párra, amit neked szánt a sors. Hidd el, nem véletlenül olvasod most ezt a szöveget, nem véletlenül keveredtél ide.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk