Társkereső Debrecen

Legújabb debreceni női társkeresők

Enikő, 41 éves
Társkereső Debrecen
21 órája tag
"Az embernek a társa: hiányzik. Nem csak akkor, ha a halállal elveszítette, de akkor is, ha sohasem találkozott még vele. Soha, egész életében..! A társtalan ember hozzászokott ugyan, hogy egyedül van, hogy lelkileg idegenek között él, megszokja a magányt, mint eszkimó a sarki hideget - de a lélek mégis tudja, hogy hiányzik belőle egy darab, hiányzik a másik fele. És ez nem csak akkor fáj, ha elveszítjük, hanem akkor is, ha nem találjuk meg." Müller Péter
Judit, 47 éves
Társkereső Debrecen
37 órája tag
Judit vagyok, 47 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anita, 42 éves
Társkereső Debrecen
38 órája tag
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Judit, 55 éves
Társkereső Debrecen
3 napja tag
Őszinte párkapcsolatot keresek.

Legújabb debreceni férfi társkeresők

István, 56 éves
Társkereső Debrecen
2 órája tag
István vagyok, 56 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Istvan, 50 éves
Társkereső Debrecen
14 órája tag
Szia, Istvan vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gergő, 33 éves
Társkereső Debrecen
18 órája tag
Gergő vagyok, 33 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 22 éves
Társkereső Debrecen
19 órája tag
Ismerj meg és legyen szerencsénk.

Éppen online debreceni társkereső nők

Andrea, 47 éves
Társkereső Debrecen
20 perce lépett be
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea, 37 éves
Társkereső Debrecen
1 órája lépett be
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Irén, 46 éves
Társkereső Debrecen
1 órája lépett be
Add azt, amire vágysz. Azt gondolom így tehetjük jobbá az életünket és másokét is. Mindig higgy benne, hogy valami csodálatos van készülőben. Ugyanis jó dolgok azokkal történnek akik hisznek. Még jobb dolgok azokkal történnek akik várnak. De a legjobb dolgok azokkal történnek, akik nem adják fel. Én még nem adtam fel. 🙂 A nevem Inci, Debrecenben élek a 20 éves nagyfiammal. Többnyire vidám, pozitív beállítottságú vagyok. Próbálom még ha időnként nehéz is, de mindennek a jó oldalát nézni. Szeretek számomra új, szimpatikus embereket megismerni. 🙂
Ildikó, 46 éves
Társkereső Debrecen
2 órája lépett be
Őszinte, hűséges társat keresek. Szeretem a humort, fontos számomra a mozgás, a család és a barátok.

Éppen online debreceni társkereső férfiak

Ádám, 34 éves
Társkereső Debrecen
13 perce lépett be
Ádám vagyok, 34 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dániel, 37 éves
Társkereső Debrecen
2 órája lépett be
Szia, Dani vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sándor, 65 éves
Társkereső Debrecen
13 perce lépett be
Szerintem a legfontosabb tulajdonságaim: nem iszok, nem dohányzok. Sportos életmódot folytatok. Ha van egy kis súlytöbbleted nem akadály. :)
Zoli, 40 éves
Társkereső Debrecen
1 órája lépett be
Zoli vagyok, 40 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás debreceni társkereső nők

Ella, 60 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolát végzett
Szeretem, ha egy férfival nő lehetek, hogy bújhatok, dorombolhatok, gondoskodhatok, hogy lehetek vadmacska, vagy törleszkedő cica, és lubickolhatok az összes női szerepemben. Szeretem, ha lehetek vele befogadó, odaadó, homlokránc-elsimító pihenőhely, és lehetek egy dög, aki a saját örömére is gondol. Milyen jó érzés vele csak úgy belezuhanni a szenvedélyszerelembe, mint perzselő nyári napon a hűs, simogató tó vízébe, és nem mérlegelni, nem agyalni, nem félni fatális szívtörésektől és nem félteni jajongva egot, önbecsülést. Szeretem, ha testünk illeszkedik, és boldogan vagyok kiskifli újra, ha kezét a csípőmre helyezi, úgy alszunk el. Azt is szeretem, ha jön a reggel, és nekem végre nem kell az arcomra sminkálarcot húznom, lehetek az, aki vagyok, rajta hagyhatom az álom barázdáit, a lepedő nyomát, az életem vonalait. Szeretem, amikor a nyitott teraszajtón beárad a friss, eső áztatta fűillat, ő reggelit készít nekem, és akkor végre valóban érzem az élet ízeit. Szeretem, ha egy férfi tenni, teremteni akar, ha nem passzív kanapéhuszár, és megátalkodott, mindig befuccsoló álomgyáros, ha nem támaszkodik, ha önmagának, és másoknak tett ígéreteit betartja. Szeretem, amikor egy férfi teljes szívével tud szeretni akkor is, ha elfogyott a lendületem és a hitem, akkor is, ha nehéz szeretni, ha még önmagamat sem szeretem.
Adrien, 59 éves
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett
Szia, Adrien vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztina, 44 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolát végzett
Megbizhato,elvalt,csinos no vagyok,keresem eletem parjat.Kalandorok kimeljenek!
Enikő, 56 éves
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett
Enikő vagyok, 56 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás debreceni társkereső férfiak

Márk, 36 éves
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett
Sziasztok! Ha vkinek szimapatikusna tűnök írjon nyugodtan, nem harapok! :)
Sándor, 31 éves
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett
Sándor vagyok, 31 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 36 éves
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett
Szia! A képeim, a jellemképem, a címkéim, a jellemzésem már pár dolgot elárulnak rólam. A többi majd kiderül az ismerkedés során. :) Egyedül lakom, nem dohányzom, gyerekem nincs. Van egy macskám is, de ő főleg kint szeret lenni, és nem az ágyamban szokott aludni, mielőtt azt hinnéd. :)
Attila, 25 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolát végzett
Attila vagyok, 25 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény debreceni társkereső nők

Melinda, 28 éves
Társkereső Debrecen
vallása: egyéb keresztény
Sziasztok 28 éves vagyok Debrecenben élek jelenleg műkörmös ként funkcionálók illetve kereskedelemmel foglalkozom nagyon el foglalt vagyok úgy hogy ennek tudatában irmerkedj velem
Emese, 27 éves
Társkereső Debrecen
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)
Kevés ez a pár karakter arra, hogy leírjon bárkit is. :) Komoly kapcsolatot keresek, akár egy egész életre szólót. Nyitott, nevetni szerető személyiség vagyok, tabumentesen lehet velem beszélgetni az élet dolgairól. :)
Anikó, 69 éves
Társkereső Debrecen
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szeretek főzni ,sütni .Értelmes időtöltést Tv -t nézni ,van néhány kedvenc könyvem .
Ibolya, 54 éves
Társkereső Debrecen
hivő: református (nem gyakorlom)
Szia Kedves Idegen! 7 éve egyedül élő, vidám, alapvetően optimista természetű nő vagyok, aki igyekszik mindenkiben és mindenben a jót meglátni. Ha hasonló tulajdonságokkal bíró, független, debreceni, nem dohányzó, 50-60 év közötti, átlagos, vagy vékony testalkatú, humorérzékkel megáldott férfi vagy, írj!

Keresztény debreceni társkereső férfiak

Zsolt, 32 éves
Társkereső Debrecen
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Zsolt vagyok, 32 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 47 éves
Társkereső Debrecen
vallása: református
47éves egyedülálló férfi vagyok.Ismerkedni szeretnék lányokkal,hölgyekkel kapcsolat céljából.
Felix, 61 éves
Társkereső Debrecen
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Felix vagyok, 60 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sándor, 52 éves
Társkereső Debrecen
református vallású (alkalmanként)
Protestáns értelmiségi vagyok. Kedvelem és űzöm is a szabadidős sportokat, a futást és a kerékpározást is. Több kötet írója és szerkesztője után tanácsokat adok a fiatal írópalántáknak. Közel áll hozzám a természetvédelem és segítem a faültető és más zöld aktivistákat. Nyáron salsa estekre járok rendszeresen. Vasárnap általában gyülekezetben vagyok, délelőtt. Társaságomat mindig megválasztom! Hiszek még a hagyományos családmodellben, ami a férfi és a nő házasságából származik csak! Hasonló értékrendű, fiatal-vagy fiatalos, de csinos páromat keresem!

Fiatalabb, 30 év alatti debreceni társkereső nők

Petra, 27 éves
Társkereső Debrecen
Szia, Petra vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dóri, 25 éves
Társkereső Debrecen
Nincs ideállom, ne légy bunkó, flegma, írhatok ide bármit is, nem ez számít, hisz személyesen derül ki minden, meg vagy 1-2 hónap múlva :) komoly kapcsolatott szeretnék....szókimondó vagyok nagyon...szeretek beszélni...kis fiúk kerüljenek...van hogy hisztis vagyok de ha tévedek elismerem...
Cintia, 27 éves
Társkereső Debrecen
Cintia vagyok, 27 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anna, 21 éves
Társkereső Debrecen
21 éves vagyok Debrecenben élek egyben dolgozok,vagy mikor hol dolgozok. Nyomozó vagyok. És leszbikus amit nem szégyellek.

Fiatalabb, 30 év alatti debreceni társkereső férfiak

Gergő, 24 éves
Társkereső Debrecen
Szia, Gergő vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Robi, 27 éves
Társkereső Debrecen
Egy kedves, aranyos hölgyet keresek, akivel kellemesen tölthetjük a szabadidőnket
Tamás, 23 éves
Társkereső Debrecen
Tamás vagyok, 23 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoli, 24 éves
Társkereső Debrecen
Valahogyan ki kell játszani a rendszert, ha meg PRÓbálod és sikerül Nem vAgY semmi és már tudod is a család nevem, szóval írj bárhol.

30-as debreceni társkereső nők

Nóra, 38 éves
Társkereső Debrecen
Nem 50-es férfit keresek...! 😉😁😎 Puszi nektek! 😘
Edina, 36 éves
Társkereső Debrecen
Szia, Edina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Hencsi, 38 éves
Társkereső Debrecen
Sziasztok, írhatnék sok mindent ide. De lassan aludnom kell...szeretnèk végre saját családot azzal a bizonyossal. Senki mással! Ha összejön esetleg ikreket nem egyszerü ez az èn koromban.Most ezzel 90% pasit le is koptattam 😅😆 Ha az a sorsom egyedül maradok de tán lesz vki. Lèci már gyerekesek ne írjatok. Köszi Fotóm lesz hamarosan, amint elfogadja vègre 🙄
Gabriella, 33 éves
Társkereső Debrecen
Szeretek utazni, bár inkább a bőröndös, mint a hátizsákos kirándulásokat kedvelem. Kedves, intelligens, őszinte és empatikus nő vagyok. A párkapcsolatban számomra fontos a bizalom, őszinteség, tisztelet, kompromisszum. Előny, ha kedveled az állatokat, mert van egy jó fej macskám.

30-as debreceni társkereső férfiak

András, 32 éves
Társkereső Debrecen
Szia, András vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 38 éves
Társkereső Debrecen
Péter vagyok, 38 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
feri, 34 éves
Társkereső Debrecen
magamról néhány szó,amit érdemes tudni rólam dohányzom szeretek bulizni,szeretem a lazaságot és a jó társaságot!szeretek őszinte lenni ami a szívemen az a számon.
Peter, 34 éves
Társkereső Debrecen
Sziasztok. Hodos Péternek hivnak. Szerződéses katona vagyok Debrecenbe az MH 24 Bornemissza Gergely Felderitő Ezrednél. Életem a sport, de szeretek még olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni, túrázni.

Középkorú debreceni társkereső nők

Anikó, 42 éves
Társkereső Debrecen
Anikó vagyok, 42 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andi, 42 éves
Társkereső Debrecen
Ismerkedni szeretnék és ha jo minden akkor komoly kapcsit
Vera, 45 éves
Társkereső Debrecen
Hogy milyen is vagyok? Az alapvető adatok láthatók. Mindenkiről lehetne egy igazán színes regényt írni. Leírhatom milyen vagyok, de más is ilyennek lát? Így legjobb, ha írunk, beszélgetünk, találkozunk. Aztán meglátjuk...
Ági, 44 éves
Társkereső Debrecen
Ági vagyok, 44 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú debreceni társkereső férfiak

Zsolt, 46 éves
Társkereső Debrecen
Szia! Örülök , hogy megnézted az adatlapom, ismerkednék korban hozzám illő független kedves őszinte hölgyel, tartós kapcsolat céljából.
Miklós, 43 éves
Társkereső Debrecen
Szia, Miklós vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 40 éves
Társkereső Debrecen
Zsolt vagyok, 40 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 43 éves
Társkereső Debrecen
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti debreceni társkereső nők

Kati, 64 éves
Társkereső Debrecen
Szia, Kati vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gabriella, 62 éves
Társkereső Debrecen
Szia, Gabriella vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marika, 66 éves
Társkereső Debrecen
Sportszerető vagyok, szeretek kirándulni,turázni, kerékpározni stb.Van egy. lányom és egy fiú unokám, nagyon szeretem őket és viszont ők is engem, szoros kapcsolat van köztünk. Férjem elhunyt egyedül élek. röviden most ennyi. üdv ismeretlenül is.
Emike, 70 éves
Társkereső Debrecen
DEBRECENI 70 éves özvegyasszony vagyok!!!Rendezett körülményekkel!!!Elsőre, NEM összeköltözős BARÁTOT keresek,DE rendezetten élőt, a többit személyesen ha lesz rá alkalom!!!

50 év feletti debreceni társkereső férfiak

János, 60 éves
Társkereső Debrecen
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 167 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!
Károly, 62 éves
Társkereső Debrecen
Szia, Károly vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Miklós, 66 éves
Társkereső Debrecen
Nyugdíjas humán értelmiségi vagyok egyetemi végzettséggel.Aktív, sportos életet élek,konditerembe járok, utazom,egészségesen táplálkozom, sokat olvasok.Szeretek autót vezetni.Olyan diplomás hölgyet keresek, aki hasonló érdeklődésű és társam lenne jóban-rosszban.
Csaba, 64 éves
Társkereső Debrecen
Keresem leendő feleségem. Debreceni vállalkozó vagyok. Hiszek a "ránézésre szimpatikus" jelentőségében. Mérlegjavítással foglalkozom. Ha beleférek a jelöltek listájába, kérlek tudasd velem. Azokat akik nem zártak ki a korom miatt, vagy nem zárták ki a gyerekvállalást, magam értesítem egy kedveléssel, hogy új hús van a piacon. Köszi:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Kinga (42), Budakalász Sziasztok! Sziasztok! Szeretnék karácsonyra már nem egyedül lenni😊
  • Heidi (21), Budapest, XVIII. Vagy sikerűl vagy nem de felállok ha elvesznék . Szeretek élni és Hiányzik a társasság . A szerelem
  • Tamás (26), Nyíregyháza Sziasztok! Csak ismerkedjünk meg, aztán ahogy alakul.;)
  • Tamás (46), Hévízgyörk A különlegeset a tökéletes sem pótolja... Aki önmagát megtalálja, megtalálja az utat a másik ember felé is...hölgyeim? Intelligencia, humor, sport és klasszikus emberi értékek...
  • Andrea (48), Székesfehérvár Sziasztok! Nem keresek könnyü kalandot, ezért kedves kalandorok kíméljetek.

Társkeresés Debrecenben

Társkeresés Debrecenben

Debrecen a Tiszántúl legnagyobb és legjelentősebb városa. Időnként "a kálvinista Róma" néven vagy "cívisváros"-ként emlegetik. Kelet-Magyarország régió, az Észak-Alföld statisztikai régió és a Tiszántúl nagytáj szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi és közlekedési központja.

A 13. században említik először írásban. 1361-ben mezővárosi, 1683-ban szabad királyi városi rangot kapott. Nevét az egész kontinensen ismerték híres vásárairól és református iskolájáról, mely európai viszonylatban is kiemelkedőnek számított. Történelme során kétszer az Országgyűlés színhelye volt: 1848-49-ben, és 1944-ben. Az évszázadok folyamán többször is tűzvész áldozata lett, a második világháborúban jelentős károkat szenvedett.
Ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Debrecen város napja: április 11.

Ismerkednél debreceni egyedülállókkal?


Azt érzed, feleslegesen jársz a debreceni bulihelyekre, esetleg időd sincs időd kimozdulni a munka mellett? Esetleg már úgy érzed, hogy mindenkit ismersz már a környéken? Van viszont egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!
Fiatalabbak, idősebbek, jómódúak, keresztények, vagy diplomások között keresgélnél? Őket mind megtalálod a Randivonal Hajdú-Bihar megyei oldalán! Válaszd a Randivonal párkeresőt, az ország legnagyobb debreceni párkereső oldalát, ahol már több ezer embernek segítettünk a párkeresésben!
A Randivonalon nem számít, hogy az ország melyik részén laksz, vagy akár a határokon túl, merthogy a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a környékeden élő, hasonlóan társra vágyakozó magányos szívet!
A Randivonalon saját elképzeléseid szerint keresgethetsz (pl. iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).
A sikeresség érdekében regisztrálj és töltsd ki az adatlapodat! Ajánlott minél részletesebben kitölteni az adatlapodat és a jellemzésedet. Ezután válogass könnyedén Hajdú-Bihar megyei párkeresők között nem, kor, végzettség, megjelenés valamint foglalkozás alapján is!
Randizási tanácsokért nézd meg videósorozatunkat Link. Végül egy jó tanács azoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!
Regisztrálj most, hogy Rád is rádtaláljon a szerelem!

DebrecenDebrecen

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: