Társkereső Abaújszántó

Legújabb abaújszántói női társkeresők

Piroska, 59 éves
Társkereső Abaújszántó
12 napja tag
Piroska vagyok, 59 éves. Társam keresem Abaújszántó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Noémi, 29 éves
Társkereső Abaújszántó
366 napja tag
Vannak gyermekeim komoly kapcsolatot keresek! Mivel nem fizetek elő mert itt sem nagyon érzem hogy meg találom az igazit de ha komolyan gondolod keres Facebookomon ! Nincs Viberem ! Nem tudok válaszolni semmi kép
Eva, 68 éves
Társkereső Abaújszántó
377 napja tag
Szia, Eva vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Viktoria, 30 éves
Társkereső Abaújszántó
472 napja tag
Ismerkedem

Legújabb abaújszántói férfi társkeresők

Csabika, 38 éves
Társkereső Abaújszántó
16 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek megkell ismerni
Attila, 43 éves
Társkereső Abaújszántó
167 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Máté, 25 éves
Társkereső Abaújszántó
213 napja tag
Máté vagyok, 25 éves, lakhelyem Abaújszántó. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tifanni, 21 éves
Társkereső Abaújszántó
331 napja tag
Ismerkedni szeretnék

Keresztény abaújszántói társkereső nők

Andrea, 34 éves
Társkereső Abaújszántó
római katolikus vallású
Szeretem a természetet és az állatokat.Sétálni ott is ahová talán egyes emberek nem is mennének....Legnagyobb magányomban olvasni szoktam.Hol verseket hol padig érdekes történeteket.Kíváncsi természet vagyok , szeretem a kihívásokat.

Keresztény abaújszántói társkereső férfiak

József, 65 éves
Társkereső Abaújszántó
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
NYUGDIJAS VAGYOK.EGYEDÜL ÉLEK, SAJÁTLAKÁSOMBA.ELVÁLT VAN EGY LÁNYOM ÉS EGYFIAM.DE NEM VELEM ÉLNEK.

Fiatalabb, 30 év alatti abaújszántói társkereső férfiak

Dávid, 27 éves
Társkereső Abaújszántó
Dávid vagyok, 25 éves. Társam keresem Abaújszántó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztián, 23 éves
Társkereső Abaújszántó
Krisztián vagyok, 21 éves, lakhelyem Abaújszántó. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as abaújszántói társkereső nők

Éva, 35 éves
Társkereső Abaújszántó
Éva vagyok, 34 éves, lakhelyem Abaújszántó. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú abaújszántói társkereső nők

Julianna, 42 éves
Társkereső Abaújszántó
Julianna vagyok, 40 éves. Társam keresem Abaújszántó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú abaújszántói társkereső férfiak

József, 44 éves
Társkereső Abaújszántó
József vagyok, 42 éves. Társam keresem Szerencs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Köszönöm szépen, hogy elolvastad. További szép napot mindenkinek!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Róbert (46), Gödöllő Sziasztok! Élek.... Tehát létezem.... Valahol vagyok e világban.... Jőj ha kíváncsi vagy rám....vegyél te is részt benne
  • Kriszta (57), Budapest, XIV. "Úton lenni boldogság, megérkezni: halál" Mit is írhatnék, mutathatnék itt meg magamból?! Szeretem a színeket, ízeket, az esőt, a nap fényét, a reggeli kávé illatát. Hűség és lojalitás a legnagyobb érték nekem a szerelemben, a családban és a barátságban. Jól vagyok, az életem kerek egész, az ún. nagy életfeladatokon túl vagyok. De az élet örömeit, viszontagságait megélni egy társsal együtt még jobb lehet. Ha szeretnél egy olyan nőt magad mellett tudni, aki a hétköznapok hőseként értékel és felnéz rád, akkor találj rám :)
  • Krisztián (43), Gödöllő Sziasztok! Sokmindent lehetne ide írni! Szeretem az állatokat,utazást,kirándulást!Ami a szívemen az a számon!Nem szeretem a negatív,hazug embereket és a prűd nőket!Imádok enni és jókat nevetni egy hangulatos estén!Imádom a sportot,a vidám embereket és mindent ami pozitív!Imádom a nőket de ez nem azt jelenti ész megáll.....Legyen egy és a többit vihetik😉
  • Szilvi (51), Szigetszentmiklós Szia! Vidám, humoros természethű vagyok.
  • Tìmea (44), Budapest, II. Az összenevetèsek azok fontosak:-) Jogàsz vagyok, szabadidőmben szeretek olvasni, tàncolni, baràtokkal lenni, futni, kiràndulni ès van kèt megacuki gyerekem.

Társkeresés Abaújszántón

AbaújszántóAbaújszántó

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk