Társkereső Gyöngyöstarján

Legújabb gyöngyöstarjáni férfi társkeresők

Norbert, 19 éves
Társkereső Gyöngyöstarján
48 napja tag
Norbert vagyok, 19 éves, lakhelyem Gyöngyöstarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gergő, 31 éves
Társkereső Gyöngyöstarján
542 napja tag
Gergő vagyok, 30 éves, lakhelyem Gyöngyöstarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szabolcs, 34 éves
Társkereső Gyöngyöstarján
1253 napja tag
öööö..... öndicséretnek tudjuk mi a vége. Beszéljenek helyettem a nők. :) Az egyik azt mondta, csalfa szemétláda vagyok, mert néha spontán szóba állok egy nővel. A másik azt mondta, hogy miért nem ő az első. A harmadik azt mondta, nem veszem őt komolyan mert kinevetem. A negyedik azt mondta, kár, hogy nem én vagyok Bill Gates, mert akkor eltartanám. Az Ötödik ...elem, az jó film. A hatodik azt mondta, ő nem mondott semmit. A Hetedik..az jó thriller Brad Pitt és Morgan Freeman szereplésével. A Nyolcadik.. utas a halál. A kilencedik szerint olyan vagyok, mint Gordon Ramsey, mert kritizáltam az általa főzött teát.
Laci, 25 éves
Társkereső Gyöngyöstarján
1672 napja tag
Kicsit visszafogottabb bár bulizni, utazni szerető ember vagyok. Autómba szeretek km-t tenni. Felszolgáló munkámat szeretem és örömmel végzem.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Jozsef (40), Sajóbábony Sziasztok! Komoly hosszútávú kapcsolatot keresek szeretném életem szerelmét megtalálni
  • Ildikó (48), Budapest Sziasztok! Elvált, egyedül álló vagyok, hasonló partnert keresek
  • Mária (52), Dány Carpe diem:) A múlt elmúlt, a jövő oly bizonytalan, élj meg minden napot ezerrel:)
  • Barbara (55), Budapest, XVIII. Sziasztok! Optimista beállítottság.... párosítva vidám természetű vagyok! Szeretek adni és kapni! Vágyom egy kedves. figyelmes szerethető férfire! Tartós hosszútávú kapcsolatot keresek..
  • Zoltán (25), Budapest, XI. Egy random vidéki kocka a Budapesti rengetegben. Nemrégiben végeztem az egyetemen, és most Backend fejlesztőként dolgozom. Pár hete költöztem Budapestre, ezért keresek valakit, aki szeretné velem együtt felfedezni a várost, vagy már ismeri az összes jó helyet.

Társkeresés Gyöngyöstarjánon

GyöngyöstarjánGyöngyöstarján

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk