Online társkereső

2 817 most online párkereső társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A tagok többsége az esti órákban, 19-22 óra körül lép be, akkor találod a legtöbb párkeresőt online. Az aktív, komoly párkeresők 90%-a mindennap belép, így ha nem is azonnal, de egy-két napon belül választ kaphatsz tőlük.

Néhány most online párkereső társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb jelenleg online társkereső nők

Ditke, 61 éves
Társkereső Budapest, XV.
1 órája lépett be
0 órája tag
Tartós kapcsolatot keresnék. Vagyis Jóban-Rosszban. Özvegyként nagyon rossz. Mikor haza mész,és nem köszön vissza SENKI!!
Mária, 38 éves
Társkereső Gödöllő
38 perce lépett be
1 órája tag
Pozitív beállítottságú vagyok, szeretem az életet, a színeket, ízeket, illatokat, zenét. Hasonló beállítottságú, magabiztos, férfias férfival ismerkednék.
Kriszti, 22 éves
Társkereső Szarvas
2 órája lépett be
1 órája tag
Sziasztok! Szeretel beszélgetni tisztelettudó férfiakkal, ismerkedni, társalogni! Kapcsolat is szóba jöhet! 🥰
Gyöngyi, 60 éves
Társkereső Dunaújváros
2 órája lépett be
1 órája tag
Egyszerű, átlagos dolgozó nő vagyok,kevés szabad idővel. Táv kapcsolatot nem szeretnék!

Legújabb jelenleg online társkereső férfiak

Róbert, 42 éves
Társkereső Himod
1 órája lépett be
2 órája tag
Nem vagyok kigyúrt nagymenő, nincs kacsalábon forgó palotám sem fehér lovam, és nem tervezek BMW-t sem venni. Csupán annyira vágyom amit én is adni tudok: hűséges, megértő, testi-lelki társra.
Sanyi, 48 éves
Társkereső Zalaegerszeg
1 órája lépett be
4 órája tag
Sziasztok👍 Keresem a párom, ékszerem legszebb éveinkhez...
Barna, 40 éves
Társkereső Budapest, XIII.
21 perce lépett be
5 órája tag
Szia, Barna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 30 éves
Társkereső Dévaványa
24 perce lépett be
5 órája tag
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás jelenleg online társkereső nők

Gyöngy, 53 éves
Társkereső Dunakeszi
3 órája lépett be
Főiskolai diplomás (pénzügy, építészet)
Kicsit olyan ez, mintha kitenné magát az ember a húspultra és ott nézegetik, mustrálják... Majd megkérdezik az előadót: Van más is? Nyitott ember vagyok, ennek köszönhetően könnyen teremtek kapcsolatot az emberekkel, de igazán közel csak keveseket engedek magamhoz. Szeretek nevetni, szeretem a vidámságot, az élet napos oldalát megtalálni. Jól érzem magam, miközben nézem a lemenő napot egy pohár hűvös borral a kézben, suhanva a fák között, vagy a folyó mentén két keréken. Társasjátékozni, miközben könnyesre nevetjük magunkat magunkon és egymáson. Nem görcsösen és mindenáron keresem a páromat, de van még néhány jó évem, hogy egymásra találunk azzal, akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában. Olyan párt keresek, aki meg tud nevettetni! Akivel bármit meg lehet beszélni, nem sértődős és tud kommunikálni. A dohányos, negatív, önmagukra igénytelen embereket kérem, írjanak másnak.
Varga, 47 éves
Társkereső Tatabánya
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Tartós és tartalmas párkapcsolatot keresek a hagyományos értékrend szerint! 3-5-10 év előtti fotókkal teljesen esélytelen vagy!!! Sőt inkább szánalmas, nem erőltessük.
Ildikó, 53 éves
Társkereső Isaszeg
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Ildikó vagyok, 53 éves, lakhelyem Isaszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsanna, 57 éves
Társkereső Budapest, III.
44 perce lépett be
Egyetemet végzett
Zsuzsanna vagyok, 57 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás jelenleg online társkereső férfiak

Miklos, 44 éves
Társkereső Debrecen
11 perce lépett be
Főiskolát végzett
Miklos vagyok, 44 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 37 éves
Társkereső Várpalota
39 perce lépett be
Főiskolát végzett
Elvált vagyok, van egy 12 éves lányom, aki nem velem él. Magasságon 176 cm, átlagos testalkattal. Hobbik: horgászat, kerékpározás, túrázás, néptánc. Szeretek színházba, bálba járni, ritkán kondizok. Dohányzom, néha fogyasztok alkoholt. Testékszerem nincs, egy tetoválás van a mellkasomon. Kedves, figyelmes, romantikus alkat vagyok, szeretem a rendet, a finom ételeket, a jó filmeket, sorozatokat, a közösen eltöltött időt.
Péter, 35 éves
Társkereső Balassagyarmat
25 perce lépett be
Főiskolát végzett
Hagyj nálam némi kívánni-valót, viszont hagyok én is 😉 Lehetetlen nincs. Csak tehetetlen. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem buktam el, hanem mindig felálltam. Halandó vagyok, az összes velejáró pozitív és negatív tulajdonságával együtt! Leszek a szuperhősöd ha te leszel ahol megpihenhetek!
Dénes, 65 éves
Társkereső Velence
2 órája lépett be
Egyetemet végzett
65 éves vagyok , elvált .3 nagykoru és 2 kiskorú gyermekem van . Egyedül élek Velencén egy nagy kertes családi házban Jelenleg komolyabb pártkapcsolat nélkül maradtam , de szeretnék komoly párkapcsolatot kialakítani . Még le kell zárnom egy-két magánügyi vonalat , ezért türelmet kérek az irántam érdeklődő hölgyektől május végéig ! Hobbim : sport , természet , koncertek , sportversenyek látogatása , kirándulások Mo-on . Rólam többet megtudhat , ha rákattintanak a googlra a !Alapelveim : teljes őszinteség , hitelesség , megbízhatóság , kiszámíthatóság , őszinte szeretet.Május végéig is válaszolok e-mailben a komolyabb érdeklődésekre ! Tisztelettel Dénes

Keresztény jelenleg online társkereső nők

Eliza, 37 éves
Társkereső Budapest, XX.
2 órája lépett be
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Eliza vagyok, családcentrikus,dolgos,házias és rendszerető vagyok .Célom , hogy találjak egy biztos partnert akivel megértjük egymást és esetleg gyereket is szeretne a késöbbiekben. Nagyon szeretek utazni és új dolgokat felfedezni. A környezetem szerint nagyon közvetlen és barátságos vagyok , nem nézek le senkit. Nagyon szeretek beszélgetni !
Renáta, 38 éves
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia :) Reni vagyok, egy őszinte, határozott, odaadó, gondoskodó, humoros, romantikus, ragaszkodó, életvidám csaj.
Anna, 51 éves
Társkereső Budapest, XIII.
1 órája lépett be
vallása: római katolikus
Vidám, kedves Nő-nek gondolom magam...., aki nem panaszkodik folyton, hisz "majdnem" elégedett az Életével. Aki hiányzik, egy szerető Társ, egy igazi Férfi, akivel szeretném megosztani és élvezni az Élet szépségeit...:) Szeretek túzázni, kertészkedni, kirándulni, filmet nézni.... Ha már csevegünk vagy nevetünk egy jót: már megérte, hogy itt voltam...:)
Klaudia, 45 éves
Társkereső Budapest, XIX.
1 órája lépett be
hivő: római katolikus
Szia, gondoltam írok néhány sort magamról Neked, aki itt keresgélsz, hogy megismerkedhessük...Barátságos, vidám természetű vagyok, akinek még fontosak a valódi értékek, egy igaz kapcsolat, az érzelmi inteligencia! Nagyon szeretem a zenét, a színházat, de a jó filmeket is szívesen megnézem.

Keresztény jelenleg online társkereső férfiak

József, 53 éves
Társkereső Esztergom
43 perce lépett be
hite: református (a magam módján gyakorlom)
53 éves minden káros szenvedélytől mentes nyugodt romantikus tipikus rák vagyok. Nem lakhatást nem cselédet.szolgát hanem egyenrangu szerető társat keresek. Nem szégyenlem ha veked kézenfogva sétálok az utcán vagy csak úgy viszek egy szál virágot neked a kezemben. Szeretem ha nem csak a testedet de a lelkedet is átölelhetem! A konyhában szivesen időzöm imádok főzni és mosogatni. Szeretek moziba, szinházba, opera-operett szinházba koncertekre járni. Járom a kéktúrát,napi 20-30km-t kerékpározom. Szeretem a monkám de nem vagyok munkamániás. A párom mimden és mindenki előtt van! Szeretek vele minnél több időt tölteni tartalmas beszélgetéseket, holdfényes sétákat tenni. Szeretem , ha melettem nőnek érezheti magát ezért mindent meg is teszek. A házimunkát megosztva közösen végezni. Nem vagyok átlagos gondolkodásu sem a nőkkel való viselkedés sem az életfelfogás tekintetében. Ezt azért írom , hogy a késöbbiekben ne okozzon gondot! Nem kalandot , szexpartnert keresek hanem egy őszinte társat! Imádom Erdélyt és az ott élő embereket ! Születésileg szabolcsi vagyok de sosem éltem ott!
Tibor, 38 éves
Társkereső Budapest, XIV.
1 órája lépett be
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Tibor vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tomi, 38 éves
Társkereső Gödöllő
1 perce lépett be
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Tomi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jànos, 36 éves
Társkereső Tállya
2 órája lépett be
hivő: római katolikus
Szia, Jànos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti jelenleg online társkereső nők

Betti, 24 éves
Társkereső Budapest, II.
2 órája lépett be
Budapest mellett élő és jelenleg Budapesten dolgozó, 24 éves, levelezős egyetemista lány vagyok, gazdasági területen. Ezt amúgy csak így hozta az élet, de nem foglalkoztat különösebben a gazdaság.. Hosszútávon talán valami szociális területen képzelem el a jövőm, de ez még változhat. Ahogy telnek az évek, egyre fontosabb a romantika, a kedvesség, türelem, megértés, a szelídség. Amit én tudok nyújtani: megértő, támogató hozzáállás, tevékeny szeretet, közös élmények gyűjtése, minden lehetséges annak aki hisz szemlélet,pozitív,gondoskodó, kiegyensúlyozott személyiség, hűség. :) Szabadidőmben szeretek kirándulni, sütni, olvasgatni (bár azért annyira nem olvasok sokat) , szeretem a jó filmeket, főleg az elgondolkodtatóakat, amik kicsit megváltoztatnak. Szeretek még moziba, előadásokra, kávézókba, éttermekbe, strandra, tavakhoz, olykor bulizni járni.
Bianka, 27 éves
Társkereső Budapest, VII.
22 perce lépett be
Bianka vagyok, 27 éves, lakhelyem Budapest. Jeleneg még egyetemen tanulok. Szabadidőmben szeretek sportolni, olvasni, kirándulni. Több sportot (tenisz, box, evezés, úszás, futás) kipróbáltam már de a balett lett a kedvenc. Ezenkívül jelenleg most a jógával barátkozom. Sajnos nem enged visszaírni senkinek sem, így ha írsz és kölcsönös a szimpátia, csak akkor tudok visszaírni, ha megadsz egy másik elérhetőséget...
Szandi, 29 éves
Társkereső Kismaros
42 perce lépett be
Szandi vagyok, 29 éves. Társam keresem Kismaros környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erika, 22 éves
Társkereső Budapest, XIII.
2 órája lépett be
Sziasztok. Barátkozni jöttem. Van párom, de nem vertem nagy dobra hogy itt is beszélgetek. Nem kell neki mindent tudni.)) Ha van kedved beszélgetni vagy ismerkedni írj nyugodtan, ígérem válaszolok.)

Fiatalabb, 30 év alatti jelenleg online társkereső férfiak

Péter, 24 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 órája lépett be
Szeretnék ismerkedni, beszélgetni egy séta közben vagy egy kávé mellett :) Szoftverfejlesztőként dolgozom. Órákig tartó beszélgetéseket szoktunk folytatni a barátaimmal elég változatos témákban. Szeretek vitázni, érvelni, és megérteni mások nézőpontját. Mindenről van véleményem, de bármiről meggyőzhető vagyok :)
Ádám, 28 éves
Társkereső Érd
28 perce lépett be
Kedves, közvetlen, jószívű férfiként ismerkednék hasonló tulajdonságokkal rendelkező Hölggyel.
Balázs, 21 éves
Társkereső Komló
27 perce lépett be
Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Márk, 23 éves
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
Márk vagyok, 23 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as jelenleg online társkereső nők

Fàbien, 35 éves
Társkereső Franciaország
3 órája lépett be
Mes hobbies ce sont les activités caritatives , les automobiles , les balades , le bricolage , le cinéma , la danse , la déco , le dessin , les expositions musée , la fitness , internet , le jardinage , les jeux en ligne , la chicha , l\'art , lire , les sorties , la musique , la peinture , la photo , regarder le sport , le resto , la détente , le shopping , la Tv , le théatre , les travaux manuels , les voyages , etc ...
Enikő, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV.
27 perce lépett be
180 cm magas vagyok. Életvidám, pozitív, realista. A humor egy rendkívül fontos dolog. Tudni kell "művelni" és fogadni is! ;) Tudom modern már a világ, de szerintem a férfié a kezdeményezés.
Bianka, 30 éves
Társkereső Kecskemét
4 órája lépett be
Segítő pályán dolgozóként fontos a kikapcsolódás, szabadban lenni, sportolni. Esős időben a filmek és az olvasás töltik be ezt a szerepet.
Renáta, 38 éves
Társkereső Dunaújváros
1 órája lépett be
Szia, Renáta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Nincs elő fizetésem se.Ha gondolod add meg elérhetőségetd.Fel veszem a kapcsolatot veled!Köszönöm!😊

30-as jelenleg online társkereső férfiak

Robi, 38 éves
Társkereső Szeghalom
2 órája lépett be
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Józsi, 31 éves
Társkereső Szentes
41 perce lépett be
csajok komoly kapcsolatot keresek jelentkezéseteket várom
Sanyi, 32 éves
Társkereső Cegléd
2 órája lépett be
Sanyi vagyok, 32 éves, lakhelyem Cegléd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Béla, 36 éves
Társkereső Miskolc
11 perce lépett be
Béla vagyok Miskolci egyedülálló srác keresi párját nem vagyok semmi jónak az el rontója ami kialakul köztünk ez csak rajtad múlik

Középkorú jelenleg online társkereső nők

Edit, 41 éves
Társkereső Budapest, IV.
2 órája lépett be
Szia, Edit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Móni, 43 éves
Társkereső Szeged
4 perce lépett be
A férfi a táncban és az életben vezet. A nő követi. Ez eddig rendben van. De vezetni csak az tud, aki tiszteli a másik lényét. Tiszteli a szabadságát. És úgy vezet, hogy öröm legyen követni őt.
Anita, 47 éves
Társkereső Esztergom
2 órája lépett be
Anita vagyok, 47 éves, lakhelyem Esztergom. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mónika, 43 éves
Társkereső Vanyarc
18 perce lépett be
Mit írhatnék magamról elsőre. 43 éves vagyok, van egy 13 éves fiam. Szeretek autót vezetni, bár biztos van néhány \"női\" hibám. Szeretek olvasni, igaz, mostanában nem volt sok időm erre a hobbimra. Jellemzően pszichológiai témájú könyvek érdekelnek, saját magam fejlesztése érdekében. Szeretem az utazást, a viccet is, a spontán dolgok is jöhetnek, a merev és túlzottan leszabályozott dolgokat annyira nem kedvelem.Szeretem a meglepetéseket, és azt gondolom, hogy én is tudok meglepetéseket okozni. Szeretem a focit is. Nem dohányzom, és nem kávézom, nekem a tea a mindennapos \"szükséglet\", télen-nyáron. Egy őszinte, kedves férfit keresek, akinek az életében én lehetnék a Valaki, a Nő, a Társ, Barát, Szerelem...

Középkorú jelenleg online társkereső férfiak

Attila, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV.
1 órája lépett be
Attila vagyok, 44 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
András, 48 éves
Társkereső Szigethalom
40 perce lépett be
András vagyok, 48 éves. Társam keresem Szigethalom környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Peti, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI.
2 órája lépett be
Peti vagyok, 44 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
János, 42 éves
Társkereső Kunhegyes
2 órája lépett be
Mások szerint is igényes, humoros, megbízható vagyok. Hasonló paraméterekkel megáldott Életem Párját keresem! :)

50 év feletti jelenleg online társkereső nők

Beatrix, 63 éves
Társkereső Pécel
2 órája lépett be
Szia, Beatrix vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Era, 59 éves
Társkereső Budapest, XX.
2 órája lépett be
Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
Margó, 62 éves
Társkereső Kiskőrös
2 órája lépett be
Szia, Margó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
ildikó, 61 éves
Társkereső Budapest, XIII.
1 órája lépett be
Ha azért szeretnél megismerni, mert kedveled a verseket, a jó irodalmat, filmet, kirándulást, utazást,a finom ételt, a vidám, önfeledt létezést, és szívesen osztod meg az élményt velem, akkor írj! Én is ilyen vagyok, és ha hiszed, ha nem, még hűséges is, és titokban romantikus, de nem érzelgősen.

50 év feletti jelenleg online társkereső férfiak

Barna, 59 éves
Társkereső Ajka
1 órája lépett be
Nagy állatbarát vagyok,csinos társam keresem .Olyat aki a födönjár ,egyszerű.Régi dolgok az értékek nekem liberális szarság nem.Nem vagyok előfizető ** elérhető .
Gyula, 61 éves
Társkereső Gödöllő
2 órája lépett be
Szeretem a kölcsönös tiszteleten alapuló emberi kapcsolatokat. Általában vidám, barátságos, családcentrikus, társaságot kedvelő férfi vagyok. Szeretek és tudok is jókat nevetni. Szeretem a jó hangulatú, beszélgetős napokat. Szeretem a természetet, az utazást. Rendszeresen sportolok, sokat dolgozom. Korban hozzám illő párt keresek! Fontos a kölcsönös szimpátia! Ismerjük meg egymást!
Laci, 63 éves
Társkereső Miskolc
22 perce lépett be
Kissé flúgos nagy gyerek életvidám nőies hölgyet szeretne találni
József, 64 éves
Társkereső Budapest, XX.
44 perce lépett be
Biztonságör ként dolgozom Jelenleg az exemmel lakom

Néhány jelenleg online társkereső bemutatkozása

  • Natália (49), Dunaújváros Sziasztok! Natália vagyok, 49 éves. Nem vagyok előfizető! Hadj elérhetőséget! Társam keresem Dunaújváros környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom , s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Erika (51), Szűcsi Sziasztok! Szia. Én egy akaratos makacs nő vagyok, de kedvesnek és aranyosnak szoktak a barátaim jellemezni.
  • Ákos (33), Kecskemét Sziasztok! Laza,határozott és őszinte.Aki utálja az állóvizet. :D
  • Laci (22), Székesfehérvár I may not be perfect, but it\'s always me:) Laci vagyok 22 éves , jelenleg mentőápólóként teljesítek szolgálatot az Országos Mentőszolgálatnál, mellette a PTE-ETK szakán tanulok Mentőtisztnek . Szeretek túrázni, tekeni-edzeni, írjatok bátran:)
  • Zoltán (49), Nyíregyháza Sziasztok! Zoli vagyok egyéni vállalkozó szeretek kirándulni sportolni

Találd meg még ma!

Megtetszett, és szívesen beszélgetnél vele? Úgy érzed, egy percet sem akarsz várni a válaszára? Nem gond, hisz a Randivonalon egyszerre több ezer online társkereső vár rád, akikkel azonnal beszélgetésbe elegyedhetsz!

Amellett hogy a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, tízből nyolc tagunk fényképes profillal rendelkezik, hogy könnyebben eldönthesd, szimpatikusnak találod-e.

Online társkeresőinkkel azonnal kapcsolatba tudsz lépni, hisz ha kölcsönös a szimpátia, rögtön válaszolni fog a leveledre! Regisztrálj most, és keresd meg álmaid partnerét! Sok színes egyéniség, és rengeteg élmény vár a Randivonalon!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk