Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Gyöngyöstarján

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb gyöngyöstarjáni férfi társkeresők

Lóránt (50)
Társkereső Gyöngyöstarján
16 napja tag
Minden érdekel szinte. Természeti képződmények és művészeti alkotások mindig feltöltenek. Szeretem a szép dolgokat.. Nyitott és őszinte vagyok. Tiszta és tisztességes. Fontos a szeretkezés számomra, de érzelem és szeretet álljon mögötte.
Péter (53)
Társkereső Gyöngyöstarján
50 napja tag
Nem az igazit kell keresni, hanem igazivá kell válni. Közvetlen, érdeklődő személyiség vagyok. Nyíltan beszélek dolgokról. Nekem fontos a kultúra. Rendszeresen járok színházba és rengeteg koncertre. Imádok táncolni. Nekem a tánc az a salsa.
Péter (30)
Társkereső Gyöngyöstarján
107 napja tag
Péter vagyok, 29 éves, lakhelyem Gyöngyöstarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt (24)
Társkereső Gyöngyöstarján
392 napja tag
Szia. 😇 Introvertált személyiség vagyok, de ennek ellenére imádok új embereket megismerni, szimplán csak jól esik néha egyedül is lenni. Imádom a kávét, de csak társaságban fogyasztom. A hobbim a méhészkedés, és a következő 3-5 évben ezt szeretném főállásra kiépíteni. Szakmám szerint Faipari technikus vagyok. Sok tervem van a jövőre nézve, és úgy gondolom hogy párban sokkal könnyebb megélni a nehézségeket. 😁 (már nincs festve a hajam)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (29), Budapest, XIX. István vagyok, 29 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Enikő (48), Esztergom Szia, Enikő vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Erzsi (65), Csorna 65 éves fiatalos hölgy ismerkedne korban hozzáillő intelligens, káros szenvedelyektol mentes úriemberrel.
  • Péter (41), Murakeresztúr Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Edina (37), Budapest, IX. Edina vagyok, 37 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

GyöngyöstarjánGyöngyöstarján

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk