Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Online társkereső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

1 354 most online párkereső társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A tagok többsége az esti órákban, 19-22 óra körül lép be, akkor találod a legtöbb párkeresőt online. Az aktív, komoly párkeresők 90%-a mindennap belép, így ha nem is azonnal, de egy-két napon belül választ kaphatsz tőlük.

Néhány most online párkereső társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Legújabb jelenleg online társkereső nők

Anita (52)
Társkereső Nagykanizsa
5 órája lépett be
4 órája tag
Nem vagyok előfizető,szerintem levelezni sem tudok,ezért közösségi oldal linket kérek tőled....
Zsuzsanna (64)
Társkereső Dunakeszi
2 órája lépett be
11 órája tag
Szeretem a természetet és a természetességet! Kirándulok, kerékpározom ..
Éva (48)
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
24 órája tag
Egzisztenciával rendelkezek.Nem iszom alkoholt és nem dohányzok. Becsületes társamat keresem,hasonló tulajdonságokkal.
Viki (43)
Társkereső Budapest, II.
18 perce lépett be
25 órája tag
Nagyon magas vagyok. Válófélben (érzelmileg, fizikálisan is elkülönűlve). 2 gyerekem van, akiket váltottan nevelünk az apukájukkal. Marketinggel foglalkozom, de van egy kertészmérnök végzettségem is (amit semennyire sem használok), és ősz óta erdei szenzomotoros tornát is tartok gyerekeknek. Szabadidömet legszívesebben a Ɓalaton közelében töltöm. Feltölt a víz és a napfürdő. Európai filmeket szoktam nézni, önismereti könyveket olvasok, -podcast-eket hallgatok. Szeretek táncolni, ezérrt sportként niázom.
Lilla (35)
Társkereső Törtel
4 órája lépett be
35 órája tag
Szia, Lilla vagyok, Sajnos Kevés Anyagi Hátterel Rendelkezem Egészségügyi Okok Miatt Ettől Függetlenül Teljesen Épp Nő Vagyok, Önellàtó,Komoly Tartós Kapcsolatot Keresek, Kérlek Ne Ítélj Mivel Nem Ismered Az Életem! Megkérem Aki Ír Hogy Ne Tiltson Le Utána Mondja Hogy Nem Őszintén .Nincs Előfizetésem Aki Előfizető Nem Tudok Visszaírni! *moderálva*
Anita (40)
Társkereső Pilisvörösvár
2 órája lépett be
3 napja tag
Bízom abban, hogy most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 167 cm magas nőt? Írj rám és meglátjuk!

Legújabb jelenleg online társkereső férfiak

Norbert (44)
Társkereső Budapest, XXI.
2 órája lépett be
2 órája tag
Helo! Nagyvonalakban frissen válok,előző kapcsolatomból van egy 20 éves fiam,új kiskutyámmal szeretnénk most már nyugodt életet,érzelmekkel nem játszunk !
Csaba (48)
Társkereső Veresegyház
39 perce lépett be
10 órája tag
Büszke vagyok arra, hogy a kitartásom, és őszinteségem egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim.
Zoltán (42)
Társkereső Ács
38 perce lépett be
10 órája tag
Sziasztok ! Tartós kapcsolatot keresek ! Hobbi szeretek horgászni,sétálni,moziba járni stb. Öszinte ember vagyok ! Azt adok amit kapok !!
Joci (37)
Társkereső Ballószög
17 perce lépett be
15 órája tag
Keresem a párom, akivel együtt építhetjük a jövőnk.
Attila (40)
Társkereső Tatabánya
17 órája lépett be
16 órája tag
Nevess a világ ostobaságain, meg fogod bánni; sirasd el, azt is meg fogod bánni; nevess a világ ostobaságain vagy sirasd el, mindkettőt meg fogod bánni; vagy nevetsz a világ ostobaságain, vagy elsiratod őket, mindkettőt megbánod.
Levente (32)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
20 órája tag
- Nem keresek bármi áron kapcsolatot. Először csak dumáljunk, aztán amennyiben tovább fejlődik, akkor érdekel valami komolyabb. Amennyiben nem, akkor csak barátkozzunk. Már nem rövid távra tervezek. - Értékrendben konzervatív, felfogásban modern. - Nem a másik felem keresem. Kérlek légy egész ember, akihez egész emberként tudok csatlakozni. - Software fejlesztő vagyok.. ha röhög rajtam egy bug, akkor simán ülök fölötte 2 napot. Felállás nélkül. Evés nélkül :( Ilyenkor nem mindig jó hozzám szólni. - Egy problémát inkább túlagyalok egyszer, túltolom a megoldást, de akkor többet ne kelljen vele foglalkozzak. - Az ülőmunka megbosszulta magát tudom.. ezen dolgozom. Az elmúlt 5 hónapban ~15 kilót adtam le, és nem állok itt meg. '24 végére jól akarom magam érezni a bőrömben. - Nem vagyok az a kapkodós fajta. Szeretek sportolni, de futni/táncolni nem velem fogsz eljárni. - Erdélyi vérrel és szakácstudománnyal áldott meg az ég. Szeretek és tudok is (szerintem jól) főzni. Mosogatni nem, de erre van gép. - Farmer + kockás ing. Még baltám is van. Télen talán felhúzom a pulcsim, de nem biztos. Az viszont igen, hogy még így is melegítem a kesztyűs kezed a markomban. - 5 lánytestvérem van, vizipipám, jövőképem, albérletem, sajátos szarkasztikus feketehumorom. - Nem fogom fel (van hogy direkt) az utalgatásokat. Kimondok egyenesen mindent, tégy így te is. - Sokszor fontos kérdés, szóval nincs autóm, és Bp belvárosában nem is lesz (Limo mindent lefed). - Vagy 0, vagy 1 saját gyerek. Mindkettő mellett és ellen is komoly érvek vannak. Ezen a ponton már a partneremen múlik, hogy ketten mit hozunk ki belőle. - Külföldre/hegyekbe/erdőbe nem vinni nehéz, hanem hazahozni. - A szemem színváltós, akár külön-külön is. A szakállam vörös (nem festem, és a hajam se). - Van egy enyhe sorozat függőségem (scifi/fantasy... vagy bármi aminek a története leköt) - A tetoválásokból 10.000ből, ha egy tetszik (nekem nincs).

Diplomás jelenleg online társkereső nők

Ildi (36)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
Főiskolai diplomás (Pénzügy)
Nem vagyok az egy éjszakás kalandok híve. A gyerekeimért bármire képes vagyok. Céltudatos, határozott, önzetlen, néha akaratos.
Mira (2024)
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Keresem a "királyomat" akivel hozzájárulásai vagyunk egymás életéhez végtelen harmóniában, szeretetben, békében, intimitásban:) a humor elengedhetetlen tartozéka a mindennapoknak
Veronika (52)
Társkereső Balatonkeresztúr
26 perce lépett be
Főiskolát végzett
Hidd el…. tényleg komoly kapcsolatot keresek😉mindezt vidáman, jókedvűen , kissé bolondosan😉Zene nélkül nem kezdődhet nap, mint ahogy kávé nélkül sem!😉 Szeretek kertészkedni, kellemes társaságban jó bor mellett klassz dolgokról beszélgetni, jókat nevetni vagy épp egy kellemes túrán némán belefeledkezni a “Csodákba”!🙏🙏🙏tudj nevetni, és megnevettetni..🤪😜Amúgy komoly kapcsolat nem elhatározás hanem vonzalom kérdése😉 nem vagyok még előfizető, kérlek írj! Köszönöm! Csodás napot Nektek!🌞🌞
Ági (53)
Társkereső Szigetszentmiklós
2 órája lépett be
Főiskolai diplomás (oktatás)
Tanítónő vagyok egy általános iskolában, harmadikos osztályom van. Három gyermekem van, a nagyok már felnőttek, a legkisebb még velem van. Szívesen kirándulok, bicajozok. Szeretek színházba járni, barátnőzni, a családdal lenni. Időnként önkénteskedem a Budapest Bike Maffiában.
Ági (57)
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
Egyetemi diplomás (oktatás)
\"Embert\" keresek egy embertelen világban. Gyerekként könnyű hinni a varázslatban, de felnőve rájövünk, hogy az igazi varázslat azoktól jön, akiket szeretünk. A szerelem a másik emberben való hit, és az arcát mindig homály kell, hogy fedje. Minden pillanatot érzéssel kell megélnünk, mert ha megfejteni és megérteni próbáljuk, szertefoszlik a varázslat
Zsóka (45)
Társkereső Esztergom
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Alapvetően pozitív, nyitott, szeretem ha a partneremnek van agya és megmozgatja az enyèmet is:-)

Diplomás jelenleg online társkereső férfiak

Csabi (43)
Társkereső Budapest
3 órája lépett be
Főiskolát végzett
Téged szeretnélek megismerni, kérlek írj rám és ne csak a fénykép alapján válassz!
Zoli (36)
Társkereső Budapest, XXII.
11 perce lépett be
Főiskolát végzett
Ha meg van a közös szimpátia, ismerjük meg egymást és meglátjuk, hogy passzolunk-e. Adjunk egy esélyt a sorsnak :)
Gábor (48)
Társkereső Budapest, XIII.
2 órája lépett be
Egyetemet végzett
Szia! 48 éves férfiként szeretnék bemutatkozni a társkereső oldalon. Néhány szó rólam: Én vagyok az a férfi, aki mindig mosolyog, és a pozitív hozzáállás az életem része. Szeretem a természetet, és gyakran túrázom a hegyekben vagy sétálok a parkban. Kreatív vagyok, és szívesen barkácsolok, A zuhany alatt énekelek.. Szeretek főzni, az esetek 70 százalékában már sikerült ehetőt produkálnom. A maradék 30-ban rendelnem kellett Nyitott vagyok új élményekre, és szívesen ismerkedem új emberekkel. Mit keresek? Olyan nőt, aki értékeli az őszinteséget, a jó humorérzéket és a mély beszélgetéseket. Ha úgy érzed, hogy hasonlóan gondolkodsz, örömmel várom a leveledet! 😊
Zsolt (35)
Társkereső Budapest
36 perce lépett be
Egyetemi diplomás (Mernökinformatika)
Szia, üdvözöllek nálam. Igyekeztem minél részletesebben kitölteni a profilom kiindulási alapként, de természetesen annál sokkal izgalmassabb vagyok. Ha kíváncsi vagy rám, szeretettel várom az üzeneted, jelölésed. Legyen szép napod!
Laci (59)
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be
Egyetemet végzett
A személyes találkozásban hiszek. Nem szeretem a játszmákat.
Csaba (49)
Társkereső Érd
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
180/bekajálva 70/reggel még fickós… 😇 Kissé bohém, a humort kedvelő, akiket szeret azokért a tűzbe menő (-manó), megbízható, lojális, toleráns, nagyon megértő. Talán fontos lehet, hogy 2 éve letettem a "hagyományos" cigit, és az IQOS-t pöfékelem. (nincs füst, nincs bagószag, van erőnlét és újra szaglás :)) Ja, és nem indulhat a nap egy jó kávé nélkül… Zárójel: van szemüveg, van kontaktlencse is, es van hogy nem látok semmit… 🙂 Zárójel bezárva. Angol ill. abszurd humor. A Monty Pyton zseniális, de pl. a Mr. Bean-ért nem rajongok... Ricky Gervais egy zseni, ahogy Pierre Richard is, és nagyon bírom a Fantozzi filmeket. 👍 De imádom a spontán beszólásokat is, oda-vissza... inkább oda :) Asztalitenisz, filmek, zene (angolszász, new wave, 80-as évek, 30 éve Smiths rajongó vagyok…), pici Duolingo minden nap :)

Keresztény jelenleg online társkereső nők

Kata (40)
Társkereső Üllő
32 perce lépett be
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
A szabadidő tartalmas eltöltéséhez szívesen venném egy őszinte, kedves férfi társaságát. Elvált, négy gyermekes édesanya vagyok :) Szeretek olvasni, kirándulni, filmet nézni... Kölcsönös szimpátia esetén később akár komoly kapcsolat is szóba jöhet. :)
Julcsi (54)
Társkereső Kecskemét
1 órája lépett be
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Pozitív, hatàrozott, vidám, igènyes nő vagyok.....
Szidónia (52)
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Egy életvidám nő vagyok, aki szereti kihasználni az élet minden pillanatát. Az vagyok amivé az élet formált. Hűség, tisztelet, bizalom, szeretet, szerelem mind fontosak az életembe. Szeretek sétálni a természetben, utazni, táncolni, élvezni az élet apró örömeit, kávézni egy jó könyv társaságában, és felfedezni új helyeket és kultúrákat. Hiszek abban, hogy a kapcsolatban fontos a romantika - igaz, kissé eltűnt a mai világból, de biztos vagyok benne hogy megtálalható. Az én számomra a fontosak a mély beszélgetések és a nevetés, és hiszem, hogy az igazi kapcsolatok az őszinteségen, bizalmon és a kölcsönös tiszteleten alapulnak. Ha Te is hasonló értékrenddel rendelkezel, és komolyan gondolod a kapcsolatot, akkor örömmel várom a megismerkedést! Kalandra vágyóak, kérem lapozzanak tovább.
Gabriella (61)
Társkereső Solymár
2 órája lépett be
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Két fiam van és egy csodaszép unokám. Solymáron élek. Hetente többször teniszezem. Szeretek utazni!
Nikoletta (33)
Társkereső Monor
32 perce lépett be
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szeretek táncolni, masszírozni, kirándulni. Van egy benti mentett cicám. Imádok beszélgetni, új helyeket felfedezni. Kedves, jófej, cuki vagyok. Ha szimpatikus vagyok írj rám.
Magdi (66)
Társkereső Marcali
37 perce lépett be
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Marcaliban van az otthonom, de szinte állandó mozgásban vagyok Marcali - Fonyódliget - Budapest között. A fővárosban élnek a gyermekeim és az unokám, ezért és a kulturális lehetőségek miatt is szeretek ott tartózkodni. A hiányt, amit a férjem elvesztése okoz, soha nem tudom feldolgozni, de minden sejtemmel az újrakezdésre tettem le a voksot. Szeretném elkerülni a felesleges köröket, ezért írom le, hogy aki klasszikus értelemben háziasszonyra vágyik, ne engem keressen ( nem tudok jól főzni, annak ellenére sem, hogy imádok finomságokat enni). Minden mást kíválóan ellátok: imádok például a magam módján kertészkedni (de még ennél is jobban kirándulgatni túrázni, biciklizgetni, olvasni, koncertre járni stb.) Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény jelenleg online társkereső férfiak

Jenő (62)
Társkereső Sopron
2 órája lépett be
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Még csak próbálok tájékozódni, mint a kiszántott egér. Fél éve hagyott itt a párom és nagyon rossz egyedül. Gyógymasszőr vagyok, szeretem a szakmám, mennék, utaznék, bolondoznék, símogatnék, de nincs kivel
Robi (45)
Társkereső Budapest, XXI.
35 perce lépett be
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
\"K\"eletre vágyom utazni, \"O\"tt, a párom felkutatni. \"M\"ikor jön végre a pillanat, \"O\"lyan ami csak ritkán akad. \"LY\"ukas már a nadrágom, \"A\"hogyan a világot utánad bejárom. \"T\"e leszel, akinél majd megállok.
Sándor (66)
Társkereső Csobánka
2 órája lépett be
hite: református (a magam módján gyakorlom)
Nyugdíjasként itthon dolgozgatok a kertben, és a műhelyemben. Tartós partnert keresek!
Luis (52)
Társkereső Németország
44 perce lépett be
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
I am a simple man and my interests are simple too, I live with my feet firmly on the ground. I've been a pensioner for some time now, I still have a lot of positive energy, I'm active and my hands are the best part of me. I'm thinking about moving to Hungary, I've been there several times and I think it's a fantastic country to live in but not alone. If you think I have some interest for you, don't hesitate, ask and I'll answer.
Péter (47)
Társkereső Balatonfűzfő
2 órája lépett be
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Kölcsönös szereteten elfogadáson alapuló kapcsollatot keresek
Ferenc (46)
Társkereső Győr
2 órája lépett be
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
NEM AZ AZ IGAZI FÉRFI,AKI MINDEN NŐT MEGHODÍT, HANEM AKI KÉPES FELADNI MINDET EGYETLEN EGYÉRT

Fiatalabb, 30 év alatti jelenleg online társkereső nők

Anett (29)
Társkereső Kecskemét
1 órája lépett be
Anett vagyok, 29 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!Csak Kecskemét
Fanni (25)
Társkereső Győr
2 órája lépett be
Általában meglepően vidám lány vagyok. Próbálkozz egy olyan napon, ami nem esik a hétfő és vasárnap közé. ;)
Dóri (26)
Társkereső Pécs
2 órája lépett be
Kedves, gondoskodó, odafigyelő, sokszínű, hűséges, romantikus 25 éves lány vagyok, aki hosszú távra keresi társát :) Maximalista jellemem az élet minden területén megmutatkozik. Gyógytornász vagyok, kosarasokkal foglalkozom. Imádom a szakmám és szeretnék még sokat fejlődni/tanulni. Szabadidőmben szeretek koncertekre járni és a barátaimmal/családdal lenni. Kissé zárkózott személyiség vagyok, de aki velem nyitott én is nyitott vagyok. Akit szeretek, nagyon odafigyelek rá, tele vagyok szeretettel és aranylelkem van, de eléggé érzékeny is vagyok. Szeretem vezetni a háztartást és a főzéstől sem zárkózom el, folyton jövök-megyek. Filmek: vígjáték, romantikus, akció-kaland, Disney Zene: rock/heavy metal leginkább, de mindenre nyitott vagyok Sportok, amiket űzök/űztem: lovaglás (15 éve), snowboard, síelés, úszás, futás, kosárlabda, tenisz, konditerem. Egyéb érdeklődési kör: videójátékok, autók, Forma-1, hangszerek, rajzolás (művészeti suliba jártam), könyvek.
Luca (18)
Társkereső Sopron
8 órája lépett be
Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi nő kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 18 éves nő vagyok és társra vágyom. Elegem van az egy éjszakás kalandokból. Itt az ideje az igazinak! Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 163 cm magas nőt? Ez vagyok én! Nem vagyok előfizető, kérlek írj email címet
Emmi (23)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
Klasszikus énekművész vagyok,mellette tanulok . Hosszú távú kapcsolatban gondolkodom.
Zsanett (27)
Társkereső Füzesgyarmat
2 órája lépett be
Sziasztok! Nevem Zsanett és 27 éves vagyok és nagyothalló is. Füzesgyarmaton élek! Gamer vagyok. Már 9 tetkóm van. Állatbarát vagyok. Hobbim: sorozatnézés (Netflix),anime nézés,kerékpározás, görkorcsolyázni, főzés, zene, alvás stb... Csak komoly kapcsolatot keresek de egy ejszakas kapcsolat nem erdekel!!!!!!! Aki komoly kapcsolatot keres az írjon le üzenetre az emailt es azt írok le ott az e-mailra!

30-as jelenleg online társkereső nők

Anita (39)
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
Abban a közegben, ahol én élek, nem a szavak, hanem a tettek számítanak.
Viki (32)
Társkereső Hajdúdorog
2 órája lépett be
Érzelmi intelligencián alapuló komoly kapcsolatot keresek. Olyan Társat szeretnék, aki hozzám hasonlóan tudja mit szeretne az életben elérni. Határozott és gyakorlatias vagyok, fontos számomra a harmónia, a humor, a kommunikáció és a családcentrikusság. Mostanában foglalkoztat a pszichológia, politika és a közélet. Szabadidőmben legszívesebben szaunázni, biciklizni, úszni, színházba járni szeretek, de nyitott vagyok bármilyen tevékenységre. Szeretek feltöltődni a természetben és megélni az élet apróbb és nagyobb örömeit. 😊
Csilla (35)
Társkereső Budapest, XVII.
2 órája lépett be
Kedves Társkereső! Külsőleg a nőies, teltebb típushoz tartozom! Belsőleg a vidámság, pozitív gondolkodás, kiegyensúlyozottság jellemez! Fontos számomra a kommunikáció es a humorérzék ezt vedd figyelembe 2 cicámmal élek édes hármasban, így csak állatbarát partner jöhet szóba!
Eszter (39)
Társkereső Albertirsa
2 órája lépett be
Egyedülálló nő vagyok. Van egy 9 éves lányom, aki velem él és nagyon szeretem őt. Tudatosan élem az életem, olyan vagyok, aki tudja mit akar és tesz is érte. A humor fontos számomra. Néha kicsit irónikus és szarkasztikus vagyok. Vannak tetoválásaim,amiket szeretek és fontos jelentésük van számomra. Gyerekekkel foglalkozom. Ami nekem nem csak munka,hanem hivatás is. Fontos számomra a minőségi idő és minőségi kapcsolatok építése.
Brigi (38)
Társkereső Budapest, XIV.
2 órája lépett be
🥰😎🤪😇
Évi (36)
Társkereső Piliscsaba
2 órája lépett be
Sziasztok!Van 3 gyerekem es komoly kapcsolat èrdekel csak,ha csak arra kellek kerlek ne is raboljuk egymas idejèt!!!a ket nagylanyom 12 es 13 evesek elso hazassagomból,tovabba aztan majdnem 4 ev kapcsolatból varandos lettem : kicsim 2 hónapos baba,/ varandósan egyedul maradtam/ .

30-as jelenleg online társkereső férfiak

Balázs (37)
Társkereső Esztergom
2 órája lépett be
Keresem azt a Nőt, akivel nagyokat nevetve, egymást támogatva belevághatunk egy nagy, közös kalandba! Szeretek túrázni és utazni.
Attila (36)
Társkereső Kecskemét
2 órája lépett be
Keresem a párom.
Laci (34)
Társkereső Budapest, VIII.
3 órája lépett be
Na jó, igazából ennyire nem drámai a hely: se orkot, se sárkányt nem fogsz találni, ellenben egy mosolygós, a kultúráért – legyen szó kiállításról, olvasásról, színházról, koncertről, filmről/sorozatról – lelkesedő srácot biztosan! Aki jól érzi magát egy kézi-, kosár-, focimeccsen is! És ha már sport, néha gyakorlatban is megy: szeretek teniszezni, korcsolyázni, evezni és sétálni is. Egyik nagy vágyam, hogy egyszer sífussak valahova! Utazni, bármikor, mindig van egy-két ötlet! Bár inkább a városokért vagyok oda, de egy klassz természeti csodáért - pláne fjordért, vulkánért - szívesen elhagyom a betont/térkövet. Főzni jó és enni is! Egy társasjáték parti bármikor jöhet, ahogy egy kiüldögélős beszélgetés is.
Isti (34)
Társkereső Keszthely
2 órája lépett be
Jelenleg nem mindig enged válaszolni az üzenetekre. Ha úgy gondolod dobj pl.egy email elérhetőséget és folytathatjuk :)
Zsolt (30)
Társkereső Zalaegerszeg
2 órája lépett be
Megnézzük együtt a következő teljes napfogyatkozást 2081-ben? :)
Szilárd (36)
Társkereső Encs
39 perce lépett be
Komoly kapcsolatot céljából keresem új társamat. Amit fontos azonban tudni rólam, hogy van két gyönyörű kislányom is akik mindig az életem egy másik részét fogják jelenteni.

Középkorú jelenleg online társkereső nők

Zita (43)
Társkereső Debrecen
2 órája lépett be
Keresem a tàrsam,akivel egymàs mellett jól érezzük magunkat.
Szilvia (45)
Társkereső Esztergom
2 órája lépett be
A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani. Van 3 gyönyörű gyermekem akik főként velem élnek. Családcentrikus, életvidám, határozott, nőies, igényes nőnek tartom magam. Szeretem a természetet, kirándulni, a jó filmeket, olvasni, táncolni, zenét hallgatni..stb. Amire vágyom és amit keresek : sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy férfit aki szintén azt a társát keresi akivel teljes lehet az élete. Nem vagyok előfizető, ha szeretnél ismerkedni kérek szépen elérhetőséget. 😊
Hajnalka (49)
Társkereső Szeged
1 órája lépett be
Hajnalka vagyok, 49 éves. Társam keresem Szeged környékéről. Megbízható, kedves, segítőkész személyiséggel rendelkezem. Az ismerkedés terén kezdőnek mondanám magamat, de nyitott vagyok egy jó beszélgetésre. Elöljáróban ennyit magamról, ha felkeltettem az érdeklődésedet írj.😊
Ágnes (49)
Társkereső Törökbálint
2 órája lépett be
Jókedvű, természetes, lelkes és nyitott személyiség vagyok. Elváltam és bízom benne, hogy társra találok itt vagy offline. A gyerekeim már nagyok, külön élnek, így van szabadidőm, amelyet szeretek aktívan, sporttal, túrázással, barátokkal eltölteni. Az utazás, más emberek, kultúrák megismerése, a kalandok, a természettel való kapcsolódás jelentik számomra az igazi kikapcsolódást. Szeretek enni és finom borokat kóstolni.
Abigél (41)
Társkereső Budapest
1 perce lépett be
Szia, Abigél vagyok, nagyon nyitott és közvetlen személyiség. Szeretek utazni, minél többet látni a világból. Időmet szerencsére magamnak osztom be, mivel vállalkozó vagyok, így könnyen elérhető vagyok egy randira. Ha szeretnél megismerni, valami megfogott bennem, ne habozz és írj nyugodtan. Kérlek légy türelemmel, ha esetleg nem válaszolnék azonnal, külföldi üzleti elfoglaltságaim miatt néha le vagyok terhelve.
Melinda (47)
Társkereső Budapest, XV.
2 órája lépett be
Keresem a másik felem. Akivel kiegészítjük egymást, akivel egy az utunk. Megtalálom vajon itt?

Középkorú jelenleg online társkereső férfiak

Robi (45)
Társkereső Balatonfűzfő
1 órája lépett be
Nem írok.... Találkozzunk és ismerj meg!
Gyuri (44)
Társkereső Mezőtúr
4 órája lépett be
Komoly kapcsolatot keresek!
Laci (43)
Társkereső Polgárdi
17 perce lépett be
Szeretem az állatokat. Írni bármit lehet a találkozásko többet
Zoli (47)
Társkereső Budapest, XIV.
2 órája lépett be
Őszinteségen alapuló Tartós kapcsolatot keresek, kizárólag Budapest- i hölgy személyében.. Ismerkedjünk, beszélgessünk.. a többi kialakul. A személyes találkozásban hiszek..
Sándor (49)
Társkereső Debrecen
1 órája lépett be
Közvetlen és őszinte,de felesleges regényt írni magamról,néhàny beszélgetés után úgyis kiderül ha szeretnéd.Nem futó kalandra vàgyom,egy olyan lànyra akit a tenyeremen hordozhatok.😊
Józsi (40)
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
A nőnek olyan szeretetre van szüksége,amely nem mulandó.A nő,még a legérzékibb nő is a lelkével szeret igazán, s nincs olyan párkapcsolati tanács és szexuális trükk, amely boldoggá tudna tenni egy olyan nőt, akit lelkileg nem szeretnek. Akármilyen érzéki bravúr, vagy megrendítő testi gyönyör egy nőnek ez nem elég, mert az igazi gyönyörpontja nem bonctani helyen rejlik, nem is, ahogy mondani szokás, az egész testében, hanem az egész lelkében. Minden olyan ölelés, mely csakis az erogén zónák ingerlésén alapul, kevés neki. Egy nő erogén zónája: a lelke.

50 év feletti jelenleg online társkereső nők

Margó (72)
Társkereső Nyíregyháza
2 órája lépett be
72éves özvegy nő vagyok ,saját lakásomban élek! Nem szeretem a magányt, így egy hozzám illő egyedülálló Embert keresek
Mária (63)
Társkereső Gyöngyös
6 perce lépett be
Nem minden tekintetben mondanám magam átlagosnak, de az életvitelem többnyire az. Körülményeim rendezettek, független vagyok. Szívesen ismerkedem számomra szimpatikus, intelligens emberekkel. Itt elsődleges szerepe van a fényképnek, az alapján döntünk, hogy kit találunk szimpatikusnak a feltett fotók alapján. Aztán számításba jön még a távolság, a kor és majd, ha ezek a kritériumok nagyjából megfelelnek, akkor kezdünk el ismerkedni és egy személyes találkozás alkalmával derül ki, hogy tényleg egymást kerestük e. Általában így vagyunk ezzel többnyire mindnyájan.
Judit (60)
Társkereső Budaörs
2 órája lépett be
Szeretni és szeretve lenni! Nem vagyok előfizető!
Marcsi (64)
Társkereső Nagykáta
2 órája lépett be
Nem a herceget keresem fehér lovon, hanem egy társat aki tudna szeretni és szeretve lenni. Akarmit is írhatnék magamról, akár hazudhatnék is, de nem teszem. Ha tetszem neked, ismerj meg.
Böbe (67)
Társkereső Maglód
32 perce lépett be
Kedves, figyelmes, családcentrikus, Vidám, mind magára és környezetére igényes nő vagyok. Keresem korban hozzám illő Társam.
Mária (71)
Társkereső Kiszombor
2 órája lépett be
Szia, Mária vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.irj meszendzseren.

50 év feletti jelenleg online társkereső férfiak

Ferenc (66)
Társkereső Hajdúböszörmény
2 órája lépett be
Egyedül álló komoly hölgyet keresek komoly kapcsolatra vágyom
Béla (64)
Társkereső Győr
2 órája lépett be
Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Szeretek nevetni, nevettetni, mókázni. "Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő." - Charlie Chaplin
Endre (68)
Társkereső Budapest, XIX.
1 órája lépett be
Nyugdíjas mérnök vagyok, történelmi és irodalmi érdeklődéssel
Feri (60)
Társkereső Tapolca
1 órája lépett be
Szabad időmben kertészkedés kirándulok
Dénes (59)
Társkereső Nagykőrös
2 órája lépett be
Keresem azt a hölgyet akivel majd összeköthetem sorsomat. Szeretném újra érezni azt a bizonyos tüzet amelyet oly sokan nélkülözünk. Egy fotó, pár mondat, ennyiből még nem ismersz meg. Beszéljünk, egy majdani találkozás, ezek még nem köteleznek semmire de valahogy el kell kezdeni, s ki tudja talán mindkettőnk élete jobb irányt vesz. Nem vagy előfizető , nem probléma, írj nyugodtan /ezt én állom 😉/. A távkapcsolatban nem igazán hiszek Munkahelyem, életmódom Nagykőröshöz, Kecskeméthez köt, innen keresek társat.
Csaba (68)
Társkereső Debrecen
2 órája lépett be
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.vagy hivjál telefonon *moderálva* köszönöm Puszi Lányuk.

Néhány jelenleg online társkereső bemutatkozása

  • István (60), Eger Egy aktív hölgy ismeretségét keresem egymás örömére.Nem vagyok előfizető! *moderálva*
  • Andi (67), Budapest Mindig tudjunk egymásra mosolyogni és elnézni az esetleges rossz perceinket.
  • Inci (58), Tápiószentmárton Laza kapcsolat nem érdekel
  • Márk (34), Kecskemét Márk vagyok 34 éves!
  • Ádám (33), Kenderes Beszélgetö partnert keresek lelki társat egyenlöre

Találd meg még ma!

Megtetszett, és szívesen beszélgetnél vele? Úgy érzed, egy percet sem akarsz várni a válaszára? Nem gond, hisz a Randivonalon egyszerre több ezer online társkereső vár rád, akikkel azonnal beszélgetésbe elegyedhetsz!

Amellett hogy a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, tízből nyolc tagunk fényképes profillal rendelkezik, hogy könnyebben eldönthesd, szimpatikusnak találod-e.

Online társkeresőinkkel azonnal kapcsolatba tudsz lépni, hisz ha kölcsönös a szimpátia, rögtön válaszolni fog a leveledre! Regisztrálj most, és keresd meg álmaid partnerét! Sok színes egyéniség, és rengeteg élmény vár a Randivonalon!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk