Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Kistokaj

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Bálint (28), Budapest, VII. Ember küzdj, és bízva bízzál! Majd priviben mindent kitárgyalunk. :D
  • Márk (28), Hollóháza Sziasztok! Minden okkal történik. Kedves sport kedvelő srác vagyok, elvileg van egy kis humorom is. Könnyen is erkedek új emberekkel.
  • Ildi (32), Érd Sziasztok! Csak komoly kapcsolatot, hosszú távra!
  • Lászlo (49), Dunaújváros Sziasztok! Sziasztok egyszerő pasi vagyok akinek tönkre ment a házassága válófélben vagyok és szeretnék ismerkedni!
  • Orsi (32), Budapest, XV. Szinesitsük be egymás életét :) Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek, de ezt egy lazább verzióban. Élni és élni hagyni, ugyanakkor mellette egymással törődést is keresek. Fontos számomra hogy két önálló emberként legyünk benne ebben a kapcsolatban. Egymás személyiségét és életét nem befolyásolva. Úgyis csak azok a tettek igazak, amit önzetlenül teszel meg, nem valaki által elérve. Szerintem ezeket a sorokat egy érzelmileg érett férfi érteni fogja :) Imádom az állatokat, a természetet. Szeretek kikapcsolódni. Ezekhez keresek társat :) Tömören: Komolyat keresek laza verzióban

KistokajKistokaj

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk