Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Tura

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Éppen online turai társkereső férfiak

László (57)
Társkereső Tura
2 órája lépett be
László vagyok, 56 éves, lakhelyem Tura. Mit lehetne igazán írni...? Ez a korosztály már megélt egy-két csalódást így én is....( ha TE nem, akkor nagyon szerencsés vagy) Mindenki becsületes,őszinte,játszmáktól mentes,lehetőleg sportos,egzisztenciával rendelkező,kultúrát szerető(mozi ,színház) estleg még romantikus TÁRSAT keres.......sorolhatnám még....tanulság ......a férfiak nagy többsége nem ilyen..?...sőt ...ebből az jön le hogy hazugok,képmutatóak,szexmániásak,,egoisták,csak kihasználják a nőket.....a házasságok,kapcsolatok szétszakadása miatt csakis kizárólag a pasik a hibásak...?....Ezek után hogy írjak magamról bármi pozitívat.....ki fog hinni nekem vagy a hozzám hasonló sorstársaimnak..? (én nem látom a férfiak adatlapját)....így marad a ,,szerencsefaktor"....szimpátia.....levélváltás....vagy elhiszed vagy nem amit magamról írok......rácsodálkozol hogy ilyen pasi nincs.........de van ....ismerj meg..!Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Béla (65)
Társkereső Tura
8 perce lépett be
Sétálj a napsütésben, egyél finom ételeket! Légy bolond, légy kedves, légy őrült! Semmi másra nincs idő!" ( Anthony Hopkins) Hasonló a hasonlóval. Az ember nem az adott körülmények, hanem az általa választott hozzáállás folytán boldog.(Hugh Downs) A meditáció által megvalósul a pozitív hozzáállás, mert a boldogság nem cél hanem egy állapot, amely kiterjed a mindennapokra, gulyasbe gemel kom a megoldás. Özvegy vagyok és nyugdíjas. A békés, lassú élettempó híve vagyok. Szeretek barkácsolni a ház körül. A stresszmentességre törekszem. Szeretem a természetet, az erdőt ( legszívesebben erdő mellett laknék), a vízpartot, az állatokat, munkahelyeimen nagyrészt állatokkal dolgoztam. Viszont már nem kötődöm annyira az állatokhoz, hogy lakásban tartsam őket mint gyermekkoromban. Iskolásként a testnevelés és a rajz volt a kedvencem, középiskolában sportoltam, gerelyhajító voltam. Szűk családi körben és egy adott, meghatározott közösségben érzem jól magam. Az emberek nagy részével megtalálom a közös hangot de nem igénylem a nagy társaságot és a szereplést. Fontos számomra a bizalom és az őszinteség mert csak így tudunk együttműködni, nem feltétlenül összeköltözéssel. Nincs autóm, gyalog, kerékpárral, tömegközlekedéssel járok. Egyszerű, hétköznapi otthonom van. Empatikus, meghallgató, szemlélődő típus vagyok. Nem vagyok bulizós, inkább otthonülő de egy társsal sok mindenre nyitott vagyok. Két felnőtt lányom van és egy lány unokám, ők távol élnek. Nemzetek európájában hiszek, az egészséges életmódban és a meditációban. Keresztény vagyok a magam módján, érdekel a magyar őstörténet, a lélektan de érdekelnek a keleti tanok, taoizmus, buddhizmus, hinduizmus, meditáció, tantra. A Sahaja /szahadzsa/ meditációt gyakorlom. Étkezésem vegyes étrend, kevés húst eszek de vegetáriánus étrenden is elvagyok, Szeretek főzni (és együtt főzni valakivel). Keresem azt a nőt akit érdekel a keleti kultúra /pl. tai chi, tantra, meditáció /

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!

TuraTura

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk