Társkereső Andornaktálya

Legújabb andornaktályai női társkeresők

Abigél, 39 éves
Társkereső Andornaktálya
67 napja tag
Köszöntelek Téged! A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves, 40-es férfi személyében. Engem nem érdekelnek az anyagiak, azonban azt elvárom, hogy legyél őszinte, igényes magadra és udvarias. Írj bátran, minden udvarias levélre válaszolni fogok! Az email címem: *moderálva* Abigél
Márta, 59 éves
Társkereső Andornaktálya
534 napja tag
Szia, Márta vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb andornaktályai férfi társkeresők

Péter, 45 éves
Társkereső Andornaktálya
9 napja tag
Téged kereslek ! :) A tettek számítanak !!! Várlak :)
Lajos, 23 éves
Társkereső Andornaktálya
27 napja tag
Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Milán, 20 éves
Társkereső Andornaktálya
63 napja tag
Milánnak hívnak, jelenleg 20 éves vagyok és dolgozom már, egy elég titkos helyen :D Hobbim nem nagyon van, max netflix, game. Igazából ki lehet ismerni könnyen, szó nyugodtan írj :D
Dávid, 36 éves
Társkereső Andornaktálya
167 napja tag
Dávid vagyok, 35 éves, lakhelyem Andornaktálya. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény andornaktályai társkereső férfiak

Andras, 61 éves
Társkereső Andornaktálya
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Andras vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as andornaktályai társkereső férfiak

Peter, 39 éves
Társkereső Andornaktálya
Peter vagyok, 38 éves. Társam keresem Andornaktálya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú andornaktályai társkereső férfiak

József, 45 éves
Társkereső Andornaktálya
Rendezeten elő fiatal ember vagyok
Csaba, 47 éves
Társkereső Andornaktálya
Az élet egy jàték,j játszunk !!! Ne ítélj mìg nem ismesz.
László, 48 éves
Társkereső Andornaktálya
Egy hűséges,öszinte ember vagyok,a hazugságokat nem dijazom,akit szeretek azt teljes szívből szeretem és csak őt szeretem,a lányomért mindent megteszek.Egy hűséges,öszinte társra vágyok,akit tudnék szeretni.Szeretnéd ha válaszolnék,add meg az e-mail címed,mert nem vagyok előfizető,vagy ide írhatsz:(kimoderálva)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mariann (42), Ercsi Csak egy társra vágyom. Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt megtalálom. Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!
  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot
  • István (46), Németország Sziasztok! Sziasztok Jelenleg válófélben vagyok. Szeretek a természetben sátálni,olvas, főzni, masszirozni(van képesítésem)
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!
  • Zsuzsa (67), Hódmezővásárhely szeretnék egy kicsit boldog lenni !! 11 éve özvegy vagyok. A közelmultig az Édesanyámmal éltem, de már Ő is "elment". A fiam a barátnőjével él, igy egyedül élek. Barátot keresek, akivel főként kiránduni, trandolni, szinházba tudnék elmenni. *moderálva* Ha egymás szemébe nézünk, sok mindent el lehet dönteni !

Társkeresés Andornaktálya-n

AndornaktályaAndornaktálya

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk