Fiatal társkereső

14 146 fiatal, 30 év alatti társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Fiatal vagy, de már tudod, milyen társat keresel? A Randivonalon többtízezer harminc év alatti társkeresővel ismerkedhetsz meg, akik hozzád hasonlóan gondolkoznak a társkeresésről, és hiszik, hogy egy komoly kapcsolatban fiatalon is kiteljesedhetnek.

Néhány fiatal, 30 év alatti társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb fiatal, 30 év alatti társkereső nők

Rebeka, 21 éves
Társkereső Budapest, XVI.
10 órája tag
Rebeka vagyok, 21 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laura, 23 éves
Társkereső Dömsöd
10 órája tag
Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi nő kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 23 éves nő vagyok és társra vágyom. Elegem van az egy éjszakás kalandokból. Itt az ideje az igazinak! Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 160 cm magas nőt? Ez vagyok én!
Kinga, 19 éves
Társkereső Záhony
10 órája tag
Szia, Kinga vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erika, 28 éves
Társkereső Debrecen
12 órája tag
Erikának hívnak. Röviden magamról írok egy pár sort. Szeretek kirándulni, minél több időt a szabadban tölteni. Megismerni új dolgokat. Hosszú távra szeretnék megismerkedni valakivel. Hogy igazán megismerd a másikat személyesen kell találkozni. Üzenetet nem tudok írni, de ha szimpatikus és megadod az elérhetőséged üzenetben felveszem veled a kapcsolatot.

Legújabb fiatal, 30 év alatti társkereső férfiak

Krisztián, 26 éves
Társkereső Nagyatád
11 órája tag
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 24 éves
Társkereső Románia
12 órája tag
Attila vagyok, 24 éves, lakhelyem Románia. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Norbi, 27 éves
Társkereső Érd
13 órája tag
Sziasztok szeretek hujulni de egyaránt komoj is lenni kirándulni és mokazni csendes vagyok
János, 23 éves
Társkereső Budapest
13 órája tag
János vagyok, 23 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Online fiatal, 30 év alatti társkereső nők

Niki, 26 éves
Társkereső Monor
2 órája lépett be
Sziasztok! Életvidám pörgős lány vagyok. Rengeteget utazók, kirándulok, a zene és a lovaglás tölti ki az életem nagy részét. Lovas fiúk előnybe!
Regina, 27 éves
Társkereső Dunaújváros
5 perce lépett be
Kedves Ismeretlen! Személyemben egy komoly és határozott nőt ismerhetsz meg. Biztosan nem fogom magam megjátszani, csak azért, hogy Neked jobban megfeleljek. Egyenes, őszinte nő vagyok, aki nem társfüggő és nem mindenáron szeretnék magam mellé valakit. Tisztában vagyok magammal és már nem keresem a tökéletest, hanem a másik felemet. (Kellő egzisztenciával rendelkezem, így, akik anyagi javak kínálatával próbálnának kapcsolatot teremteni, élből nem is érdekel.) Elnézést a nyers fogalmazásért, de a tapasztalat azt mondatja, hogy aki mindezt végig olvassa, az érti is mire gondolt ezen sorok alatt a költő, aki pedig nem, az valószínűleg nem a hosszú monológok értelmezője. A nagy szavas, magát jól előadó, ám tettekben pedig nulla férfiakból köszönöm, megjöttem. Nem érdekelnek exek, zátonyra futott kapcsolatok. Mindenki rendelkezik egy múlttal, amit nyilván átbeszél az ember, de senkinek nem szeretnék a pszichológusa, illetve a búfelejtője lenni. Kinőttem a játszmákból, harcokból. Érzelmileg érett, komoly, céltudatos férfit keresek. Fontos számomra, hogy egy férfira fel tudjak nézni, szeretni tudjam és ezt hagyja is. Az önmagát még nem találó, rideg, érzelmekben és cselekedetekben fukar férfiak nem vonzanak. Ők tipikusan azok, akik szavakban bármit képesek mondani, de ha az élet úgy hozza, szó nélkül tovább állnak. Ők nem fognak küzdeni, nincsenek tisztában a saját hibáikkal. A nagy szerelem addig tart, míg nem érkezik meg a következő potenciál, mindegy, hogy egy hét telt csak el. Őket hagyni kell, nőljenek fel érzelmileg is az élethez. Mondhatni zenefüggő vagyok, így, ha valaki a csendet preferálja elsőként, akkor nem engem keres. Reggel a kávémat is kellemes zene társaságában fogyasztom, illetve este a teraszon üldögélve is mindig kihallatszik a dallam. Jobban értékelem a baráti összeülős, átbeszélgetett estéket, mintsem az átbulizós éjszakákat. Alapjában véve romantikus típus vagyok, azonban ezt ki kell hozni belőlem. Mint minden embernek, rengeteg hibám van, de ha Te őszinte vagy, s kölcsönös a szeretet, akkor tipikusan az az ember, akivel együtt, ketten hegyeket is megmozgathatunk. Hiszem, hogyha az ember mellé a megfelelő társ érkezik, akkor nincs lehetetlen. Kitartó vagyok és tudok küzdeni. Számomra még az értékek, igen fontosak, s ha valami tönkremegy, én még megpróbálom megjavítani, mintsem egyből túltegyek rajta. A Világ közepe nekem Erdély, s szeretném már ezeket az utakat valakivel megosztani. :)
Alexandra, 28 éves
Társkereső Dunavarsány
2 órája lépett be
Sziasztok. Kizárólag komoly kapcsolatot keresek egy őszinte, megbízható vidám természetű férfi mellett. Fontos az állatszeretet, mert imádom őket és van is pár :) Többit üzenetben.
Nikolett, 27 éves
Társkereső Kecskemét
1 órája lépett be
Intuitív, leleményes, extrovertált némi introvertált beütéssel, vidám, kommunikatív, tettre kész, szinte mindig vidám és kifogyhatatlan energiával rendelkező. Segítőkész, néha már-már altruista leányzó vagyok, aki sok mindent szeretne tudni a világról, de még mindig semmit sem tud, vagyis egyre kevesebbet. Végső soron gyermekeim apját keresem. Puszi!

Online fiatal, 30 év alatti társkereső férfiak

Péter, 23 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be
Sziasztok :) Peti vagyok 23 éves , Győrben lakom , dolgozok már egy ideje, nyitott vagyok új dolgokra és új emberekre, pozitív személyiség és vicces alkat vagyok ezt garantálom :) hosszú távú kapcsolat céljából vagyok itt. Tudok sütni és főzni, takarítani és háztartásban segíteni, autót is vezetek , sok célom van még az életben. Ha bármi kérdésed van vagy megismernél akkor írj bátra :)
Ádám, 21 éves
Társkereső Győr
1 órája lépett be
Olyan lányt keresek,aki rendkívül átlagos. Fontos hogy nagyon ragadós legyen, és féltékeny. Szeretem az olyan lányokat akik állandóan az ex barátjukról beszélnek. Szeretem a mekis sajtburgert krumplival. Burger kingnek nálam nincs helye. Éjszakánként harcolok a bűnnel. Nem azt mondom hogy én vagyok Batman, csak azt, hogy még senki sem látott minket egy helyen.
Mihály, 28 éves
Társkereső Békéscsaba
23 perce lépett be
Szia, Mihály vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bence, 25 éves
Társkereső Szeged
4 perce lépett be
Szegeden élek, de szoftvermérnökként dolgozom Budapesten. Otthonról dolgozom, így sokat utazom, bir városod nem számít nekem. Olyan társat keresek, akivel együtt tölthetem szabadidőmet és együtt élvezhetem. Törökországból származom, bir magyarom ne annyira jó. Szeretek edzeni, aktiv életet élni. szeretnél tartalmas időt tölteni együtt? :)

Diplomás fiatal, 30 év alatti társkereső nők

Cili, 26 éves
Társkereső Budapest, VIII.
Egyetemet végzett
Cili vagyok, 26 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Noémi, 26 éves
Társkereső Budapest, XI.
Egyetemet végzett
Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek olvasni, és a természetben járni. Szeretem a jó borokat és a mély beszélgetéseket. Minőségi időtöltés!
Blanka, 27 éves
Társkereső Budapest, X.
Egyetemet végzett
Keresem a kalandot és az új lehetőségeket, megragadok minden alkalmat, hogy valami újat kipróbálhassak
Bettina, 24 éves
Társkereső Németország
Főiskolát végzett
Szia, Bettina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás fiatal, 30 év alatti társkereső férfiak

Erik, 22 éves
Társkereső Vállaj
Főiskolát végzett
Erik vagyok, 22 éves. Társam keresem Vállaj környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 26 éves
Társkereső Nyíregyháza
Egyetemet végzett
Csak ismerkedjünk meg, aztán ahogy alakul.;)
Karesz, 24 éves
Társkereső Budapest, II.
Főiskolát végzett
Szia, Karesz vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 26 éves
Társkereső Szombathely
Egyetemet végzett
István vagyok, 26 éves, lakhelyem Szombathely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény fiatal, 30 év alatti társkereső nők

Barbara, 27 éves
Társkereső Ravazd
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Második világháborús újrajátszó,gyűjtő vagyok, a szenvedélyem,és a hobbim ez a korszak.Németországban születtem,így természetesen a német oldal a \"liebling\"..Kedvelem a természetet, kirándulásokat,kinti programokat,régi vár romokat, hadi múzeumokat,érdekel a vadászat,katonai dolgok.Szabadidőmben néha rajzolok.Nagyon szeretem a történetírós online szerepjátékot. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, így a leendő partneremtől is ezt kérem.Ha tetszem,nyugodtan írj. Ugyan, könnyen barátkozó típus vagyok,de nehezen nyílok meg, és csak hosszabb idő után szavazok bizalmat bárkinek is.
Niki, 28 éves
Társkereső Budapest, V.
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Barátkoznék olyan lányokkal akiknek egy ki extra is belefér :)
Cintia, 27 éves
Társkereső Kazincbarcika
hite: görög katolikus (alkalmanként)
kazincbarcikához közeli uriemberekel szeretnék megismerkedni max 30km távolságot szeretnék,távkapcsolat nem érdekel, és szexkapcsolat sem! olyan ember írjon rám aki ténylegesen komoly kapcsolatott keres!
Blanka, 28 éves
Társkereső Budapest, IV.
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Hogy mit keresek? Valami igazit, valami önazonost, valamit, amiben önmagam lehetek.

Keresztény fiatal, 30 év alatti társkereső férfiak

Dávid, 23 éves
Társkereső Monor
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Sziasztok! Én is társamat keresem, mint itt sokan mások. Olyan lányt keresek, aki a mai rohanó világban is képes megállni, észrevenni a szépet, a jót, és képes rá, hogy őszintén önmagát adja. A link, kirakatembereket, a pénznyelőket, a játszadozókat szívből utálom. Szeress élni, és légy képes időnként a telefonod nyomkodása nélkül is, akár egy kellemes beszélgetés alkalmával is életben maradni. 😉 Remélem, megtalálom akit keresek. Mint zsák a foltját. 😊
Zsolt, 22 éves
Társkereső Somogyjád
református vallású (nem hiszek benne)
Szia, Zsolt vagyok, kedves tisztelet tudó embernek tartom magam. Alapvetően nyílt vagyok az új dolgokra szeretem a progressz dolgokat,fantasy világot néha olvasni is szoktam illetve hobbi szinten főzni. Ezbmind szép és jóbde kell egy negatívum is az nem más mint hogy kissé lusta vagyok. Senki sem tökéletes a hibától ember az ember. Ismerkedés céljából vagyok itt nem hiszem hogy bármi is kisülne itt mivel a távolság elég meghatározó tényező. De azért reménykedem hogy lesz több is mint szimpla beszélgetés
Marci, 28 éves
Társkereső Kupa
hite: református (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok. Komoly társra vágyom. Csak is komoly szándékú férfiak érdekelnek. Transzi vagyok. A mackós pasik jönnek be leginkább. De nyilván nem a külső a fontos csak az hogy igazán őszintén szeressenek és én is viszont.
Zoltán, 29 éves
Társkereső Kazincbarcika
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Szia! Én pozitívan és humorosan élem az életem! Kamionosként dolgozom komoly szándékkal érkeztem az oldalra 😊

Néhány fiatal, 30 év alatti társkereső bemutatkozása

  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".

A szerelemben nincs határ

Az igazit keresed, de még nem találtad meg? Nézz körül a Randivonalon, ahol csaknem 100.000 húszas éveiben járó társkereső vár rád!

Vannak, akik hosszú ideig nem vágynak komoly kapcsolatra, megint mások pedig csak későn döbbennek rá, hogy ők is megérdemlik, hogy egy olyan ember mellett éljék le életüket, aki valóban társuk mindenben – ha te nem szeretnél várni, mert bár fiatal vagy, már most tudod, hogy mit szeretnél az élettől, ne habozz!

Csatlakozz társkereső klubunkhoz, ahol többszázezer hozzád hasonló fiatal keresi társát.

Ne hagyd, hogy elszaladjanak melletted az évek, és hogy a munkával töltött hétköznapok szürkén kövessék egymást! Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy minél több ember megtalálja a társát, akinek az oldalán boldog lehet.

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Naponta több mint 1500 új fotó kerül fel az oldalra, a folyamatos moderálás miatt pedig garantáltan valós felhasználókkal találkozhatsz nálunk. Lépj be, és nézelődj a Randivonalon – biztosan nem fogsz csalódni!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk