Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Tura

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb turai női társkeresők

Éva (58)
Társkereső Tura
9 napja tag
Sziasztok! Keresem megértő őszinte tàrsam, pozitív gondolkodású, életvidàm nő vagyok! Magamról többet privàtban!!
Valéria (44)
Társkereső Tura
16 napja tag
Sziasztok! Ilyen bemutatkozásoknál mindenki ír mindenfélét, az ember azt sem tudja pontosan mivel kezdje, hisz elsősorban a kép alapján váltunk ki szimpátiát egy ilyen internetes ismerkedésnél.... Azért megpróbálom. Egyedülálló nő vagyok pozitív életszemlélettel és olyan társat keresek, akivel együtt tudunk nevetni az élet számos helyzetén. Számomra fontos a humor és a figyelmesség, de a legfontosabb az egymás iránti tisztelet. Az érdeklődési körömet tekintve szeretek kirándulni, moziba, színházba járni. Ezen kívül persze még sok minden van, ami érdekel, de szerintem ezek többsége egy találkozás, beszélgetés alkalmával úgyis kiderül. Korban 40-47 éves korig keresek társat. Hosszútávú kapcsolatot szeretnék, egy éjszakás kalandok nem érdekelnek! A mottómat tekintve azt hiszem mindent elmond, amit még fontosnak tartok az életben amellett, amit eddig leírtam. \"Szemmel láss, de a szívvel élj\"
Klaudia (26)
Társkereső Tura
169 napja tag
Címszavakban: Fotózás, állatok, természet, barátok, séta, nevetés, zene, természet, kommunikáció, humor...a lista végtelen:)
Zsuzsanna (43)
Társkereső Tura
170 napja tag
Sziasztok! 42éves vagyok, 175 cm magas, telt alkatú. Ami sokaknak probléma lehet, mozgásszervi mûtött vagyok, ami látszik a járásomon. Sok mindent szeretek pl.olvasni, beszélgetni... és sok mindent nem ilyen pl. az alkohol, a drog, az erôszak....

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Timi (32), Budapest, XIII. Társkeresés Komoly szándékokkal felvértezett társamat keresem, aki káros szenvedélyektől mentes, képes és akar elköteleződni. Kölcsönös szimpátia esetén a többit szóban
  • András (27), Pusztaszabolcs Sziasztok! Szeretek sétálni beszélgetni komoly kapcsolatot kérek
  • Györgyi (45), Dunaújváros Sziasztok! Vidám és pozitív életszemléletű hölgy vagyok.
  • József (47), Kazincbarcika Sziasztok! Sziasztok. Jocó vagyok. 47 èves elvált. Van egy 17 fiam aki nem velem èl. Alkalmazottkènt dolgozom egy fèmipari cègnèl. Komoly kapcsolatra vágyom. A mottóm hűsèg ès tiszzessèg!
  • Anikó (40), Budapest, X. Sziasztok! Kicsit kevés ez a hely erre.Szeretem a szabadságot,a humort a kirándulást,a romantikát,nagyon szeretek ps4en játszani és moziba járni,szeretem a sci-fit,a horrort.És még sorolhatnám estig.A lényeg,hogy tudsz velem miről beszélgetni. Ha ezek közül a fele rádillik akkor írj és beszélgessünk.

TuraTura

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk