Társkereső Hajdúsámson

Legújabb hajdúsámsoni női társkeresők

Marianna, 43 éves
Társkereső Hajdúsámson
66 napja tag
Marianna vagyok, 43 éves, lakhelyem Hajdúsámson. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bokri, 18 éves
Társkereső Hajdúsámson
86 napja tag
Bízom abban, hog most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 161 cm magas nőt? Írj rám és meglátjuk!
Dóra, 41 éves
Társkereső Hajdúsámson
156 napja tag
Dóra vagyok, 40 éves. Társam keresem Hajdúsámson környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Fruzsina, 24 éves
Társkereső Hajdúsámson
198 napja tag
Sziasztok én egy nagyon kedves és segítőkész lány vagyok és olyan pasit keresek aki nem arra megy ja és ne nézze le a másikat meg én úgy gondolom hogy nem a külső a legfontosabb hanem a belső de tudom hogy ti fiúk nem nézitek a belsőt inkább csak a külsőt de nagyon nagyon elegem van belőle amúgy 24 éves vagyok. Én szerintem nem a külső a legfontosabb :) nem érdkelnek a negatív üzenetek .

Legújabb hajdúsámsoni férfi társkeresők

Gábor, 43 éves
Társkereső Hajdúsámson
17 napja tag
Gábor vagyok, 43 éves, lakhelyem Hajdúsámson. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba, 47 éves
Társkereső Hajdúsámson
41 napja tag
Sziasztok keresem álom nömet
Imre, 52 éves
Társkereső Hajdúsámson
45 napja tag
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ricsi, 25 éves
Társkereső Hajdúsámson
75 napja tag
Ricsi vagyok, 25 éves. Társam keresem Hajdúsámson környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online hajdúsámsoni társkereső férfiak

Sándor, 47 éves
Társkereső Hajdúsámson
2 órája lépett be
biztonsági őrkent dolgozom hobim a galambászat És komoly kapcsolatot keresek

Diplomás hajdúsámsoni társkereső férfiak

Gábor, 30 éves
Társkereső Hajdúsámson
Főiskolát végzett
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István, 42 éves
Társkereső Hajdúsámson
Főiskolai diplomás (Pedagógus)
Komoly kapcsolatot keresek. Alapjába véve kicsit otthon ülő típus vagyok, de azért néha nem árt egy kis buli. :) Szeretek sportolni, túrázni, szeretem az állatokat. Van is néhány. Szeretem a természetes dolgokat. Családi házba vágyó nőt keresek, aki szeretne gyerekeket.
Zoltán, 31 éves
Társkereső Hajdúsámson
Egyetemi diplomás (Informatika)
Nagyon hosszú ideje egyedül vagyok viszont a magány érzése is megkörnyékezett az utóbbi időben. Szeretném ha később visszatekintek akkor ne kelljen megbánnom semmit. Lehetőségekhez mérten egy boldog és teljes életet láthassak magam mögött. Ehhez a tervemhez szeretnék találni egy megfelelő társat. Örülnék neki ha őszinte, jólelkű, jószívű, szerethető teremtés lennél. A külső csak egy felszínes burok, természetesen fontos hogy önmagadra igényes légy de egyáltalán nem a testi adottságok, színek, formák a mérvadóak. A belső sokkal sokkal fontosabb számomra. Én is inkább a személyiségemmel próbálok lenyűgöző lenni nem pedig a testemmel :D Jómagam testes, szakállas főképp bringán felelhető viszonylag normális személy vagyok. Szeretek bolondozni, ugyanakkor kellő komolysággal állok az azt megkövetelő helyzetek elé. Határozott tervekkel indulok a jövő felé amelyek egy része megvalósítás alatt áll. Próbálok pozitív maradni és megpróbálom megtalálni a dolgok pozitív oldalát hisz minden okkal történik, még a legrosszabb dolgok is sajnos. Viszont jó lenne most valami igazán jó dologba belekezdeni amihez remélem ez az oldal egy megfelelő társat tud nyújtani :)

Keresztény hajdúsámsoni társkereső nők

Inci, 50 éves
Társkereső Hajdúsámson
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Bevallom nehéz ügy személyes bemutatkozót irni önmagamról mert magammal szemben lehet akár elfogult is. Valljuk be őszintén ki irja ide a rossz tulajdonságait? Nos akkor elfogultság nélkül magamról: 49 éves vagyok két 22 éves lányommal élek együtt akik ugyan már felnőttek de nagyon menő a mama-hotel... Határozott vidám és jó humorú vagyok pozitiv szemmel nézem a világot. Számomra fontos az egészséges életmód ennek megfelelően hetente több alkalommal sportolok ,futok úszok edzőterembe járok. Szeretem a munkámat a családi vállalkozásunkban tevékenykedem. Imádom a tengert ennek megfelelően minden évben meglátogatjuk Görögország imádó vagyok. 5 kutyám/kutyánk / van. Nálam ők családtagok kinn is és benn is vannak.Vállaltam a velük járó felelősséget.Aki ugyanigy él az tudja miről beszélek. Szabadidőmben a sporton kivül szeretek moziba szinházba járni olvasni vagy a barátaimmal a szabadban főzőcskézni ,mindent ami a lelket boldoggá teszi. Azt hiszem talán ennyi elég nagyvonalakban. Vágjunk bele együtt sikerülhet!
Éva, 64 éves
Társkereső Hajdúsámson
hite: református
Egyedülálló vagyok. 1 gyermekem van, aki külön él. Szeretek autót vezetni. Szeretem a szabadidőmet saját üdülőmben eltölteni unokám társaságában. Mindenféle zenét kedvelek.

Keresztény hajdúsámsoni társkereső férfiak

József, 33 éves
Társkereső Hajdúsámson
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sándor, 49 éves
Társkereső Hajdúsámson
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Sándor vagyok, 26 éves. Társam keresem Hajdúsámson környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Norbi, 33 éves
Társkereső Hajdúsámson
hivő: református (alkalmanként)
Szia, Norbi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 55 éves
Társkereső Hajdúsámson
hite: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)
Attila vagyok, 53 éves, lakhelyem Hajdúsámson. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti hajdúsámsoni társkereső nők

Fruzsina, 21 éves
Társkereső Hajdúsámson
Szia, Fruzsina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Reni, 27 éves
Társkereső Hajdúsámson
Reni vagyok, 25 éves. Társam keresem Hajdúsámson környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti hajdúsámsoni társkereső férfiak

Robert, 28 éves
Társkereső Hajdúsámson
Robert vagyok, 28 éves. Társam keresem Hajdúsámson környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 22 éves
Társkereső Hajdúsámson
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gergő, 21 éves
Társkereső Hajdúsámson
Gergő vagyok, 21 éves. Társam keresem Hajdúsámson környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 19 éves
Társkereső Hajdúsámson
18 eves vagyok Szeretek sportolni Jelenlegeg suliba járok mellete dolgozok amugy víz gáz fűtés szerelőnek keszülök Szeretem a kutyakat

30-as hajdúsámsoni társkereső nők

Erika, 33 éves
Társkereső Hajdúsámson
Erika vagyok, 31 éves, lakhelyem Hajdúsámson. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as hajdúsámsoni társkereső férfiak

Joco, 38 éves
Társkereső Hajdúsámson
Joco vagyok, 37 éves. Társam keresem Hajdúsámson környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Róbert, 38 éves
Társkereső Hajdúsámson
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dávid, 31 éves
Társkereső Hajdúsámson
Sziasztok! Amint a profil képemen is láttható eü dolgozó vagyok. Sajnos nincs sok időm randizni, nem vagyok az a vékony gyereksem. Szóval ez a helyzet de reméllem találok itt valakit :)
János, 39 éves
Társkereső Hajdúsámson
Majd késöbb írok ide valamit ! Sziasztok Jnai vagyok !Sajna nem vagyok előfizető ! Ha felkeltettem Érdeklődésed, hadj valami elérhetőséget ( email-t vagy tel számot ) s ismerkedjünk !

Középkorú hajdúsámsoni társkereső férfiak

zoltan, 43 éves
Társkereső Hajdúsámson
Elvalt 2 fiamal eltunk kirepultek elertem mar csak hazaneznek magam lettem hianyzik a bordam keresem sportos kiehyensujozo tt 70 kilo 168 magas szoke kekszemu bidam mindenre nyititt vagyok dolhozok megbecsult eliert tan jokepu
Attila, 44 éves
Társkereső Hajdúsámson
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Lajos, 42 éves
Társkereső Hajdúsámson
Nos akkor páromat keresem és komoly kapcsolatot keresek 42 elvaltunk hentes szakmám van
Attila, 45 éves
Társkereső Hajdúsámson
Attila vagyok, 44 éves. Társam keresem Hajdúsámson környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti hajdúsámsoni társkereső férfiak

László, 61 éves
Társkereső Hajdúsámson
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gyula, 75 éves
Társkereső Hajdúsámson
Egyszerű ember vagyok.De igényes önmagamra,és a környezetemre.Nyugdíjas vagyok,és 20-éve özvegy.Komoly kapcsolatot szeretnék valakivel.
Istvan, 66 éves
Társkereső Hajdúsámson
István vagyok 3-éve vagyok özvegy,64-éves vagyok,keresem a koromhoz a hozám illő hölgyet,Van egy káros szenvdélyem dohányzom,akinek szimpatikus vagyok nyugodtan írhat????

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Enikő (36), Budapest, XIV. Humor, pozitívitás. 180 cm magas vagyok. Életvidám, pozitív, realista. A humor egy rendkívül fontos dolog. Tudni kell "művelni" és fogadni is! ;) Tudom modern már a világ, de szerintem a férfié a kezdeményezés.
  • Marianna (60), Makó Szeretkezz, ne politizálj! :) Letagadtam 6 évet, de a fotók: 2020. szept., dec. és a maszkosak még hajfestés nélkül 2021. május 3. I dealista N evetős T oleráns E szenciális L élelgyógyász L elkiző I zgága G őgös E mpatikus N eurotikus S zubjektív
  • Kristóf (34), Budapest, XII. Sziasztok! Ismerkedni szeretnék 18 és 42 év közötti nőkkel...
  • Marcell (20), Székesfehérvár Mindenkinek kell, hogy higgyen valamiben Sportolok, 10 éve focizok szeretek zenét hallgatni(pop and rap)
  • Marianna (46), Kecskemét Sziasztok!Éld az életed ne másoktól várj választ! Ide nem tudom mit szoktak irni ezért csak annyit irok, hogy ha meg akarsz ismerni kérdezz mindenre válaszolok ☺️

Társkeresés Hajdúsámsonon

HajdúsámsonHajdúsámson

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk