Társkereső Emőd

Legújabb emődi női társkeresők

Rózsa, 35 éves
Társkereső Emőd
74 napja tag
Rózsa vagyok, 35 éves. Társam keresem Emőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bernadett, 39 éves
Társkereső Emőd
117 napja tag
Szia, Bernadett vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erzsébet, 43 éves
Társkereső Emőd
549 napja tag
Az élet egy olyan vonat, ami soha nem fékez.......
Mária, 46 éves
Társkereső Emőd
1390 napja tag
Mária vagyok, 42 éves. Társam keresem Emőd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb emődi férfi társkeresők

Zsolt, 43 éves
Társkereső Emőd
74 napja tag
Zsolt vagyok, 43 éves, lakhelyem Emőd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 33 éves
Társkereső Emőd
205 napja tag
Kedves határozott türelmes őszinte férfi vagyok, komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide szeretném megtalálni a párom!Nagyon szeretem a szabadidős tevékenységeket kirándulni túrázni strandolni horgászni motorozni autót vezetni! Nagyon szeretek egy fárasztó nap után este összebújni a kedvesemmel! Szeretem az aktív programokat hétvégente de nagyon szeretek kelleme nyugodt pihentető hétvégét is együtt tölteni a családdal!
Zoltán, 48 éves
Társkereső Emőd
270 napja tag
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 24 éves
Társkereső Emőd
455 napja tag
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoli (35), Győr Szia, Nem érdemes sokat írni :) Skorpió Mérnök Nem, nem budapest! Ha komoly akkor kb~ 33-ig, de persze az ideáltól eltérhetünk.
  • Mariann (50), Budaörs Sziasztok! mariann vagyok, 50 éves, lakhelyem Budaörs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Angi (50), Tata Mindennapokra Extráktól mentes csaj keresi, vízpartot, természetet, vidéki életet kedvelő, okos, humoros, jókedvű ( még ha mogorva is) pasiját! A mindennapokra! 😉
  • Katalin (57), Budapest, XVI. Sziasztok! Vidám,elvált budapesti nő vagyok.Független,kedves párom keresem.
  • István (68), Ostffyasszonyfa Sziasztok! István vagyok 68 éves . Egyenlőre vas megyében lakom de szeretnék fejérmegyébe vissza menni . Nyugdíjas özvegy ember vagyok .Két fiam van a nagyobbik 40 éves a kisebbik 38 éves . Sajnos nem régen egy éve halt meg a feleségem , nem birom az egyedüllétet . Szeretnék egy társat magammellé . Remélem sikerrel járok .István

Társkeresés Emődön

EmődEmőd

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk