Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Tokaj

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb tokaji női társkeresők

Csilla (54)
Társkereső Tokaj
165 napja tag
Koromnál fiatalosabb mentalitású és kinézetű vagyok. Életvidám, magát fenntartó, sokoldalú, nyitott a világra. Kiegyensúlyozott, harmóniára törekvő. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni, jó filmeket nézni. Egy kedves szerető társra vágyom, aki határozott, vidám, nyitott. Humort kedvelő és értő. Aki mellett nőnek érezhetem magam. Nem vagyok előfizető.
Marcsi (42)
Társkereső Tokaj
264 napja tag
Kedves Érdeklődő! 41 éves, elvált nő vagyok. Diplomás vagyok, klasszikus értelmiségi munkám van. Értékelem a hagyományos dolgokat, szeretek sütni, tudok főzni, szeretem a természetet, a kiállításokat, a kertészkedést. Zenei ízlésem széles skálán mozog, szeretem a komolyzenét és a rockot is. Alapvetően kíváncsi természet vagyok, szeretek nevetni és felszabadult lenni. Napi egy órát tornázom, tehát az ülőmunka nyomait igyekszem eltüntetni, bár azért látszik, igaz, a magasságom miatt ez nem zavaró. A kiveszőfélben lévők Nők közé tartozom. Téged kereslek, amennyiben diplomás és művelt vagy, szereted az állatokat, a növényeket és a könyveket, nem ijedsz meg a kerti munkáktól, vonzódsz az egyszerű és elegáns dolgokhoz. Légy férfias, merj elköteleződni, állj készen a szeretetre és a szerelemre. Akarj biztonságot adni egy Nőnek. Mivel sajnos nekem nem adatott meg, hogy gyermekem legyen, egyáltalán nem baj, ha Neked van(nak)! Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, kérlek írj nekem levelet, legyen ez egy klasszikus ismerkedés! A párkapcsolatban fontos a játékosság, ezért egy rejtvény fedi az elérhetőségemet.*moderálva*
Mariann (57)
Társkereső Tokaj
424 napja tag
Szép helyen élek, felnőtt gyerekeim vannak. Számomra fontos a család! Egy éjszakás kalandorok kíméljenek!! A többit majd személyesen...
Kata (63)
Társkereső Tokaj
730 napja tag
Már nem vagyok előfizető, ha választ vársz add meg az E-MAIL CÍMEDET kérlek! Özvegy vagyok, harmóniára törekvő,tevékeny, derűs, némi öniróniával. Én már nem akarom a világot megváltani,nem halogatok, nem játszmázom, nem taktikázom, nem korlátoz döntéseimben érdektelen emberek véleménye! Szeretem a természetet, az olvasást kirándulásokat, biciklizést , színházat, mozit, koncerteket. Az élet pozitív, szép dolgait keresem és akarom megélni.Soha nem unatkozom, nem vagyok magányos, de hiányzik egy "kompatibilis" társ. Őt keresem az "utolsó felvonáshoz". Legyen aktív, tevékeny, zene kedvelő, meghittségre vágyó, olyan, akinek a lelkében maradt még legalább egy csipetnyi ifjonti tűz és rock'n roll. Nyugodt, de nem unalmas kisvárosi életet élek , de ha utazom, akkor born to be wild! Vonz a világ megismerése évente egy -két különleges, magam szervezte,"tömény", nagy utazással gyűjtök élményeket. Azt szeretném, hogy mikor végleg"legördül a függöny" (remélem még sokára) az életemre megbánás és hiányérzet nélkül tudjak visszanézni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • József (47), Kazincbarcika Sziasztok! Sziasztok. Jocó vagyok. 47 èves elvált. Van egy 17 fiam aki nem velem èl. Alkalmazottkènt dolgozom egy fèmipari cègnèl. Komoly kapcsolatra vágyom. A mottóm hűsèg ès tiszzessèg!
  • Zsolt (26), Valkó Sziasztok! Azt gondolom magamról,hogy mindig kedves vicces és segítőkész vagyok.Szeretek ismerkedni barátokat szerezni.Egyáltalán nem vagyok unalmas sőt ha úgy alakul szeretek a társaság középpontja lenni.Imádom az állatokat a házibulikat a mozit a vezetést és a testépítést.Jelenleg a túlsúlyosok táborát erősítem de ez ellen folyamatosan keményen dolgozom.Szakács a szakmám bár nem dolgozom benne,de a főzés iránti szenvedélyem nem veszett el,szeretek örömet okozni az ételekkel a nekem fontos embereknek!
  • Anikó (40), Budapest, X. Sziasztok! Kicsit kevés ez a hely erre.Szeretem a szabadságot,a humort a kirándulást,a romantikát,nagyon szeretek ps4en játszani és moziba járni,szeretem a sci-fit,a horrort.És még sorolhatnám estig.A lényeg,hogy tudsz velem miről beszélgetni. Ha ezek közül a fele rádillik akkor írj és beszélgessünk.
  • Györgyi (45), Dunaújváros Sziasztok! Vidám és pozitív életszemléletű hölgy vagyok.
  • Böbe (58), Budapest, XVI. Sziasztok! Nem jó egyedül! Tarts velem az úton..

TokajTokaj

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk