Társkereső Sárospatak

Legújabb sárospataki női társkeresők

Katalin, 57 éves
Társkereső Sárospatak
108 napja tag
Kati vagyok, 57 éves. Tartozásom nincs, de jelenleg álláskereső, létminimumon. *moderálva* Nem összeköltözéssel keresek egy úriembert, komoly tartós kapcsolatra. Egyedül élek, és rossz fiúk azt gondolják, mindent lehet mert erősebbek... ingatlanomra fáj a foguk. Csak egy Barátot keresek, és tudom, nem vagyok egyedül.
Margó, 47 éves
Társkereső Sárospatak
121 napja tag
Szia! Köszönöm,hogy kíváncsi vagy rám! Ha megismernél írj bátran :) Nem vagyok előfizető így itt válaszolni nem tudok. Emailes elérhetőséged add meg ha írsz vagy *moderálva*
Erika, 63 éves
Társkereső Sárospatak
224 napja tag
Erika vagyok, 62 éves. Társam keresem Sárospatak környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Nem vagyok előfizető!
Bea, 48 éves
Társkereső Sárospatak
305 napja tag
Rokkantnyugdíjas vagyok, 2 könyökmankót használok a mindennapokban. Gyerekeimmel élek.

Legújabb sárospataki férfi társkeresők

Tibor, 36 éves
Társkereső Sárospatak
4 napja tag
Tibor vagyok, 36 éves. Társam keresem Sárospatak környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dezső, 39 éves
Társkereső Sárospatak
17 napja tag
Sziasztok! Egy céltudatos,komoly kapcsolatot kereső, megbízható,és kiszámítható jellemű embernek tartom magam,és hasonlókeppen gondolodó párom keresem.A többi majd alakúl !
László Róbert, 56 éves
Társkereső Sárospatak
26 napja tag
56 éves belföldi kamionsofőr vagyok.Kevés szabadidővel ami főként hétvégekre korlátozódik.Keresek egy barátnőt közös programokhoz szabadidő tartalmas eltöltéséhez.Minden további kérdésre szívesen válaszolok személyesen.
László, 48 éves
Társkereső Sárospatak
29 napja tag
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás sárospataki társkereső nők

Aliz, 27 éves
Társkereső Sárospatak
Főiskolát végzett
Szia, Aliz vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Edit, 55 éves
Társkereső Sárospatak
Főiskolát végzett
Művészeteket kedvelő,kedves , vidám ,hűséges vagyok.Olyan társat keresek, aki hozzám hasonló, kölcsönösen tiszteljük, becsüljük egymást, ha ilyen vagy, ne habozz, írj!
Judit, 54 éves
Társkereső Sárospatak
Főiskolai diplomás (pedagógus)
Őszinte, figyelmes, komoly gondolkodású vagyok akivel lehetnek közös céljaid. Nem a mának élek, de próbálom az élet miden napját élvezni.
Judit, 55 éves
Társkereső Sárospatak
Egyetemet végzett
A legfontosabb jellemzők elolvasása után ha még érdekesnek találsz, magamról elmondhatom hogy sok minden érdekel, szeretek utazni, koncertre járni, a mozit kedvelem, szeretek főzőcskézni a barátokkal, az otthon melege fontos számomra, de nem korlátozom az életem a négy fal közé. Ha gondolod, ismerj meg és meglátjuk.

Diplomás sárospataki társkereső férfiak

Ábel, 30 éves
Társkereső Sárospatak
Egyetemet végzett
Ábel vagyok, 29 éves, lakhelyem Sárospatak. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 38 éves
Társkereső Sárospatak
Főiskolát végzett
sziasztok kedves vicces srácnak tartom magam aki komoly kapcsolatot szeretne *moderálva*
Tamás, 38 éves
Társkereső Sárospatak
Főiskolát végzett
Félművelt vagyok, mint az emberek 90 %-a ebben az országban. A semminél egy kicsivel többet tudok arról, ami a mindennél egy kicsivel kevesebb. Látok, hallok, érzek, gondolkodom, beszélek és cselekszem. Megvannak tehát az eszközeim, hogy életben maradjak, közel legyek másokhoz, alkossak, értelmet és rendet vigyek a világba. Gazdája vagyok önmagamnak, ezért tervezem és építeni is tudom magamat. Én, én vagyok, s ez így van jól.

Keresztény sárospataki társkereső nők

Kata, 51 éves
Társkereső Sárospatak
református vallású (alkalmanként)
Mit is írjak!? Kéedezz , és kiderül Te vagy-e.a nagy Ő !
Valéria, 63 éves
Társkereső Sárospatak
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Nem italozó, nem dohányzó társat keresek. Szeretnék komoly kapcsolatot, ami bizalomra, szeretetre, megértésre épül. Olyan társát, kivel meglehet beszélni az élet ügyes bajos dolgait. Nem kalandot, tartós kapcsolatban gondolkodom. Elegem van a társas magányból. Egyelőre ennyit, a tőbbit személyesen! Hiszek a személyes találkozóban az mindent eldönt, és csak fél óra.
Edit, 62 éves
Társkereső Sárospatak
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sok éve tanítok nyelveket, oktatok táncot és zenét,szeretnék olyan társra találni aki hasonló megszálottsággal rajong a művészetekért egy őszinte,kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatra vágyik.Nem hátrány ha szereti a gyerekeket, mert imádom a tündéri unokámat! Remélem kapok választ.Köszönöm.
Léda, 35 éves
Társkereső Sárospatak
hite: görög katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Egy fiatal, életvidám lány vagyok, aki szereti a társaságot, imád nevetni és megnevettetni.

Keresztény sárospataki társkereső férfiak

Jozsef, 61 éves
Társkereső Sárospatak
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szia Joska 61 éves elvalttam dgyedul élek nemdonyzom alkalom szeruen iszom dolgozok hozam koru holgy ismeretseget varom. Udv.
Pista, 62 éves
Társkereső Sárospatak
római katolikus vallású
Sziasztok!*moderálva* István vagyok.szeretnek egy korombeli csinos holgyet talalni akivel leelhetem az eletem☺️
Dani, 35 éves
Társkereső Sárospatak
vallása: görög katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Ismerj meg és megtudod ki vagyok! :) Szeretek ismerkedni! Mozgáskorlátozott vagyok! Erről nem tehetek Szóval gyertek bátran! Nem vagyunk egyformák! Ezt mindenki vegye figyelembe! Szép napot! :)
István, 62 éves
Társkereső Sárospatak
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Sportot, utazást,természetet ,szórakozást kulturált körülmények között kedvelő vagyok.

Fiatalabb, 30 év alatti sárospataki társkereső nők

Dalma, 28 éves
Társkereső Sárospatak
Dalma vagyok, 26 éves. Társam keresem Sárospatak környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Emese, 27 éves
Társkereső Sárospatak
Emese vagyok, 26 éves. Társam keresem Sárospatak környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti sárospataki társkereső férfiak

Benjamin, 22 éves
Társkereső Sárospatak
Benjamin vagyok, 22 éves, lakhelyem Sárospatak. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztián, 25 éves
Társkereső Sárospatak
sziasztok lányok és hölgyek szeretek bulizni,sportolni zenét halgatni utazni velem nem unalmas az élet
József, 29 éves
Társkereső Sárospatak
József vagyok, 29 éves. Társam keresem Sárospatak környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 22 éves
Társkereső Sárospatak
Zsolt vagyok, 21 éves, lakhelyem Sárospatak. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as sárospataki társkereső nők

Nikoletta, 35 éves
Társkereső Sárospatak
Szia, Nikoletta vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ircsi, 37 éves
Társkereső Sárospatak
Szia, Ircsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as sárospataki társkereső férfiak

József, 32 éves
Társkereső Sárospatak
József vagyok, 32 éves. Társam keresem Sárospatak környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Géza, 39 éves
Társkereső Sárospatak
Géza vagyok, 39 éves, lakhelyem Sárospatak. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibor, 33 éves
Társkereső Sárospatak
Tibor vagyok, 32 éves, lakhelyem Sárospatak. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laca, 39 éves
Társkereső Sárospatak
Laca vagyok, 34 éves, lakhelyem Sárospatak. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú sárospataki társkereső nők

Éva, 42 éves
Társkereső Sárospatak
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú sárospataki társkereső férfiak

Laszlo, 45 éves
Társkereső Sárospatak
Szia, Laszlo vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Józsi, 45 éves
Társkereső Sárospatak
Ha szimpatikus vagyok és megismerkedünk, majd Te megmondod milyen is vagyok ;)

50 év feletti sárospataki társkereső nők

Irenke, 61 éves
Társkereső Sárospatak
Irenke vagyok, 58 éves. Társam keresem Sárospatak környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti sárospataki társkereső férfiak

Jozsef, 61 éves
Társkereső Sárospatak
Jozsef vagyok, 61 éves, lakhelyem Sárospatak. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József, 61 éves
Társkereső Sárospatak
József vagyok, 61 éves. Társam keresem Sárospatak környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Jozsef, 61 éves
Társkereső Sárospatak
Szia, Jozsef vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán, 65 éves
Társkereső Sárospatak
Sziasztok! Egyelőre nem keresek senkit.... Nézelődök...töltöm az időm...

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Petike (28), Ravazd Sziasztok!!! Mindenki maga sorsa Kovácsa!!! Szia! Ha szeretnél rólam többet megtudni írj nyugodtan!
  • Timi (24), Szerbia Sziasztok! Sziasztok, Timi vagyok Topolyáról. Ha felkeltettem az érdeklődésed ír nyugodtan. Puszi! :)
  • Magdolna (39), Szombathely Sziasztok! 39éves Szombathelyi egyedülálló nő vagyok! 3 kislányom nevelem egyedül. Kizárólag komoly kapcsolat céljából vagyok itt!
  • Csaba (47), Ausztria Sziasztok! Az őszinte, humorral fűszerezett, pozitív dolgokra törekvő Kft ügyvezetője vagyok. Ide keresek tettestársat magam mellé, lehetőleg hasonló területen szerzett sokéves tapasztalattal. Természetesen hosszú távra.
  • Niki (33), Szolnok Újrakezdő Laza nem bonyolult kapcsolatot keresek. Bonyolult már volt. Független felnőtt nőként tudom mit akarok.

Társkeresés Sársorpatakon

SárospatakSárospatak

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk