Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Debrecen

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Keresztény debreceni társkereső férfiak

Ferenc (52)
Társkereső Debrecen
hite: református (nem gyakorlom)
Ferenc vagyok, 52 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imi (43)
Társkereső Debrecen
hite: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Imi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoli (41)
Társkereső Debrecen
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Zoli vagyok, 41 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László (47)
Társkereső Debrecen
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Bevallom ezen elég sokat gondolkoztam, mert azt hiszem, hogy ez a trailer, mint a filmeknél is fontos része az adatlapnak. Többször is próbálkoztam de sose tetszett a végeredmény.. Végül megkérdeztem pár barátomat (nőket), hogy mit szeretnek igazán bennem vagy mit írnának ide és olyan jókat írtak és vicceseket, hogy úgy döntöttem ezekből idézek párat, szó szerint a hitelesség kedvéért :) : \"Hát Laci ne bonyolítsd túl\" \"Hobbiról valami. Szeretsz túrázni, bicajozni, társasozni, koncertekre jársz tök jó ha ezekről írsz.\" Aktív életet élsz, szeretsz mozogni, jól főzöl, olvasol mindenfélét.. ezek jó pontok lehetnek.\" \"Amúgy humoros is vagy... a magad módján :D\" \"Nehezen engedsz közel magadhoz valakit, akit viszont igen azzal törődő vagy figyelmes és hosszú távon gondolkodsz a kapcsolataidról.\" \"Nehezen nyitsz de kitartó és elkötelezett tudsz lenni.\" \"Laci te egy jó faszi vagy, intelligens, kedves, nyugodt.\" \" Keresed hasonló, nyitott, jó humorú, kedves szívű társad...ennyi.\"

50 év feletti debreceni társkereső férfiak

Márton (76)
Társkereső Debrecen
Márton vagyok, 76 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sándor (73)
Társkereső Debrecen
Sándor vagyok, 73 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sándor (71)
Társkereső Debrecen
Keresem párom, társam ... Igen: séta kéz a kézben, kirándulás, városnézés, hegyek, beszélgetés, filmnézés, programok mellett együtt a szürke hétköznapokon. Nem: alkohol, cigaretta, háziállat lakásban ... Ne vagyok előfizető, ... elérhetőségre tudok válaszolni.
Omar (60)
Társkereső Debrecen
Egy bizalmon, őszinte kommunikáción, szereteten és elfogadáson alapuló kapcsolatot keresek. Hogy milyen vagyok? Derítsd fel. "Ki minek lát, az vagyok annak." Azonosak-e a szeretetnyelveink? Egymás számára elfogadható-e az értékrendünk? Hány cukorral iszom a kvt? Szeretem-e a madarak csikorgását, a tavaszi föld balzsamos páráját? Ilyen dolgok csak az ismerkedés során derülnek ki. Táncoljunk! ...és a zene meg majdcsak megjön valahonnan! Szoktam olvasni arról, hogy fontos a hasonlóság... Ezt én is osztom, bár egy férfi és nő hasonlóságát elég nehéz megragadni. Talán az egymáshoz közeli értékrend...? Az ellentétek tartós vonzásában én sem hiszek. Ez a töltet legfeljebb egy vidám lepedőgyűrésre elég. Ezért aztán nem is született róla latin közmondás ;-)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Balázs (32), Ausztria Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Kata (48), Vecsés Ide bármit irhatok, ismerkedjünk, a többi kiderül.
  • Julianna (62), Ausztria ziasztok! 62 éves vagyok, elvált, keresi párját aki nem dohányzik, aki szeretettre ,megértésre és egy szerető párra vágyik . Magamról: Nyugdíjas vagyok, Nyíregyházán születtem, de Pécsen éltem az életem nagyobb részét. Ausztriában, két éve élek az unokám miatt, további infót majd a későbbi beszélgetések alapján Magamról: Szeretek főzni, kicsit kirándulni, rejtvényt fejteni, ha felkeltettem érdeklődésedet nyugodtan írj rám és szívesen beszélgetek veled.
  • Reni (42), Szentendre Nem alkalmi kapcsolatot keresek!
  • Pál (21), Budapest Szia, Pál vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Társkeresés Debrecenben

Debrecen a Tiszántúl legnagyobb és legjelentősebb városa. Időnként "a kálvinista Róma" néven vagy "cívisváros"-ként emlegetik. Kelet-Magyarország régió, az Észak-Alföld statisztikai régió és a Tiszántúl nagytáj szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi és közlekedési központja.

A 13. században említik először írásban. 1361-ben mezővárosi, 1683-ban szabad királyi városi rangot kapott. Nevét az egész kontinensen ismerték híres vásárairól és református iskolájáról, mely európai viszonylatban is kiemelkedőnek számított. Történelme során kétszer az Országgyűlés színhelye volt: 1848-49-ben, és 1944-ben. Az évszázadok folyamán többször is tűzvész áldozata lett, a második világháborúban jelentős károkat szenvedett.
Ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Debrecen város napja: április 11.

Ismerkednél debreceni egyedülállókkal?


Azt érzed, feleslegesen jársz a debreceni bulihelyekre, esetleg időd sincs időd kimozdulni a munka mellett? Esetleg már úgy érzed, hogy mindenkit ismersz már a környéken? Van viszont egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!
Fiatalabbak, idősebbek, jómódúak, keresztények, vagy diplomások között keresgélnél? Őket mind megtalálod a Randivonal Hajdú-Bihar megyei oldalán! Válaszd a Randivonal párkeresőt, az ország legnagyobb debreceni párkereső oldalát, ahol már több ezer embernek segítettünk a párkeresésben!
A Randivonalon nem számít, hogy az ország melyik részén laksz, vagy akár a határokon túl, merthogy a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a környékeden élő, hasonlóan társra vágyakozó magányos szívet!
A Randivonalon saját elképzeléseid szerint keresgethetsz (pl. iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).
A sikeresség érdekében regisztrálj és töltsd ki az adatlapodat! Ajánlott minél részletesebben kitölteni az adatlapodat és a jellemzésedet. Ezután válogass könnyedén Hajdú-Bihar megyei párkeresők között nem, kor, végzettség, megjelenés valamint foglalkozás alapján is!
Randizási tanácsokért nézd meg videósorozatunkat Link. Végül egy jó tanács azoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!
Regisztrálj most, hogy Rád is rádtaláljon a szerelem!

DebrecenDebrecen

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk