Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Debrecen

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Éppen online debreceni társkereső férfiak

János (43)
Társkereső Debrecen
2 órája lépett be
Nem szeretem ezeket a bemutatkozó írásokat mert írni bármit lehet.Nem szeretek magamról írni mert a negatív dolgokról senki sem beszél szívesen,a pozitív dolgok pedig gyakran nagyképűen hangzanak. Fontos számomra a becsületesség,jóság,odafigyelés,törődés és persze a humor. Szeretem a természetet,állatokat,könyveket,filmeket,sportokat.Érdekelnek még a természettudományok. Sok mindent meg nem szeretek de azokat nem írom le.Ha érdekel valakit akkor majd elmondom.Egyet csak leírok: utálok főzni.
Rudolf (52)
Társkereső Debrecen
42 perce lépett be
\"Az igazit, de nem mindenáron\"
Laci (37)
Társkereső Debrecen
2 órája lépett be
Életem filmjéhez keresek egy főszereplőt. Forgatókönyv szerint egy már-már kihalófélben lévő romantikus és régi vágású férfi keresi párját tartós kapcsolat kialakításának céljából.
Ferenc (43)
Társkereső Debrecen
2 órája lépett be
Debrecenben élek, a belvárostól 20 percre, az erdőspuszták közepén. Erdők, mezők, rétek, szántók, madárcsicsergés, béke, csend, nyugalom, szóval idilli környezet. Agrármérnökként végeztem, de ami fontosabb, hogy amolyan született, tanult és hobbiparaszt vagyok. Vannak állataim, meg persze kert, föld, miegymás. Na, ha eddig még nem tántorítottalak el, az jó jel, és nyugi ez nem a "Házasodna a gazda" alacsony költségvetésű kiadása, van 'normális' munkám is, csak a szabadidőmben túrom a földet :)

Diplomás debreceni társkereső nők

Sára (46)
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett
Átlagos testalkatú, 46 éves, független, nem dohányzó, környezetére igényes nő vagyok. Szívesen töltöm az időmet olvasással, társasággal, zenével, szeretek a természetben lenni.
Ágnes (25)
Társkereső Debrecen
Egyetemi diplomás (szociológia)
Komoly kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni, lehetőleg a lakóhelyem környezetében és a megadott korosztályba tartozókkal. Ha szimpatikusnak találsz, kedvelj vagy írj, én nem nagyon szoktam, mert ebből a szempontból eléggé tradicionális vagyok :) Amennyiben megkeresésedre nem reagálok, az azt jelenti, hogy köszönöm, de valamilyen kizáró ok fennállása miatt nem szeretnélek feltartani. :)
Erzsébet (69)
Társkereső Debrecen
Főiskolai diplomás (Gazdálkodási)
Azt hallottam itt találom meg a páromat. Ha igaz ez a hír, akkor keresem azt a férfit aki a jobb felem lenne és érti a szeretetet nyelvét. Nagyon fontos számomra a hűség, az őszinteség, a tisztelet a megbecsülés, a bizalom, az igényesség önmagával és a környezetével szemben. Magamról annyit , hogy sokáig nem tudok egyhelyben maradni, mindig nyüzsögnöm kell. Szeretek kertészkedni, utazgatni, beszélgetni, táncolni is szeretnék, ha lenne kivel. Azért olvasni is nagyon szeretek, vagy zenét hallgatni, hangulattól függ, vagy színházba menni, sportolni. Nem kell találgatni, igen 69 éves vagyok, keresem a korban hozzám illő páromat, egy olyan férfi személyében aki hasonló mentalitású és hasonló az értékeket vall. Ha keresel Debrecenben megtalálsz! Írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szofi (28)
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett
Sziasztok ,egy jó beszèlgetö partnert keresek

Keresztény debreceni társkereső nők

Barbara (43)
Társkereső Debrecen
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Ismerkedés céljából iratkozok fel ,és majd kialakul valami kár a szó úgy is a szinpátia ki alakul ha ki akar.Ha nem válaszolok az azért van mert nem tudok irni mert nem engedi a rendszer.
Csilla (44)
Társkereső Debrecen
református vallású (alkalmanként)
Csilla vagyok, 43 éves, lakhelyem Debrecen. Kedves Urak! Elváltam, a 11 éves fiammal élünk ketten. Önmagamra és a környezetemre igényes hölgy vagyok.Szeretem a mozgalmas hétköznapokat, a folyamatos fejlődés híve vagyok mint a munkám mint a magánéletben. Önbizalom, szenvedély , ambíció, elhivatotság, kitartás, türelem , felelősségvállalás egy igazi Férfi társ jellemvonása :) Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erika (57)
Társkereső Debrecen
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Klasszikus értékrendű, társaságkedvelő, pozitív életszemléletű, családcentrikus vagyok.
Márta (58)
Társkereső Debrecen
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Ne várd el, hogy könnyebb legyen az élet! Egyszerűen csak határozd el, hogy boldogabb leszel! Én már döntöttem, mindent megteszek, hogy ez így legyen, így érezzem! Ehhez az úthoz biztosan létezik egy olyan társ is, akivel egymás mellett haladva lépdelhetek, aki örül, ha használom szárnyaim, bevár, ha lemaradnék, felsegít, ha elbotlanék, inspirál, ha ő gyorsabban szeretne haladni, nem tekinti kihívásnak, ha néha leelőzöm, kedveli, ha elidőzöm a csillagokat, felhőket, a Holdat csodálva, tükröt tart, ha tévednék, értékeli azt, amit elértem, szeret, tisztel, elfogad, hiszen én is azt teszem... Tartalmas, hosszú, érdekes, izgalmas, csodákkal teli ez az elhatározás! Szóval, sors mellé sors, boldog élet mellé boldog élet!

50 év feletti debreceni társkereső nők

Kati (63)
Társkereső Debrecen
Komoly kapcsolat céljából keresem Korban hozzám illő társam. Legyél vidám és vékony testalkatú.
Rózsa (70)
Társkereső Debrecen
Kedvenc hobbim a tánc, imádom a jó zenét, fülbemászó dallamokat, e kettő mindig megnyugtat. Átlagon felüli intelligenciával rendelkezem, ezt várom el a partnertől is. Gyengeségem, nehezem viselem a magányt, a párom 1 éve távozott közülünk. Higiénia, precizitás elsődlegesen fontos az életemben, jó humorral rendelkezem, alapvetően vidám természettel vagyok megáldva. Végtelenül családcentrikus vagyok. Másokban is hasonló dolgokat értékelek. Amit mások értékelnek bennem, az az önzetlen segítő készségem, vidámságom, őszinteségem és az ételek készítésében való jártasságom. Az ideális társ számomra: husis legyen, ne dohányozzon, igényes legyen önmagára, ruházatára, családszerető legyen. Egy kapcsolatban számomra nagyon fontos az őszinteség, tisztelet, később szerelem, szex. Nevetni bármin tudok, amit az élet poénként kínál fel. Büszke vagyok a lányomra és az unokámra. Csodálatos emberek. A magánytól félek. Álomnyaralás: bárhol, bármikor, ha a társaság jó, szeretet van. Lehet az egy erdei kis kunyhó patakkal, vagy a Balaton. Nincsenek Bahamás álmaim. Pénz annyira fontos, hogy kényelmesen, szórakozást megengedve megélhessünk belőle. A siker ebben a korban már nem fontos. 1 héten kétszer tánccal kapcsolódom ki edzésként egy tánccsoportban. Egészség-egészség-szerelem-család-barátok.
Csillag (60)
Társkereső Debrecen
Fiatalos, nőies,igényes, házias, őszinte, becsületes,tiszta, ápolt, megbízható, káros szenvedélyektől mentes, rend és tisztaság szerető, barátságos, rendezett hátterű, határozott, család centrikus, vidám természetű vagyok. Mivel nem vagyok előfizető, így kérnék elérhetőséget!
Ilona (62)
Társkereső Debrecen
Csak akkor tudok érzelmi biztonságot nyújtani, ha magam is biztonságban vagyok.

50 év feletti debreceni társkereső férfiak

Tibor (59)
Társkereső Debrecen
Tibor vagyok, 59 éves. Társamat keresem Debrecen és környékéről. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, nem kávézok, nem fogyasztok drogot. Tudok sütni, főzni önállóan eltudom látni Önmagam. Egy háztartásban nincs olyan munka, feladat amit ne tudnék megoldani. Nem tudok táncolni és énekelni.Nem szeretem a lakásban élő háziállatokat. Szeretek a hegyekbe túrázni, főleg tavasszal és nyáron. Koromnak megfelelő testalkattal rendelkezem, a fittnes testem egy diszkrét zsírréteg fedi. Lehet az IQ tesztem nem éri el a 135-ös szintet, de az EGÓM se 135. Nem utazom a korábban megszerzett vagyonodra, azt tiszteletben tartom, az a tiéd. Egy személyes találkozás alkalmával mindent elmondok Önmagamról. Olyan előfizetésem van, hogy te is tudsz üzenetet küldeni.
Csaba (63)
Társkereső Debrecen
Az "utolsó" kapcsolat minden szépségét akarom megélni.
István (63)
Társkereső Debrecen
CSak eggy eggyszerü ferfi vagyok van akinek szep van akinek ronda,van akinek kedves van akinek mogorva,olykor csendes olykor hangos,valakinek nyitott valakiknek zárkozott.AZ eletben minden változáshoz nagy bátorság kell es ha ezen tulteszünk napfenytöl megertestöl nemleszünk messze.Hogy milyen világot kebzelek,öszinte megertö eggymásiránti tisztelet,ne nevelni akarj erd be azzal hogy jol alkalmazkodjunk eggymasnak.Az elet mindig ott kezdödik ahol befejezödött es legyen eggy szep napod amire aszt mondhatod hogy ez sikerült.Az elet eggyszerü törvenye amiben hisz az ember aszt kepes megvalositani ha megtalálja keresett párját.ES ne felj a nullárol ujjrakezdeni, mert most sokkal szebbet epithetsz.Engedj a bátorságodnak az utad oda vezessen amit a szived diktál es boldog leszel es nem csalodtál.
Sándor (61)
Társkereső Debrecen
Sziasztok lányok. Sanyi vagyok. Guildfordban élek 15 éve. Szeretnék márciusban hazaköltörni. Ezért regisztráltam itt.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Attila (63), Budaörs Mindíg mindenki azt mondta " legyél jó" Ok ,de már nagyon unalmas. Most már rosszalkodni szeretnék. Komolytalanul és kötetlenül, csak úgy spontán. Nnnna....
  • Timea (55), Budapest, IV. Szia!🙂 Szeretni, és szeretve lenni🥰 Szeretnél többet megtudni rólam, szivesen irok!
  • Edit (52), Cserkeszőlő Kedves Férfiak! Bolondok, alkoholisták, bonyolult családi kapcsolatban élők kiméljenek. Nem egy alkalomra szólót keresek, meztelen képek nem érdekelnek! Rendelkezz bizonyos egzisztenciával, legyél 175 cm feletti, átlagos , sportos testalkatú, aki ad magára.Jókedvű, határozott egyéniség. Tisztelni és szeretni tudd a másikat. /Mivel nem látom a fotód, ha írsz nekem, kérlek küldj egyet., és elérhetőséget, mert válaszolni nem tudok./
  • Balázs (36), Budapest, XI. Ismerkedés céljából vagyok itt, fontos számomra az őszinteség és a kedvesség, ezeket én is meg tudom adni.
  • Bernadett (53), Pécs Irhatnék bármit magamról. Ismerj meg! A lényeg 4 Macskám van! Aki nem szereti őket ne is írjon! Köszi

Társkeresés Debrecenben

Debrecen a Tiszántúl legnagyobb és legjelentősebb városa. Időnként "a kálvinista Róma" néven vagy "cívisváros"-ként emlegetik. Kelet-Magyarország régió, az Észak-Alföld statisztikai régió és a Tiszántúl nagytáj szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi és közlekedési központja.

A 13. században említik először írásban. 1361-ben mezővárosi, 1683-ban szabad királyi városi rangot kapott. Nevét az egész kontinensen ismerték híres vásárairól és református iskolájáról, mely európai viszonylatban is kiemelkedőnek számított. Történelme során kétszer az Országgyűlés színhelye volt: 1848-49-ben, és 1944-ben. Az évszázadok folyamán többször is tűzvész áldozata lett, a második világháborúban jelentős károkat szenvedett.
Ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Debrecen város napja: április 11.

Ismerkednél debreceni egyedülállókkal?


Azt érzed, feleslegesen jársz a debreceni bulihelyekre, esetleg időd sincs időd kimozdulni a munka mellett? Esetleg már úgy érzed, hogy mindenkit ismersz már a környéken? Van viszont egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!
Fiatalabbak, idősebbek, jómódúak, keresztények, vagy diplomások között keresgélnél? Őket mind megtalálod a Randivonal Hajdú-Bihar megyei oldalán! Válaszd a Randivonal párkeresőt, az ország legnagyobb debreceni párkereső oldalát, ahol már több ezer embernek segítettünk a párkeresésben!
A Randivonalon nem számít, hogy az ország melyik részén laksz, vagy akár a határokon túl, merthogy a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a környékeden élő, hasonlóan társra vágyakozó magányos szívet!
A Randivonalon saját elképzeléseid szerint keresgethetsz (pl. iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).
A sikeresség érdekében regisztrálj és töltsd ki az adatlapodat! Ajánlott minél részletesebben kitölteni az adatlapodat és a jellemzésedet. Ezután válogass könnyedén Hajdú-Bihar megyei párkeresők között nem, kor, végzettség, megjelenés valamint foglalkozás alapján is!
Randizási tanácsokért nézd meg videósorozatunkat Link. Végül egy jó tanács azoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!
Regisztrálj most, hogy Rád is rádtaláljon a szerelem!

DebrecenDebrecen

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk