Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Nyírbogdány

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (33), Budapest, XIX. Budapesti lakosú, 33 éves egyedülálló diplomás férfi vagyok. Magamat felelősségteljesnek, megbízhatónak, érett gondolkodásúnak tartom. Azért szeret az ismerősi köröm a társaságomban lenni, mert szerintük humoros, de egyben intelligens, udvarias és figyelmes vagyok. Büszke vagyok arra, hogy egészségesen, káros szenvedélyektől mentesen élek. Szabadidőmben sportolok és jógázom, ezek jelentik nekem a plusz feltöltődést a hétköznapjaimban. Olyan ember vagyok, aki szeret társaságban változatos aktív és beülős programokat szervezni. Nyitott vagyok az új programokra, szeretek új helyeken kirándulni, felfedező sétákat tenni. Ezeket az élményeket szeretném megosztani valakivel. Szeretem a humort, de komoly tudatossággal hozom meg mindig a döntéseimet.
  • Attila (52), Németország Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Mária (69), Budapest Mária vagyok, 69 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Brigi (45), Budapest, XXIII. Szia, Brigi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Andrea (53), Körmend *moderálva* e-mailre írjál nekem,ha tetszenék és ott minden kérdésedre válaszolok! Pusza 😉😊

NyírbogdányNyírbogdány

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk