Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Kos
március 21. – április 20.
Tűz jegy. A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy. Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája.

Ez jellemzi a szerelemben is: élénk, gyors, energikus, temperamentumos, megszerzi, amit akar. Általában vonzó, a szerelemben rámenős és ellenállhatatlan, szerelme pedig felejthetetlen.

Lázas tempóban él, a kudarc nem szegi kedvét, és nagyon szereti a szabadságot, a kötetlenséget – sokkal jobban, mint más jegy szülöttei. Nála a nagy kérdés mindig az: szerethet-e valakit legalább annyira, mint saját magát? Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő, akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. A Kos nőket pedig nem szokták kiválasztani, általában ők szoktak választani, méghozzá erős, férfias, karizmatikus társat.
Pozitívumok
 • nem unalmas vele az élet, szereti a kalandokat, a kihívásokat
 • nagyon energikus, dinamikus, cselekvő és célra törő
 • tanulékony és találékony
 • bátor, magabiztos, lelkes
 • agyafúrt és gyors észjárású
 • szenvedélyes és forróvérű
Negatívumok
 • kissé önző
 • kevés a türelme és nem kitartó
 • hirtelen haragú, lobbanékony
 • kalandor típus

Melyik jegy illik hozzá a legjobban?

Oroszlán július 24. – augusztus 23.
Azt mondják erről a konstellációról, hogy csodálatos egymásra találás lehet belőle, bár mindketten szenvedélyesek és uralkodni akarnak. Ennek ellenére kitűnő kapcsolat lehet szerelmükből, ha mindketten akarják és tesznek is érte...
Nyilas november 23. – december 21.
Két tüzes jegy, és ez sok hasonlóságot hoz magával a szerelembe – legalábbis vérmérséklet tekintetében. Gyorsan fellobbanó, szenvedélyes kapcsolat alakulhat ki a Kosok és a Nyilasok között, hiszen mindketten dinamikusak és heves érzelmi életben léteznek, ám a hétköznapok során gondot okozhat például az, hogy anyagi dolgokban nehezen tudnak azonos nevezőre jutni...

Kos csillagjegyűhöz illő társkeresők a Randivonalon

Nők:
Kinga (41) Svájc
Életvidám, kissé öntörvényű, de remélhetőleg alkalmazkodóképes homoszapiensz vagyok, teljesen arányos szempillákkal, összesen tíz ujjal és hidegben szigorúan sapkába bújtatott két kecses fülcimpával. Vonzódom a művészetekhez és (nyáron, sárga pólóban) vonzom a muslicákat. Lételemem a természet, imádok a szabadban úszni, túrázni, evezni; de néha legalább így kell az ellenkezője is, elvegyülni a városi nyüzsgésben művelődési- szórakozási célokkal. Mondjuk, ha választani kéne inkább az előbbi, mint az utóbbi, olyan 80 - 20 %-os aránnyal... Nyaranta el szoktam menni nomádkodni a vadonba, ló-bádzset utazásokra.. Szeretek néhány hétig elveszni a zöldben, távol a civilizációtól. Igaz, ez mostanság változóban van nálam, mióta észleltem magamon, hogy a kényelem is bejött az "egész fontos" tényezők közé... :) Szintén imádok táncolni (argentín tangó, salsa, rocky, néptánc, freestyle ugrabugra á lá Kinga), jó muzsikát hallgatni, közösen örömzenélni, színházat csinálni és oda járni. Érdekel a környezettudatosság, szeretnék odafigyelni arra, hogy mivel szennyezem a környezetemet, mit eszem meg, és mit kenek magamra. A vegetáriánus életmód felé tendálok. Érdekel a bio kerteszkedés, amit néhány éve már mívelek is! :) Jövőmet mindenképp távol a város zajától képzelem el, ugyanakkor a szórakozás-művelődés lehetőségéről sem szeretnék teljesen lemondani, szóval a megoldáson még agyalok. :D A humorom van, hogy szarkasztikus és (ön)ironikus, alkalmanként szórakoztat a polgárpukkasztás, szeretek bokorból nyuszit ugrasztani... :D Egyre inkább törekszem az harmonikus állapotok elérésére testileg és lelkileg egyaránt. Szemléletmódom a liberálishoz áll talán a legközelebb, bár nem szeretem a címkéket. Eléggé bosszant és elkeserít az országunkban folyó, a narancsos kormányunk által keltett gyűlöletkeltés és a rasszizmus. (Ha téged nem, akkor az akkora világnézeti különbséget feltételez, hogy csak rabolnánk egymás idejét, ez esetben kérlek ne írj!) Igénylem az őszinteséget, és igen nehezen viselem a sunnyogást, de ahhoz, hogy igazán megnyíljak a bizalomnak előbb ki kell alakulna, és a közös hullámhosszot is éreznem kell.. Ha úgy érzed türelmes, határozott, humoros és őszinte vagy, valamint esetleg vágyaid és céljaid is hasonlóságot mutatnak az enyémekkel, kérlek ragadj billentyűzetet, és mutasd meg magad! De ha választ is szeretnél kapni, akkor biggyeszd az email címedet is a levél végére, egyébként nem fogok tudni válaszolni, nem vagyok előfizető!! *moderálva* Ha pedig nem válaszolnék, ne haragudj, valószínűleg nem egymást keressük.

Kos + Bak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Mi sem lehet csodálatosabb és szemet gyönyörködtetőbb egy született optimista és egy született pesszimista találkozásánál. A Kos (ebben a történetben ő az optimista) lelkesen próbálkozik, ráadásul a kihívások híveként vonzza a feladat, hogy meghódítsa a bevehetetlennek tűnő, hideg és józan Bakot. Persze ha a Bak túlságosan jeges, merev és elutasító, vagy túl sokáig kéreti magát, a Kos egy idő után megunja az udvarlós dolgot és nemes egyszerűséggel könnyebben hajózható vizekre evez. Pedig a Bak nagyon is érzékeny, csak munkás dolog felszínre csalogatni belső „titkait”. A problémát kettőjük kapcsolatában az jelentheti, hogy míg a Baknak szüksége van biztonságra és megbízható, stabil párkapcsolatra, a Kost az újabbnál újabb ingerek éltetik. A Bakhoz jobban illenek a föld jegyűek, mint a Bika és a Szűz, mint a számára túl heves és felszínes, tűzjegyű Kos. Kapcsolatuk nem valószínű, hogy hosszú távon tartós lehet…

Bak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Férfiak:

Kos + Nyilas
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Két tüzes jegy, és ez sok hasonlóságot hoz magával a szerelembe – legalábbis vérmérséklet tekintetében. Gyorsan fellobbanó, szenvedélyes kapcsolat alakulhat ki a Kosok és a Nyilasok között, hiszen mindketten dinamikusak és heves érzelmi életben léteznek, ám a hétköznapok során gondot okozhat például az, hogy anyagi dolgokban nehezen tudnak azonos nevezőre jutni. Ez a két szerelmes sokat vitatkozik egymással, szinte soha nem értenek egyet – nem róluk mintázták a csendes, békés, visszafogott, nyugodt és harmonikus családi életet. Persze kinek kell ilyen? Mondják ők… Mindketten szeretik a változatosságot, a pezsgést, az éledt adta lehetőségek élvezetét. Egyikük sem az a túlzottan érzékeny típus, és éppen ezért lehet a sok vita és heves természetük ellenére tartós a kapcsolatuk.

Nyilas csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Kos + Skorpió
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Két erotikától erősen túlfűtött ember találkozik egymással e két jegy képviseletében, így kapcsolatuk is ennek megfelelően alakul. Tartós harmóniát nehéz elérniük, mindketten okos, harcos, kemény és önfejű egyéniségek, ráadásul a Skorpió még „szúrós” és féltékeny típus is. Mindkettőjüknek határozott eszméik vannak a világról és a párkapcsolatról, és természetesen mindketten elvárják, hogy a másik megfeleljen ezeknek. Ám nagyszerű és gyönyörteljes pillanatokat élhetnek át együtt. Szerelmük elsöprő erejű lehet – de sajnos rövid lejáratú. A Skorpiónak sokkal nagyobb a kötődés vágya és az érzelmi igénye, mint a Kosnak. A Skorpió szeret kettesben lenni párjával, ám a Kos nem bírja sokáig egyhelyben, egy ember mellett. Mégis a Skorpió lehet az, aki pontot tesz egy számára nem tökéletes kapcsolat végére.

Skorpió csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:
Gábor (59) Gödöllő
Azt hiszem tul sokat irtam magamrol !??? Amit fontosnak tartok: fejben: mindig találni egy célt, ami előrevisz testben: a fittséget és ápoltságot lélekben: élvezni a jó pillanatokat és derűvel nézni a kevésbé jókat, egyszer úgyis mindkettő emlékké válik Fontos a külső, de belső értékek nélkül nem ér semmit! Ha kérdéseid lesznek, mindenre tisztességes, őszinte választ kapsz tőlem.Vagyom egy szereny ,intelligens igaz magyar holgy szivere egy igazi no szeretetere. Végleges, értékes, minőségi, harmonikus kapcsolatot szeretnék. Akar magyarorszagra is visszatelepednek es elnem tovabb a masik felemmel a hatralevo negyed evszazadot ! :) Karos szenvedelyektol mentes ,masok altal sarmosnak mondott , uriember vagyok . Kérlek, írj, vagy jelölj kedvencnek, ha jobban megszeretnel ismerni es erdemesnek tartasz baratrkozni , majd komoly erdeklodesunk egymas irant tovabb tudnank fejleszteni. Szeretek tancolni, uszni utazngatni vilagot latni.szórakozni, majdnem mindenre nyitott vagyok. Vidám természetű, őszinte, megbízható embernek érzem magam, és ezt a társamtól is elvárom. Kutya\/ macska \/ nalam nem jon be, nekem egymas szeretete az amire inkabb koncentralnak, a Skype vagy f** on is ismerkedhetnenk. Tobbet is megtudhatsz rolam ha te is ugy akarod . skype nevem : *moderálva* fenykep nelkuliek. kepnelkul ne keressenek.Azt mondjak nagyok az elvarasaim ,epp ezert mielott irnal vagy jelolnel nezz utanna az oldalamon, te volnal e az akit keresek !? Koszonom hogy beneztel ! Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami j0 ! Az evek mulnak de csak az orszagut oregszik .

Kos + Mérleg
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Azt mondják, ez a párkapcsolat nagyon gyakran jön létre. Nem mindig tartós, de egy-két flört „becsúszásától” eltekintve működőképes lehet. A vonzerő ugyan nagy egymás iránt, ám sokszor ellentétes a két jegy értékrendje. A Kos szereti a Mérleg kiegyensúlyozottságát, racionalizmusát, harmonikusságát, báját. Ám a Kos hajlamos túlzásokba esni és túl heves, ezt pedig a Mérleg már nehezen tudja egyensúlyba hozni a párkapcsolatban. Ennek ellenére nem véletlenül sok a Kos-Mérleg páros, hiszen mégis jól elvannak egymással, sőt, még ki is egészítik egymást.

Mérleg csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Kos + Szűz
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Nem szolgálhatunk sok jó hírrel azon Kosok és Szüzek számára, akik a szerelemben is figyelik a csillagjegyekre jellemző tulajdonságokat és egymással akarnak párkapcsolatot kialakítani. A szerelmi horoszkópok többsége nemes egyszerűséggel „katasztrofális viszonynak” minősíti e két jegy együttlétét, hozzátéve, hogy jobb, ha nagy ívben és lehetőleg minél messzebb elkerülik egymást. Nem valószínű, hogy tartós kapcsolat alakulhat ki közöttük, hiszen míg a Kos gyors és lehengerlő tempót diktál, a Szűznek nagyon sokáig kell udvarolni, hogy valaki meghódíthassa a szívét és valóban közel engedje magához az illetőt. A Szűz úgy érezheti, hogy a Kos valósággal lerohanja őt. Ráadásul a Szűz arra is kényes, hogy szíve választottja számára ő legyen az egyetlen, és elvárja, hogy a másik a tenyerén hordozza őt. Ha mégis összejönnének, a mindennapi együttlét során hamar előkerülnek és kiéleződnek az ellentét közöttük. A Szűz életében mindennek megvan a pontos helye, sokkal összeszedettebb és precízebb, mint a Kos. Ráadásul a Kost igencsak szabadjára kell engedni ahhoz, hogy igazán jól érezze megát és még csak véletlenül se gondolja úgy, hogy „pórázon” tartják.

Szűz csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Kos + Oroszlán
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Azt mondják erről a konstellációról, hogy csodálatos egymásra találás lehet belőle, bár mindketten szenvedélyesek és uralkodni akarnak. Ennek ellenére kitűnő kapcsolat lehet szerelmükből, ha mindketten akarják és tesznek is érte. A szerelem az ő esetükben gyorsan és hirtelen jöhet, hiszen egyikük sem híve az időhúzásnak. Kölcsönösen képesek egymást feltüzelni, nemcsak testi, de szellemi szinten is. Az Oroszlánnak imponál a Kos bátorsága, lelkesedése és hevessége, és gyakorlatilag ugyanez tetszik a Kosnak is az Oroszlánban. Nem tagadnak meg egymástól semmi jót, ketten együtt nagyon tudják élvezni az életet. Ugyanakkor jellemzőek rájuk – mint minden tüzes jegyre – a nagy drámák. Egy Koshoz azonban egy olyan hasonlóan erős jegy illik, mint az Oroszlán. Különbségek persze vannak: a Kos érzelmileg egyszerűbb jegy, az Oroszlán pedig rámenősebb – anyagi téren is. Kapcsolatuk akkor lehet tartós, ha hasonló célokért küzdenek. A felállás szerint a Kos az, aki megszerzi, az Oroszlán pedig az, aki élvezi a javakat. És azt sem szabad a Kosnak elfelejtenie, hogy akárcsak ő, az Oroszlán is elvárja, hogy rajongjanak érte és szeret a középpontban lenni.

Oroszlán csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Kinga (41) Svájc
Életvidám, kissé öntörvényű, de remélhetőleg alkalmazkodóképes homoszapiensz vagyok, teljesen arányos szempillákkal, összesen tíz ujjal és hidegben szigorúan sapkába bújtatott két kecses fülcimpával. Vonzódom a művészetekhez és (nyáron, sárga pólóban) vonzom a muslicákat. Lételemem a természet, imádok a szabadban úszni, túrázni, evezni; de néha legalább így kell az ellenkezője is, elvegyülni a városi nyüzsgésben művelődési- szórakozási célokkal. Mondjuk, ha választani kéne inkább az előbbi, mint az utóbbi, olyan 80 - 20 %-os aránnyal... Nyaranta el szoktam menni nomádkodni a vadonba, ló-bádzset utazásokra.. Szeretek néhány hétig elveszni a zöldben, távol a civilizációtól. Igaz, ez mostanság változóban van nálam, mióta észleltem magamon, hogy a kényelem is bejött az "egész fontos" tényezők közé... :) Szintén imádok táncolni (argentín tangó, salsa, rocky, néptánc, freestyle ugrabugra á lá Kinga), jó muzsikát hallgatni, közösen örömzenélni, színházat csinálni és oda járni. Érdekel a környezettudatosság, szeretnék odafigyelni arra, hogy mivel szennyezem a környezetemet, mit eszem meg, és mit kenek magamra. A vegetáriánus életmód felé tendálok. Érdekel a bio kerteszkedés, amit néhány éve már mívelek is! :) Jövőmet mindenképp távol a város zajától képzelem el, ugyanakkor a szórakozás-művelődés lehetőségéről sem szeretnék teljesen lemondani, szóval a megoldáson még agyalok. :D A humorom van, hogy szarkasztikus és (ön)ironikus, alkalmanként szórakoztat a polgárpukkasztás, szeretek bokorból nyuszit ugrasztani... :D Egyre inkább törekszem az harmonikus állapotok elérésére testileg és lelkileg egyaránt. Szemléletmódom a liberálishoz áll talán a legközelebb, bár nem szeretem a címkéket. Eléggé bosszant és elkeserít az országunkban folyó, a narancsos kormányunk által keltett gyűlöletkeltés és a rasszizmus. (Ha téged nem, akkor az akkora világnézeti különbséget feltételez, hogy csak rabolnánk egymás idejét, ez esetben kérlek ne írj!) Igénylem az őszinteséget, és igen nehezen viselem a sunnyogást, de ahhoz, hogy igazán megnyíljak a bizalomnak előbb ki kell alakulna, és a közös hullámhosszot is éreznem kell.. Ha úgy érzed türelmes, határozott, humoros és őszinte vagy, valamint esetleg vágyaid és céljaid is hasonlóságot mutatnak az enyémekkel, kérlek ragadj billentyűzetet, és mutasd meg magad! De ha választ is szeretnél kapni, akkor biggyeszd az email címedet is a levél végére, egyébként nem fogok tudni válaszolni, nem vagyok előfizető!! *moderálva* Ha pedig nem válaszolnék, ne haragudj, valószínűleg nem egymást keressük.

Kos + Rák
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Be kell látni, a Kos nem éppen a legkönnyebb eset sok csillagjegy számára és ez alól a Rákok sem kivételek. A Rák lelkiző típus, külsőre lehet, hogy magabiztosnak látszanak, de belül érzelmesek és érzelgős alkatúak (ez persze nem jelenti azt, hogy gyengék lennének). A Kos inkább a „lerohanásban” hisz, erőteljes, önfejű egyéniség, aki hódítani akar – minél gyorsabban. Nehezen jön létre közöttük a harmónia, de persze sikerülhet, ha mindketten változtatnak kicsit az értékrendjükön. A Ráknak időre van szüksége, a Kos pedig türelem dolgában hadilábon áll. Szerelmük szenvedélyes lehet ideig-óráig, de a szenvedély múltával inkább két, a világ dolgairól határozott elképzeléssel bíró ember harcára hasonlíthat a párkapcsolatuk. A Ráknak az otthon és az őt körülvevő harmónia megteremtése a fontos, míg a Kosnak az önmegvalósítás. A Kos számára unalmas lehet a Rák által vágyott élet, ráadásul hűség és az ebből adódó bizalom dolgában sincsenek közös nevezőn. A Ráknál egy félrelépés a kapcsolat végét okozhatja, míg a Kos számára mindez csupán egy kaland…

Rák csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Kos + Ikrek
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Ez a szerelem kicsit sem unalmas. Hirtelen fellángoló és heves, és különösen egy veszekedős nappal után esik jól az éjszakai kibékülés... Az Ikrek elevensége hamar felkelti a Kos figyelmét. Gyorsan szőnek nagy közös álmokat, de lobbanékony természetüknél fogva csak nehezen tudják megvalósítani egymással. Az Ikrek emberére talál a Kosban, számos kalandot élhetnek át együtt. Nem a hűség mintaszobrai, mindketten igénylik az újdonságot, kapcsolatuk abszolút kötetlen és szabad, a lényeg csak az, hogy mindig meg tudjanak bocsátani egymásnak. Egyikük sem otthonülő típus, szeretnek világot látni, valószínűleg izgalmas, történésekkel teli, változatos életet élnek együtt. Mivel érzelmileg nem kötődnek túlzottan erősen, az esetleges szakítást is könnyebben és hamarabb túlélik, mint más jegyek.

Ikrek csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Kos + Bika
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Két élvezeteknek hódoló és a szenvedélyt szerető jegyről van szó (a szexben mindketten erős étvágyúak), ám mégsem gyakori párosítás. Sok dologban hasonlóak, valahogy mégis nehezen indul a párkapcsolat. Az impulzív, lendületes, aktív életet élő Kos és az óvatos, takarékos, kicsit lusta, de kitartó Bika közötti szerelem kezdetben nagyon izgalmas lehet, de hosszú távon nem alkotják a legideálisabb párt. Ami miatt összekerülhetnek, az a szexualitás, az érzékiség és a gyönyörök keresése. Mindketten mesteri fokon tudják élvezni az életet és amíg ez összeköti őket, addig jól elvannak együtt, ám egy ponton túl már kevés lesz. Jó tanács lehet számukra, hogy a Kos hagyja saját tempójában élni a Bikát és ne kényszerítse folyton változásokra, míg a Bika próbálja meg szabadabban kezelni a kapcsolatukat és ne kösse magához a függetlenségre vágyó Kost.

Bika csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Kos + Kos
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Két Kosnál nem ritka a szerelem első látásra, de hallottad már azt a közmondást, hogy „két dudás egy csárdában nem fér meg”? Nagyjából erre számíthatsz, ha Kosként egy Kost szeretnél magad mellett tudni. Egy biztos: ez a kapcsolat nem (lesz) unalmas. Intenzív kapcsolat, nagy lánggal égő, ám hamar kihunyó. Tányérvagdosós hatalmas veszekedések és lángolóan szerelmes kibékülések egyaránt jellemzik, e jegy szülöttei szenvedélyes és hangos szerelmet élhetnek át egymással sok szakítással és kibéküléssel. A két tűz jegy élvezi ugyan a konfliktust, de hosszan tartó, harmonikus és kiegyensúlyozott párkapcsolatban ritkán van elég hely két Kos számára..

Kos csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Kos + Halak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A Kos nagy kalandor, imádja a kihívásokat és szereti, ha új hatások érik. Szeret felfedezni és meghódítani, a Halak titokzatossága pedig kihívást jelent számára és hamar felkelti az érdeklődését. Ráadásul a Halak (bár nagyon lelkis és érzelmileg bonyolult jegy) könnyen alkalmazkodnak és nagy a befogadó-tűrő képességük, sőt egyenesen imádják, ha meghódítják őket. Így kölcsönösen érdeklődnek és vonzódnak egymás iránt, ám a Kos számára sokszor csak egy flört erejéig szól mindez. A kapcsolat akkor lehet tartós, ha a Kos nyitottabbá válik a lélek mélységeinek megismerésére és képes érzelmi biztonságot teremteni a Halak számára. Ellenkező esetben a Kos elefántként fog viselkedni a Halak porcelánboltjában. A Kos kötődése főként testi indíttatású, a Halaké lelki és érzelmi. Türelemmel és odafigyeléssel összehangolható a kettő, de a Kos számára nem a Halak jelentik a legideálisabb partnert a világon.

Halak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Kos + Vízöntő
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A Vízöntőt az egyik legintelligensebb jegynek tartják, a Kost pedig a legaktívabbnak. Ebből a párosból sok jó dolog születhet és egészen nagy szerelem szövődhet közöttük. Soha nem unatkoznak, mert a Vízöntő inspirálja a Kost, aki pedig cselekvésre készteti a Vízöntőt. A Kos azonban beleeshet abba a hibába, hogy azt gondolja, teljesen megkapta és magáévá tette már a Vízöntőt, pedig ez nem ennyire egyszerű feladat. A Vízöntőhöz ész és intellektus kell, főként ezen az úton lehet hozzájuk igazán közel kerülni. Kettőjük párkapcsolata mégis azért lehet tartós, mert mindkettőjük számára fontos a szabadság, így ezt a megfelelő mértékben tudják biztosítani egymásnak.

Vízöntő csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
 • Alapvető működést biztosító sütik
 • Beállításokat tároló sütik
 • Statisztikai sütik
 • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk