Társkereső Nyírbogdány

Legújabb nyírbogdányi női társkeresők

Erzsébet, 68 éves
Társkereső Nyírbogdány
643 napja tag
68 éves vagyok, egyedül élek. Barátra, igazi társra vágyom. Életvidám, szeretem a természetet, kirándulásokat, közösséget, és minden olyan dolgot, mely két ember kapcsolatában fontos. Természetesen egymáshoz alkalmazkodva. A személyes találkozásokat szeretem. Ide bármit is lehet írni. (a felrakott képek 2020 évi) "Az IDŐ felbecsülhetetlen, a BARÁTSÁGNAK ára nincs, az EGÉSZSÉG vagyon, a SZERETET kincs."

Legújabb nyírbogdányi férfi társkeresők

gskline, 31 éves
Társkereső Nyírbogdány
88 napja tag
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 31 éves férfi vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Nyírbogdány környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 167 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Tamás, 22 éves
Társkereső Nyírbogdány
268 napja tag
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gabor, 42 éves
Társkereső Nyírbogdány
487 napja tag
Gabor vagyok, 41 éves, lakhelyem Nyírbogdány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 27 éves
Társkereső Nyírbogdány
622 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény nyírbogdányi társkereső férfiak

Szabolcs, 32 éves
Társkereső Nyírbogdány
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.

Fiatalabb, 30 év alatti nyírbogdányi társkereső férfiak

László, 26 éves
Társkereső Nyírbogdány
Sziasztok 22 éves srác vagyok és szeretnék egy komoly kapcsolatot ami őszinte.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsuzsa (67), Hódmezővásárhely szeretnék egy kicsit boldog lenni !! 11 éve özvegy vagyok. A közelmultig az Édesanyámmal éltem, de már Ő is "elment". A fiam a barátnőjével él, igy egyedül élek. Barátot keresek, akivel főként kiránduni, trandolni, szinházba tudnék elmenni. *moderálva* Ha egymás szemébe nézünk, sok mindent el lehet dönteni !
  • István (46), Németország Sziasztok! Sziasztok Jelenleg válófélben vagyok. Szeretek a természetben sátálni,olvas, főzni, masszirozni(van képesítésem)
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!
  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot
  • Mariann (42), Ercsi Csak egy társra vágyom. Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt megtalálom. Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!

Társkeresés Nyírbogdány-n

NyírbogdányNyírbogdány

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk