Online társkereső

2 497 most online párkereső társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A tagok többsége az esti órákban, 19-22 óra körül lép be, akkor találod a legtöbb párkeresőt online. Az aktív, komoly párkeresők 90%-a mindennap belép, így ha nem is azonnal, de egy-két napon belül választ kaphatsz tőlük.

Néhány most online párkereső társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb jelenleg online társkereső nők

Mária, 35 éves
Társkereső Budapest, V.
2 órája lépett be
4 órája tag
Csak Őt keresem, ha megtalálnál, kérlek jelezz.
Nelli, 51 éves
Társkereső Budapest
11 perce lépett be
14 órája tag
Kedves Látogató Milyen is vagyok? Természetesen elfogult önmagammal, így ez csak az egyik nézőpont. N agyvonalú E mpatikus L elkis L ojális I gazmondó Így látnak mások: Ha kölcsönös a szimpátia személyes találkozás ès beszélgetés során úgyis kiderül.
Mónika, 47 éves
Társkereső Miskolc
2 órája lépett be
17 órája tag
Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Magdi, 53 éves
Társkereső Budapest, V.
17 órája lépett be
17 órája tag
Szia, Magdi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb jelenleg online társkereső férfiak

Tamás, 46 éves
Társkereső Hévízgyörk
24 perce lépett be
4 órája tag
Aki önmagát megtalálja, megtalálja az utat a másik ember felé is...hölgyeim? Intelligencia, humor, sport és klasszikus emberi értékek...
István, 56 éves
Társkereső Debrecen
2 órája lépett be
5 órája tag
István vagyok, 56 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztián, 47 éves
Társkereső Dunakeszi
13 perce lépett be
6 órája tag
Krisztián vagyok, 47 éves. Társam keresem Dunakeszi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyula, 48 éves
Társkereső Ebes
2 órája lépett be
7 órája tag
Gyula vagyok, 48 éves, lakhelyem Ebes. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás jelenleg online társkereső nők

Andrea, 38 éves
Társkereső Pécs
3 órája lépett be
Egyetemet végzett
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ágnes, 45 éves
Társkereső Kecskemét
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Szia! 45 éves vagyok, 166 cm magas és 100 kg. A 14 éves fiammal élek együtt Kecskeméten.
Zsuzsanna, 53 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
11 perce lépett be
Főiskolát végzett
Egyedülálló 53 éves nő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek független férfi személyében.
Ancsa, 49 éves
Társkereső Budapest, XII.
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Elnézéseteket kérem, de képtelen vagyok itt írásban jól bemutatni magam. Fiatalkori vidám vadóc énem mára már sokkal bölcsebb és nyugodtabb. Talán maradt még belőle valami, csak kell egy aktivátor ami életre kelti ;-). Sok minden történt velem az életemben, volt köztük nagyon jó és nagyon rossz is. A lényeg, hogy jó lenne ismét tartozni valakihez és vagyom rá, hogy hozzám is tartozzanak :-).

Diplomás jelenleg online társkereső férfiak

Balázs, 33 éves
Társkereső Budapest, XI.
42 perce lépett be
Egyetemet végzett
Balázs vagyok, 33 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyuri, 42 éves
Társkereső Budapest, XXII.
1 órája lépett be
Egyetemi diplomás (Műszaki, Gépészmérnök)
Szia, Gyuri vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 74 éves
Társkereső Várpalota
1 órája lépett be
Főiskolát végzett
74 éves vagyok, átlagos testalkatú, főiskolát végeztem.
Tamás, 39 éves
Társkereső Hajdúszoboszló
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény jelenleg online társkereső nők

Barbara, 27 éves
Társkereső Ravazd
2 órája lépett be
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Második világháborús újrajátszó,gyűjtő vagyok, a szenvedélyem,és a hobbim ez a korszak.Németországban születtem,így természetesen a német oldal a \"liebling\"..Kedvelem a természetet, kirándulásokat,kinti programokat,régi vár romokat, hadi múzeumokat,érdekel a vadászat,katonai dolgok.Szabadidőmben néha rajzolok.Nagyon szeretem a történetírós online szerepjátékot. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, így a leendő partneremtől is ezt kérem.Ha tetszem,nyugodtan írj. Ugyan, könnyen barátkozó típus vagyok,de nehezen nyílok meg, és csak hosszabb idő után szavazok bizalmat bárkinek is.
Erika, 50 éves
Társkereső Nyíregyháza
2 órája lépett be
hite: református (nem gyakorlom)
Jó kedélyű elvált nő vagyok. Keresem figyelmes,kedves,jó humorú,ápolt,jóképű, korban hozzám illő társam. Persze a személyiség,a hasonló értékrendek legalább olyan fontosak mint a szimpátia, vonzalom.Komoly kapcsolatot keresek. Kiskorú lányommal élek. Szeretek kirándulni,filmet nézni, imádom a vízpartot. A munkámat is szeretem. A konyhában profi vagyok de azért az éttermi vacsikat is nagyon bírom. Többit majd személyesen.Írj, ha szeretnél többet tudni rólam.
Ildi, 52 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
0 perce lépett be
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Hosszú távú kapcsolatot szeretnék. Olyan korombeli férfit keresek akivel együtt töltjük a szabadidőnket, hogy megismerjük egymást. Értelmes és érzelmes nő vagyok, akinek a testi és lelki érintések sokat jelentenek. Zenei és kultúrális ízlésem, kikapcsolódási szokásaim szélesek. Nem minden de sok minden érdekel.Inkább azt veszem szívesen ha \"vezetnek\" (nem meg) Jelenleg nem egyedül lakom. Családtagokkal. De mivel én hosszú távban gondolkodom így az összeköltözés számomra szóba jöhet. Akár vidékre is. Munkámat rugalmasan tudom alakítani. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt és nem eszek húst. A rendszeres testmozgás számomra fontos. Tánc, jóga, úszás, kirándulás. *moderálva* Nem tudom, elég ennyi az elinduláshoz?
Margó, 53 éves
Társkereső Nyíregyháza
27 perce lépett be
görög katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Számomra az emberi értékek a fontosak. Azt a férfit keresem akivel egy minőségi kapcsolatot tudok kialakítani. Társ legyen, és jó legyen haza menni hozzá! Amennyiben egymásra találtunk, nekem ne gond a lakhely változtatás.

Keresztény jelenleg online társkereső férfiak

Albert, 51 éves
Társkereső Tököl
2 órája lépett be
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Albert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laci, 46 éves
Társkereső Budapest, X.
2 órája lépett be
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Laci vagyok, 46 éves, kőbányán élek,egészségügyben dolgozom. Tíz éves fiamat közös felügyelettel nevelem. A személyes találkozók híve vagyok. Jó kedélyű ,humoros pasinak tartanak, Nehezen ismerkedem,de ha megvan a közös hang,akkor sínen vagyunk.
Péter, 28 éves
Társkereső Budapest, IV.
1 órája lépett be
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia! Nagyon örülök, hogy betértél hozzám. Bevallom nem erősségem az előre megírt \"sablon\" bemutatkozó szövegek és a pontokba szedett ideálok felsorolása, de cserébe biztosíthatlak arról, hogy amint elkezdünk levelezni egymással, a magam részéről nem fog múlni, hogy jól érezzük magunkat. Igyekszem én megtenni efelé a kezdő lépést, de szívesen fogadom a Te kezdeményezésedet is, amennyiben úgy jönne ki a lépés. :) Remélem hamarosan megismerjük egymást!
Rob, 47 éves
Társkereső Érd
10 perce lépett be
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Rob vagyok, 47 éves, lakhelyem Érd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti jelenleg online társkereső nők

Kriszta, 28 éves
Társkereső Budapest, XX.
4 órája lépett be
Életvidám, nehezen oldódó, barátságos, nyugodt természetem van. Szeretem a focit, a rock zenét, szabadidőmben szeretek kirándulni, túrázni, néha videójátékozni.
Blanka, 28 éves
Társkereső Budapest, IV.
2 órája lépett be
Hogy mit keresek? Valami igazit, valami önazonost, valamit, amiben önmagam lehetek.
Krisztina, 22 éves
Társkereső Budapest, XX.
11 perce lépett be
Budapesti egyetemista, dolgozó, gyakornok, sportos, életvidám, természetes, szellemi-és kulturális életre igényes, kiegyensúlyozott lány vagyok. Szeretek barátok között lenni, moziba, koncertre, színházba járni, utazni. A futás a hobbim, amit rendszeresen teszek. Szívesen kommunikálok de otthon is tartalmasan tudom tölteni az időmet. Az egyetemi tanulmányaim fontosak számomra. Nem probléma számomra a kompromisszum ha kölcsönösen figyelembe vesszük egymást. Keresem azt a 24-28 év közötti fiút aki szintén komoly, tartalmas kapcsolatra vár, hozzám hasonló beállítottságú, monogám, és nem csak épp az üres idejét gondolja átmenetileg kitölteni velem. Nárcisztikus, önfényező, problémázós személyek kérem kíméljenek. Nem keresek el- és kitartót, nincs rá szükségem. De egy párra igen, aki partnerem és barátom is tudna lenni.
Regina, 27 éves
Társkereső Dunaújváros
17 perce lépett be
Kedves Ismeretlen! Személyemben egy komoly és határozott nőt ismerhetsz meg. Biztosan nem fogom magam megjátszani, csak azért, hogy Neked jobban megfeleljek. Egyenes, őszinte nő vagyok, aki nem társfüggő és nem mindenáron szeretnék magam mellé valakit. Tisztában vagyok magammal és már nem keresem a tökéletest, hanem a másik felemet. (Kellő egzisztenciával rendelkezem, így, akik anyagi javak kínálatával próbálnának kapcsolatot teremteni, élből nem is érdekel.) Elnézést a nyers fogalmazásért, de a tapasztalat azt mondatja, hogy aki mindezt végig olvassa, az érti is mire gondolt ezen sorok alatt a költő, aki pedig nem, az valószínűleg nem a hosszú monológok értelmezője. A nagy szavas, magát jól előadó, ám tettekben pedig nulla férfiakból köszönöm, megjöttem. Nem érdekelnek exek, zátonyra futott kapcsolatok. Mindenki rendelkezik egy múlttal, amit nyilván átbeszél az ember, de senkinek nem szeretnék a pszichológusa, illetve a búfelejtője lenni. Kinőttem a játszmákból, harcokból. Érzelmileg érett, komoly, céltudatos férfit keresek. Fontos számomra, hogy egy férfira fel tudjak nézni, szeretni tudjam és ezt hagyja is. Az önmagát még nem találó, rideg, érzelmekben és cselekedetekben fukar férfiak nem vonzanak. Ők tipikusan azok, akik szavakban bármit képesek mondani, de ha az élet úgy hozza, szó nélkül tovább állnak. Ők nem fognak küzdeni, nincsenek tisztában a saját hibáikkal. A nagy szerelem addig tart, míg nem érkezik meg a következő potenciál, mindegy, hogy egy hét telt csak el. Őket hagyni kell, nőljenek fel érzelmileg is az élethez. Mondhatni zenefüggő vagyok, így, ha valaki a csendet preferálja elsőként, akkor nem engem keres. Reggel a kávémat is kellemes zene társaságában fogyasztom, illetve este a teraszon üldögélve is mindig kihallatszik a dallam. Jobban értékelem a baráti összeülős, átbeszélgetett estéket, mintsem az átbulizós éjszakákat. Alapjában véve romantikus típus vagyok, azonban ezt ki kell hozni belőlem. Mint minden embernek, rengeteg hibám van, de ha Te őszinte vagy, s kölcsönös a szeretet, akkor tipikusan az az ember, akivel együtt, ketten hegyeket is megmozgathatunk. Hiszem, hogyha az ember mellé a megfelelő társ érkezik, akkor nincs lehetetlen. Kitartó vagyok és tudok küzdeni. Számomra még az értékek, igen fontosak, s ha valami tönkremegy, én még megpróbálom megjavítani, mintsem egyből túltegyek rajta. A Világ közepe nekem Erdély, s szeretném már ezeket az utakat valakivel megosztani. :)

Fiatalabb, 30 év alatti jelenleg online társkereső férfiak

Ádám, 21 éves
Társkereső Győr
33 perce lépett be
Olyan lányt keresek,aki rendkívül átlagos. Fontos hogy nagyon ragadós legyen, és féltékeny. Szeretem az olyan lányokat akik állandóan az ex barátjukról beszélnek. Szeretem a mekis sajtburgert krumplival. Burger kingnek nálam nincs helye. Éjszakánként harcolok a bűnnel. Nem azt mondom hogy én vagyok Batman, csak azt, hogy még senki sem látott minket egy helyen.
Dani, 26 éves
Társkereső Budapest, VI.
15 perce lépett be
Nagyon szeretek sportolni, jelenleg leginkább konditerembe és csoportos edzésekre járok, régebben több évig asztaliteniszeztem, illetve más labdajátékokat is kipróbáltam. Szívesen megyek sétálni, kirándulni, biciklizni, illetve ha megismerek majd valakit utazni is szeretnék. :) Kedvelem az éjszakai életet is, a koncerteket, fesztiválokat. Ugyanakkor igyekszem viszonylag egészséges és kiegyensúlyozott életet élni, nem dohányzom. Nyáron ha tehetném leginkább Balatonon, vagy tengerparton lennék, télen pedig síelnék (bár már elég régen voltam). Jelölj kedvencnek, ha szeretnél megismerni. :)
Attila, 29 éves
Társkereső Budapest, X.
1 órája lépett be
Programozóként dolgozok, szeretem a kreatív tevékenységeket. A pandémia alatt elmerültem a fantasy és sci-fi regények világában. Filmeket és sorozatokat látástól vakulásig fogyasztottam. Voltak időszakok amiket kifejezetten élveztem de elég magányosan telt az elmúlt időszak. Szeretem az őszinte embereket, akkor is ha nem tudják magukat filterezni. Kifejezetten megnyugtat ha nem kell találgatnom hogy éppen mi jár a fejükben. Nem vagyok általában a társaság középpontjában, inkább preferálom a nyugodt egymásra koncentráló összejöveteleket mint egy vad party-t. Persze néha napján egy-egy aktívabb sörözésre is rá lehet venni. Itt megemlítem hogy nagyon ritkán iszom alkoholt, sörözős összejöveteleknél is 1 max 2 sör amit meg tudok inni. Nem bírom az alkoholt így nem is erőltetem. Heti szinten járok edzőterembe, az elmúlt időszakban sikerült a tipikus dad bod kezdetleges formáját felvenni így van mit ledolgozni. Szeretem a gyalog túrákat is de még nem sikerült a pandémia előtti rendszerességre vissza állni. Igazi kávé függő vagyok, igyekszem a mértékletességre viszont mint mondják "a programozók kávéval működnek" így ez inkább foglalkozási ártalom. Bármikor szívesen megiszok veled egy kávét, ha nyitott vagy rá. :)
Dani, 26 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be
Dani vagyok, 26 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as jelenleg online társkereső nők

Edina, 33 éves
Társkereső Harsány
1 órája lépett be
Egyelőre csak ismerkedni szeretnék, kötetlen dolgot keresek.
Noémi, 39 éves
Társkereső Kunsziget
22 perce lépett be
Noémi vagyok, 39 éves. Társam keresem Kunsziget környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Évi, 35 éves
Társkereső Jászberény
3 órája lépett be
Két végletes énem van: a finom,nőies,magassarkús bújós és a határozott,céltudatos,aki hamar feltalálja magát ha kell:)Közte nincs semmi.Nem vagyok átlagos :)
Janka, 37 éves
Társkereső Vác
37 perce lépett be
Vácott élek és dolgozom. Oktatásszervező vagyok egy felnőttképző cégnél. A szende külső ne tévesszen meg, van tűzrőlpattant oldalam is. :) Jól jönne a férfi a háznál, most épp azért mert megnézném a Midsommar-t, de egyedül nem merem. :D Szóval nincsenek elrugaszkodott elvárásaim. Keresem azt a társat, akivel egy hullámhosszon vagyunk. :)

30-as jelenleg online társkereső férfiak

Alex, 33 éves
Társkereső Ausztria
28 perce lépett be
Szia, AleX vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Ennyi...
Csaba, 38 éves
Társkereső Ausztria
2 órája lépett be
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 32 éves
Társkereső Hajdúnánás
2 órája lépett be
Szia. Egyszerű rendes átlagos embernek tartom magam. Szeretem a dolgaim maximálisan elvégezni. Céltudatosan élek. Fontos számomra az egészséges életmód. Pár mondatban
Tamás, 36 éves
Társkereső Budapest, XIII.
15 perce lépett be
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú jelenleg online társkereső nők

Kata, 43 éves
Társkereső Budapest, IX.
5 perce lépett be
Szia, Kata vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tímea, 40 éves
Társkereső Edelény
1 órája lépett be
Álmodd meg, váltsd valóra, élj boldogan! Nem vagyok elő fizető, így nem tudok vissza írni. e-mail *moderálva*
Enikő, 41 éves
Társkereső Debrecen
2 órája lépett be
"Az embernek a társa: hiányzik. Nem csak akkor, ha a halállal elveszítette, de akkor is, ha sohasem találkozott még vele. Soha, egész életében..! A társtalan ember hozzászokott ugyan, hogy egyedül van, hogy lelkileg idegenek között él, megszokja a magányt, mint eszkimó a sarki hideget - de a lélek mégis tudja, hogy hiányzik belőle egy darab, hiányzik a másik fele. És ez nem csak akkor fáj, ha elveszítjük, hanem akkor is, ha nem találjuk meg." Müller Péter
Szilvia, 45 éves
Társkereső Budapest, XIV.
3 perce lépett be
Olyan férfit keresek akinek fontos a kölcsönös törődés, a gyengédség... Szeretem a valakihez való tartozàst,egy férfit keresek, akivel megvan a közös cinkosság,a titok, az izgalom a vàgy. Legyen kitartó ,figyelmes, legyen humora és sportos,szexi teste ,ez a gyengém. Tudom kit,mit keresek, ezért nem adom lejjebb, lelki betegek,próbálkozók, otthoni papucsok kíméljenek. Nem vagyok szép,de tudom hogy rendkívül erős a szexuális kisugárzásom, imádom a testem és tudom is használni,magas a szexuális kultúrám. A hatàrozott, kezdeményező, irányító típusú férfi vonz! Nem vak randizom, képpel ismerkedem! A képen én vagyok,tükrözi a valóságot!

Középkorú jelenleg online társkereső férfiak

Feri, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 órája lépett be
Keresem a hozzám illő társam akit egy és ugyan az a cél vagy közös vágányon tudunk haladni az életben ….. Egyelőre próbálkozok és ne ítélkezettek mert még amatőr vagyok az ismerkedés e formájában …. De igyekszem !
György, 49 éves
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
Szia, György vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
András, 42 éves
Társkereső Nagykanizsa
23 perce lépett be
Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
János, 46 éves
Társkereső Miskolc
3 órája lépett be
Nem vagyok előfizető, ezért kérlek írj elérhetőséget amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet.

50 év feletti jelenleg online társkereső nők

Kata, 59 éves
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
Hétköznapi nő vagyok. Tőled sem várok mást tehát, minthogy hétköznapi férfi legyél, tehát szeresd a zenét, -kivéve az operettet és a mulatóst és némely musicalt,- a színházat, a baráti társaságot, az utazást és a könyveket.
Ilona, 68 éves
Társkereső Aba
22 órája lépett be
Ilona vagyok, 68 éves, lakhelyem Aba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Évi, 65 éves
Társkereső Gyömrő
2 órája lépett be
Igényes vagyok mindenre. Imádok utazni, főleg Olaszországot szeretem.Jelenleg még dolgozom és azért. hogy minél többet tudjak utazni, mert úgy érzem, hogy ez nagyon jó és feltölt energiával. Persze egy társsal sokkal jobb lenni élvezni mindezt és ezt keresem, hogy tudjunk még sok szépet megadni magunknak és , hogy jó legyen mindkettőnknek még sokáig!
Éva, 68 éves
Társkereső Budapest
26 perce lépett be
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti jelenleg online társkereső férfiak

Tibor, 67 éves
Társkereső Komló
1 órája lépett be
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
János, 59 éves
Társkereső Tatabánya
13 perce lépett be
Számomra a megfelelő társat fellelni,megtalálni az élet legnagyobb kihívásai közé tartozik hiszen a társunk által válhatok teljes személyiséggé s mutathatom meg magam,ahogy szerethetem a hétköznapokban és az ünnepeken.A párom a társam által vagyis együtt válhatunk,együtt tehetjük teljessé mindkettőnk életét mert csak a másikért élni,vele megosztani élményeinket,örömünket ...élhetünk igazán.Valójában nem a testi paramétereket tartom elsődlegesnek - ámbár kétségkívül ennek is óriási jelentősége van - ha megfelelő bájjal párosul - hanem az értelem oldaláról indult érzelmi,erotikus vonzást a személyiség az egyéniség jegyeivel legyen harmóniában.Aki nézeteimmel egyetért már a siker fele rendelkezésre áll.A természetet,kultúrát,művészeteket kedvelő férfiként várom az érdeklődést mutató Hölgy társaságát egy komoly élethosszig tartó izgalmakkal,élményekkel telített szerelmetes kapcsolatra.
Attila, 61 éves
Társkereső Szigetvár
9 perce lépett be
38 évnyi házasság Utah különköltözünk. A következő 38 évre keresem társam.
Tamás, 59 éves
Társkereső Budapest, VIII.
23 perce lépett be
Jókedvű, pozitív személyiség vagyok, aki éppúgy szeret egy aktív napot jó társaságban - pl. kirándulással tölteni, mint az otthon melegében egy kellemes, nyugalmas mozis, beszélgetős, estét eltölteni. A fiam és lányom fontosak számomra, szívesen találkozom velük, szeretünk moziba, koncertre járni (ha lehet). Magamra is szeretek időt fordítani, (én idő) olvasni, tornázni, kerékpározni vagy csakúgy lenni a természetben. Úgy érzem, kívül és belül is összhangban élek magammal, a rossz kedv és a szomorkodás szerencsére csak ritkán kerülget.

Néhány jelenleg online társkereső bemutatkozása

  • Feri (45), Kecskemét Sziasztok! Barátkoznék, beszélgetnék hőlgyel.
  • Csaba (48), Esztergom Komoly kapcsolatot keresek Sziasztok! Csaba vagyok ,komoly kapcsolatot keresek .Egy társat akivel leélhetem, az életem. Fontos számomra a hűség ,hit,bizalom.De felesleges regényt irni magamról,ha közös a szimpátia úgy is megismerjük egymást.
  • Kinga (42), Budakalász Sziasztok! Sziasztok! Szeretnék karácsonyra már nem egyedül lenni😊
  • Heidi (21), Budapest, XVIII. Vagy sikerűl vagy nem de felállok ha elvesznék . Szeretek élni és Hiányzik a társasság . A szerelem
  • Tamás (26), Nyíregyháza Sziasztok! Csak ismerkedjünk meg, aztán ahogy alakul.;)

Találd meg még ma!

Megtetszett, és szívesen beszélgetnél vele? Úgy érzed, egy percet sem akarsz várni a válaszára? Nem gond, hisz a Randivonalon egyszerre több ezer online társkereső vár rád, akikkel azonnal beszélgetésbe elegyedhetsz!

Amellett hogy a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, tízből nyolc tagunk fényképes profillal rendelkezik, hogy könnyebben eldönthesd, szimpatikusnak találod-e.

Online társkeresőinkkel azonnal kapcsolatba tudsz lépni, hisz ha kölcsönös a szimpátia, rögtön válaszolni fog a leveledre! Regisztrálj most, és keresd meg álmaid partnerét! Sok színes egyéniség, és rengeteg élmény vár a Randivonalon!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk